LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica comment-143 mediu sibiu 1918 1 padure taieri problema Limba 23 Fantasy humanitas internet nicuvar reclame Popasul muzica_traditionala efremovivanantonovici istorie CPSF google curiozitati romana drumetie brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMar 04 Noi 2008, 16:38

Emil Condor a scris:
aurora a scris:
Karima a scris:
Emil Condor a scris:
I had a pleasant surprise today when my kids came over and brought me a nice photo camera. Let me see... it's a Sony Cybershot. Beside that, I got a T-shirt with the words "I know, I'm not perfect but I am so close, it scares me". (They really think that about me! Wow!)

It wasn't any special day for me like birthday, anniversary or anything else, but they certainly made it special. Thay said: it's only the warm-up for Christmas, dad. Kids! They got nothing else to do with their money...

You have a beautiful family and kids certainly love you very much.
Allah bless you and your family flower flower flower flower

ţe ziţe, ţe ziţe?

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 Smiley-IPB-399
Hai că "îl torn" eu:
Am avut o surpriză plăcută azi când copiii mei au trecut pe la mine si mi-au adus un aparat de fotografiat tare drăgut. Stai să văd... este un Sony Cybershot. Afară de cameră, am obtinut si un tricou pe care scrie: "Stiu, nu sunt perfect dar sunt atât de aproape că mă sperie!". (Ei chiar cred aia despre mine! Wow!)

Nu a fost o zi specială ca ziuă de nastere, aniversare ori altceva, dar ei, cu certitudine au făcut-o specială. Au spus: este doar încălzirea pentru Crăciun, tată. Copii! N-au altceva de făcut cu banii lor...

Aia zâtze, Aurora...

te invidiez, Emile... ti-am zis ca esti indecent de tanar si cu copii si cu nepoti... iti dai tu seama, cata vreme ai inca inainte sa te bucuri de ei.
Nu, nu te invidiez, invidia nu e un sentiment bun, ma bucur mult pentru tine
hug

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMier 05 Noi 2008, 01:02

Multumesc din suflet! Asa simt că sunt si cuvintele tale...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMier 05 Noi 2008, 01:09

zaraza26 a scris:

Iti multumesc pentru acest Popas. Era ceva care imi lipsea si trebuia inventat. oh da! Felul meu de a fi e sa nu ma bucur prea devreme. De aceea n-am zis pana acum cat de mult imi place pe aici...dar daca ma provoci... mwah1

Eu am observat ca nu pot sa-mi explic niste bani care imi apar in geanta, dar mai bine dau vina pe neatentia mea... Wink
Vorbeam de Popasul Mare (Site-ul PRISMA CONDOR) dar la ce spui tu: Popasul lui Abbilbal mi-a dat inspiratie (Abby merită mult credit pentru aia). apoi ai fost tu, Nicuvar, Abba - nu se putea altcumva decât asa. Si mă bucur...

Referitor la bani: la fel am văzut si eu că se înmulteau în bancă si nu stiam efectiv de unde vin anumite sume nu tocmai neglijabile. Este un fel de "aruncare a pâinii pe ape" din care mai târziu culegem si noi, nu?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyMier 05 Noi 2008, 10:28

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

Iti multumesc pentru acest Popas. Era ceva care imi lipsea si trebuia inventat. oh da! Felul meu de a fi e sa nu ma bucur prea devreme. De aceea n-am zis pana acum cat de mult imi place pe aici...dar daca ma provoci... mwah1

Eu am observat ca nu pot sa-mi explic niste bani care imi apar in geanta, dar mai bine dau vina pe neatentia mea... Wink
Vorbeam de Popasul Mare (Site-ul PRISMA CONDOR) dar la ce spui tu: Popasul lui Abbilbal mi-a dat inspiratie (Abby merită mult credit pentru aia). apoi ai fost tu, Nicuvar, Abba - nu se putea altcumva decât asa. Si mă bucur...

Referitor la bani: la fel am văzut si eu că se înmulteau în bancă si nu stiam efectiv de unde vin anumite sume nu tocmai neglijabile. Este un fel de "aruncare a pâinii pe ape" din care mai târziu culegem si noi, nu?

Si eu tot la el, la popasul mare, m-am referit aici.

Cel ce da, va primi. Cam asa spune in Biblie. Chiar daca pare imposibil, totusi dand, te vei imbogati si materialiceste, si spiritualiceste. Si fizica cuantica ne da de gandit. La nivelul micro-particulelor, orice devine posibil.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 2 EmptyJoi 06 Noi 2008, 01:15

josh groban - per te