| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 13:48 | |
| nO... Uita-te si tu, cata largime de drumuri aveti voi.
frumoase locuri, dar ziua a fost cam noroasa si frig _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 14:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu nu pot decide usor asupra momelii ce trebuie s-o folosesc...
trebe sa recunosc ca ai o mitzishapka SUPER... scoate in evidentza mustazta... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 14:36 | |
| cactus, eşti de tătă groaza (în sensul cel mai bun!) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 15:43 | |
| - aurora a scris:
- nO... Uita-te si tu, cata largime de drumuri aveti voi.
frumoase locuri, dar ziua a fost cam noroasa si frig Si cine ne impiedica sa daramam toata istoria si sa facem drumuri late, de la Sarmizegetusa... pana la Adamclisi... atata de late!! Fiecare are ce-i da Dumnezeu... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 15:46 | |
| tu zici sa punem o bomba la toata tara noastra?
zaraza, sa ne fereasca Dumnezeu, las-o mai bine asa cum e, ca e a noastra _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 15:47 | |
| - Citat :
- Totul e frumos si bine dar niciunde nu-i ca acasă.
No, hai la drum! Pe Highway 7 între New Hamburg si Kichener-Waterloo. E ceva de la sine inteles ca la voi totul e frumos, e minunat, te covarseste... Eu mi-am bagat capul intre doua frunze de cires ca sa nu ma oftic... | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 16:00 | |
| - zaraza26 a scris:
- aurora a scris:
- tu zici sa punem o bomba la toata tara noastra?
zaraza, sa ne fereasca Dumnezeu, las-o mai bine asa cum e, ca e a noastra Nu zic de nicio bomba, dar te-am adus unde am vrut: sa recunosti ca nu putem avea asemenea autostrazi din motive obiective... pai asta stiu, zara, asta am spus de nenumarate ori... suntem in faza de "autosufocare" totul a crescut si s-a umflat foarte reped, prea repede... si nu vad solutia. numarul enorm de mare de masini, la spatiul mic toate (case, masini, strazi, sosele) toate foarte inghesuite _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 16:01 | |
| ca la noi toate s-au dezvoltat pe micile asezari vechi, nimic nu s-a construit pe teren liber, nou _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 16:42 | |
| - aurora a scris:
- ca la noi toate s-au dezvoltat pe micile asezari vechi, nimic nu s-a construit pe teren liber, nou
E "Lumea Veche", nu? | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 11 Mai 2009, 16:48 | |
| - zaraza26 a scris:
- aurora a scris:
- ca la noi toate s-au dezvoltat pe micile asezari vechi, nimic nu s-a construit pe teren liber, nou
E "Lumea Veche", nu? asa e _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 12 Mai 2009, 03:15 | |
| - aurora a scris:
- Foarte reusit portret!
Multumesc! Am ales să umplu acel portret cu multă apă si... a reusit, ai dreptate. Mda! Vremea a fost okay pentru pescuit dar a trebuit să fim bine îmbrăcati - totdeauna la baltă e mai rece. Am avut 7 grade (10 când soarele se arăta). Bine că nu a plouat. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 12 Mai 2009, 03:19 | |
| - cactus a scris:
- trebe sa recunosc ca ai o mitzishapka SUPER... scoate in evidentza mustazta...
Ei, mustata! E de căldărar... Nu ai remarcat exact ce asteptam mai mult din partea ta! Adică, frunza de artar de pe mitisapcă! Eu credeam că esti gata să devii canadian! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 12 Mai 2009, 03:28 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...nu putem avea asemenea autostrazi din motive obiective...
Categoric! Nu se poate să faci pe un teritoriu mic ca al tării noastre ceea ce se face aici. Stiti cât de întinsă este doar Provincia Ontario? Fără să merg la cifrele exacte: aproximativ 10-12 teritorii ca al României! Iar populatia este de 9 milioane pe acest imens spatiu. Imaginati-vă deci... - Citat :
- E ceva de la sine inteles ca la voi totul e frumos, e minunat, te covarseste... Eu mi-am bagat capul intre doua frunze de cires ca sa nu ma oftic...
Nu stiu ce să spun! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 12 Mai 2009, 06:16 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 13 Mai 2009, 01:58 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 15 Mai 2009, 00:20 | |
| Prietenul meu drag din Năsăud pe care îl doresc din tot sufletul la Popas, Crin mi-a trimis un mesaj pe care vreau să-l postez si pentru voi:
O planetă trece pe lânga planeta Pământ si o întreabă: - Ce mai faci, soro? Nu te-am văzut de milioane de ani! - Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens. - Nu te îngrijora, o să treacă! Am avut si eu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 17 Mai 2009, 18:01 | |
| Azi sunt mai mult timp cu voi (ce pot să fac, mi-e drag cu voi!) dar mâine e ziua nepoatei mele, Alexandra si voi fi alături de ea si familia noastră. Dimineata o să trec pe aici (seara la voi), am să vă pup pe toti si am să vă las "de capul vostru". Stiu, stiu, Cactus deja pregăteste un chef de să tremure stâncile pe care e construit Popasul! Vă doresc chiar asa! Să fiti sănătosi si timpul consumat aici să vă satisfacă deplin. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 04:17 | |
| Chiar acum m-am întors de la pescuit. Mai târziu o să pun si niste poze făcute acolo. Fiul meu a avut mai mult noroc: a luat doi, un biban si o stiucă. Eu, niciunul... Dar iesirea a contat, foarte relaxantă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 11:46 | |
| Sa zici cum ai gatit stiuca!!!
Eu am facut odata stiuca prinsa de sotzul meu, "stiuca umpluta"! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 14:57 | |
| - aurora a scris:
- Sa zici cum ai gatit stiuca!!!
Eu am facut odata stiuca prinsa de sotzul meu, "stiuca umpluta"! Sa ne dai reteta. E yammi, yammmi. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 16:20 | |
| - nicuvar a scris:
- aurora a scris:
- Sa zici cum ai gatit stiuca!!!
Eu am facut odata stiuca prinsa de sotzul meu, "stiuca umpluta"! Sa ne dai reteta. E yammi, yammmi. În trecut, stiu că sotia a făcut-o si umplută dar si în tavă cu tot felul de mirodenii care au frăgezit-o si a fost bună. Aseară, 30 de minute de la postarea mea a sunat fata si i-am spus că am prins o stiucă... - Tati, pot s-o am eu pe asta? - Normal că poti. E a ta. Si uite asa, prima stiucă pe anul ăsta merge "în sat". Păi, să-i fie de bine! Azi sunt la ea în jurul unui grătar - e ziua nepoatei mai mari. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 16:26 | |
| La multi ani norocosi penttru nepoata ta, EMILE!
Poze cu stiucaaaaaaaaaaaaa sa ne aduci!
Nicule, as pune reteta, dar nu o stiu, sunt multi ani de atunci. Ce mai stiu ca am gatit-o cu UNT, care la anii aceia era un dezmat, o destrabalare totala! Si cu VIN. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 16:31 | |
| Multumesc Aurora!
Poate am să iau eu reteta de stiucă umplută de la sotia mea.
Am făcut si poze, dar am uitat aparatul acasă si le-am făcut pe celular - au iesit bine. Le voi posta si pentru voi, aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 18 Mai 2009, 16:33 | |
| poate mai prinzi o poza cu stiuca pe gratar sau in farfurie _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|