LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov sibiu internet Popasul comment-143 romana 1918 problema Fantasy CPSF google drumetie politica muzica_traditionala 1 curiozitati humanitas efremovivanantonovici reclame 23 padure istorie mediu taieri Limba nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 03 Dec 2009, 07:01

Costumatia de iarnă, normal că o să fie mai groasă dar nu prea mult căci aici mai mereu esti în masină, n-ai treabă cu mersul pe jos, mai ales că sunt distante foarte mari de străbătut. Ce mă sâcâie pe mine, soferii prosti care sunt groaznici pe timpul verii - imaginati-vă cum sunt pe drumuri alunecoase. Chair dacă se curătă străzile zilnic, uneori de două sau trei ori pe zi, totusi sunt momente când nu se dovedeste de atâta zăpadă ce cade si atunci circulatia devine foarte dificilă mai ales datorită soferilor răi.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 11 Dec 2009, 03:42

No, adevărata zăpadă a venit: ultimele două zile a nins aproape fără oprire.
M-am săturat de iarnă, deja! Laughing

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 11 Dec 2009, 13:22

Emil Condor a scris:

Ce sa-ti dau sa-mi dai un pic de zapada si temperaturi sub zero grade? Wink
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 11 Dec 2009, 18:27

Salut Emile!
Mă mai primeşti în popasul tău? rugă

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 11 Dec 2009, 18:30

Noa serbus mă Anahoretule. Până la ăl mare, te4 mâncă ăi mici. Da' tu unde ai chert roba cu glugă ? Eu te-am aşteptat să dai un ghinars american.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 11 Dec 2009, 19:29

Preacinstite, am văzut c-ai întins sticlele... dar te-i mulţămi şi cu un vin de Plopeni! Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 12 Dec 2009, 00:15

Anahoret a scris:
Salut Emile!
Te salut cu bucurie.
Bine ai revenit, omule! Mi-ai lipsit mult si tu stii asta... hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 12 Dec 2009, 01:50

A treia zi de ninsoare fără oprire!!! Pe deasupra mai avem si minus 11 grade acum...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 12 Dec 2009, 04:30

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Cu mare plăcere îti dau... toată iarna canadiană.
Uite, Karima vrea s-o împărtiti.
Hai, mă scăpati de ea? Laughing

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 12 Dec 2009, 21:09

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Cu mare plăcere îti dau... toată iarna canadiană.
Uite, Karima vrea s-o împărtiti.
Hai, mă scăpati de ea? Laughing

Avand in vedere puterea leului romanesc, vin pe jos sa iau iarna. Pe la primavara ajung!! oh da!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 12 Dec 2009, 21:12

Anahoret a scris:
Salut Emile!

Ai venit la timp... Tocmai aveai numai 8% din totalul comentariilor. Foarte greu ai scazut un procent. Eu, cand am lipsit, am scazut repede la 8%. Wink
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 12 Dec 2009, 22:16

zaraza26 a scris:
Ai venit la timp... Tocmai aveai numai 8% din totalul comentariilor. Foarte greu ai scazut un procent. Eu, cand am lipsit, am scazut repede la 8%. Wink
Grafoman, ce să-i faci!
Da' uite că la asta nu mă gândisem! Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 17:00

Când intrati în Popasul ăsta, grijă mare să aveti: s-ar putea să vă treziti cu un sac de nuci în brate să le măcinati. Asa a făcut sotia cu mine. N-am stiut că e o muncă asa enervantă! Adevărat că acum astept cozonacii... fără nervi! Very Happy

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 17:08

Emil Condor a scris:
Când intrati în Popasul ăsta, grijă mare să aveti: s-ar putea să vă treziti cu un sac de nuci în brate să le măcinati. Asa a făcut sotia cu mine. N-am stiut că e o muncă asa enervantă! Adevărat că acum astept cozonacii... fără nervi! Very Happy

Mie-mi spui dar ii fain sa fii util la tot ce se pregateste de sarbatori nu? mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 17:17

Geta, nu stiu ce să zic despre aceea! scratch
Eu nu le am cu sărbătorile, asa cum am spus în trecut, zilele în care mă simt minunat le consider sărbători personale.
Oricum, cozonacul îmi place... Very Happy

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 19:38

Emil Condor a scris:
Geta, nu stiu ce să zic despre aceea! scratch
Eu nu le am cu sărbătorile, asa cum am spus în trecut, zilele în care mă simt minunat le consider sărbători personale.
Oricum, cozonacul îmi place... Very Happy

Nici fetei mele nu-i plac sarbatorile,eu simt caldura lor care vine din inima mea hug hug
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 20:53

Mie, dintre sărbători, cel mai mult îmi place Crăciunul: luminiţe colorate peste tot, muzică în vitrine, galantare strălucitoare, colinde, zăpadă (când nu e mocirlă Razz) şi mi se pare că oamenii au cam uitat de griji. Şi, parcă suntem ceva mai buni. Măcar că ne mai aducem aminte de cunoscuţi şi mai facem câte-un cadou.

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 20:56

Anahoret a scris:
Mie, dintre sărbători, cel mai mult îmi place Crăciunul: luminiţe colorate peste tot, muzică în vitrine, galantare strălucitoare, colinde, zăpadă (când nu e mocirlă Razz) şi mi se pare că oamenii au cam uitat de griji. Şi, parcă suntem ceva mai buni. Măcar că ne mai aducem aminte de cunoscuţi şi mai facem câte-un cadou.

Da subscriu si mie imi place foarte tare,sa fac bradul in seara de ajun:) mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 20:58

Uite cine a apăruuut!
Sărut mâna Geta! Very Happy

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 19 Dec 2009, 21:24

Anahoret a scris:
Uite cine a apăruuut!
Sărut mâna Geta! Very Happy

Seara buna Anahoret;) hug hug mwah! flower
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 24 Dec 2009, 22:15

Suntem aproape de bilantul unui nou an, an în care s-a lărgit si închegat cercul nostru de prieteni de la Popasul Prisma Condor. A fost un an pe care, personal îl apreciez ca fiind unul plin de realizări de tot felul. Faptul că v-am cunoscut îl trec la satisfactiile acestui an 2009 ce pleacă dar ne lasă cu amintiri plăcute, ne lasă cu prietenii ce vor dăinui de-a lungul timpului.
Acum la răscruce de ani doresc să vă transmit tuturor un gând sincer:
VĂ IUBESC!

Cu ocazia acestor Sărbători de iarnă
doresc tuturor utilizatorilor Popasului Prisma Condor,
familiilor si celor dragi din viata lor,
un
Crăciun fericit,
binecuvântat de Dumnezeu
si
La Multi Ani 2010!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 25 Dec 2009, 08:43

De 9 ani, odată cu venirea pe lume a nepoatelor mele, nu a trecut niciun Crăciun fără să fiu martor la momentul deschiderii cadourilor de către ele. În fiecare dimineată din Ziua de 25 Decembrie, după orele 09:00 - 09:30 AM, sunt acolo martor la bucuria lor. Si în dimineata asta o să fie la fel: mergem la ele să ne bucurăm de bucuria lor. Îmi place să urmăresc expresia fetelor lor în timp ce deschid pachetele si să fac poze cu ele în momentele respective. După momentele desfacerii cadourilor revenim acasă pentru 4-5 ore după care ne întoarcem la cuscrii nostri pentru a fi împreună alte 6-10 ore, în functie de dispozitia noastră de moment.
Este regulă de când avem nepotelele să facem acestea, Crăciunul este mereu consumat la cuscri, Revelionul la noi. Pe durata ultimei săptămâni din an, în care deja am intrat, membrii familiei noastre se întâlnesc de 3 sau 4 ori în diferite locatii: la cuscri, la noi sau la copiii nostri. Uneori, ceilalti decid să consume Revelionul la Restaurant, atunci întâlnirea noastră este de Anul Nou în care, de regulă, după atâtea mâncăruri din zilele precedente, servim doar o supă si preparate din peste - încercăm să ne mai curătăm organismul de toxine. Normal că pe lângă supă si peste, totdeauna vor exista si prăjituri, câteva pahare de vin, plus altele. Mă asteaptă o săptămână plină cu de toate.
Să ne revedem sănătosi, dragii mei! mwah!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 25 Dec 2009, 10:12

Chiar de sunt mari, copiii mei se bucura si acum cand sub brad, apare ca prin minune cate un pachetel pentru fiecare! Si asta dupa ce si-au primit cadourile substantiale cu zile sau saptamani inainte, in functie de cum am facut rost de ele, sau cum au venit prin posta. Totdeauna le spun: gata cu cadourile de Craciun, le-ati primit acum, sub brad nu va mai fi nimic! Degeaba, nu ma lasa inima sa nu pun ceva simbolic sub brad, in Ajun (de o viata ne primim cadourile imediat cum terminam de impodobit pomul!).
Cand erau mici, impodobeam bradul si mergeam in bucatarie toti; eu veneam ultimul, dupa ce puneam cadourile si lasam doua geamuri deschise sa se faca curent. Asteptam in bucatarie pana se trantea cu zgomot una din ferestre si strigam: a trecut Mosu pe la noi! Copiii tipau de bucurie si alergau la brad. Vremuri....care nu se mai intorc!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 25 Dec 2009, 16:07

S-a revocat "ordinul" pentru astăzi: aseară fetele mele au fost plecate din localitate si datorită faptului că au revenit acasă foarte târziu nu ne mai întâlnim dimineată pentru desfacerea cadourilor ci la întâlnirea de după prânz ne vom ocupa si de ele. Mai bine asa!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 25 Dec 2009, 19:43

Emil Condor a scris:
S-a revocat "ordinul" pentru astăzi: aseară fetele mele au fost plecate din localitate si datorită faptului că au revenit acasă foarte târziu nu ne mai întâlnim dimineată pentru desfacerea cadourilor ci la întâlnirea de după prânz ne vom ocupa si de ele. Mai bine asa!

Ce frumos Emile sa va bucurati din plin:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 29 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 29 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: