__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 03 Mar 2009, 16:26 | |
| Haideti toti la masini,sunt intimpinata de organizatorul grupului. -Masina nr.13 ecusoanele sa le purtati inclusiv la toaleta,telefoanele deschise ,copilotul urmareste harta si indruma a-ti inteles Doamna Filimonescu? se uita mirat la mine. -Da, raspund ,cu blindete. -Din 5 in 5 minute pleaca cite o masina trebuie sa va incadrati in timp sa nu deviati de la traseu . -Echipaj 13 start,nu uitati centurile si primul popas in parcarea de la Siria,vizitam si casa lui Slavici,crama o lasam pe altadata. Eu sfioasa ma uit catre sotul meu sa nu gresim traseul,il indrum ,ii mai dau o bucatura de mincare o gura de cafea,apa. Ajunsi la Siria,rind pe rind treizeci de masini numerotate pe care scria "raliul criminalistilor editie jubiliara",adica a zecea. Atmosfera destinsa ajungem la casa lui Slavici ne intimpina o doamna coltoasa si ne spune nu atingeti exponatele,de parca nu ar fi fost scris. Ne explica de ce nu i-a convenit ca a jucat Harabor in Padureanca etc. Plecam ,centurile puse,se da starul urmatoarea oprire intr-o parcare inainte de Stina de Vale. -Echipaj 13 foarte bine v-ati incadrat ,doamna Filimonescu felicitari,e prima data cind veniti cu noi si ne-ati umplut de buna dispozitie. Ajungem la hotel Iadolina unde suntem cazati. -Pina la orele 20 sunteti liberi dupa care urmeaza cina si balul mascat. La ora 20 am coborit din camera ,toate doamnele cu costume de printese,printi,tigancuse,eu un simplu hornar. Aveam o pereche de pantaloni negrii,camasa neagra,dintr-o perie de spalat sticle mi-am confecionat o scula de hornar,o scara stilizata si o legatura de chei,mai ales din acelea triunghilare,pe fata m-am minjit cu fard negru. -Doamna dansati,sa-mi purtati noroc:) -Da,raspund. Si asa toata noaptea am dansat ca numai picioarele mele au stiut. Era un cuplu care mi-a atras atentia ea era in roba si el in zeghe. -Doamna Filimonescu locul unu cu felicitari pentru popularitate si prietenia intre popoare cel maghiar si al nostru. Au urmat tot felul de cupe ,medalii eu am primit lingura de lemn si o oala de lut,cel mai rivnit trofeu adica ultimul loc la echipaj ma refer. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 03 Mar 2009, 17:09 | |
| excelenta intamplare... cu ce masina erati in raliu? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 03 Mar 2009, 17:11 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 03 Mar 2009, 17:13 | |
| - ostrovna a scris:
- logan
ahaha...mai recenta intamplarae... io ma gandeam la un Trabi bun Loganu'? ca daca iti dau cateva pareri de "afara" sigur n-o sa-ti placa! (nici mie! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
| Subiect: flori de ghiata Mar 03 Mar 2009, 18:01 | |
| Crengi pierdute-n aburii padurii iarna
flori de gheata pe mormint
acum ma sting intr-un sarac suspin.
Am uitat de coltii ce ma sfisiara ma pierd in bezna.
Cu puteri nebune ma inalt spre cer sfirtecind eterul uitind de abis. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 04 Mar 2009, 00:23 | |
| Abis în abisalul abis Ne duce din abis în abis S-ajungem în noul abis Al abisalului abis.
Bine ai venit Ostrovna şi-ţi mulţumesc că ai răspuns invitaţiei. | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 04 Mar 2009, 13:05 | |
| - ostrovna a scris:
Ajunsi la Siria, rind pe rind treizeci de masini numerotate pe care scria "raliul criminalistilor editie jubiliara",adica a zecea. Am participat si eu la un raliu asemanator, "Raliul Juristilor", prin anii '90, la mai multe editii. Cred ca organizatorii sunt aceiasi (fam.Borlovan). Mi-ai trezit amintiri placute. Voi scrie la mine in popas. Am si fotografii. Trebuie sa le caut. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 04 Mar 2009, 13:58 | |
| Imagini din "Raliul Juristilor", proba speciala de schimbat roata de rezerva (copilot a fost Andrei) _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 05 Mar 2009, 02:51 | |
| Nicule, si tu... cam de toate ai făcut în viată! Ai fost un om, mereu în.actiune... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 05 Mar 2009, 03:10 | |
| Din cauza unui calculator nou, timpul consumat în mijlocul vostru a scăzut considerabil dar voi reveni cu forte proaspete si... un computer mult mai rapid. Acum, stiti si voi câte trebuiesc puse pe noua masină pentru a o face la fel ca pe aceea la care am renuntat recent. Caută pe Internet, descarcă, instalează, dezinstalează, fă setări de tot felul si multe altele mă tin "în priză" pentru câteva zile. Totusi să nu uitati un lucru: vă iubesc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | nicuvar
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 05 Mar 2009, 11:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nicule, si tu... cam de toate ai făcut în viată! Ai fost un om, mereu în.actiune...
Da, am facut multe. Poate ca atunci cand am fost copil am fost prea cuminte, linistit si timid. In scoala generala chiar ma balbaiam, din cauza emotiilor (nejustificate, pentru ca invatam bine). Am recuperat mai tarziu, am devenit mult mai activ. M-am schimbat mult dupa ce am cunoscut-o pe Doina. Am scapat de complexe si de timiditate. Datorita ei am devenit mai curajos, mai increzator in fortele mele. Aveam si de ce. Doar am cucerit-o pe cea mai minunata femeie. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 06 Mar 2009, 03:36 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- Din cauza unui calculator nou, timpul consumat în mijlocul vostru a scăzut considerabil dar voi reveni cu forte proaspete si... un computer mult mai rapid. Acum, stiti si voi câte trebuiesc puse pe noua masină pentru a o face la fel ca pe aceea la care am renuntat recent. Caută pe Internet, descarcă, instalează, dezinstalează, fă setări de tot felul si multe altele mă tin "în priză" pentru câteva zile. Totusi să nu uitati un lucru: vă iubesc!
Spor la lucru! Abia astept sa te vad circuland cu noua masina! Are viteză... Celălalt ce l-am cedat sotiei este excelent, rapid dar ăsta e criminal, doar întind mâna spre soricel si o ia la fugă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 06 Mar 2009, 04:21 | |
| - nicuvar a scris:
- Da, am facut multe. Poate ca atunci cand am fost copil am fost prea cuminte, linistit si timid.
Tu, probabil ai fost genul acela de timid care odată ce rupeai barierele timiditătii, deveneai cel mai îngrăznet, cel mai curajos... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 06 Mar 2009, 12:20 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 06 Mar 2009, 13:38 | |
| Emile, tu ţi-ai luat un Ferrari şi nu ştii cum să ne spui! Să-l foloseşti sănătos! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 07 Mar 2009, 16:35 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 07 Mar 2009, 16:53 | |
| Pentru fetele noastre dragi: cum se împacă frumusetea cu inteligenta? Stim că se spune "Sexul frumos" despre voi dar aici, la Popas am întâlnit numai fete faine si inteligente... La Multi Ani tuturor cu ocazia Zilei de 8 Martie!Pentru toate reprezentantele sexului frumos (si inteligent) la acest Popas am câteva adevăruri de spus: UN DEFECT AL FEMEII Când Dumnezeu a făcut femeia, deja era în a sasea zi de lucru si făcea ore suplimentare. Atunci apăru un înger si-L întrebă: “ De ce îti pierzi atâta timp cu asta? ” Domnul răspunse: “ Ai văzut cartea tehnică? Trebuie să fie lavabilă în totalitate, dar să nu fie de plastic si să fie capabilă să functioneze fiind alimentată cu orice, chiar si cu resturi; în poala ei să stea comod până la patru copii odată, să aibă un sărut care să poată vindeca de la un genunchi julit până la o inimă rănită si tot ce face, să facă doar cu două mâini. ” Îngerul se minună: ” Cu doar două mâini?... Imposibil! Si ăsta e modelul standard? E prea multă muncă pentru o zi. Asteaptă până mâine ca să o termini. ” “ Nu, n-am s-o las până mâine - protestă Domnul - sunt pe punctul de a termina această creatie care este favorita inimii mele. Ea se vindecă singură când e bolnavă si poate munci până la 18 ore pe zi. ” Îngerul se apropie si atinse femeia: “ Dar ai făcut-o atât de delicată. ” “ Este delicată - spuse Domnul – dar în acelasi timp, atât de puternică. Nu-ti poti închipui cât e de rezistentă si ce fel de reusite e în stare. ” “ O să fie capabilă să gândească? ” “ Nu numai să gândescă ci si să negocieze.” Îngerul văzu ceva, întinde mâna si atinge obrazul femeii: “ Doamne, mi se pare că modelul acesta pierde lichid! Ti-am spus că ai încercat să pui prea multe în ea. ” “ Nu pierde lichid. E o lacrimă. ” îl corectă Domnul. “ Pentru ce e lacrima” întrebă îngerul. Si Domnul zise: “ Lacrimile sunt felul ei de a exprima jalea, dragostea, singurătatea, trădarea, suferinta, si orgoliul. ” Asta îl impresionă mult pe înger: ” Esti un geniu, Doamne, Te-ai gândit la toate. Femeia este într-adevăr minunată. ” “ Este! ” răspunse Domnul. “ Femeia are puteri ce-i uimeste pe bărbati: trece prin dificultăti, face fată greutătilor dar este fericită si îndrăgostită. Surâde când vrea să tipe. Cântă când vrea să plângă. Plânge când e fericită si râde când e nervoasă. Luptă pentru a-si apăra valorile. Înfruntă nedreptătile. Nu acceptă un “Nu” ca răspuns dacă ea crede că există o solutie mai bună. Îsi rupe de la gură pentru ca familia ei să aibă. Merge la medic cu o prietenă căreia îi este frică să meargă singură. Iubeste fără să ceară nimic în schimb. Plânge când fiii ei reusesc în viată si se bucură la succesul prietenilor. Suferă când pierde pe cineva drag, în schimb se dovedeste a fi puternică atunci când crezi că a epuizat toate fortele. Stie că poate vindeca suferinta cu un sărut si o îmbrătisare. Si totusi femeia are un defect: NU STIE CARE ESTE ADEVĂRATA EI VALOARE. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 11 Apr 2009, 07:45, editata de 2 ori | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 09 Mar 2009, 10:00 | |
| - Citat :
- Pentru fetele noastre dragi: cum se împacă frumusetea cu inteligenta?
Intr-un mod natural. Si natura e splendida si nu greseste. Daca e lasata in pace se dezvolta, evolueaza, se diversifica. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 10 Mar 2009, 05:13 | |
| Sâmbătă, nepotica îi spune sotiei mele: Moma, tu faci asa bună mâncare! Cred că atunci când mergi la Domnul Isus o să te pună să faci mâncare... Am râs cu asa poftă! Fetita consideră că Moma face mâncare desăvârsită si tot ce e asa merge acolo, la Cel desăvârsit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 21 Mar 2009, 23:36 | |
| - abbilbal a scris:
- Milule, dacă şi tu ve-i ajunge prin Bălgrad, o să guşti şi tu mâncarea tradiţională bălgrădeană. Că mai dosesc io pe undeva o glajă de ghin podgoria balcon.
Astept ziua când voi fi iar prin România. Sunt convins că voi întâlni multi dintre voi, cei de la Popas, pentru că îmi sunteti dragi iar cei dragi se caută - nu prea des dar o fac... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 23 Mar 2009, 02:39 | |
| No, weekend-ul acesta mi-am făcut de cap! Atât Sâmbătă cât si Duminică am citit aproape fără oprire. A trebuit să mă opresc doar să mănânc si să întretin conversatie cu voi, la Popas. Pentru sfârsitul următor de săptămână sotia deja a făcut un program diferit. Asa sunt ele, încearcă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 23 Mar 2009, 10:44 | |
| nici eu nu pot sa mint,asa m-au educat ai mei A uitat cineva Stejarul din Borzesti:) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 23 Mar 2009, 22:55 | |
| - ostrovna a scris:
- nici eu nu pot sa mint,asa m-au educat ai mei
- Citat :
- A uitat cineva Stejarul din Borzesti
Ai dreptate. Modul cum ai răspuns la niste mesaje mai vechi arată că... Abby trebuie să-ti arate cum să dai citate (quote) după postările celorlalti. Abbyyyyyy! Las' că-l găsesc eu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 26 Mar 2009, 23:15 | |
| Vă rog pe toti să mă scuzati că sunt asa tăcut dar atacurile dusmanilor acestui forum au reusit să mă indispună un pic. Oricum totul este sub control. Aveti scuzele mele! Si dragostea mea neprefăcută... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
| | | | POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |