| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 10:00 | |
| - dolion a scris:
- Aici la mine ne e dor de soare, iar tu trebuie sa te feresti de el! Zice-se ca de azi se incalzeste; astept!
Ai uitat cand ne doream ploaie? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 10:05 | |
| Aşa e! La noi, la Ploieşti, a fost vreme închisă, fără ploaie, în afară de ieri. A turnat zdravăn, cât să înmoaie bine pământul şi să nu mă pot duce astăzi la Plopeni! Dar mâine tot am să dau o tură p-acolo! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 16:29 | |
| Au aparut niste nori pe cer, restul grupului nu e prea incantat de asta dar mie imi place pentru ca exista sansa unei zile de relax - hai sa zic - diferit de ceea ce am avut pana acum. Pentru moment suntem in asteptare, sa vedem ce intentii au norii astia, apoi vom decide urmatorul pas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 22:45 | |
| Dupa orele 13:00 a inceput sa ploua aici, asa ca ne vom retrage la hotel dupa o croaziera foarte relaxanta pe un rau din preajma. Am facut multe poze acolo - le veti vedea. Maine dupa masa vom pleca acasa...
Sa ne vedem sanatosi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 23:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Maine dupa masa vom pleca acasa...
Să aveţi parte de drum bun, fără peripeţii. Dumnezeu să vă ajute să ajungeţi cu bine acasă. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 08 Aug 2009, 23:10 | |
| Am vorbit cu Puiu Mic la Telefon. La Bucureşti este cald, la noi este răcoare. Mâine vine acasă şi mi-a spus să-i pregătesc rolele ca să o duc cu rolele. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 10 Aug 2009, 06:31 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- Maine dupa masa vom pleca acasa...
Să aveţi parte de drum bun, fără peripeţii. Dumnezeu să vă ajute să ajungeţi cu bine acasă. Multumesc prieten drag! Am ajuns acasă... Se poate vedea si după natura scrisului: ce bine e să fii pe propriul computer! Mda! Vacanta s-a terminat. A fost o vacantă excelentă pentru toti din grupul nostru. Acum ne vom pregăti pentru următoarea ce, probabil o să fie prin Ianuarie, undeva prin Republica Dominicană, Jamaica sau Cuba. Doamne ajută! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 10 Aug 2009, 15:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- ....Acum ne vom pregăti pentru următoarea ce, probabil o să fie prin Ianuarie,.... Doamne ajută!
Să vă ajute Dumnezeu. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 10 Aug 2009, 15:46 | |
| Pe toti să ne ajute în toate! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 10 Aug 2009, 20:40 | |
| - zaraza26 a scris:
- Bine v-ati intors cu forte proaspete.
Multumim! Si tu la fel: bine ai revenit! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 10 Aug 2009, 21:34 | |
| Să înţeleg că ai revenit la cuib? Cu aripile odihnite şi gata de zbor? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 10 Aug 2009, 21:39 | |
| N-am avut de ales! Au fost doar două săptămâni de zbor liber, acum revin la unul monitorizat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 11 Aug 2009, 00:27 | |
| Bine ai venit, vad ca ai actualizat si avatarul; mai sa nu te mai cunosc! Cand incepi munca? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 11 Aug 2009, 00:43 | |
| Vă salut cu mare plăcere, Dolion! Era normal să fiu cu ambele nepoate, din care cauză am si schimbat avatarul. Să vezi acum ce bronzat sunt! Cred că am si poze cu mine de la sfârsitul vacantei. Le voi căuta pentru voi. Munca o voi începe chiar mâine - am chiulit destul. După atâta cheltuială trebuie să mai fac si ceva bani... N-am de ales. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 11 Aug 2009, 07:35 | |
| Emile, să-ţi trăiască avatarul! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 11 Aug 2009, 10:34 | |
| Bine ai revenit, Emil. Si mie imi place avatarul cel nou. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 11 Aug 2009, 23:39 | |
| Mă Milu nost, toate ca toate, dar Monica e mai şmecheră decăt Alexandra. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 11 Aug 2009, 23:53 | |
| - Anahoret a scris:
- Emile, să-ţi trăiască avatarul!
Si eu pe lângă el(e)... Fiinte mai scumpe ca ele nu am pe pământ. - nicuvar a scris:
- Bine ai revenit, Emil. Si mie imi place avatarul cel nou.
Să trăiesti, Nicu! Multumesc pentru confirmare: si mie îmi place. - abbilbal a scris:
- Mă Milu nost, toate ca toate, dar Monica e mai şmecheră decăt Alexandra.
Sunt curios de ce crezi tu asa... apoi voi veni si eu cu niste comentarii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 12 Aug 2009, 08:54 | |
| Cand voi avea si eu nepotei pe langa mine? Mi-i doresc atat de mult de-mi vine sa-mi fac eu unul, cu o gagica tanara si frumoasa (nu de alta, da sa iasa nepotul sanatos)! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 13 Aug 2009, 03:31 | |
| Păi, grăbeste-te să-ti poti vedea "nepoteii" mari! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 13 Aug 2009, 07:46 | |
| Copiii mei nici nu sunt casatoriti si nici nu se intrevede vreo schimbare in viitorul apropiat. Ma alin cu gandul ca poate voi trai sa-mi cunosc nepotii. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 14 Aug 2009, 20:21 | |
| - Citat :
- abbilbal a scris:
Mă Milu nost, toate ca toate, dar Monica e mai şmecheră decăt Alexandra. - Emil Condor a scris:
- ...Sunt curios de ce crezi tu asa...
După cum le citesc chipurile din avatar. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 14 Aug 2009, 20:23 | |
| - dolion a scris:
- Cand voi avea si eu nepotei pe langa mine? Mi-i doresc atat de mult de-mi vine sa-mi fac eu unul, cu o gagica tanara si frumoasa (nu de alta, da sa iasa nepotul sanatos)!
Nu scrie nici unde că vor ieşi copii sănătoşi dacă ai parteneră tânără. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 14 Aug 2009, 20:23 | |
| - dolion a scris:
- Copiii mei nici nu sunt casatoriti si nici nu se intrevede vreo schimbare in viitorul apropiat. Ma alin cu gandul ca poate voi trai sa-mi cunosc nepotii.
Ce e scris şi pentru noi, bucuroşi le-om duce toate... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|