Tramvaiul nu l-am mai prins nici în 1962. Troleibuzul este scos de cca doi ani. Mai sunt două linii cu circulaţie redusă. Nu am apucat să văd nici măcar un troleu pentru a-l fotografia de adio.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Stiu că discutau niste persoane de faptul că ar fi dorit sau chiar ar fi băgat tramvaiele înapoi. Eu nu garantez pentru aceea - lucrurile auzite nu sunt garantate.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Sâmbătă, tot familionul avea programat să meargă la ferma de legume să recolteze pentru consum propriu ardei, castraveti, ceapă, vinete si ce mai era pe-acolo...
Este interesantă chestia asta la voi: să mergi să-ţi aduni fructe din livadă şi legume de la fermă! Iei pe alese sau trebuie cules tot ceea ce este pe rând? Bănuiesc că şi preţurile sunt avantajoase dacă vă convine să mergeţi acolo.
Să aveţi o cămară colorată!
Eu mi-am petrecut week-endul la Plopeni. Am adunat strugurii şi am pus mustul la damigene. Fierbe de zici că tragi cu mitraliera. Din păcate a dat piatra prin august şi ne-a stricat toată producţia. Abia am scos două damigene de must. Iar producţia era de 4 - 6 şi, în anii buni, când tatăl meu se ocupa de ea, chiar 8 damigene (400 l).
Dar şi aşa e bine! Este al meu şi e curat!
Cu cat e productia mai mare, cu atat strugurii sunt mai putini dulci. Asa ca... Anul asta strugurii chiar au fost putini si dulci, chiar fara piatra. Asa e si la voi?
Cu cat e productia mai mare, cu atat strugurii sunt mai putini dulci. Asa ca... Anul asta strugurii chiar au fost putini si dulci, chiar fara piatra. Asa e si la voi?
Asta zici tu că e explicaţia?
Şi ai mei sunt la fel, mulţi şi puţin dulci. No, aş fi preferat, mai puţini şi dulci-dulci!. Ca anul trecut! Am făcut ravagii cu vinul meu!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Asta zici tu că e explicaţia?
Şi ai mei sunt la fel, mulţi şi puţin dulci. No, aş fi preferat, mai puţini şi dulci-dulci!. Ca anul trecut! Am făcut ravagii cu vinul meu!
Asta e regula in plantatiile de vita-de-vie. In general cand sunt putine fructe, ele cresc mai mari si sunt mai de calitate.
Doar ce am mâncat niste struguri extraordinar de parfumati si dulci. Nu ratati să mâncati cât puteti, asta pentru curătarea arterelor. Iar mai departe continuati cu juice-ul, apoi cu vinul - au acelasi efect asupra organismului.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Oct 2009, 15:52
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Oct 2009, 16:00
there will be peace for me too...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Oct 2009, 16:17
Pace deplină să fie peste noi toti, Cactus!
Se pare că tu, la fel ca sotia mea, esti mare suporter Elvis! Mda! A avut o voce minunată.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 10 Oct 2009, 15:33
Azi sunt foarte trist, nici nu pot descrie cât de trist! Vestea ce am primit de la Cactus, despre prietenul Bulache m-a răvăsit puternic. Stie cineva (Cactus, sigur stie) pe cei ce au rămas în urma lui?
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 10 Oct 2009, 16:58
Ce s-a-ntimplat?
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 10 Oct 2009, 17:03
Emil Condor a scris:
Azi sunt foarte trist, nici nu pot descrie cât de trist! Vestea ce am primit de la Cactus, despre prietenul Bulache m-a răvăsit puternic. Stie cineva (Cactus, sigur stie) pe cei ce au rămas în urma lui?
Emile si pe mine m-a rascolit aceasta veste,imi pare nespus de rau:(
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 10 Oct 2009, 17:17
Cristina a scris:
Ce s-a-ntimplat?
După cum am văzut că deja ai realizat, prietenul Bulache este... "fost prieten". Ăsta e drumul tuturor... Nimic nu e de făcut pentru a schimba ceva, aici pe pământ.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 11 Oct 2009, 19:06
Mâine e Thanksgiving în Canada iar azi, după circa două ore astept neamurile să vină la noi. Prin urmare voi pleca si am să revin mult mai târziu, când voi dormiti, deja.
Vă doresc un sfârsit minunat de săptămână!
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Lun 12 Oct 2009, 04:02, editata de 1 ori
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 11 Oct 2009, 20:44
Am mai reusit să evadez un pic din "lanturile" sotiei si pentru că mai sunt 15 minute până la venirea musafirilor, am tras o fugă aici, cu voi.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 11 Oct 2009, 22:04
Emil Condor a scris:
Mâine e Thanksgiving în Canada iar azi, după circa două ore astept neamurile să vină la noi. Prin urmare voi pleca si am să revin mult mai târziu, când voi dormiti, deja.
Vă doresc un sfârsit minunat de săptămână!
Cum se spune? Happy Thanksgiving! De la americani, asta e una din sărbătorile care mi-ar fi plăcut s-o importăm.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Păi, specific pentru Thanksgiving este curcanul umplut în jurul căruia (afară de noi, mâncăii ) misună tot felul de legume si sosul obisnuit, gravy. Tot specific acestei sărbători este plăcinta de dovleac (cu multă friscă deasupra ).
Bineînteles că pe lângă astea, noi europenii folosim preparate din arta noastră culinară. Mai ales că mie, personal nu-mi place dovleacul decât copt, altul dacă ajunge în gura mea mă dezgustă.
Am fost împreună, 10 dintre membrii familionului nostru - ginerele era undeva prin Winnipeg - si am petrecut 7 ore faine de tot.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Păi, specific pentru Thanksgiving este curcanul umplut în jurul căruia (afară de noi, mâncăii ) misună tot felul de legume si sosul obisnuit, gravy. Tot specific acestei sărbători este plăcinta de dovleac (cu multă friscă deasupra ).
Bineînteles că pe lângă astea, noi europenii folosim preparate din arta noastră culinară. Mai ales că mie, personal nu-mi place dovleacul decât copt, altul dacă ajunge în gura mea mă dezgustă.
Am fost împreună, 10 dintre membrii familionului nostru - ginerele era undeva prin Winnipeg - si am petrecut 7 ore faine de tot.
"sosul obisnuit, gravy. " ... ce sos e? cum se face?
"plăcinta de dovleac" ... wow, e buna? ai reteta sau o cumparati gata facuta?
Am vazut deja dovleac la piata. Mie imi place dovleacul copt in cuptor, ala care este de culoare portocaliu intens, e mai dulce. Voi cum il coaceti? Eu il tai bucati si-l pun intr-o tava la cuptor, la foc mijlociu, cam o ora si mai bine.