Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 09:17
abbilbal a scris:
La halbă "călugărită" de un litru. Cu marcaj pe ea.
La cutie, Preacinstite, ca s-o lipăi liniştit în tren până la Ploieşti, în timp ce citesc!
_____________________ Free your mind!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 12:37
Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Ce bine e de mine nu-mi place decit berea neagra
Hait! N-o fi cumva şi Silva?
Eu sunt fidela fabricii de bere Timisoara
ostrovna
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 12:39
Anahoret a scris:
abbilbal a scris:
La halbă "călugărită" de un litru. Cu marcaj pe ea.
La cutie, Preacinstite, ca s-o lipăi liniştit în tren până la Ploieşti, în timp ce citesc!
Aici nu inteleg ceva Preacinstitul si cu tine parca sunteti prea apropiati ,glumesc sper sa nu va supar
ostrovna
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 12:43
Emil Condor a scris:
Geta, dacă îti place berea neagră, Ucraina are ceva de acest tip. Eu pun berea neagră la categoria lichiorurilor (chiar dacă nu e...) si niciodată nu am îndrăgit lichiorurile.
Sincer Emil mie nu-mi da senzatia de dulce ,dar atit de rar o gasesc imi place cind merg cu ai mei la terasa.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 14:36
ostrovna a scris:
Aici nu inteleg ceva Preacinstitul si cu tine parca sunteti prea apropiati ,glumesc sper sa nu va supar
Nici pomeneală! Dar cu Preacinstitul n-ai cum să fii altfel! La voi se face şi bere neagră? Adică există şi Timişoreana brună?
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 16:20
abbilbal a scris:
Milu nost', astăzi e 31 MAI din anul 2009.
MULTĂ SĂNĂTATE, MULTE ZILE
ŞI CEI DRAGI SĂ FIE MEREU CU TINE !
Adică SI VOI. Cum spunea cfc în urarea lui:
cfc a scris:
fac o dedicatie speciala, tie si celor dragi tie... familia si forumistilor de la Popasul Prisma Condor.
Multumesc, tineretea mea! Multumesc că sunteti oameni faini, în mijlocul cărora mă simt foarte bine.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 16:24
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Geta, dacă îti place berea neagră, Ucraina are ceva de acest tip. Eu pun berea neagră la categoria lichiorurilor (chiar dacă nu e...) si niciodată nu am îndrăgit lichiorurile.
Sincer Emil mie nu-mi da senzatia de dulce ,dar atit de rar o gasesc imi place cind merg cu ai mei la terasa.
Oh! Păi nici nu se pune problema ca oamenii toti să aibă aceleasi preferinte - am fi precum robotii!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 31 Mai 2009, 17:00
Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Nici pomeneală! Dar cu Preacinstitul n-ai cum să fii altfel!
Este adevărat ce spui.
Emil Condor
Probabil unii dintre membrii Popasului vor fi contrariati de disparitia topicului CANADA. Sunt niste probleme de rezolvat în cadrul acelui subiect, apoi îl voi readuce în Popasul Condor.
Dacă vreti mai multe informatii, vă rog să mă contactati prin mesageria privată.
Emil Condor
Topicul "CANADA" a revenit la locul potrivit. Am îndreptat anumite nereguli pentru ca totul să fie bine pentru Site-ul nostru. Oricine are ceva despre Canada e bine venit să posteze acolo.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Multumesc, Cactus! Multumesc pentru muzica aceea relaxantă de piano si pentru piesa acelui negros.
Mda! Păiii, fiecare dintre noi are ceva deosebit si aceea este minunat! Când toti aducem aici ce avem deosebit si le punem împreună iese... ce altceva să iasă decât un Popas minunat în care ne simtim exact cum ne simtim, adică fantastic, nu-i asa? Din cauza aceea îmi este tare drag să fiu între voi.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Vă rog să mă scuzati că nu am putut fi mai mult timp cu voi în ultimele zile. Doar am trecut pe aici si m-am convins că totul este bine si nu-mi duceti lipsa.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Vă rog să mă scuzati că nu am putut fi mai mult timp cu voi în ultimele zile. Doar am trecut pe aici si m-am convins că totul este bine si nu-mi duceti lipsa.
Nici măcar nu am băgat de seamă că ai lipsit.
Dar de salutat te salut şi eu. Noa serbus mă dragă !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Stai asa! Iar dispari? Ai vazut pozele mele din Neposul vechi? Da' de ce sa nu-ti simt lipsa? Ei, ca sa vezi!!
Nici măcar nu am băgat de seamă că ai lipsit.
Asta s-o crezi tu))))))))))))
Emil Condor