Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 19:37
Au venit nepoatele la mine dar văd că au un program bine stabilit: vor pleca imediat si o vor lua si pe sotia mea. Asa că am timp de Internet. :roflmao:
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 20:32
Ce-nseamnă (cum se traduce) ,,Hi! ~ Hugs"? Aşa am găsit scris în pagina anterioară, cu litere artistice.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 20:45
Salut si Îmbrătisări - asta înseamnă. Vezi că ai un dictionar care îti spune imediat...
Emil Condor
Ultimile zile am muncit ore multe si nu am putut fi atât cât as fi vrut cu voi la Popas. Mâine o să fie la fel, dar după aceea voi avea un program mai relaxat.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Ultimile zile am muncit ore multe si nu am putut fi atât cât as fi vrut cu voi la Popas. Mâine o să fie la fel, dar după aceea voi avea un program mai relaxat.
Acum, la miezul noptii, termometrul indică 8 grade, aici. De când tot astept asta! Mi-e dor să simt iar primăvara în aer, să simt cum sângele în vene accelerează la semnele primăverii. De când mă stiu, si eu renasc odată cu natura, simt fiorul dulce al primăverii prin fiecare fibră. E foarte aproape timpul când aruncăm bulendrele de pe noi, poveri pe care iarna ne-a fortat să le cărăm peste tot.
Primavara
A cunoaste. A iubi. Înca-odata, iar si iara, a cunoaste-nseamna iarna, a iubi e primavara.
A iubi - aceasta vine tare de departe-n mine. A iubi - aceasta vine tare de departe-n tine.
A cunoaste. A iubi. Care-i drumul, ce te-ndeamna? A cunoaste - ce-nseamna? A iubi - de ce ti-e teama printre flori si-n mare iarba?
Printre flori si-n mare iarba, patima fara pacate ne rastoarna-n infinit cu rumoare si ardoare de albine rencarnate.
Înc-odata, iar si iara a iubi e primavara.
Lucian Blaga
Emil Condor
Si pentru că se apropie 1 Martie (o zi ne desparte), pentru fetele noastre, cu mult drag, un Mărtisor.
Domnitelor, e Mărtisor, o inimioară La pieptu' vost' o prind, cu drag nespus Si-un brat de ghiocei - e primăvară Ce v-o doresc în inimi făr' apus.
Eu iti foarte multumesc...cu asemenea ganduri adunate,in suflet chiar se face primavara ! Si pentru ca,consider ca prietenii sunt de fapt ingeri pe pamant,las aici un cant,de drag,de alint...
uneori îngerii coboară pe pământ li se oferă o singură viaţă ei ştiu să iubească dar învaţă să sufere şi ştiu că nu vor avea pe nimeni alături vreodată şi ştiu să zâmbească să fie fericiţi să fie împliniţi pentru că întotdeauna reuşesc să lase o rază de lumina în sufletul prietenilor lor........
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 28 Feb 2009, 00:29
Layla, de-ai sti cât de mult mi-au mângâiat inima, cuvintele tale! Da, chiar asa cum spui tu: unii, oricâtă durere ar avea în inima lor, au puterea (The Power Of Love)) să zâmbească celor de lângă ei, să lase o rază de lumină în sufletele lor... Minunat te-ai exprimat!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 28 Feb 2009, 04:41
Un Mărtisor prin Youtube, pentru fetele de la Popas:
A Revenit Frumoasa Primavara
A revenit frumoasa primavara; Copacii parca-s ninsi de-atâta floare; Dorinti copilaresti, renascatoare, Fac inimile noastre sa tresara ....
Iubire e în razele de soare, Si farmec în a codrului fanfara, Si visuri dulci în linistea de sara: În cer si pe pamânt e sarbatoare.
Ascult, privesc, respir cu lacomie, Caci toata frumusetea asta-mi pare Ca niciodata n-are sa mai fie! Si-s fericit c-am fost o clipa-n stare Sa simt, în marea lumii simfonie, A gândurilor mele întrupare.
Alexandru Vlahuta
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 28 Feb 2009, 17:26
De-acum nu ne mai ingheata Nasul si picioarele...
Pacat ca nu sunt mai multe imagini...era alt link, dar acolo sonorul lasa de dorit...
Despre anotimpul meu favorit, Magda Isanos a făcut o poezie tare faină...
Toporasi
Cu sacu-i plin de banalitati s-a prezentat si anul asta zana primavara, cu toate-acestea noi ne-am bucurat de parca-ar fi venit intaia oara.
Contrazicandu-ma cu mine insumi si-n sfarsit, riscand sa-mi stric pantofii prin noroi, m-am dus sa vad ce flori au rasarit in parcul vast si gol de langa noi.
De mult nu ma-ncercase asa dor de viata si calcam nerabdatoare; simteam cum se-nfioara sub picior pamantul umed, fecundat de soare.
Copacii goi mi s-au parut incantatori - Parca-as fi vrut sa-i strang in brate sa-i sarut (trecusem pana-atunci de-atatea ori pe langa ei si nici nu i-am vazut)
Iar ceru-albastru, vag, nedefinit (ca rochiile care ies la spalat), cu capul dat pe spate l-am privit si l-am gasit de-a dreptul minunat.
Pe urma-am dat de toporasi langa-un stejar erau asa de-albastri, delicati - ca niste firmituri lasate-n dar de primavara, printre pomi-ntunecati.
M-am aplecat cu inima batand, dar cand era sa-i rup, nici eu nu stiu de ce si cum, dar mi-a venit in gand ca pentru ei paharu-i un sicriu.
Si m-am intors spre casa mai agale, c-o oboseala fericita-n pasi, iar daca mainile-mi erau la fel de goale, in schimb aveam in suflet toporasi.
zaraza26