Nicule, as pune reteta, dar nu o stiu, sunt multi ani de atunci. Ce mai stiu ca am gatit-o cu UNT, care la anii aceia era un dezmat, o destrabalare totala! Si cu VIN.
Si de la mine Lamulti ani cu multe bucurii:)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Nicule, as pune reteta, dar nu o stiu, sunt multi ani de atunci. Ce mai stiu ca am gatit-o cu UNT, care la anii aceia era un dezmat, o destrabalare totala! Si cu VIN.
Si de la mine Lamulti ani cu multe bucurii:)
Hop şi eu! Să-ţi trăiască şi să fie fericită!
_____________________ Free your mind!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Păi da, după ce cresc copii, care-i cel mai dulce odor? Nepoţelul, nepoţica! Să-ţi trăiască, ani mulţi şi fericiţi, cu împliniri, să-şi îmbucure părinţii şi bunicii!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 19 Mai 2009, 04:51
Yzzy, dacă spun că iubesc nepoatele mai mult decât pe copiii mei, sunt crezut? Este adevărat!
Aurora, Ostrovna, Anahoret, Yzzy (am folosit ordinea mesajelor postate de voi) si tuturor celor ce au un gând bun de transmis: multumesc mult! Am atâta iubire în inima mea că nu găsesc destui asupra cărora s-o revărs - ce bine că vă am si pe voi! Norocosilor! Nu, nu! Am glumit cu ultimul cuvânt - eu sunt norocosul.
Mda! Am fost la Ziua de nastere a nepoatei mele, Alexandra, am avut un timp minunat în mijlocul unor oameni faini, chiar foarte faini iar când am venit acasă, am deschis calculatorul cu nerăbdare să vă întâlnesc pe voi, prin scrierile voastre. Totdeauna mă relaxez extraordinar când intru la Popas. Iar "vinovati", voi sunteti. Vă multumesc!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Yzzy, dacă spun că iubesc nepoatele mai mult decât pe copiii mei, sunt crezut? Este adevărat!
Aurora, Ostrovna, Anahoret, Yzzy (am folosit ordinea mesajelor postate de voi) si tuturor celor ce au un gând bun de transmis: multumesc mult! Am atâta iubire în inima mea că nu găsesc destui asupra cărora s-o revărs - ce bine că vă am si pe voi! Norocosilor! Nu, nu! Am glumit cu ultimul cuvânt - eu sunt norocosul.
Mda! Am fost la Ziua de nastere a nepoatei mele, Alexandra, am avut un timp minunat în mijlocul unor oameni faini, chiar foarte faini iar când am venit acasă, am deschis calculatorul cu nerăbdare să vă întâlnesc pe voi, prin scrierile voastre. Totdeauna mă relaxez extraordinar când intru la Popas. Iar "vinovati", voi sunteti. Vă multumesc!
La multi ani Alexandrei sa va bucurati de tot ce-i mai bun:)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 26 Mai 2009, 02:38
Multumesc, Geta, pentru gândurile tale frumoase!
ostrovna
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 26 Mai 2009, 15:00
Emil Condor a scris:
Multumesc, Geta, pentru gândurile tale frumoase!
Emil, sunt sigura ca sentimentele sunt reciproce
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 05:19
Mă sună băiatul de la magazinul cu băuturi (aici nu se vinde alcool în orice magazin, precum în Europa sau Quebec) si mă întreabă dacă să cumpere bere rusească. I-am spus să nu facă prostia să cumpere nimic rusesc că în afară de votcă nu stiu să facă altceva. A venit acasă cu o bere - a cumpărat-o pentru probe. Am luat sticla în mână si am zis: asta nu e bere nici după aspectul sticlei. Am agitat-o un pic si m-am uitat la spuma ei, zicând: în sticla asta e "zeamă de pisoar"! Apoi a desfăcut berea si am mirosit-o: era gata-gata să arunc din mine... Scârbos miros! A gustat el si sotia, după care au aruncat-o la budă. Mda! Ăla e locul potrivit pentru berea rusească. Circa 15 ani în urmă am făcut si eu prostia să cumpăr 6 beri din Ucraina - toate au mers la gunoi, nebăute. A fost prima si ultima experientă cu berea rusnacilor. Asa că, dacă aveti îndemnul să cumpărati bere rusească, renuntati, nu e cea mai bună idee la îndemână!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 15:13
La noi, în Ploieşti, n-am văzut bere rusească. Şi, după gustul meu, nici la vodka nu sunt pe locul I. De departe prefer Findalndia... care nu-i rusească!
ostrovna
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 16:34
Anahoret a scris:
La noi, în Ploieşti, n-am văzut bere rusească. Şi, după gustul meu, nici la vodka nu sunt pe locul I. De departe prefer Findalndia... care nu-i rusească!
Ce bine e de mine nu-mi place decit berea neagra
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 19:13
Geta, dacă îti place berea neagră, Ucraina are ceva de acest tip. Eu pun berea neagră la categoria lichiorurilor (chiar dacă nu e...) si niciodată nu am îndrăgit lichiorurile.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 19:14
Anahoret a scris:
La noi, în Ploieşti, n-am văzut bere rusească.
Ce bine de ploiesteni! Nici să nu vă doriti asa ceva...
Anahoret
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 22:10
ostrovna a scris:
Hait! N-o fi cumva şi Silva?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 08:18
Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Hait! N-o fi cumva şi Silva?
La halbă "călugărită" de un litru. Cu marcaj pe ea.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 08:33
Milu nost', astăzi e 31 MAI din anul 2009.
MULTĂ SĂNĂTATE, MULTE ZILE
ŞI CEI DRAGI SĂ FIE MEREU CU TINE !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL