LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie brasov sibiu internet nicuvar Limba reclame romana CPSF 1 Fantasy efremovivanantonovici mediu 23 problema comment-143 humanitas taieri politica curiozitati Popasul padure 1918 drumetie google muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 12 Oct 2009, 18:12

incredibil... cum de se gaseste URSUS la voi?

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 12 Oct 2009, 18:18

Da, norocosi suntem, nu? Very Happy
Înainte era si Azuga, dar văd că nu mai aduc. Nu stiu de ce...
Suntem multi români aici si fiecare, mergând la Magazinul unde se vând produse din astea a scris în Condica lor să fie adusă bere românească, în particular Ursus si Azuga.

O perioadă au adus, apoi nu au mai avut nimic din cauză că fabrica din România nu mai dovedea comenzilor de peste tot. Probabil, în prezent au mărit productia...

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 12 Oct 2009, 18:34

Emil Condor a scris:
Da, norocosi suntem, nu? Very Happy
Înainte era si Azuga, dar văd că nu mai aduc. Nu stiu de ce...
Suntem multi români aici si fiecare, mergând la Magazinul unde se vând produse din astea a scris în Condica lor să fie adusă bere românească, în particular Ursus si Azuga.

O perioadă au adus, apoi nu au mai avut nimic din cauză că fabrica din România nu mai dovedea comenzilor de peste tot. Probabil, în prezent au mărit productia...

Stiu ca la Azuga estre fabrica de bere, inca de pe vremuri.
dar bere marca "AZUGA" nu am stiut ca exusra, eu nu am vazut,
poate nu e pe aici prin zona mea.

N-am stiut ca URSUS este asa de cautata, inseamna ca e buna.
Noi luam mai mult Berbenbier sau alte marci, dar fara alcool.
Rar luam bere cu alcool.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 12 Oct 2009, 18:41

Cu Azuga nu stiu ce s-a întâmplat, este mai mult de un an de când nu au mai adus produsul respectiv în magazinele noastre. Trebuie să-i întreb pe ai mei din America, acolo se vinde mai multă bere românească.

Ursus este printre cele mai bune ce există pe planetă. thumb_yello
Stiu sigur că nu exagerez nici din greseală. smile

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 13 Oct 2009, 00:18, editata de 2 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 12 Oct 2009, 19:02

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Am mai reusit să evadez un pic din "lanturile" sotiei si pentru că mai sunt 15 minute până la venirea musafirilor, am tras o fugă aici, cu voi. Very Happy
Intotdeauna te astept cu drag:) sunny sunny mwah! mwah! mwah! mwah!
Esti o dulce! hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 12 Oct 2009, 19:10

aurora a scris:
"sosul obisnuit, gravy. " ... ce sos e? cum se face?

"plăcinta de dovleac" ... wow, e buna? ai reteta sau o cumparati gata facuta?
Retetele de preparare le voi solicita sotiei - ea le-a făcut.

Citat :
Mie imi place dovleacul copt in cuptor,
ala care este de culoare portocaliu intens, e mai dulce.
Voi cum il coaceti?
Eu il tai bucati si-l pun intr-o tava la cuptor, la foc mijlociu, cam o ora si mai bine.
Aici se mănâncă orice tip de dovleac.
Eu consum (extrem de rar) doar din acela vinetiu (turcesc, asa îl numeam în România) si numai copt în modul descris de tine.
Orice alt fel de preparat din dovleac nu-l ating. smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMar 13 Oct 2009, 00:23

Azi am plecat un pic prin parcul din apropiere, până la locul unde lucrează sotia.
Am făcut niste poze ce le voi afisa la Zbor de Condor.

Când am venit acasă, la câtiva zeci de metri de curtea noastră ne asteptau 4 căprioare.
Normal că am pus pozarul pe ele. O să le vedem cu totii la "Zborul" meu.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 15 Oct 2009, 06:59

cactus a scris:
itzi sta bine cu mustaza aia; nici nu mi te-as putea imagina fara...
Nici eu! Laughing

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptySam 17 Oct 2009, 05:34

Azi (ieri la voi) am iesit la o scurtă plimbare si am făcut (ce, altceva?) niste poze pentru voi.
Le voi posta cu drag la Zbor de Condor.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptySam 17 Oct 2009, 11:30

Emil Condor a scris:
Azi (ieri la voi) am iesit la o scurtă plimbare si am făcut (ce, altceva?) niste poze pentru voi.
Le voi posta cu drag la Zbor de Condor.

Ma duc sa vad,ciao Emile:)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyDum 25 Oct 2009, 16:49

Ce dor imi e de Anahoret,oare pe unde umbla? talking love love mwah! mwah! mwah! mwah! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyDum 25 Oct 2009, 16:53

Imediat apare! Numa' să dea zăpada un pic si-l vezi în jurul focului la Căsuta din pădure.

Si mie îmi lipseste, probabil tuturor!
O să vină el...

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 26 Oct 2009, 15:51

Emil Condor a scris:
Imediat apare! Numa' să dea zăpada un pic si-l vezi în jurul focului la Căsuta din pădure.

O să vină el...

Prognoza meteo: in padure va ninge constant, un strat subtire de zapada va asigura drum de sanius. Atentie! Oriunde va veti afla, veti aluneca incet-incet catre Casuta din padure! oh da! hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 26 Oct 2009, 15:55

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

O să vină el...

Prognoza meteo: in padure va ninge constant, un strat subtire de zapada va asigura drum de sanius. Atentie! Oriunde va veti afla, veti aluneca incet-incet catre Casuta din padure! oh da! hug

De abea astept,pirtieeeeeeeeeee POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 876722 love talking santa secret mwah! hug hug2
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 26 Oct 2009, 16:58

Apropos de "partieeeeeeeeeeee", sa va povestesc...

In vacanta de iarna din clasa X-a m-am mutat definitiv de la tata (unde am crescut pana atunci), la mama-si astfel am avut permisiunea sa merg in vacanta de sarbatori la Rodna, la bunicii materni, fratele mamei si verisoara mea... nu mai fusesem acolo din clasa VII-a.
Aveam o haina de piele neagra, facuta la comanda, noua..eram atata de mandra de ea.
Trenul cumplit cumplit de aglomerat, cred ca si pe acoperis erau oameni, la wc era aproape inposibil de mers. Era inainte de sarbatori si trenul mergea la Baia Mare... muncitori, elevi, studenti. Am coborat in Beclean pe fereastra... in incercarea asta dosperata, mi-am agatat si maneca de la haina in nu stiu ce, si mi-am rupt o bucata... vai cat am fost de suparata.
Dar bunicul fiind de meserien cojocar, mi-a reparat-o.

Dar nu asta vroiam sa va povestesc.
In compartimentul supra aglomerat (de clasa 2-a bineinteles... 8 locuri,
dar stateau si in brate) era un antrenor de schi cu o grupa de studenti,
mergeau la schi la Borsa, in Maramures.
Astia povesteau fel de fel si radeau zici ca erau gadilati continuu.
Si a povestit antrenorul o intamplare reala
o grupa de studenti de la institutul de sport
(IEFS Institutul de Educatie Fizica si Sport, asa se numea pe vremea aia)
in tabara la Predeal. Era zapada proaspata, si fete si baieti, cei mai "fortzosi"
urca pana in varf si coboara sa "faca " partia. Intre ei era o unguroaica, Suzi.
Partia, normal, plina de lume, majoritatea studenti.
Urca Suzi pana sus de tot in varful partiei... singura intr-o mare de brazi si zapada.
Dar o trece tare sa faca pishu.
Isi da pantalonii in vine, se propteste in betze, si-i da drumu....
numai ca betzele aluneca, schiurile aluneca, Suzi in curu' gol aluneca strigand
"partieeeeeeeeeeeeeeee" pana jos, la baza partiei, in uralele multimii.
De atunci i-a ramas numele si renumele de "Suzi deschizatoarae de partie... partieeeeeeee"

ulala

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyLun 26 Oct 2009, 19:13

Biata fata... wow

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMar 27 Oct 2009, 02:43

Cristina a scris:
aurora a scris:
...Suzi.
Biata fata... wow
Beată! Beată de plăcere - dacă nu-i plăcea, întorcea schiurile să se oprească, chiar si cu pretul unei trânte bune. so funny!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 28 Oct 2009, 03:22

zaraza26 a scris:
Bine că acolo nu ne asteaptă lupul ci... distinsa noastră gazdă, Zaraza. hug

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 28 Oct 2009, 13:57

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

...si ne vom strange in jurul focului... hug thumb_yello

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 Injurulfocului
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 28 Oct 2009, 15:34

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:

...si ne vom strange in jurul focului... hug thumb_yello

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 Injurulfocului
acord acord talking talking talking talking santa
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyMier 28 Oct 2009, 19:20

Ce dor mi-e de un foc si de o petrecere la lumina lui! Au trecut ani de la ultima isprava de genul acesta. Si ce bine ne distram si ce tineri eram!!!

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 29 Oct 2009, 10:16

dolion a scris:
Ce dor mi-e de un foc si de o petrecere la lumina lui! Au trecut ani de la ultima isprava de genul acesta. Si ce bine ne distram si ce tineri eram!!!

Ce dor mi-e mie!! Cred ca ultima data a fost hăăăăăt, cand mergeam in expeditie in Delta Dunarii, in clasele 5-8... Probabil cand eram adolescenta credeam ca familia mea, eu cu sotul, vom avea prieteni cu care sa iesim, asa cum era in familia parintilor mei. Nu ieseau ei la foc de tabara, dar oricum... Din pacate nu e asa. Sotul e tare pretentios cand e vorba de oameni, iar aici nici macar n-am eu rude sau prieteni mai vechi.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 29 Oct 2009, 16:28

Pentru voi prieteni, un foc de tabără :

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 29 Oct 2009, 18:55

uhuu party

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 EmptyJoi 29 Oct 2009, 19:54

Şi tot pentru voi prieteni, mesajul meu cu nr. 9999 în casa prietenului comun Milu nost.

Să fiţi sănătoşi, bine dispuşi, să nu vă certaţi, bine să vă-mpăcaţi, împreună să fim pe drumul lung şi când unul se poticneşte, ceilalţi să-l ajute cu o vorbă bună că-i mai de valoare decât orice comoară dacică.

Dumnezeu să fie cu noi să ne lumineze mintea şi să ne îndrume paşii.

Eu acum mă retrag să mă primenesc. Ne reîntâlnim după miezul nopţii, când pentru voi ridic paharul.

Să ne reîntâlnim sănătoşi !

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 27 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 27 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: