LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet 23 taieri politica efremovivanantonovici google istorie mediu CPSF 1918 Popasul comment-143 padure reclame 1 problema nicuvar muzica_traditionala curiozitati romana brasov drumetie Limba humanitas Fantasy sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 01 Sept 2009, 00:36

Demonstrează că este posibil cei care fug sau merg pe apă prin diferite bazine.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 01 Sept 2009, 00:41

Răspuns:
Pentru a merge pe apă...
trebuie să cobori din barcă. smile

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 01 Sept 2009, 00:49

Emil Condor a scris:
Răspuns:
Pentru a merge pe apă...

Aşa este dar demostraţii de mers pe apă s-au făcut multe. Şi în fugă şi la pas, şi desculţi dar şi încălţaţi cu pantofi.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 01 Sept 2009, 12:12

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Răspuns:
Pentru a merge pe apă...

Aşa este dar demostraţii de mers pe apă s-au făcut multe. Şi în fugă şi la pas, şi desculţi dar şi încălţaţi cu pantofi.

Si dupa tine cum au reusit? Eu cred ca toate sunt trucaje.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 02 Sept 2009, 01:08

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
...demostraţii de mers pe apă s-au făcut multe.
Si dupa tine cum au reusit? Eu cred ca toate sunt trucaje.
thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 05 Sept 2009, 04:42

Azi, Sâmbătă, 04 Septembrie, la orele 06:00 voi fi la volan îndreptându-mă spre North Ontario. Împreună cu alte sase persoane voi fi camping pe durata a trei zile. Toti vom dormi în corturi pe care le plasăm pe un teritoriu indian. De fapt, fata si ginerele, plus cele două nepoate sunt deja acolo, ne asteaptă. Sper să mă întorc si cu niste poze pentru Popas.

Ne revedem Marti! mwah!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 05 Sept 2009, 07:58

Si cine va pazeste de indieni? Daca va scalpeaza?
Am glumit fireste!
Dar, spune-mi, Emile, mai intalnesti ceva din atmosfera autentica a tinuturilor indiene, asa cum avem noi formata imaginea idilica a unui Vest Salbatic bantuit de grupuri de pistolari rebeli aflati vesnic in conflict cu autoritatile si cu sangeroasele triburi de indieni, de atacuri asupra diligentelor si de spectaculoasele curse dupa aur?

Am gasit urmatoarele...

...FACTS
* Desi 64.000 de nativi Sioux au luptat in armata americana in timpul celui de al II-lea Razboi Mondial, numai 4 Medalii de Onoare au fost oferite acestei comunitati
* Se estimeaza ca in momentul debarcarii lui Columb pe coasta Cubei, in 1492, in America de Nord traiau circa 60.000.000 de amerindieni. Ultimul recensamant arata ca, in prezent, numarul acestora se ridica la maxim 2,7 milioane.
* Un scandal enorm a cuprins SUA in ianuarie 2008, atunci cand membrii comunitatii Sioux au cerut separarea de Statele Unite ale Americii si crearea Republicii indienilor Lakota (adevaratul nume al nativilor Sioux). Printre revendicarile acestora se numara si retrocedarea a nu mai putin de 24, 3 milioane de hectare de teren din circa cinci state americane.
* Guvernul american finanteaza in prezent constructia celei mai mari sculpturi din lume care sa il infatiseze pe liderul Sioux, Crazy Horse. Sculptura este realizata in Dacota de Sud, dintr-un intreg munte, si se estimeaza ca in momentul finalizarii, aceasta va depasi ca dimensiuni sculpturile celor patru presedinti de la Muntele Rushmore
* Obiceiul macabru de a scalpa victimele (taierea pielii de pe craniu), celebru printre amerindieni, se pare ca este o inventie spaniola. Conquistadorii ar fi platit mercenarii indieni dupa numarul de scalpuri colectate in timpul raidurilor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 08 Sept 2009, 02:13

Am revenit! Vă salut cu drag pe toti! hug

dolion a scris:
Si cine va pazeste de indieni? Daca va scalpeaza?
Am glumit fireste!
Dar, spune-mi, Emile, mai intalnesti ceva din atmosfera autentica a tinuturilor indiene...?
Înainte (25-30 de ani în urmă) indienii atacau turistii din zonele lor. Acum nu se mai întâmplă. Spun "zonele lor" pentru că au rezervatii în care trăiesc doar ei.
Acele rezervatii nu sunt mici cum unii si-ar imagina, as putea spune că sunt aproximativ suprafata a 3 sau 4 Românii.

Azi, unii din ei păstrează obiceiurile străbune dar multi s-au "modernizat", apelând la toate avantajele civilizatiei în care trăiesc.
Un mare avantaj pentru indieni este că pot lucra oriunde si nu plătesc taxe, absolut deloc.

Încă ceva despre ei: sunt mari, mari betivi. Atât bărbatii cât si femeile!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 08 Sept 2009, 12:42

Citat :

Daca toata patria lor s-a dus de rapa, e firesc, din pacate...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 08 Sept 2009, 12:46

Emil Condor a scris:
Azi, Sâmbătă, 04 Septembrie, la orele 06:00 voi fi la volan îndreptându-mă spre North Ontario. Împreună cu alte sase persoane voi fi camping pe durata a trei zile. Toti vom dormi în corturi pe care le plasăm pe un teritoriu indian. De fapt, fata si ginerele, plus cele două nepoate sunt deja acolo, ne asteaptă. Sper să mă întorc si cu niste poze pentru Popas.

Ne revedem Marti! mwah!

mwah!
La noi s-a facut prea frig noaptea ca sa mai folosim cortul. Ramane pe anul viitor. Poate n-ar fi asa o problema, dar voiam sa mergem mai spre munte cu cortul. Si mai intai ar trebui sa incercam intr-o noapte cat de cat mai calda, apoi mai vedem. A incercat sotul sa mergem langa casa cuiva, o casa folosita de prietenii proprietarului uneori. Dar in singurul week-end cand am putut merge, casa era ocupata si, desi noi am fi stat cu cortul langa casa, bineinteles ca sotul nu a vrut sa mergem daca e casa locuita.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 09 Sept 2009, 01:27

zaraza26 a scris:
Citat :
Daca toata patria lor s-a dus de rapa, e firesc, din pacate...
Asa au fost mereu: indienii vindeau pe timpuri, proprietăti întinse doar pentru un butoi de alcool, sau chiar numai câteva sticle!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 12 Sept 2009, 23:01

Campingul s-a încheiat - există totusi sansa să mai mergem odată anul acesta dar depinde de vreme.
Azi, chiar foarte curând, voi iesi din Popas pentru că plec cu sotia la pescuit.
Astăzi vom fi numai noi doi. Băiatul a plecat la fratele lui iar ceilalti sunt la o nuntă ce, personal nu m-a interesat. Prefer pe baltă! oh da!

V-am pupat pe toti! mwah!

rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 13 Sept 2009, 09:46

Emil Condor a scris:
Campingul s-a încheiat - există totusi sansa să mai mergem odată anul acesta dar depinde de vreme.
Azi, chiar foarte curând, voi iesi din Popas pentru că plec cu sotia la pescuit.
Astăzi vom fi numai noi doi. Băiatul a plecat la fratele lui iar ceilalti sunt la o nuntă ce, personal nu m-a interesat. Prefer pe baltă! oh da!

fir intins, Emile.

mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 13 Sept 2009, 14:53

rolia a scris:
Emil Condor a scris:

fir intins, Emile.

mwah!

Da,si eu iti doresc o zi buna:) mwah! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyLun 14 Sept 2009, 00:59

Multumesc doamnelor! Urările au lucrat cu succes: am avut un timp frumos acolo. hug

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyVin 18 Sept 2009, 23:52

DECI - cat oi fi io de pacatos, chiar ashea de pacatos incat sa nu trimit omagiu Tatalui Ceresc, nu-s; ashea ca te las pe tine sa fii ala care trimite spre EL omagiul si umilintza mea... : Cam asta e.. Fiecare isi are un fir care se toarce pe un fus. Am avut si eu un fir...

aici vezi cuvintele..

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyVin 18 Sept 2009, 23:54

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyVin 18 Sept 2009, 23:55

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyVin 18 Sept 2009, 23:59

si asta-i un vis si gata... pana pe alta data...

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 19 Sept 2009, 00:10

si cu asta...basta (?)

tzi-am spus ca n-am de gand sa mor ca un caine pe margine de drum..

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 19 Sept 2009, 00:21

si gata

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 19 Sept 2009, 00:23

Cactus! Cum esti omule?

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 19 Sept 2009, 00:35

nu bine dar...io-s CACTUS ashea ca...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 19 Sept 2009, 00:37

Mă cutremură unele dintre cuvintele tale...

Să nu renunti la luptă! Să nu renunti! hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 19 Sept 2009, 04:05

cactus a scris:
DECI - cat oi fi io de pacatos, chiar ashea de pacatos incat sa nu trimit omagiu Tatalui Ceresc, nu-s; ashea ca te las pe tine sa fii ala care trimite spre EL omagiul si umilintza mea... : Cam asta e.. Fiecare isi are un fir care se toarce pe un fus. Am avut si eu un fir...

aici vezi cuvintele..
So great! sunny

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 24 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 24 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: