LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema mediu CPSF romana 1918 curiozitati Limba drumetie humanitas efremovivanantonovici reclame istorie taieri sibiu 1 comment-143 google brasov internet politica Fantasy muzica_traditionala Popasul 23 padure nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 03 Mar 2009, 16:26

Haideti toti la masini,sunt intimpinata de organizatorul grupului.
-Masina nr.13 ecusoanele sa le purtati inclusiv la toaleta,telefoanele deschise ,copilotul urmareste harta si indruma a-ti inteles Doamna Filimonescu?
se uita mirat la mine.
-Da, raspund ,cu blindete.
-Din 5 in 5 minute pleaca cite o masina trebuie sa va incadrati in timp sa nu deviati de la traseu .
-Echipaj 13 start,nu uitati centurile si primul popas in parcarea de la Siria,vizitam si casa lui Slavici,crama o lasam pe altadata.
Eu sfioasa ma uit catre sotul meu sa nu gresim traseul,il indrum ,ii mai dau o bucatura de mincare o gura de cafea,apa.
Ajunsi la Siria,rind pe rind treizeci de masini numerotate pe care scria "raliul criminalistilor editie jubiliara",adica a zecea.
Atmosfera destinsa ajungem la casa lui Slavici ne intimpina o doamna coltoasa si ne spune nu atingeti exponatele,de parca nu ar fi fost scris.
Ne explica de ce nu i-a convenit ca a jucat Harabor in Padureanca etc.
Plecam ,centurile puse,se da starul urmatoarea oprire intr-o parcare inainte de Stina de Vale.
-Echipaj 13 foarte bine v-ati incadrat ,doamna Filimonescu felicitari,e prima data cind veniti cu noi si ne-ati umplut de buna dispozitie.
Ajungem la hotel Iadolina unde suntem cazati.
-Pina la orele 20 sunteti liberi dupa care urmeaza cina si balul mascat.
La ora 20 am coborit din camera ,toate doamnele cu costume de printese,printi,tigancuse,eu un simplu hornar.
Aveam o pereche de pantaloni negrii,camasa neagra,dintr-o perie de spalat sticle mi-am confecionat o scula de hornar,o scara stilizata si o legatura de chei,mai ales din acelea triunghilare,pe fata m-am minjit cu fard negru.
-Doamna dansati,sa-mi purtati noroc:)
-Da,raspund.
Si asa toata noaptea am dansat ca numai picioarele mele au stiut.
Era un cuplu care mi-a atras atentia ea era in roba si el in zeghe.
-Doamna Filimonescu locul unu cu felicitari pentru popularitate si prietenia intre popoare cel maghiar si al nostru.
Au urmat tot felul de cupe ,medalii eu am primit lingura de lemn si o oala de lut,cel mai rivnit trofeu adica ultimul loc la echipaj ma refer.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 03 Mar 2009, 17:09

Very Happy excelenta intamplare... cu ce masina erati in raliu?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 03 Mar 2009, 17:11

logan
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 03 Mar 2009, 17:13

ostrovna a scris:
logan

ahaha...mai recenta intamplarae... io ma gandeam la un Trabi Razz

bun Loganu'? ca daca iti dau cateva pareri de "afara" sigur n-o sa-ti placa! (nici mie! No

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: flori de ghiata   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 03 Mar 2009, 18:01

Crengi pierdute-n
aburii padurii
iarna

flori de gheata
pe mormint

acum ma sting
intr-un sarac
suspin.

Am uitat de coltii ce
ma sfisiara
ma pierd in bezna.

Cu puteri nebune
ma inalt spre cer
sfirtecind eterul
uitind de abis.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMier 04 Mar 2009, 00:23

Abis în abisalul abis
Ne duce din abis în abis
S-ajungem în noul abis
Al abisalului abis.

Bine ai venit Ostrovna şi-ţi mulţumesc că ai răspuns invitaţiei.

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMier 04 Mar 2009, 13:05

ostrovna a scris:

Ajunsi la Siria, rind pe rind treizeci de masini numerotate pe care scria "raliul criminalistilor editie jubiliara",adica a zecea.

smile Am participat si eu la un raliu asemanator, "Raliul Juristilor", prin anii '90, la mai multe editii. Cred ca organizatorii sunt aceiasi (fam.Borlovan).
Mi-ai trezit amintiri placute. Voi scrie la mine in popas. Am si fotografii. Trebuie sa le caut.

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMier 04 Mar 2009, 13:58

Imagini din "Raliul Juristilor", proba speciala de schimbat roata de rezerva (copilot a fost Andrei) smile

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 Dscf0355s

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 05 Mar 2009, 02:51

Nicule, si tu... cam de toate ai făcut în viată! Ai fost un om, mereu în.actiune... bravo

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 05 Mar 2009, 03:10

Din cauza unui calculator nou, timpul consumat în mijlocul vostru a scăzut considerabil dar voi reveni cu forte proaspete si... un computer mult mai rapid. Acum, stiti si voi câte trebuiesc puse pe noua masină pentru a o face la fel ca pe aceea la care am renuntat recent. Caută pe Internet, descarcă, instalează, dezinstalează, fă setări de tot felul si multe altele mă tin "în priză" pentru câteva zile. Totusi să nu uitati un lucru: vă iubesc! hug

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 05 Mar 2009, 10:06

Emil Condor a scris:
Din cauza unui calculator nou, timpul consumat în mijlocul vostru a scăzut considerabil dar voi reveni cu forte proaspete si... un computer mult mai rapid. Acum, stiti si voi câte trebuiesc puse pe noua masină pentru a o face la fel ca pe aceea la care am renuntat recent. Caută pe Internet, descarcă, instalează, dezinstalează, fă setări de tot felul si multe altele mă tin "în priză" pentru câteva zile. Totusi să nu uitati un lucru: vă iubesc! hug

Spor la lucru! Abia astept sa te vad circuland cu noua masina! bounce
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 05 Mar 2009, 11:35

Emil Condor a scris:
Nicule, si tu... cam de toate ai făcut în viată! Ai fost un om, mereu în.actiune... bravo

Da, am facut multe. Poate ca atunci cand am fost copil am fost prea cuminte, linistit si timid. In scoala generala chiar ma balbaiam, din cauza emotiilor (nejustificate, pentru ca invatam bine).
Am recuperat mai tarziu, am devenit mult mai activ. M-am schimbat mult dupa ce am cunoscut-o pe Doina. Am scapat de complexe si de timiditate. Datorita ei am devenit mai curajos, mai increzator in fortele mele. Aveam si de ce. Doar am cucerit-o pe cea mai minunata femeie.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyVin 06 Mar 2009, 03:36

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Are viteză...
Celălalt ce l-am cedat sotiei este excelent, rapid dar ăsta e criminal, doar întind mâna spre soricel si o ia la fugă! Very Happy

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyVin 06 Mar 2009, 04:21

nicuvar a scris:
Da, am facut multe. Poate ca atunci cand am fost copil am fost prea cuminte, linistit si timid.
Tu, probabil ai fost genul acela de timid care odată ce rupeai barierele timiditătii,
deveneai cel mai îngrăznet, cel mai curajos...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyVin 06 Mar 2009, 12:20

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Are viteză...
Celălalt ce l-am cedat sotiei este excelent, rapid dar ăsta e criminal, doar întind mâna spre soricel si o ia la fugă! Very Happy

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 154834
Ce imagine...mi-am si inchipuit cum cineva alearga dupa mouse pe birou si pe dedesubt! hug
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyVin 06 Mar 2009, 13:38

Emile, tu ţi-ai luat un Ferrari şi nu ştii cum să ne spui!

Să-l foloseşti sănătos! thumb_yello

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptySam 07 Mar 2009, 16:35

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Are viteză...
...doar întind mâna spre soricel si o ia la fugă! Very Happy
Ce imagine...mi-am si inchipuit cum cineva alearga dupa mouse pe birou si pe dedesubt! hug
Laughing Laughing Laughing

Anahoret a scris:
Emile, tu ţi-ai luat un Ferrari şi nu ştii cum să ne spui!
Laughing Repede ai simtit... Laughing

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptySam 07 Mar 2009, 16:53

Pentru fetele noastre dragi: cum se împacă frumusetea cu inteligenta?
Stim că se spune "Sexul frumos" despre voi dar aici, la Popas am întâlnit numai fete faine si inteligente...
La Multi Ani tuturor cu ocazia Zilei de 8 Martie!

Pentru toate reprezentantele sexului frumos (si inteligent) la acest Popas am câteva adevăruri de spus:

UN DEFECT AL FEMEII
Când Dumnezeu a făcut femeia, deja era în a sasea zi de lucru si făcea ore suplimentare. Atunci apăru un înger si-L întrebă: “De ce îti pierzi atâta timp cu asta? ” Domnul răspunse: “Ai văzut cartea tehnică? Trebuie să fie lavabilă în totalitate, dar să nu fie de plastic si să fie capabilă să functioneze fiind alimentată cu orice, chiar si cu resturi; în poala ei să stea comod până la patru copii odată, să aibă un sărut care să poată vindeca de la un genunchi julit până la o inimă rănită si tot ce face, să facă doar cu două mâini. ” Îngerul se minună: ” Cu doar două mâini?... Imposibil! Si ăsta e modelul standard? E prea multă muncă pentru o zi. Asteaptă până mâine ca să o termini. ” “ Nu, n-am s-o las până mâine - protestă Domnul - sunt pe punctul de a termina această creatie care este favorita inimii mele. Ea se vindecă singură când e bolnavă si poate munci până la 18 ore pe zi. ” Îngerul se apropie si atinse femeia: “Dar ai făcut-o atât de delicată. ” “ Este delicată - spuse Domnul – dar în acelasi timp, atât de puternică. Nu-ti poti închipui cât e de rezistentă si ce fel de reusite e în stare. ” “O să fie capabilă să gândească? ” “ Nu numai să gândescă ci si să negocieze.” Îngerul văzu ceva, întinde mâna si atinge obrazul femeii: “Doamne, mi se pare că modelul acesta pierde lichid! Ti-am spus că ai încercat să pui prea multe în ea. ” “ Nu pierde lichid. E o lacrimă. ” îl corectă Domnul. “Pentru ce e lacrima” întrebă îngerul. Si Domnul zise: “ Lacrimile sunt felul ei de a exprima jalea, dragostea, singurătatea, trădarea, suferinta, si orgoliul. ” Asta îl impresionă mult pe înger: ” Esti un geniu, Doamne, Te-ai gândit la toate. Femeia este într-adevăr minunată. ” “ Este! ” răspunse Domnul. “ Femeia are puteri ce-i uimeste pe bărbati: trece prin dificultăti, face fată greutătilor dar este fericită si îndrăgostită. Surâde când vrea să tipe. Cântă când vrea să plângă. Plânge când e fericită si râde când e nervoasă. Luptă pentru a-si apăra valorile. Înfruntă nedreptătile. Nu acceptă un “Nu” ca răspuns dacă ea crede că există o solutie mai bună. Îsi rupe de la gură pentru ca familia ei să aibă. Merge la medic cu o prietenă căreia îi este frică să meargă singură. Iubeste fără să ceară nimic în schimb. Plânge când fiii ei reusesc în viată si se bucură la succesul prietenilor. Suferă când pierde pe cineva drag, în schimb se dovedeste a fi puternică atunci când crezi că a epuizat toate fortele. Stie că poate vindeca suferinta cu un sărut si o îmbrătisare.
Si totusi femeia are un defect:
NU STIE CARE ESTE ADEVĂRATA EI VALOARE.

flower hug mwah! hug sunny

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 11 Apr 2009, 07:45, editata de 2 ori
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyLun 09 Mar 2009, 10:00

Citat :
Pentru fetele noastre dragi: cum se împacă frumusetea cu inteligenta?

Intr-un mod natural. Si natura e splendida si nu greseste. Daca e lasata in pace se dezvolta, evolueaza, se diversifica.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyMar 10 Mar 2009, 05:13

Sâmbătă, nepotica îi spune sotiei mele:
Moma, tu faci asa bună mâncare! Cred că atunci când mergi la Domnul Isus o să te pună să faci mâncare... Laughing

Am râs cu asa poftă!
Fetita consideră că Moma face mâncare desăvârsită si tot ce e asa merge acolo, la Cel desăvârsit. Very Happy

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptySam 21 Mar 2009, 23:36

abbilbal a scris:
Milule, dacă şi tu ve-i ajunge prin Bălgrad, o să guşti şi tu mâncarea tradiţională bălgrădeană. Că mai dosesc io pe undeva o glajă de ghin podgoria balcon.
Astept ziua când voi fi iar prin România. Sunt convins că voi întâlni multi dintre voi, cei de la Popas, pentru că îmi sunteti dragi iar cei dragi se caută - nu prea des dar o fac... Very Happy

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyLun 23 Mar 2009, 02:39

No, weekend-ul acesta mi-am făcut de cap!
Atât Sâmbătă cât si Duminică am citit aproape fără oprire.
A trebuit să mă opresc doar să mănânc si să întretin conversatie cu voi, la Popas.

Pentru sfârsitul următor de săptămână sotia deja a făcut un program diferit.
Asa sunt ele, încearcă... Laughing

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyLun 23 Mar 2009, 10:44

nici eu nu pot sa mint,asa m-au educat ai mei smile

A uitat cineva Stejarul din Borzesti:)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyLun 23 Mar 2009, 22:55

ostrovna a scris:
nici eu nu pot sa mint,asa m-au educat ai mei smile
thumb_yello

Citat :
A uitat cineva Stejarul din Borzesti smile
Ai dreptate.

Modul cum ai răspuns la niste mesaje mai vechi arată că... Abby trebuie să-ti arate cum să dai citate (quote) după postările celorlalti.
Abbyyyyyy! Las' că-l găsesc eu...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 EmptyJoi 26 Mar 2009, 23:15

Vă rog pe toti să mă scuzati că sunt asa tăcut dar atacurile dusmanilor acestui forum au reusit să mă indispună un pic.
Oricum totul este sub control.

Aveti scuzele mele! Si dragostea mea neprefăcută... hug

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 9 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 9 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: