LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF Limba mediu padure nicuvar reclame Fantasy Popasul drumetie problema efremovivanantonovici google 23 1918 romana brasov comment-143 istorie muzica_traditionala humanitas curiozitati politica taieri sibiu internet 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyJoi 02 Iul 2009, 23:36

Milu nost vreau să iau legătura cu tine. Te-am apelat pe messenger şi mi-a intrat un robot video.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 03 Iul 2009, 03:06

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Vă salut pe toti!

Vă rog să mă scuzati că nu am putut fi mai mult timp cu voi în ultimele zile.
Doar am trecut pe aici si m-am convins că totul este bine si nu-mi duceti lipsa. smile
Stai asa! Iar dispari? Ai vazut pozele mele din Neposul vechi?
Da' de ce sa nu-ti simt lipsa? Ei, ca sa vezi!! nu se poate
mwah! Nu, nu dispar.
Mai am trei săptămâni până la vacantă, atunci voi fi plecat un pic.

Am fost la pozele tale doar "în treacăt". Merg iarăsi acolo, imediat si voi lăsa un mic semn. smile

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Vă salut pe toti!
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 00020383
Webfetti.com
Esti o dulce! I love you

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 07 Iul 2009, 06:49, editata de 1 ori
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 03 Iul 2009, 09:35

Citat :
Am fost la pozele tale doar "în treacăt". Merg iarăsi acolo, imediat si voi lăsa un mic semn.

Ma bucur ca ai avut timp sa treci pe acolo! Cand ai timp sunt convinsa ca treci. hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 03 Iul 2009, 15:36

Zaraza dragă, citesc aproape tot ce este afisat la Popas.
Nu intru deloc la Horoscop, Zodiace, Manele si Rap. Am omis ceva? smile

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 03 Iul 2009, 16:45

Emil Condor a scris:
Zaraza dragă, citesc aproape tot ce este afisat la Popas.
Nu intru deloc la Horoscop, Zodiace, Manele si Rap. Am omis ceva? smile

Nu cred. Very Happy Eu am intrat la Horoscop odata, cu niste comentarii, si de atunci verific daca nu mi s-a raspuns. Adica daca da cineva nou venit peste comentariu si i se pare interesanta discutia. Wink
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 03 Iul 2009, 16:50

Uite că m-ai făcut curios si merg la Horoscop să citesc mesajul tău. smile

Dar e o problemă: unde pot găsi acel subiect?! Laughing Am să-l caut...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 03 Iul 2009, 17:32

Emil Condor a scris:

E destul de vechi...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 16:32

După aproximativ o oră voi pleca împreună cu familia (mare) la Stoney Creek, lângă Hamilton în zona Fruitland. Azi avem program de cules fructe (pentru folosintă proprie). Voi face (sper) cât mai multe poze pentru voi.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 16:57

Emil Condor a scris:
După aproximativ o oră voi pleca împreună cu familia (mare) la Stoney Creek, lângă Hamilton în zona Fruitland. Azi avem program de cules fructe (pentru folosintă proprie). Voi face (sper) cât mai multe poze pentru voi.

Sper si eu:)

Te asteptam:) mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 17:13

Păi, plecăm pe la 10:30 si vom fi pe drumul Express circa 30 de minute, cam 70 Km spre Niagara.
V-am salutat până vă voi revedea mai târziu!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 17:39

Emil Condor a scris:
Adică mergeţi undeva de unde puteţi culege fructe proaspete pentru voi? Ceva în genul pescuitului? Plăteşti o taxă şi ai voie să prinzi o anumită cantitate de peşte? Interesant! Poţi detalia?

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 21:50

Da si la noi e asa cel putin linga Timisoara la Pischia, asa e:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 21:52

ostrovna a scris:
Da si la noi e asa cel putin linga Timisoara la Pischia, asa e:)
La mine în Prahova n-am auzit să fie. Este drept că nici nu m-am interesat.

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyDum 12 Iul 2009, 21:58

Geta... ia detaileaza subiectul asta cu fructe de cules... ma intereseaza si pe mine
(cel putin ca informatie, poate il corup pe sotzul, desi el prefera piatza)

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyLun 13 Iul 2009, 03:46

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Azi avem program de cules fructe (pentru folosintă proprie).
Adică mergeţi undeva de unde puteţi culege fructe proaspete pentru voi? Ceva în genul pescuitului? Plăteşti o taxă şi ai voie să prinzi o anumită cantitate de peşte? Interesant! Poţi detalia?
Da, în Stoney Creek e o stradă de peste 10 Km unde si pe o parte si pe alta a ei sunt numai livezi de pomi fructiferi. De aceea se numeste si Fruitland. Acolo, la perioadele normale de coacere a diferitelor fructe, mergem si culegem ceea ce de fapt vrem să cumpărăm. Totodată îti este permis să mănânci cât poti (toti o fac). În continuarea celor 10 km de livezi sunt viile Niagara pe o distantă de aproximativ 50 de Km. Si acolo se procedează la fel: cei ce fac vin, au cumpărat butucii lor chiar de anul trecut, doar merg si recoltează ceea ce au plătit deja. Dacă vor mai mult, bineînteles că pot avea cât vor dar la pret mai ridicat.

Acelasi lucru se face si la alte fructe sau legume - zilele trecute, sotia a fost cu fetele la cules de căpsuni. A luat doar trei cosuri pentru consumul casei. Săptămânile viitoare vor merge la caise, zmeură, apoi si la afine. Mai târziu vor fi prunele, merele si perele. Considerăm că este bine să culegi propriile-ti fructe proaspete si foarte convenabile la pret. La toate astea se adaugă iesirea în aer liber - e tare plăcut să fii acolo.

Am făcut multe poze pe care (unele) le voi afisa la Zbor de Condor.
Am încercat să transfer fotografiile pe calculator si am rămas fără baterii.
Acum le reîncarc apoi vă voi plictisi cu un brat de imagini de pe drum si de la livadă. smile

La pescuit iau permis periodic - eu cumpăr mereu pentru un an calendaristic dar se poate pentru una, două sau patru săptămâni sau chiar numai pentru un weekend. Pentru un an plătesc $20 si am dreptul la 6 pesti pentru fiecare iesire, sase de persoană. Minorii ce sunt cu tine au dreptul fără permis la acelasi număr de pesti.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyLun 13 Iul 2009, 06:00

Este o chestie foarte inteligentă!
Geta zicea că aşa ceva este şi în Timişoara. Am să mă interesez dacă se practică şi la noi, în Prahova sau în judeţele învecinate (Dâmboviţa şi Buzău). Acum 10 ani am fost la Târgovişte şi am dat o fugă şi la Voineşti de unde mi-am luat un măr. L-am plantat şi a crescut frumuşel. De vreo patru ani face mere. Trebuie să-l mai aranjez puţin la toamnă, să-l curăţ şi să-i dau o formă la coroană.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyLun 13 Iul 2009, 06:12

E bine să plantezi oricâti pomi fructiferi poti în propria grădină - surse de sănătate pentru tine si familia ta. thumb_yello

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyLun 13 Iul 2009, 11:45

Citat :
La toate astea se adaugă iesirea în aer liber - e tare plăcut să fii acolo.

Totdeauna mi-a placut "la cules", chiar daca mergeam pe vremea comunistilor... Cum anul asta am batut dealurile, sper ca in anii viitori sa culegem informatii despre zonele unde se gasesc mure si coarne. Deocamdata n-am gasit, din intamplare, decat un loc cu paducel. E cam departe, dar poate vom ajunge pe acolo la vremea culesului. Ups! trebuie sa ma interesez cand e! oh da!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyLun 13 Iul 2009, 12:06

Emil Condor a scris:

Aici e:

http://luminalumii.forumz.ro/agenda-lum-lum-f6/horoscop-t218-275.htm
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyMar 14 Iul 2009, 01:31

thumb_yello Multumesc, Zaraza!
"Prea adesea, conflictele se nasc din motive derizorii, care nu sunt decat simbolurile unei probleme mult mai profunde."
Foarte adesea este chiar asa cum spui: conflicte născute din diferite motive, nu cauze.

Pentru prima dată am citit un mesaj la topicul "Horoscop" si, probabil ultima dată.
Nu prea trec eu pe acolo.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 17 Iul 2009, 03:06

Okay! Concediul se apropie: încă o săptămână de lucru, apoi două libere.
Initial am închiriat o Casă de Vacantă foarte drăgută, cu toate conditiile din lume: 4 dormitoare, sufragerie, camera de jocuri (biliard, rummy, cărti, tv, internet si altele), terasă acoperită si încă una în aer liber, doc la care erau parcate pentru noi două bărci, una cu motor, alta cu vâsle - deci iesirea pe lac era direct din căsuta noastră. Apoi aveam bazin de înot, loc special amenajat pentru foc de tabără, lemne pe gratis, pădure, plajă, samd.
În momentul când să semnez actele de închiriere, am văzut că ne băgase în plus, încă 500 de dolari pentru cazul în care făceam ceva pagube. Chiar dacă nu însemna mult pentru trei familii, conditiile acelui depozit nu ne-au plăcut si am respins oferta toată.
Pur si simplu nu ne place să fim păcăliti în niciun fel...

Acum avem programat o săptămână în Provincia Quebec, apoi a doua săptămână pe plajele din Ontario - vom dormi la hoteluri sau moteluri. Sunt convins că o să fie o vacantă frumoasă.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 17 Iul 2009, 03:28

Înseamnă că-ţi spund de pe aum.... concediu plăcut pentru tine şi întreaga familie.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 17 Iul 2009, 03:32

Multumesc mult, Abby!

Încă 10 zile până acolo...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 17 Iul 2009, 03:39

Ca să fiu sigur că nu voi rata ocazia:
vă pup si vă îmbrătisez pe toti si pe fiecare în parte de pe acum. mwah! hug mwah!
O să-mi fie dor de voi. Da, da, o să-mi lipsiti cu adevărat.
Vă povestesc despre asta (mai în detaliu) când revin acasă... Laughing

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 EmptyVin 17 Iul 2009, 11:07

Emil Condor a scris:
Ca să fiu sigur că nu voi rata ocazia:
vă pup si vă îmbrătisez pe toti si pe fiecare în parte de pe acum. mwah! hug mwah!
O să-mi fie dor de voi. Da, da, o să-mi lipsiti cu adevărat.
Vă povestesc despre asta (mai în detaliu) când revin acasă... Laughing

hug hug hug
Tu sa vii cu bateriile incarcate! mwah!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 19 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 19 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: