LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica efremovivanantonovici Limba muzica_traditionala humanitas 23 internet reclame curiozitati 1918 Popasul nicuvar problema istorie comment-143 drumetie sibiu romana brasov google Fantasy CPSF mediu 1 padure taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 30 Sept 2009, 00:24

Milu nost, am uitat să-ţi spun. Poate şti, poate nu şti. Prin Braşov nu mai circulă "troleu".

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 30 Sept 2009, 00:27

Păi, cred că se odihneste de ani si ani, deja...
Ar fi cazul să se treacă la exploatarea lui, nu crezi?

Stiam că au scos tramvaiul. Acum si troleibuzul?! scratch
Ce i-a apucat?

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 30 Sept 2009, 00:52

Tramvaiul nu l-am mai prins nici în 1962. Troleibuzul este scos de cca doi ani. Mai sunt două linii cu circulaţie redusă. Nu am apucat să văd nici măcar un troleu pentru a-l fotografia de adio.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 30 Sept 2009, 00:55

Stiu că discutau niste persoane de faptul că ar fi dorit sau chiar ar fi băgat tramvaiele înapoi.
Eu nu garantez pentru aceea - lucrurile auzite nu sunt garantate.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 30 Sept 2009, 12:03

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Sâmbătă, tot familionul avea programat să meargă la ferma de legume să recolteze pentru consum propriu ardei, castraveti, ceapă, vinete si ce mai era pe-acolo...
Este interesantă chestia asta la voi: să mergi să-ţi aduni fructe din livadă şi legume de la fermă!
Iei pe alese sau trebuie cules tot ceea ce este pe rând?
Bănuiesc că şi preţurile sunt avantajoase dacă vă convine să mergeţi acolo.

Să aveţi o cămară colorată! thumb_yello Very Happy

Eu mi-am petrecut week-endul la Plopeni. Am adunat strugurii şi am pus mustul la damigene. Fierbe de zici că tragi cu mitraliera. Laughing
Din păcate a dat piatra prin august şi ne-a stricat toată producţia. Abia am scos două damigene de must. Iar producţia era de 4 - 6 şi, în anii buni, când tatăl meu se ocupa de ea, chiar 8 damigene (400 l).

Dar şi aşa e bine! Este al meu şi e curat! oh da!

Cu cat e productia mai mare, cu atat strugurii sunt mai putini dulci. Asa ca... Anul asta strugurii chiar au fost putini si dulci, chiar fara piatra. Asa e si la voi?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyMier 30 Sept 2009, 19:37

zaraza26 a scris:

Cu cat e productia mai mare, cu atat strugurii sunt mai putini dulci. Asa ca... Anul asta strugurii chiar au fost putini si dulci, chiar fara piatra. Asa e si la voi?
Asta zici tu că e explicaţia?
affraid
Şi ai mei sunt la fel, mulţi şi puţin dulci. scratch scratch
No, aş fi preferat, mai puţini şi dulci-dulci!. Ca anul trecut! Am făcut ravagii cu vinul meu! Twisted Evil

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 01 Oct 2009, 02:31

zaraza26 a scris:
Cu cat e productia mai mare, cu atat strugurii sunt mai putini dulci.
Da, adevărat! Si tot asa este si cu dimensiunea: boabele mici sunt mai gustoase.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyJoi 01 Oct 2009, 11:00

yzzy a scris:
zaraza26 a scris:

Asta zici tu că e explicaţia?
affraid
Şi ai mei sunt la fel, mulţi şi puţin dulci. scratch scratch
No, aş fi preferat, mai puţini şi dulci-dulci!. Ca anul trecut! Am făcut ravagii cu vinul meu! Twisted Evil

Asta e regula in plantatiile de vita-de-vie. In general cand sunt putine fructe, ele cresc mai mari si sunt mai de calitate.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyVin 02 Oct 2009, 05:16

Doar ce am mâncat niste struguri extraordinar de parfumati si dulci.
Nu ratati să mâncati cât puteti, asta pentru curătarea arterelor.
Iar mai departe continuati cu juice-ul, apoi cu vinul - au acelasi efect asupra organismului. thumb_yello

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 04 Oct 2009, 15:52

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 04 Oct 2009, 16:00

there will be peace for me too...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 04 Oct 2009, 16:17

Pace deplină să fie peste noi toti, Cactus!

Se pare că tu, la fel ca sotia mea, esti mare suporter Elvis!
Mda! A avut o voce minunată. thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptySam 10 Oct 2009, 15:33

Azi sunt foarte trist, nici nu pot descrie cât de trist! Sad
Vestea ce am primit de la Cactus, despre prietenul Bulache m-a răvăsit puternic.
Stie cineva (Cactus, sigur stie) pe cei ce au rămas în urma lui? Sad

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptySam 10 Oct 2009, 16:58

affraid Ce s-a-ntimplat? pale

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptySam 10 Oct 2009, 17:03

Emil Condor a scris:
Azi sunt foarte trist, nici nu pot descrie cât de trist! Sad
Vestea ce am primit de la Cactus, despre prietenul Bulache m-a răvăsit puternic.
Stie cineva (Cactus, sigur stie) pe cei ce au rămas în urma lui? Sad

Emile si pe mine m-a rascolit aceasta veste,imi pare nespus de rau:(
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptySam 10 Oct 2009, 17:17

Cristina a scris:
affraid Ce s-a-ntimplat? pale
După cum am văzut că deja ai realizat, prietenul Bulache este... "fost prieten".
Ăsta e drumul tuturor... Nimic nu e de făcut pentru a schimba ceva, aici pe pământ.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 11 Oct 2009, 19:06

Mâine e Thanksgiving în Canada iar azi, după circa două ore astept neamurile să vină la noi.
Prin urmare voi pleca si am să revin mult mai târziu, când voi dormiti, deja.

Vă doresc un sfârsit minunat de săptămână! mwah!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Lun 12 Oct 2009, 04:02, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 11 Oct 2009, 20:44

Am mai reusit să evadez un pic din "lanturile" sotiei si pentru că mai sunt 15 minute până la venirea musafirilor, am tras o fugă aici, cu voi. Very Happy

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyDum 11 Oct 2009, 22:04

Emil Condor a scris:
Mâine e Thanksgiving în Canada iar azi, după circa două ore astept neamurile să vină la noi.
Prin urmare voi pleca si am să revin mult mai târziu, când voi dormiti, deja.

Vă doresc un sfârsit minunat de săptămână! mwah!
Cum se spune?
Happy Thanksgiving!
De la americani, asta e una din sărbătorile care mi-ar fi plăcut s-o importăm. old

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 12 Oct 2009, 04:06

yzzy a scris:
Happy Thanksgiving!
Sărut mâna! Asa se spune, ai dreptate. thumb_yello

Rudele au plecat, pot fi iarăsi cu voi.
Au fost câteva ore cu de toate, ne-am simtit minunat.

La americani, Thanksgiving este la începutul lui Noiembrie, o lună după Canada..

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 12 Oct 2009, 13:24

Emil Condor a scris:
Am mai reusit să evadez un pic din "lanturile" sotiei si pentru că mai sunt 15 minute până la venirea musafirilor, am tras o fugă aici, cu voi. Very Happy

Intotdeauna te astept cu drag:) sunny sunny mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 12 Oct 2009, 13:38

Emil Condor a scris:
Rudele au plecat, pot fi iarăsi cu voi.
Au fost câteva ore cu de toate, ne-am simtit minunat.

La americani, Thanksgiving este la începutul lui Noiembrie, o lună după Canada..
Povesteste... ce bunatati ati avut de aceasta sarbatoare?
Ceva traditional, care se face musai in aceasta zi?

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 12 Oct 2009, 17:51

Păi, specific pentru Thanksgiving este curcanul umplut în jurul căruia (afară de noi, mâncăii Laughing ) misună tot felul de legume si sosul obisnuit, gravy.
Tot specific acestei sărbători este plăcinta de dovleac (cu multă friscă deasupra Very Happy ).

Bineînteles că pe lângă astea, noi europenii folosim preparate din arta noastră culinară.
Mai ales că mie, personal nu-mi place dovleacul decât copt, altul dacă ajunge în gura mea mă dezgustă.

Am fost împreună, 10 dintre membrii familionului nostru - ginerele era undeva prin Winnipeg - si am petrecut 7 ore faine de tot.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 12 Oct 2009, 17:59

Emil Condor a scris:
Păi, specific pentru Thanksgiving este curcanul umplut în jurul căruia (afară de noi, mâncăii Laughing ) misună tot felul de legume si sosul obisnuit, gravy.
Tot specific acestei sărbători este plăcinta de dovleac (cu multă friscă deasupra Very Happy ).

Bineînteles că pe lângă astea, noi europenii folosim preparate din arta noastră culinară.
Mai ales că mie, personal nu-mi place dovleacul decât copt, altul dacă ajunge în gura mea mă dezgustă.

Am fost împreună, 10 dintre membrii familionului nostru - ginerele era undeva prin Winnipeg - si am petrecut 7 ore faine de tot.

"sosul obisnuit, gravy. " ... ce sos e? cum se face?

"plăcinta de dovleac" ... wow, e buna? ai reteta sau o cumparati gata facuta?

Am vazut deja dovleac la piata. Mie imi place dovleacul copt in cuptor,
ala care este de culoare portocaliu intens, e mai dulce.
Voi cum il coaceti?
Eu il tai bucati si-l pun intr-o tava la cuptor, la foc mijlociu, cam o ora si mai bine.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 EmptyLun 12 Oct 2009, 18:03

Parte din Thanksgiving Very Happy
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 Dsc02321

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 26 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 26 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: