| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 18:26 | |
| Băiatul meu a făcut poza cu un celular şi mi-a plăcut cum arată, aşa că am postat-o aici pentru voi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 18:30 | |
| - zuum a scris:
- Parca ar fi dintr-un film politist!
The good or the bad guys? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 18:40 | |
| Frumoasa limuzina, intr-adevar ! S-o stapiniti cu noroc, Emil ! Cred ca Mama Nela e foarte mindra de voi ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 18:43 | |
| Păi, când am văzut ce mult îi place, am întrebat-o: te-ai "udat" de plăcere? Da, Neluca mea este foarte încântată. Mulţumim mult, Cristina! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 19:36 | |
| - Emil Condor a scris:
Tata-Emil şofând limuzina lui Mama-Nela: Fără să fie agăţat de oglindă un CD? Da' măcar boxele erau date la maximum, da? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 19:42 | |
| Vorbind despre boxe: încă nu am auzit atâta claritate a muzicii în boxele originale ale unei maşini. Eu nu dau, niciodată la maximum. Caut să nu deranjez pe nimeni din afara maşinii. Şi nici nu vreau să impun gusturile mele muzicale, altora. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 19:50 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu nu dau, niciodată la maximum. Caut să nu deranjez pe nimeni din afara maşinii.
Păi, dacă preferi maşini care lasă de dori din punctul de vedere al izolării fonice... - Emil Condor a scris:
- Şi nici nu vreau să impun gusturile mele muzicale, altora.
Dacă ai pune manele, ai rămâne surprins câţi canadieni s-ar înghesui să facă rost de CD-ul cu piesele de acel gen. Am avut surprize de acest gen cu francezii, olandezii etc. cu care aveam colaborări (mai bine zis cu diferite institute de cercetare de la ei) pentru studii hidraulice, modelări hidrologice, cartări de vegetaţie, investigaţii ornitologice etc. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 19:57 | |
| - delta a scris:
- Emil Condor a scris:
- Eu nu dau, niciodată la maximum. Caut să nu deranjez pe nimeni din afara maşinii.
Păi, dacă preferi maşini care lasă de dorit din punctul de vedere al izolării fonice... Asta chiar că este izolată fonic impecabil dar tot am impresia că ceva nu e în regulă să dai volumul la maxim! M-ar deranja pe mine, oricum... - Citat :
- Dacă ai pune manele...
În casa, maşina mea sau orice îmi aparţine, nu au ce căuta manelele şi rap-ul. - Citat :
- Dacă ai pune manele, ai rămâne surprins câţi canadieni s-ar înghesui să facă rost de CD-ul cu piesele de acel gen.
Am avut surprize de acest gen cu francezii, olandezii etc... Da, am citit în presa românească despre străinii ce merg în România şi iubesc manelele. Sălbatici! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 20:09 | |
| - Emil Condor a scris:
-
- Citat :
- Dacă ai pune manele, ai rămâne surprins câţi canadieni s-ar înghesui să facă rost de CD-ul cu piesele de acel gen.
Am avut surprize de acest gen cu francezii, olandezii etc... Da, am citit în presa românească despre străinii ce merg în România şi iubesc manelele. Sălbatici! Yo vorbesc despre persoane care lucrau de ani buni la ditamai Institutul Regal pentru Managementul Apelor Interioare şi a Apelor Uzate din Olanda (RIZA). (de fapt noi lucram cu cei din Lelystad, respectiv cu unii din Waageningen) Ăştia aveau proiecte nu doar pe la ei sau în Europa de Est, ci şi suficiente cu bugete uriaşe prin delta interioară a Nigerului, prin Kazahstan, prin China etc. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 20:13 | |
| Cine ştie ce e în mintea lor de se simt atraşi de astfel de... "capodopere"?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 02 Apr 2010, 20:16 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cine ştie ce e în mintea lor de se simt atraşi de astfel de... "capodopere"?!
E mai degrabă vorba de ceva care e... altceva decât sunt ei obişnuiţi. Şi atunci sunt interesaţi la fel ca şi de roşiile care nu au gust de apă, merele care au viermi sau călugăriţe care fac sex cu turiştii în chiliile mănăstirilor bucovinene... | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Apr 2010, 12:14 | |
| Hristos a inviat! Emil, iti doresc multa sanatate tie si familiei tale! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Apr 2010, 15:47 | |
| Adevărat a înviat! ...Și este viu pe veci! Toate cele bune, Dolion! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Apr 2010, 18:56 | |
| Gata pe ziua de azi, trebuie să fiu în mijlocul familiei după o oră și 30 de minute. Vă las acum... Să ne vedem sănătoși! V-am îmbrățișat cu drag! PS. Sper să vă placă noul header! Alea sunt toate pozele ce le-am găsit postate de voi... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 04 Apr 2010, 21:49 | |
| Si eu te imbratisez cu drag Emil, ganduri curate, sa ai pace de lumina-n suflet in sanul familiei. Sarbatoare de Pasti in tihna! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 05 Apr 2010, 02:51 | |
| Sărut mâna, Rolia dragă! Ești o dulceață! O primăvară minunată îți doresc în mijlocul celor ce-ți sunt dragi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 27 Apr 2010, 13:04 | |
| Câteva minute în urmă, fratele meu Florin (userul cfc) m-a sunat din Brașov: un cumnat este în Spitalul Militar de acolo așteptând să-l ducă elicopterul la Viena pentru o operație urgentă. Cumnatul nu are nici 50 de ani... Vă rog, cine crede, trimiteți un gând de bine pentru familia lui (are niște fete extraordinare) către Cer pentru reușita operației ce urmează. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 27 Apr 2010, 17:51 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 27 Apr 2010, 19:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- Câteva minute în urmă, fratele meu Florin (userul cfc) m-a sunat din Brașov: un cumnat este în Spitalul Militar de acolo așteptând să-l ducă elicopterul la Viena pentru o operație urgentă. Cumnatul nu are nici 50 de ani...
Vă rog, cine crede, trimiteți un gând de bine pentru familia lui (are niște fete extraordinare) către Cer pentru reușita operației ce urmează. Un spital din Viena (oricum dinafara Romaniei) si niste ganduri bune pot face minuni! Or fi si in Romania conditii, dar nu stiu unde... | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 27 Apr 2010, 20:35 | |
| Nu neaparat spitalul, cat doctorul sa fie unul bun! Si sa aiba zile de la Dumnezeu!
Sanatate multa! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 27 Apr 2010, 21:26 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 28 Apr 2010, 17:38 | |
| Emil, regrete pentru ce se intampla cumnatului tau, sa speram cu totii ca va fi bine; faptul ca e operat in Viena, ii da o sansa! Sa ne tii la curent! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 28 Apr 2010, 21:16 | |
| - Emil Condor a scris:
- Câteva minute în urmă, fratele meu Florin (userul cfc) m-a sunat din Brașov: un cumnat este în Spitalul Militar de acolo așteptând să-l ducă elicopterul la Viena pentru o operație urgentă. Cumnatul nu are nici 50 de ani...
Vă rog, cine crede, trimiteți un gând de bine pentru familia lui (are niște fete extraordinare) către Cer pentru reușita operației ce urmează. Sper ca toate sa mearga bine Emil ! Numai bine sa auzim ! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 29 Apr 2010, 02:13 | |
| Mulțumesc dragii mei, pentru gândurile voastre frumoase! Din păcate, când totul era gata pentru zborul spre Viena, cumnatul meu a anulat decizia plecării... Viața lui - decizia lui. Altceva nu pot să spun. Între timp veștile despre el nu sunt deloc bune. Cum spune și Aurora: să aibă zile de la Dumnezeu, asta e important. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 30 Apr 2010, 21:25 | |
| Au început să vină și vești mai puțin rele din Brașov: cumnatul se simte din ce în ce mai bine. Nu știu ce a făcut ( și nici nu întreb), dar începe să-și revină. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|