LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 istorie problema mediu taieri Limba politica google reclame 23 Popasul padure romana CPSF nicuvar sibiu humanitas Fantasy muzica_traditionala 1918 efremovivanantonovici brasov 1 internet drumetie curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyVin 10 Apr 2009, 18:56

Emil Condor a scris:
Menta ajută la digestie - rămâne în meniul meu.

Si eu mănânc în cantităti foarte reduse. Încerc să nu fortez nimic.
O să fie bine si la vară... grătare din nou! smile Păi nu?

Menta la mine e numai la "ocazii". Altfel ajung in extrema cealalta, desi imi place foarte mult ceaiul de menta.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyVin 10 Apr 2009, 19:29

Atunci îti doresc să stai departe de "ocaziile" acelea!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyVin 10 Apr 2009, 19:57

Emil Condor a scris:
Atunci îti doresc să stai departe de "ocaziile" acelea!
Asa sa fie! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptySam 11 Apr 2009, 16:05

Mie nu mi-a plăcut nicicând menta decât să "maltratez" frunza direct în gură dar acum parcă-mi plac si ceaiurile! Parcă mai am de ales... Oricum, îsi face treaba. thumb_yello

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptySam 11 Apr 2009, 21:04

Mie mi-a plăcut ceaiul de mentă. Când eram mic îmi dădea mama în fiecare zi, dar îndulcit cu miere. Nu am avut probleme cu constipaţia... probabil că efectul mentei şi al mierii se anulau unul pe celălalt... Laughing

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 12 Apr 2009, 18:49

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Menta ajută la digestie - rămâne în meniul meu.

Si eu mănânc în cantităti foarte reduse. Încerc să nu fortez nimic.
O să fie bine si la vară... grătare din nou! smile Păi nu?

Menta la mine e numai la "ocazii". Altfel ajung in extrema cealalta, desi imi place foarte mult ceaiul de menta.

Pai da gratare,asta face si cumnatul meu acolo peste "balta",am sa plec la tara si o sa fac si eu,na :really: hug mwah! POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 154834
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 12 Apr 2009, 19:07

Geta, este normal aici, când scăpăm de iernile astea asa lungi să ne răzbunăm cumva
iesind în mijlocul naturii verzi la orice ocazie ivită, înconjurati de tot ce ne face plăcere.
"Adevărul" este că nu iesim pentru grătare si bere,
totdeauna o facem pentru aer curat, plajă, inot, pescuit dar niciodată nu lipsesc grătarele si berea! Very Happy
Pescuitul si celelate au ajuns doar niste scuze pentru "destrăbălare". Laughing

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 12 Apr 2009, 20:10

Este un termen nou intrat în vocabular şi-l urăsc de nu se poate: socializare. De ce nu se poate spune simplu că ne întâlnim unii cu alţii? Shocked

La noi, la serviciu, denumim activităţile "extracurriculare" ca Închegarea colectivului. Cum dă colţul ierbii ieşim cu toţii la iarbă verde, cam o dată pe lună. De regulă ajungem la parcul Tei, pentru că acolo sunt şi grătare! Wink

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 12 Apr 2009, 20:33

Anahoret a scris:
Este un termen nou intrat în vocabular şi-l urăsc de nu se poate: socializare.
Haaa! Si eu urăsc termenul acela! De ani de zile...
Mergi
- la biserică să te socializezi!
- la o cafea să te socializezi!
- la o plimbare în parc să te socializezi!
- la meci din aceleasi ratiuni!
- la muncă, tot din cauza aceea, oare?

Cred că termenul respectiv s-a născut în America...

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyDum 12 Apr 2009, 23:08

Nu ştiu unde s-a născut, dar s-a răspândit ca gripa!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 13 Apr 2009, 05:15

American flu!

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 13 Apr 2009, 12:59

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
American flu!

Da, o influenza americana. Very Happy

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 13 Apr 2009, 14:52

Emil Condor a scris:
Mie nu mi-a plăcut nicicând menta decât să "maltratez" frunza direct în gură dar acum parcă-mi plac si ceaiurile! Parcă mai am de ales... Oricum, îsi face treaba. thumb_yello

La cursul de Ayurveda am invatat ca plantele se administreaza in functie de afectiune, dar mai ales in functie de organism. Astfel, in general (ca n-am facut numai un an din cei trei ani de baza), unui organism predispus la uscaciune(cand de exemplu trosnesc incheieturile), i se potrivesc ceaiurile. Invers, la un organism ce nu are nevoie de apa, se recomanda planta consumata ca atare.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 13 Apr 2009, 14:53

Anahoret a scris:
Mie mi-a plăcut ceaiul de mentă. Când eram mic îmi dădea mama în fiecare zi, dar îndulcit cu miere. Nu am avut probleme cu constipaţia... probabil că efectul mentei şi al mierii se anulau unul pe celălalt... Laughing

Organismele reactioneaza diferit la menta. Unii il iau ca laxativ, altii exact invers.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 13 Apr 2009, 14:56

Anahoret a scris:
Este un termen nou intrat în vocabular şi-l urăsc de nu se poate: socializare. De ce nu se poate spune simplu că ne întâlnim unii cu alţii? Shocked

La noi, la serviciu, denumim activităţile "extracurriculare" ca Închegarea colectivului. Cum dă colţul ierbii ieşim cu toţii la iarbă verde, cam o dată pe lună. De regulă ajungem la parcul Tei, pentru că acolo sunt şi grătare! Wink

Apropo de termeni noi... cine mai stie cum ziceam cand sufeream de stres inainte de '89? Simptome asemanatoare... chiar nu stiu daca ce era inainte era chiar stres! scratch
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyLun 13 Apr 2009, 15:12

Nu eram stresati inainte de '89... eu cel putin nu am auzit niciodata vorba asta
(nici boli pe baza de stres)

inainte aveam doar draci, nervi... si toate se rezolvau cu " Bulă " POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 Smiley-IPB-419

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 02:35

nicuvar a scris:
Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
American flu!
Da, o influenza americana. Very Happy
Brrrrr!
Dar vedeti voi, pe americani îi face praf boala asta iar la noi, cei din Estul Europei nu are "succes"!
Organismele noastre sunt mai tari, anticorpii nostri s-au format mai bine în România.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 02:43

zaraza26 a scris:
...plantele se administreaza in functie de afectiune, dar mai ales in functie de organism.
Adevărat, organisme diferite reactionează diferit la aceleasi produse si totodată, organismul uman cere ceea ce-i lipseste.
Citat :
Organismele reactioneaza diferit la menta. Unii il iau ca laxativ, altii exact invers.
Asa este, am auzit despre ambele situatii. thumb_yello

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 09:48

Ceva ciudat... mie imi place ciocolat cu ment, bomboanele mentolate...
dar de ceai de menta sa nu aud, imi provoaca greata pale

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 09:55

zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:

Apropo de termeni noi... cine mai stie cum ziceam cand sufeream de stres inainte de '89? Simptome asemanatoare... chiar nu stiu daca ce era inainte era chiar stres! scratch

Te referi cumva la... "astenia de primăvară ?"

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 14:57

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:

Te referi cumva la... "astenia de primăvară ?"

Nuuu, de exemplu ziceam ce ma enerveaza asta! ce ma calca pe bataturi, ce obosita sunt, sunt terminata, epuizata, dar acuma bagam toate astea in cuvantul stres. Si toti lucram sambata!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 19:27

Emil Condor a scris:
Dar vedeti voi, pe americani îi face praf boala asta iar la noi, cei din Estul Europei nu are "succes"!
Organismele noastre sunt mai tari, anticorpii nostri s-au format mai bine în România.
Cred că americanii, cu stilul lor de a trăi sub un clopot de sticlă (nu atinge aia, nu face aia, este periculoasă aia etc), au reuşit să-şi distrugă anticorpii, adică protecţia naturală a organismului asupra agresiunii mediului. Dovadă că igiena excesivă dăunează grav sănătăţii. What a Face

Să ne înţelegem: sunt adeptul spălatului pe dinţi dimineaţa şi seara, adeptul duşului zilnic, adeptul spălatului pe mâni înainte de masă şi după ieşirea de la toaletă. Dar nu sunt adeptul gătitului în restaurant cu mănuşi chirurgicale şi alte asemenea aberaţii. O sterilizare excesivă ne face vulnerabili la mediul în care trăim. Cei care au citit "Războiul lumilor" de H.G. Wells îşi amintesc că marţienii, care erau invincibili în lupta clasică au fost decimaţi şi, în final, învinşi de o banală gripă. Pentru că nu aveau anticorpii necesari. Organismul lor nu era pregătit să facă faţă unei astfel de agersiuni.

Dacă vreţi, putem dezvolta subiectul.

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMar 14 Apr 2009, 22:17

Păi. mă Anahoretule. Când io eram cochil, am trăit multă vreme la moşu şi buna în sat. De abia aşteptam vacanţa de vară şi fuga la ei. Păi acolo buda (closetul) era la intrarea în grădină, făcută din scândură. Vara era cum era, că era putoare, dar iarna... nu era putoare, dar îngheţa-i de "marea căldură". Dar şi la oraş, tot aşa aveam... grupul sanitar. Păi acolo de unde apă de spălat pe mâini după utilizare? Dar ce bune erau fructele luate direct din pom, sau de pe jos, fără a mai fi spălate. Dar de când mă ştiu n-am avut bai cu baiurile şi nici cu viermii intestinali. Doar o singură dată, într-o iarnă, am avut un "început de aprindere de plămâni" şi nu m-am dus la şcoală trei zile. Atât am bolit toată viaţa mea până acum. Dar ceapa şi usturoiul, tot de când mă ştiu le mâncam cu plăcere, mai ales vara când erau verzi.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMier 15 Apr 2009, 02:41

aurora a scris:
Ceva ciudat... mie imi place ciocolat cu ment, bomboanele mentolate...
dar de ceai de menta sa nu aud, imi provoaca greata pale
Dacă mănânc ciocolată sau înghetată cu mentă, dau în primire.
La fel si cele umplute cu căpsuni, chiar dacă îmi plac căpsunile proaspete foarte mult!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 EmptyMier 15 Apr 2009, 02:56

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Cred că americanii, cu stilul lor de a trăi sub un clopot de sticlă (nu atinge aia, nu face aia, este periculoasă aia etc), au reuşit să-şi distrugă anticorpii, adică protecţia naturală a organismului asupra agresiunii mediului.
La ceea ce spui tu si care este adevărat, adăugăm faptul că în North America (includem si Canada), o răceală, oricât de minoră ar fi,
se tratează cu antibiotice!!! Astea distrug sistemul imun. Totodată, organismul nostru este format cu alimente sănătoase - americanii nici nu stiu ce înseamnă un aliment natural! De aceea, aici am auzit prima dată de atacuri de cord la tineri, chiar în jurul vârstei de 30 de ani!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 12 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 12 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: