LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas nicuvar CPSF Popasul drumetie 23 brasov mediu sibiu efremovivanantonovici istorie taieri curiozitati padure 1918 comment-143 romana politica internet Fantasy 1 reclame google muzica_traditionala problema Limba
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 20 Noi 2008, 12:53

Emil Condor a scris:
Eu sunt "problema", nu limba...

Referitor la asta: când am trecut în Yugoslavia, cei trei de care am amintit, am fost luati la interviu (pe rând) de un Maior (Victor). Printre întrebări a fost ceva la care am răspuns: nu tin minte căci nu m-a interesat. Maiorul: cum, tu tii minte numa' ce te interesează?! Eu: în general asa e chiar dacă pe lângă informatiile de interes personal mai intră si din celelalte! Tipul a fost plăcut impresionat de răspunsul meu - am văzut în ochii lui.
Deci, problema sunt eu, cum am spus mai sus. smile
Este o putere de control existentă în mine si pentru care nu am explicatii... smile

Si eu retin selectiv. Cred ca din cauza ca sunt o persoana interesata de sine, orientata spre interiorul fiintei. Lucrurile din afara sunt mai putin importante, intr-un fel... Wink
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 20 Noi 2008, 12:54

Emil Condor a scris:
Monica Andrea la nuntă
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 Dsc00512POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 Dsc00513

Printesa florilor de mar! I love you
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 20 Noi 2008, 23:16

Păi bine mă şmechere de buca, tu umbli cu fente. Păpuşelu tău e o frumoasă domnişoară şi tu o prezinţi tot bebe.

Să vă trăiască amândouă domişoarele. Şi voi şi părinţii lor şi ceilalţi "bătrâni", că e bine până sunteţi toţi împreună, chiar dacă vă auziţi mai mult prin telefon.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyJoi 20 Noi 2008, 23:23

Poza din avatar este ultima (ca dată) ce o am împreună cu Monica.
Voi mai face altele...

Toti locuim pe distanta a 2-3 Km. Deci nu e o problemă să ne întâlnim... dacă dorim.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyVin 21 Noi 2008, 00:22

wow... aas de mare este Monica Andrea? pai bine zice abiibu, ca e domnisoara.
Pai cum, daca stati asa de aproape, nu ai poze recente cu ea?
Ia treci si tu la pozat, uite bunelu' cate are cu Puiu Mic!

Cine-i asa blond-roscat in familia voastra? are un par tare frumos Monica Andrea.

hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptySam 22 Noi 2008, 03:36

Nu e nimeni roscat în tot neamul. Blonzi sunt destui...

V-am spus că fetele au plecat de la mine de 3 săptămâni - zilele trecute, Alexandra, nepoata mai mare îi spune mamei ei: vreau să ne mutăm înapoi la Moma si Buca! Am zâmbit cu plăcere când am auzit aceea... Very Happy Fetele ne iubesc tare mult si aia ne face fericiti.
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptySam 22 Noi 2008, 11:18

flower
Eu le spuneam bunicilor Buna şi Buniţu.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptySam 22 Noi 2008, 12:51

bunicii mei din partea tatei, in Banat, erau "maica" si "taica"

cei de partea mamei, erau simplu "bunicul si bunica de la Rodna"

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptySam 22 Noi 2008, 17:19

nicuvar a scris:
flower
Eu le spuneam bunicilor Buna şi Buniţu.
Am auzit toate numele alea folosite pentru bunici, plus mamaia, mămăica, maica...

De aceea îmi place cum îmi spun fetitele mele: Moma si Buca nu am mai auzit la nimeni!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptySam 22 Noi 2008, 19:49

Circa 30 de minute în urmă sună telefonul:
- Buca, tu esti? Mie îmi place tare mult să vă dau telefon.
- Si nouă ne place Monica dragă, si nouă...

Ce dulceată de fată!
Vorbim, vorbim, apoi:
- Buca, acuma trebuie să închid că vrea tati să folosească telefonul dar când el termină, te sun iar.

Îmi place "amenintarea" ei, îmi place asa de mult!
Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 23 Noi 2008, 09:34

Pe bunicul l-am iubit cel mai mult. Si nici macar nu era tatal natural al mamei, ci unchiul ei, iar pe ea o infiase la varsta de un an de la sora-sa. De la el am invatat primele rugaciuni ale copilariei si sa nu cumva sa dracui fiindca imi spunea ca orice fiinta sau lucru pe care o dracui, trece imediat in stapanirea diavolului si al lui ramane pe veci. El imi spunea povesti adevarate din razboi, iar eu cresteam cuminte -cuminte sub privegherea lui. Tot ceea ce sunt acum, tot ce am bun in mine , lui ii datorez, stiu asta. I-a placut sa-i spun "tuţă", probabil un derivat de la "tătuţă", si asa i-am spus intotdeauna, spre mirarea altor copii ...

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 23 Noi 2008, 19:21

Si eu, la fel ca tine, îl numeam tătutză. Chiar si uitasem expresia până aici, când am citit mesajul tău. hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyLun 24 Noi 2008, 10:57

Soacra-mea a vrut sa-i spuna nepoata "mama Lia". Dar pentru ca mama mea era cu 13 ani mai tanara, nu se putea sa fie numai ea "bunica". Si atunci i-am cautat si ei nume facut pe acelasi calapod. Si fiindca o cheama Elena, Lenuta, a devenit "mama Uţi". I love you
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyLun 24 Noi 2008, 23:08

Unde-i lumea în seara asta????

Am călcat rufe până la ora asta târzie... e oră 23.00 Domnul Preşedinte Băsescu este pe Realitatea Tv de vreo 2 ore cred... n-am reţinut mai nimic din ce a zis, înafară de, din când în când , HĂ HĂ HĂ...
Am zis şi eu că fac o bârfă mică cu voi pe forum, înainte de culcare... şi nu e nimeni pe aici, gol, gol, puşcă !!!

Ian Oliver/Shantel vs Dr. Dre/Eminem - Forgot About Bucovina: https://www.youtube.com/watch?v=cl6ddTEZl2U&feature=related

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyLun 24 Noi 2008, 23:22

Cine? Cine?! Cine e gol pushcă?! Laughing
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMar 25 Noi 2008, 00:08

Emil Condor a scris:
ÎMPĂRATUL :cool_9:

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMar 25 Noi 2008, 05:18

aurora a scris:
Emil Condor a scris:
ÎMPĂRATUL :cool_9:
scratch scratch scratch
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyMar 25 Noi 2008, 09:46

aurora a scris:

Am călcat rufe până la ora asta târzie... e oră 23.00 Domnul Preşedinte Băsescu este pe Realitatea Tv de vreo 2 ore cred... n-am reţinut mai nimic din ce a zis, înafară de, din când în când , HĂ HĂ HĂ...
Am zis şi eu că fac o bârfă mică cu voi pe forum, înainte de culcare... şi nu e nimeni pe aici, gol, gol, puşcă !!!

Ian Oliver/Shantel vs Dr. Dre/Eminem - Forgot About Bucovina: https://www.youtube.com/watch?v=cl6ddTEZl2U&feature=related

Inainte de culcare nu ma prindeti voi!! Ehei... oh da!

Aseara a fost insa un motiv in plus sa nu intru deloc pe calculator. Sotul a izolat cu polistiren doi pereti ai camerei socrului, ca am montat centrala termica in septembrie si camera lui nu se incalzea cum trebuie, desi avea peretii exteriori si tavanul izolat. Dar peretii mai sus numiti dadeau spre camere foarte reci.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 01:58

zaraza26 a scris:
Era să zic "aici în garaj..."! No, aici în Popas te prindem mai usor. Asa că ai grijă...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:45

zaraza26 a scris:
aurora a scris:

Aseara a fost insa un motiv in plus sa nu intru deloc pe calculator. Sotul a izolat cu polistiren doi pereti ai camerei socrului, ca am montat centrala termica in septembrie si camera lui nu se incalzea cum trebuie, desi avea peretii exteriori si tavanul izolat. Dar peretii mai sus numiti dadeau spre camere foarte reci.

Stiti de ce nu se incalzea corespunzator camera socrului? POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 154834
Pentru ca a ramas o gaura in perete cand a bagat instalatorul teava de la calorifer, cat sa intre o mana. Sotul uitase sa o infunde. Acuma are si gaura astupata, si peretii izolati, si un calorifer mai mic in plus!! Trai, neneaca... Stiam noi ca o sa fie un pic mai rece ca la noi, dar lui totdeauna i-au placut temperaturile mai scazute. El avea 18 grade de obicei...cand isi facea foc la soba dupa cum dorea... Acuma e ca si la noi, 20 ziua, cand stam in casa si 18 noaptea si in zilele de lucru, cele opt ore...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:49

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Era să zic "aici în garaj..."! No, aici în Popas te prindem mai usor. Asa că ai grijă...

Cu capcane "materiale" nu ma prindeti... Doar cu capcane mestesugit lucrate/ din sentimente-adevarate.
Gata, la fix, peste 12 minute, decolez la cumparaturi in oras si apoi program cu familia si cratita! mwah1
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:50

zaraza26 a scris:

Stiti de ce nu se incalzea corespunzator camera socrului? POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 154834
Pentru că era... socrul! Nu? Laughing
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:59

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

Sau pentru ca si-a facut casa cum a crezut de cuviinta...
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 18:12

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

Zarazo ! Şi io am făcut casa după cum am crezut de cuviinţă că aşa mi-o plăcut. Ăştia de după mine, că-s mai ocoşi, au vrut s-o modifice. Da io am aprobat... cu mare sfadă.

S-o modifice după ce nu mai sunt eu cu ei, că după o vreme vor vedea ei ce treabă bună fac.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 14 Dec 2008, 18:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 18:14

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

Oh! El a fost Marele Specialist?
Când e vorba de o constructie atât de importantă e bine să consulti si ceva profesionisti chiar dacă tu crezi că stii multe.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 5 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 5 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: