Doresc să multumesc Cerului pentru plăcerea de a fi timp de aproape doi ani în mijlocul unui grup de utilizatori minunati - nu puteam să nimeresc între niste oameni mai faini decât cei ce sunt (cu bucurie) la Popasul Prisma Condor. Vă multumesc că existati!
Si, azi, în mod special doresc să multumesc domnitelor prezente la Popasul nostru, iar cu ocazia Zilei de 1 Martie, permiteti-mi să le ofer un micut simbol al Primăverii ce vine si pe care o vreau mereu în inimile lor.
Tuturor domnitelor cu mult drag! ....
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
E minunat ca exista acest Popas! Multumesc tuturor celor care l-au infiintat cat si celor care il fac atat de viu si cald! Fiind luni si o zi incarcata, am deschis popasul abia la pauza de masa. Si, ce sa vezi! Raman cu gura cascata si cu mancarea in mana, caci pe prima pagina am vazut niste muguri...
Doresc să multumesc Cerului pentru plăcerea de a fi timp de aproape doi ani în mijlocul unui grup de utilizatori minunati - nu puteam să nimeresc între niste oameni mai faini decât cei ce sunt (cu bucurie) la Popasul Prisma Condor. Vă multumesc că existati!
Si, azi, în mod special doresc să multumesc domnitelor prezente la Popasul nostru, iar cu ocazia Zilei de 1 Martie, permiteti-mi să le ofer un micut simbol al Primăverii ce vine si pe care o vreau mereu în inimile lor.
Multumim, Emil. Si eu ma bucur ca exista acest popas unde e atata liniste si caldura.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Să spun şi eu că face parte dintre puţinele forumuri unde, chiar dacă sunt discuţii aprinse (şi dispute ), nimeni nu înjură?
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 04:00
zaraza26 a scris:
E minunat ca exista acest Popas! Multumesc tuturor celor care l-au infiintat cat si celor care il fac atat de viu si cald!
Mihaela a scris:
...ma bucur ca exista acest popas unde e atata liniste si caldura.
Fiecare din useri contribuie cu succes la calitatea Popasului nostru. Toti merită felicitări.
Anahoret a scris:
printre puţinele forumuri unde, ... nimeni nu înjură
Izvorul unei astfel de atitudini sănătoase este... educatia.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 04:03
Anahoret a scris:
Să spun şi eu că face parte dintre puţinele forumuri unde, chiar dacă sunt discuţii aprinse (şi dispute ), nimeni nu înjură?
Prea Sfinte - inseamna ca n-o stii pe aia cu Sertarul farmacistului din coltz .....
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 04:07
Si nu ne-o spui?
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 04:12
Emil Condor a scris:
Si nu ne-o spui?
Nope - aici nu se injura...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 04:37
cactus a scris:
Emil Condor a scris:
Si nu ne-o spui?
Nope - aici nu se injura...
Anahoret, pe unul ( ) ai reusit să-l pui la punct chiar când gândea la înjurături.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 06:06
cactus a scris:
Prea Sfinte - inseamna ca n-o stii pe aia cu Sertarul farmacistului din coltz .....
Care? Aia cu "Rămâne cum am stabilit?"
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 06:44
Cristina a scris:
Sa fii iubit sincer, dragul nostru Emil!
Sărut mâna!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 18:14
Emil Condor a scris:
Vă multumesc că existati!
Si, azi, în mod special doresc să multumesc domnitelor prezente la Popasul nostru, iar cu ocazia Zilei de 1 Martie, permiteti-mi să le ofer un micut simbol al Primăverii ce vine si pe care o vreau mereu în inimile lor.[/color]
Tuturor domnitelor cu mult drag! ....
Şi eu (noi) îţi mulţumesc pentru ocazia de-a fi împreună pe acest forum. Şi mulţumesc şi pentru mărţişor.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 02 Mar 2010, 20:12
Postarea ce urmează, probabil o voi afisa în fiecare an înainte de 8 Martie - asa simt eu...
UN DEFECT AL FEMEII
Când Dumnezeu a făcut femeia, deja era în a sasea zi de lucru si făcea ore suplimentare. Atunci apăru un înger si-L întrebă: “De ce îti pierzi atâta timp cu asta? ” Domnul răspunse: “Ai văzut cartea tehnică? Trebuie să fie lavabilă în totalitate, dar să nu fie de plastic si să fie capabilă să functioneze fiind alimentată cu orice, chiar si cu resturi; în poala ei să stea comod până la patru copii odată, să aibă un sărut care să poată vindeca de la un genunchi julit până la o inimă rănită si tot ce face, să facă doar cu două mâini. ” Îngerul se minună: ” Cu doar două mâini?... Imposibil! Si ăsta e modelul standard? E prea multă muncă pentru o zi. Asteaptă până mâine ca să o termini. ” “ Nu, n-am s-o las până mâine - protestă Domnul - sunt pe punctul de a termina această creatie care este favorita inimii mele. Ea se vindecă singură când e bolnavă si poate munci până la 18 ore pe zi. ” Îngerul se apropie si atinse femeia: “Dar ai făcut-o atât de delicată. ” “ Este delicată - spuse Domnul – dar în acelasi timp, atât de puternică. Nu-ti poti închipui cât e de rezistentă si ce fel de reusite e în stare. ” “O să fie capabilă să gândească? ” “ Nu numai să gândescă ci si să negocieze.” Îngerul văzu ceva, întinde mâna si atinge obrazul femeii: “Doamne, mi se pare că modelul acesta pierde lichid! Ti-am spus că ai încercat să pui prea multe în ea. ” “ Nu pierde lichid. E o lacrimă. ” îl corectă Domnul. “Pentru ce e lacrima” întrebă îngerul. Si Domnul zise: “ Lacrimile sunt felul ei de a exprima jalea, dragostea, singurătatea, trădarea, suferinta, si orgoliul. ” Asta îl impresionă mult pe înger: ” Esti un geniu, Doamne, Te-ai gândit la toate. Femeia este într-adevăr minunată. ” “ Este! ” răspunse Domnul. “ Femeia are puteri ce-i uimeste pe bărbati: trece prin dificultăti, face fată greutătilor dar este fericită si îndrăgostită. Surâde când vrea să tipe. Cântă când vrea să plângă. Plânge când e fericită si râde când e nervoasă. Luptă pentru a-si apăra valorile. Înfruntă nedreptătile. Nu acceptă un “Nu” ca răspuns dacă ea crede că există o solutie mai bună. Îsi rupe de la gură pentru ca familia ei să aibă. Merge la medic cu o prietenă căreia îi este frică să meargă singură. Iubeste fără să ceară nimic în schimb. Plânge când fiii ei reusesc în viată si se bucură la succesul prietenilor. Suferă când pierde pe cineva drag, în schimb se dovedeste a fi puternică atunci când crezi că a epuizat toate fortele. Stie că poate vindeca suferinta cu un sărut si o îmbrătisare.
Si totusi femeia are un defect: nu stie care este adevărata ei valoare.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Ce e frumos, si lui Dumnezeu ii place, intr-adevar ! Se vede cind un om este indragostit de frumusetea din jurul sau si o apreciaza cu decenta !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 06 Mar 2010, 03:24
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 06 Mar 2010, 03:38
Milu nost, e fain "Defectul femeii" de 8 martie, dar când este repetat an de an... Gata, la anu altu' !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 06 Mar 2010, 03:50
La anul, probabil vor fi alte domnite noi la Popas, deci subiectul ar constitui o premieră pentru dânsele.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 07 Mar 2010, 01:59
Emil Condor a scris:
La anul, probabil vor fi alte domnite noi la Popas, deci subiectul ar constitui o premieră pentru dânsele.