| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Sept 2009, 16:20 | |
| thks... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 21 Sept 2009, 20:37 | |
| - cactus a scris:
- nu bine dar...io-s CACTUS ashea ca...
Te iubesc mult, măi Omule! Țepos _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 22 Sept 2009, 19:03 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 23 Sept 2009, 05:20 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 23 Sept 2009, 07:54 | |
| At first I thought this was funny....then I realized the awful truth of it. Be sure to read all the way to the end!
Tax his land, Tax his bed, Tax the table At which he's fed. > >>>> >>>> Tax his tractor, Tax his mule, Teach him taxes Are the rule. > >>>> >>>> Tax his work, Tax his pay, He works for peanuts Anyway! > >>>> >>>> Tax his cow, Tax his goat, Tax his pants, Tax his coat. Tax his ties, Tax his shirt, Tax his work, Tax his dirt. > >>>> >>>> Tax his tobacco, Tax his drink, Tax him if he Tries to think. > >>>> >>>> Tax his cigars, Tax his beers, If he cries Tax his tears. > >>>> >>>> Tax his car, Tax his gas, Find other ways To tax his ass. > >>>> >>>> Tax all he has Then let him know That you won't be done Till he has no dough. > >>>> >>>> When he screams and hollers; Then tax him some more, Tax him till He's good and sore. > >>>> >>>> Then tax his coffin, Tax his grave, Tax the sod in Which he's laid. > >>>> >>>> Put these words Upon his tomb, 'Taxes drove me To my doom...' > >>>> >>>> When he's gone, Do not relax, It’s time to apply The inheritance tax. > >>>> >>>> > >>>> >>>> Accounts Receivable Tax Airline surcharge tax Airline Fuel Tax Airport Maintenance Tax Building Permit Tax Cigarette Tax Corporate Income Tax Death Tax Dog License Tax Driving Permit Tax Enviromental Tax (Fee) Excise Taxes Federal Income Tax Federal Unemployment (UI) Fishing License Tax Food License Tax Gasoline Tax (too much per litre) Gross Receipts Tax Health Tax Hunting License Tax Hydro Tax Inheritance Tax Interest Tax Liquor Tax Luxury Taxes Marriage License Tax Medicare Tax Mortgage Tax Personal Income Tax Property Tax Poverty Tax Prescription Drug Tax Provincial Income Tax Real Estate Tax Recreational Vehicle Tax Retail Sales Tax Service Charge Tax School Tax Telephone Federal Tax Telephone Federal, Provincial and Local Surcharge Taxes Telephone Minimum Usage Surcharge Tax Transit Tax Vehicle License Registration Tax Vehicle Sales Tax Water Tax Watercraft Registration Tax Well Permit Tax Workers Compensation Tax
STILL THINK THIS IS FUNNY?
Not one of these taxes existed 100 years ago, & our nation was one of the most prosperous in the world.
We had absolutely no national debt, had a large middleclass, and Mom stayed home to raise the kids.
What in the hell happened? Can you spell 'politicians?' And I still have to 'press 1' for English!?!?!?!?
I hope this goes around CANADA at least 100 times!!!!! YOU can help it get there!!!!
GO AHEAD - - - be a CANADIAN !!!!!!!!!! _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 23 Sept 2009, 23:41 | |
| Da, Cactus, plătim taxe pentru absolut orice si nici nu suntem cea mai taxată tară din lume! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 27 Sept 2009, 04:33 | |
| Sâmbătă, tot familionul avea programat să meargă la ferma de legume să recolteze pentru consum propriu ardei, castraveti, ceapă, vinete si ce mai era pe-acolo... Eu am decis să plec la pescuit în aceeasi perioadă, asa că mi-am pregătit ustensilele si-am poposit singur pe baltă. A fost foarte relaxant, am prins si ceva peste, asa că am avut o jumătate de zi foarte reusită. Duminică as fi mers din nou dar se anuntă ploaie fără întreruperi! Voi sta linistit acasă, poate chiar aici la Popas, cu voi. O singură problemă: am uitat aparatul de fotografiat, acasă! Sorry! Next time! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 27 Sept 2009, 15:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Sâmbătă, tot familionul avea programat să meargă la ferma de legume să recolteze pentru consum propriu ardei, castraveti, ceapă, vinete si ce mai era pe-acolo... Eu am decis să plec la pescuit în aceeasi perioadă, asa că mi-am pregătit ustensilele si-am poposit singur pe baltă. A fost foarte relaxant, am prins si ceva peste, asa că am avut o jumătate de zi foarte reusită. Duminică as fi mers din nou dar se anuntă ploaie fără întreruperi! Voi sta linistit acasă, poate chiar aici la Popas, cu voi.
O singură problemă: am uitat aparatul de fotografiat, acasă! Sorry! Next time! Offf,ce pacat,o zi buna in continuare:) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 27 Sept 2009, 16:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Sâmbătă, tot familionul avea programat să meargă la ferma de legume să recolteze pentru consum propriu ardei, castraveti, ceapă, vinete si ce mai era pe-acolo...
Este interesantă chestia asta la voi: să mergi să-ţi aduni fructe din livadă şi legume de la fermă! Iei pe alese sau trebuie cules tot ceea ce este pe rând? Bănuiesc că şi preţurile sunt avantajoase dacă vă convine să mergeţi acolo. Să aveţi o cămară colorată! Eu mi-am petrecut week-endul la Plopeni. Am adunat strugurii şi am pus mustul la damigene. Fierbe de zici că tragi cu mitraliera. Din păcate a dat piatra prin august şi ne-a stricat toată producţia. Abia am scos două damigene de must. Iar producţia era de 4 - 6 şi, în anii buni, când tatăl meu se ocupa de ea, chiar 8 damigene (400 l). Dar şi aşa e bine! Este al meu şi e curat! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 27 Sept 2009, 16:38 | |
| Iarna, la gura sobei, un pahar de vin curat face minuni. Atât fructele cât si legumele sunt culese după dorinta fiecăruia, deci nu trebuie luate toate ce îti ies în cale. Când ajungi acolo, cineva îti indică rândurile dintr-o anumită zonă în care poti culege. Ce rămâne în urma ta este problema lor, vor fi culese de fermieri si duse la piată sau alte magazine de desfacere. Preturile sunt undeva la... mai putin de jumătate fată din magazine. Când te întorci acasă cu o recoltă bogată, asa cum facem noi mereu, economiile sunt considerabile. Mai rămân bani de un grătar si o bere... Si mai e un lucru important: culese de pe câmp încă nu sunt stropite cu tot felul de chimicale pentru a rezista "proaspete", mult timp pe rafturi, asa cum se face în magazine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 27 Sept 2009, 16:44 | |
| Păi este fantastic neică! Mi-ar plăcea să avem şi noi aşa ceva în România. Numai că la noi mai întâi trebuie să facă la loc livezile alea de le-au tăiat şi fermele alea pe care le-au dărâmat "că nu erau rentabile"! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 27 Sept 2009, 16:50 | |
| România are un pământ foarte valoros, care exploatat corespunzător ar însemna o adevărată avere pentru natiunea noastră. Ce poti face când omul vrea să devină milionar, fără muncă?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 07:59 | |
| Sunteti din Brasov, va intereseaza ce se intampla in Brasov, tineti la orasul vostru? Atunci http://www.iubescbrasovul.ro/ este ceea ce va ajuta sa aflati informatii utile despre aceasta urbe in care respirati. De pe un blog!!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 08:05 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 08:06 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 08:07 | |
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 08:07 | |
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 08:08 | |
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 08:09 | |
| O imagine de vis! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 28 Sept 2009, 09:22 | |
| - dolion a scris:
O imagine de vis! Impresionant ! Vezi, (si) de-asta eu ma mindresc ca sunt romanca: trebuie doar sa VREI sa vezi ce-i frumos in tara asta. Felicitari celui ce a stiut sa surprinda miracolul frumusetii Brasovului, prin aceste fotografii! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 29 Sept 2009, 03:17 | |
| - dolion a scris:
- Sunteti din Brasov, va intereseaza ce se intampla in Brasov, tineti la orasul vostru? Atunci http://www.iubescbrasovul.ro/ este ceea ce va ajuta sa aflati informatii utile despre aceasta urbe in care respirati.
Multumiri sincere! Totodată. nu pot să stau indiferent la pozele superbe cu Brasovul ce le-ai pus aici. Să trăiesti fratele meu! Apreciez mult! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 29 Sept 2009, 03:21 | |
| - Cristina a scris:
- dolion a scris:
O imagine de vis! Impresionant ! Vezi, (si) de-asta eu ma mindresc ca sunt romanca: trebuie doar sa VREI sa vezi ce-i frumos in tara asta. Da, este foarte reusită! Aproape orice tară are anumite frumuseti specifice ei. Cum am mai spus în trecut, România, dacă ar avea oameni politici care să iubească tara, ar putea ajunge a doua Elvetie în ce priveste turismul. Are toate formele de relief, toate anotimpurile... doar organizarea îi lipseste. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 30 Sept 2009, 00:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- România are un pământ foarte valoros, care exploatat corespunzător ar însemna o adevărată avere pentru natiunea noastră. Ce poti face când omul vrea să devină milionar, fără muncă?!
Pământul României s-a deteriorat cu fel şi fel de prostii folosite în locul bălegarului, iar acum stă şi hodine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|