| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 25 Dec 2009, 21:42 | |
| - dolion a scris:
- Chiar de sunt mari, copiii mei se bucura si acum cand sub brad, apare ca prin minune cate un pachetel pentru fiecare! Si asta dupa ce si-au primit cadourile substantiale cu zile sau saptamani inainte, in functie de cum am facut rost de ele, sau cum au venit prin posta. Totdeauna le spun: gata cu cadourile de Craciun, le-ati primit acum, sub brad nu va mai fi nimic! Degeaba, nu ma lasa inima sa nu pun ceva simbolic sub brad, in Ajun (de o viata ne primim cadourile imediat cum terminam de impodobit pomul!).
Cand erau mici, impodobeam bradul si mergeam in bucatarie toti; eu veneam ultimul, dupa ce puneam cadourile si lasam doua geamuri deschise sa se faca curent. Asteptam in bucatarie pana se trantea cu zgomot una din ferestre si strigam: a trecut Mosu pe la noi! Copiii tipau de bucurie si alergau la brad. Vremuri....care nu se mai intorc! Tot asa si eu cu bucataria. Pregateam masa festiva (la socri asa e, in sera de Ajun si sambata seara inainte de Pasti e masa festiva - probabil socrul e prea pofticios sa reziste ) si intre timp duceam sub brad cadoul pentru fata, pentru socru si pentru sot, care erau pitite inainte cat mai aproape. Apoi ii chemam pe toti - haideti la brad ca a venit Mosul. Dupa aceea fata desfacea cadourile si apoi mergeam la masa. Cand traia soacra, nu mai stiu exact cum era. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 02:20 | |
| Vă doresc din toată inima un Revelion asa cum fiecare si-l doreste si un Nou An 2010 fericit. La Multi Ani! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 03:31 | |
| La fel şi ţie Emile! Anul ăsta mi s-au dat peste cap toate planurile pentru Crăciun şi Revelion... ceea ce a fost un motiv foarte bun să-mi fac altele! Altele pe naiba! Anul ăsta am să stau acasă. Dacă va mai fi cineva obligat să stea la calculator de Revelion, am să-i ţin companie. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 06:21 | |
| Am zis în urare "fiecare cum si-l doreste" si exact asa o să fie si pentru mine: tot familionul consumă seara de Revelion la Clubul Banatul din localitate, doar eu si sotia am ales să rămânem acasă. Si asta spre binele nostru: în seara de 01 Ianuarie, toti vin la noi si sunt multe de făcut, plus că se aduna prea multă oboseală dacă mergeam si acolo. Prin urmare ne vom întâlni la Popas, îmi imaginez. Să auzim numai de bine! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 06:36 | |
| - Emil Condor a scris:
Vă doresc din toată inima un Revelion asa cum fiecare si-l doreste si un Nou An 2010 fericit. La Multi Ani! Multumim frumos pentru urari, Emil! Asemenea si tie, familiei si celor dragi ! | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 09:40 | |
| - Anahoret a scris:
- ... Dacă va mai fi cineva obligat să stea la calculator de Revelion, am să-i ţin companie.
Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. Poate după ce trec musafirii... Oricum, distracţie plăcută ţie şi Luminiţei. Porumbeilor! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 09:40 | |
| - Emil Condor a scris:
Vă doresc din toată inima un Revelion asa cum fiecare si-l doreste si un Nou An 2010 fericit. La Multi Ani! Mulţumim frumos, la fel şi vouă! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 12:16 | |
| - Emil Condor a scris:
Vă doresc din toată inima un Revelion asa cum fiecare si-l doreste si un Nou An 2010 fericit. La Multi Ani! Multumim Emil, la fel ca si tine si eu tot acasa voi sta. Nu stiu cat voi putea sa stau la calculator, insa cu siguranta ma veti avea ca si cititoare din cand in cand. Eeeiii, mai sunt cateva ore si gata anul acesta! |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 14:25 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 20:16 | |
| Vă multumesc că ati poposit aici si m-ati făcut părtas urărilor voastre pline de căldură si dragoste. V-am pupat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 23:08 | |
| - Mihaela a scris:
- ...gata anul acesta!
Ultima oră a unui an nu tocmai rău pentru mine. Sper ca anul ce vine să fie cel putin la fel de bun. Sanse mari să fie si mai reusit din multe puncte de vedere. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 23:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mihaela a scris:
- ...gata anul acesta!
Ultima oră a unui an nu tocmai rău pentru mine. Sper ca anul ce vine să fie cel putin la fel de bun. Sanse mari să fie si mai reusit din multe puncte de vedere. SA DEA DOMNUL EMILE:) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 23:32 | |
| Măi, anul ăsta nu s-a sfârşit tocmai plăcut pentru noi dar... ca omul: sperăm la mai bine în anul viitor. Dumnezeu să ne ajute tuturor să facem tot ceea ce ne-am propus! Sănătate şi veselie să fie! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 31 Dec 2009, 23:34 | |
| - Anahoret a scris:
- Măi, anul ăsta nu s-a sfârşit tocmai plăcut pentru noi dar... ca omul: sperăm la mai bine în anul viitor. Dumnezeu să ne ajute tuturor să facem tot ceea ce ne-am propus! Sănătate şi veselie să fie!
Subscriu si La multi ani! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 01 Ian 2010, 16:53 | |
| Astăzi, vă rog să mă scuzati, nu o să pot fi cu voi la Popas prea mult timp. Poate mai încolo spre miezul noptii... Să avem toti parte de un an bun! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 01 Ian 2010, 19:51 | |
| - Mihaela a scris:
- Emil Condor a scris:
Vă doresc din toată inima un Revelion asa cum fiecare si-l doreste si un Nou An 2010 fericit. La Multi Ani! Multumim Emil, la fel ca si tine si eu tot acasa voi sta. Nu stiu cat voi putea sa stau la calculator, insa cu siguranta ma veti avea ca si cititoare din cand in cand. Eeeiii, mai sunt cateva ore si gata anul acesta! Si eu am stat acasa, ca in majoritatea revelioanelor. Fara calculator, fara "porumbei", fara distractie. Sa-mi fie de bine! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 02 Ian 2010, 10:29 | |
| Fotografia poarta titlul: Un oras de iubit. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 02 Ian 2010, 10:34 | |
| Brasovul noaptea! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 02 Ian 2010, 10:46 | |
| Seara in tihna. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 02 Ian 2010, 16:30 | |
| Ce frumos este! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 02 Ian 2010, 19:33 | |
| Când am văzut "Seară în tihnă" -- fiindcă asta s-a afişat prima -- am crezut că este Piaţa Mare din Sibiu! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 02 Ian 2010, 19:40 | |
| - dolion a scris:
- Fotografia poarta titlul: Un oras de iubit.
Foarte frumos,superb:) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 03 Ian 2010, 19:11 | |
| No, fratilor, mai am putin si trebuie să plec... Este Ziua de nastere a fetei mele si, normal că voi fi alături de ea si cei dragi ce ne vom întâlni acolo. Promit să nu beau zeamă de plosnite!
S-auzim doar de bine! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 03 Ian 2010, 19:17 | |
| - Emil Condor a scris:
- Este Ziua de nastere a fetei mele si, normal că voi fi alături de ea si cei dragi ce ne vom întâlni acolo.
La mulţi ani şi să fie fericită! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 03 Ian 2010, 19:20 | |
| Multumesc mult! Fata e undeva la 30 de ani, vârsta mea aproximativă când veneam în Canada. Ce tânăr eram... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|