| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 03 Dec 2009, 07:01 | |
| Costumatia de iarnă, normal că o să fie mai groasă dar nu prea mult căci aici mai mereu esti în masină, n-ai treabă cu mersul pe jos, mai ales că sunt distante foarte mari de străbătut. Ce mă sâcâie pe mine, soferii prosti care sunt groaznici pe timpul verii - imaginati-vă cum sunt pe drumuri alunecoase. Chair dacă se curătă străzile zilnic, uneori de două sau trei ori pe zi, totusi sunt momente când nu se dovedeste de atâta zăpadă ce cade si atunci circulatia devine foarte dificilă mai ales datorită soferilor răi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 11 Dec 2009, 03:42 | |
| No, adevărata zăpadă a venit: ultimele două zile a nins aproape fără oprire. M-am săturat de iarnă, deja! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 11 Dec 2009, 18:27 | |
| Salut Emile! Mă mai primeşti în popasul tău? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 11 Dec 2009, 18:30 | |
| Noa serbus mă Anahoretule. Până la ăl mare, te4 mâncă ăi mici. Da' tu unde ai chert roba cu glugă ? Eu te-am aşteptat să dai un ghinars american. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 11 Dec 2009, 19:29 | |
| Preacinstite, am văzut c-ai întins sticlele... dar te-i mulţămi şi cu un vin de Plopeni! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 12 Dec 2009, 00:15 | |
| - Anahoret a scris:
- Salut Emile!
Mă mai primeşti în popasul tău? Te salut cu bucurie. Bine ai revenit, omule! Mi-ai lipsit mult si tu stii asta... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 12 Dec 2009, 01:50 | |
| A treia zi de ninsoare fără oprire!!! Pe deasupra mai avem si minus 11 grade acum... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 12 Dec 2009, 04:30 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- No, adevărata zăpadă a venit: ultimele două zile a nins aproape fără oprire.
M-am săturat de iarnă, deja! Ce sa-ti dau sa-mi dai un pic de zapada si temperaturi sub zero grade? Cu mare plăcere îti dau... toată iarna canadiană. Uite, Karima vrea s-o împărtiti. Hai, mă scăpati de ea? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 12 Dec 2009, 21:09 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 12 Dec 2009, 22:16 | |
| - zaraza26 a scris:
- Ai venit la timp... Tocmai aveai numai 8% din totalul comentariilor. Foarte greu ai scazut un procent. Eu, cand am lipsit, am scazut repede la 8%.
Grafoman, ce să-i faci! Da' uite că la asta nu mă gândisem! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 17:00 | |
| Când intrati în Popasul ăsta, grijă mare să aveti: s-ar putea să vă treziti cu un sac de nuci în brate să le măcinati. Asa a făcut sotia cu mine. N-am stiut că e o muncă asa enervantă! Adevărat că acum astept cozonacii... fără nervi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 17:08 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 17:17 | |
| Geta, nu stiu ce să zic despre aceea! Eu nu le am cu sărbătorile, asa cum am spus în trecut, zilele în care mă simt minunat le consider sărbători personale. Oricum, cozonacul îmi place... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 19:38 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 20:53 | |
| Mie, dintre sărbători, cel mai mult îmi place Crăciunul: luminiţe colorate peste tot, muzică în vitrine, galantare strălucitoare, colinde, zăpadă (când nu e mocirlă ) şi mi se pare că oamenii au cam uitat de griji. Şi, parcă suntem ceva mai buni. Măcar că ne mai aducem aminte de cunoscuţi şi mai facem câte-un cadou. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 20:56 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 20:58 | |
| Uite cine a apăruuut! Sărut mâna Geta! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 19 Dec 2009, 21:24 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 24 Dec 2009, 22:15 | |
| Suntem aproape de bilantul unui nou an, an în care s-a lărgit si închegat cercul nostru de prieteni de la Popasul Prisma Condor. A fost un an pe care, personal îl apreciez ca fiind unul plin de realizări de tot felul. Faptul că v-am cunoscut îl trec la satisfactiile acestui an 2009 ce pleacă dar ne lasă cu amintiri plăcute, ne lasă cu prietenii ce vor dăinui de-a lungul timpului. Acum la răscruce de ani doresc să vă transmit tuturor un gând sincer: VĂ IUBESC! Cu ocazia acestor Sărbători de iarnă doresc tuturor utilizatorilor Popasului Prisma Condor, familiilor si celor dragi din viata lor, un Crăciun fericit, binecuvântat de Dumnezeu si La Multi Ani 2010! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 25 Dec 2009, 08:43 | |
| De 9 ani, odată cu venirea pe lume a nepoatelor mele, nu a trecut niciun Crăciun fără să fiu martor la momentul deschiderii cadourilor de către ele. În fiecare dimineată din Ziua de 25 Decembrie, după orele 09:00 - 09:30 AM, sunt acolo martor la bucuria lor. Si în dimineata asta o să fie la fel: mergem la ele să ne bucurăm de bucuria lor. Îmi place să urmăresc expresia fetelor lor în timp ce deschid pachetele si să fac poze cu ele în momentele respective. După momentele desfacerii cadourilor revenim acasă pentru 4-5 ore după care ne întoarcem la cuscrii nostri pentru a fi împreună alte 6-10 ore, în functie de dispozitia noastră de moment. Este regulă de când avem nepotelele să facem acestea, Crăciunul este mereu consumat la cuscri, Revelionul la noi. Pe durata ultimei săptămâni din an, în care deja am intrat, membrii familiei noastre se întâlnesc de 3 sau 4 ori în diferite locatii: la cuscri, la noi sau la copiii nostri. Uneori, ceilalti decid să consume Revelionul la Restaurant, atunci întâlnirea noastră este de Anul Nou în care, de regulă, după atâtea mâncăruri din zilele precedente, servim doar o supă si preparate din peste - încercăm să ne mai curătăm organismul de toxine. Normal că pe lângă supă si peste, totdeauna vor exista si prăjituri, câteva pahare de vin, plus altele. Mă asteaptă o săptămână plină cu de toate. Să ne revedem sănătosi, dragii mei! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 25 Dec 2009, 10:12 | |
| Chiar de sunt mari, copiii mei se bucura si acum cand sub brad, apare ca prin minune cate un pachetel pentru fiecare! Si asta dupa ce si-au primit cadourile substantiale cu zile sau saptamani inainte, in functie de cum am facut rost de ele, sau cum au venit prin posta. Totdeauna le spun: gata cu cadourile de Craciun, le-ati primit acum, sub brad nu va mai fi nimic! Degeaba, nu ma lasa inima sa nu pun ceva simbolic sub brad, in Ajun (de o viata ne primim cadourile imediat cum terminam de impodobit pomul!). Cand erau mici, impodobeam bradul si mergeam in bucatarie toti; eu veneam ultimul, dupa ce puneam cadourile si lasam doua geamuri deschise sa se faca curent. Asteptam in bucatarie pana se trantea cu zgomot una din ferestre si strigam: a trecut Mosu pe la noi! Copiii tipau de bucurie si alergau la brad. Vremuri....care nu se mai intorc! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 25 Dec 2009, 16:07 | |
| S-a revocat "ordinul" pentru astăzi: aseară fetele mele au fost plecate din localitate si datorită faptului că au revenit acasă foarte târziu nu ne mai întâlnim dimineată pentru desfacerea cadourilor ci la întâlnirea de după prânz ne vom ocupa si de ele. Mai bine asa! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 25 Dec 2009, 19:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- S-a revocat "ordinul" pentru astăzi: aseară fetele mele au fost plecate din localitate si datorită faptului că au revenit acasă foarte târziu nu ne mai întâlnim dimineată pentru desfacerea cadourilor ci la întâlnirea de după prânz ne vom ocupa si de ele. Mai bine asa!
Ce frumos Emile sa va bucurati din plin:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|