LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu curiozitati mediu nicuvar 1918 politica padure istorie comment-143 drumetie problema 1 taieri Fantasy Popasul muzica_traditionala google CPSF efremovivanantonovici Limba internet humanitas brasov reclame romana 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 15 Apr 2009, 03:12

abbilbal a scris:
Păi. mă Anahoretule. Când io eram cochil, am trăit multă vreme la moşu şi buna în sat. De abia aşteptam vacanţa de vară şi fuga la ei. Păi acolo buda (closetul) era la intrarea în grădină, făcută din scândură. Vara era cum era, că era putoare, dar iarna... nu era putoare, dar îngheţa-i de "marea căldură". Dar şi la oraş, tot aşa aveam... grupul sanitar. Păi acolo de unde apă de spălat pe mâini după utilizare? Dar ce bune erau fructele luate direct din pom, sau de pe jos, fără a mai fi spălate. Dar de când mă ştiu n-am avut bai cu baiurile şi nici cu viermii intestinali. Doar o singură dată, într-o iarnă, am avut un "început de aprindere de plămâni" şi nu m-am dus la şcoală trei zile. Atât am bolit toată viaţa mea până acum. Dar ceapa şi usturoiul, tot de când mă ştiu le mâncam cu plăcere, mai ales vara când erau verzi.
De aceea e bine să lăsăm copiii să se joace liber prin curte, chiar si cu pământ. Vor să mănânce o rosie, castravete, morcov sau orice direct din grădină, lasă-l s-o facă după o stergere sumară a prafului de deasupra. Fructele din copaci, sterse un pic cu mâna si... la "ghiozdan" cu ele! Totodată să fie încurajati de noi adultii să mănânce cât mai multe fructe verzi (necoapte).

Despre usturoi si ceapă ce pot spune? Reprezintă cel mai bun antibiotic de pe planetă.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 16 Apr 2009, 15:11

Emil Condor a scris:
De 40 minute sunt pe telefon cu nepotica mea favorită (cea din avatar) si-mi povesteste tot felul de lucruri - nu uită ca la 6-7 minute să-mi amintească faptul că mă iubeste tare, tare mult.
O drăgălasă de fetită ce mă iubeste exact cum o iubesc si eu. Nu vă pot povesti cât de mult - cuvintele sunt foarte sărăcăcioase. Ambele nepoate folosesc nume inedite la adresa noastră: bunica este Moma iar eu sunt Buca. De mici ne-au spus asa si le-am rugat ca nicicând să nu schimbe numele noastre, formele astea de adresare. I just love it!

Emil ,tu iti dai seama ce bogat esti??

Sa-ti traiasca fetitele mici Sa va bucurati de ele ,MOMA SI BUCA!!!

Cit de mult imi doresc si eu:) flower
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 16 Apr 2009, 15:14

Emil Condor a scris:
Durerea e acolo pentru toti - mai mult sau mai putin, dar fiecare are parte si de ea.
Important este să fim puternici si să învingem inconvenientele ce se ivesc.
Durerile, de fapt ne fac mai puternici în viată.

Normal că ne dorim o viată fără ele dar...

Asta e viata,nu le poti avea pe toate Emil.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 16 Apr 2009, 20:24

Emil Condor a scris:
Vă rog pe toti să mă scuzati că sunt asa tăcut dar atacurile dusmanilor acestui forum au reusit să mă indispună un pic.
Oricum totul este sub control.

Aveti scuzele mele! Si dragostea mea neprefăcută... hug

Acest forum poate fi atacat?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 16 Apr 2009, 22:07

Emil Condor a scris:
Vă rog pe toti să mă scuzati că sunt asa tăcut dar atacurile dusmanilor acestui forum au reusit să mă indispună un pic.
Ce atacuri au mai fost? Mie mi s-a părut a fi linişte în ultimul timp. Sau Ostrovna a citat o postare mai veche de-a ta?! Rolling Eyes

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 16 Apr 2009, 22:51

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Ce atacuri au mai fost? Mie mi s-a părut a fi linişte în ultimul timp. Sau Ostrovna a citat o postare mai veche de-a ta?! Rolling Eyes

Da ,azi am citit mai mult ce a scris Emil .

Sarbatori fericite Geta Molnar,sa ne vedem cu bine:) mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 16 Apr 2009, 22:54

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Dar vedeti voi, pe americani îi face praf boala asta iar la noi, cei din Estul Europei nu are "succes"!
Organismele noastre sunt mai tari, anticorpii nostri s-au format mai bine în România.
Cred că americanii, cu stilul lor de a trăi sub un clopot de sticlă (nu atinge aia, nu face aia, este periculoasă aia etc), au reuşit să-şi distrugă anticorpii, adică protecţia naturală a organismului asupra agresiunii mediului.
La ceea ce spui tu si care este adevărat, adăugăm faptul că în North America (includem si Canada), o răceală, oricât de minoră ar fi,
se tratează cu antibiotice!!! Astea distrug sistemul imun. Totodată, organismul nostru este format cu alimente sănătoase - americanii nici nu stiu ce înseamnă un aliment natural! De aceea, aici am auzit prima dată de atacuri de cord la tineri, chiar în jurul vârstei de 30 de ani!

Emil ,stiu ca sora mea e acolo acum fiindca i-a intrat frigul in oase are un fel de reumatism in stare grava,medicii nu pot spune exact ce are:(
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 00:01

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Da, fiind venită mai târziu, Geta a citit doar acum si a făcut anumite comentarii.
Ai dreptate: în ultimul timp este cât se poate de bine la Popas. thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 00:02

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

Acest forum poate fi atacat?
Doar în sensul agitării spiritelor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 00:04

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
De 40 minute sunt pe telefon cu nepotica mea favorită (cea din avatar) si-mi povesteste tot felul de lucruri - nu uită ca la 6-7 minute să-mi amintească faptul că mă iubeste tare, tare mult.
O drăgălasă de fetită ce mă iubeste exact cum o iubesc si eu. Nu vă pot povesti cât de mult - cuvintele sunt foarte sărăcăcioase. Ambele nepoate folosesc nume inedite la adresa noastră: bunica este Moma iar eu sunt Buca. De mici ne-au spus asa si le-am rugat ca nicicând să nu schimbe numele noastre, formele astea de adresare. I just love it!

Emil ,tu iti dai seama ce bogat esti??

Sa-ti traiasca fetitele mici Sa va bucurati de ele ,MOMA SI BUCA!!!

Cit de mult imi doresc si eu:) flower
Da, stiu exact ceea ce spui. Iubesc fetitele acelea mai mult decât orice pe lumea asta - sunt bogat.

Multumesc pentru urări si îti doresc toate bucuriile după care tânjesti si tu.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 06:05

ostrovna a scris:
Da ,azi am citit mai mult ce a scris Emil.
Uf! Mă speriaseşi! Laughing Laughing Laughing

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 15:57

Emil Condor a scris:

Si ce se poate intampla daca se agita spiritele ? De ce esti atat speriat de spirite?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 18:25

zuum a scris:
Emil Condor a scris:

Si ce se poate intampla daca se agita spiritele ? De ce esti atat speriat de spirite?
Buhuhuuuu!
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Orjnfq

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 18:49

Anahoret a scris:
zuum a scris:
Emil Condor a scris:

Buhuhuuuu!

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Backtowork POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Pic20472

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 17 Apr 2009, 21:22

Maaai, voi va radeti de Milu! nu se poate
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 18 Apr 2009, 02:37

Anahoret a scris:
zuum a scris:
Emil Condor a scris:

Buhuhuuuu!

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Backtowork Pyzam Glitter Text Maker

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 18 Apr 2009, 03:06, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 18 Apr 2009, 02:40

cactus a scris:
Anahoret a scris:
zuum a scris:
Emil Condor a scris:

Buhuhuuuu!

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Backtowork POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Pic20472

SmileyCentral.com

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 19 Apr 2009, 09:16

Hristos a înviat!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 19 Apr 2009, 16:12

Asa este, Abby, adevărat a înviat!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 23 Apr 2009, 20:44

Emil Condor a scris:
Au venit nepoatele la mine dar văd că au un program bine stabilit: vor pleca imediat si o vor lua si pe sotia mea. Asa că am timp de Internet. Laughing

Si tu ca mine,ma fofilez la comp. doar cind nu sunt alea mici acasa si nici 'fiara maghiara' POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722 POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722 POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722 POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 23 Apr 2009, 20:48

Emil Condor a scris:
Nicule, si tu... cam de toate ai făcut în viată! Ai fost un om, mereu în.actiune... bravo

Da la raluil acela n-am participat era organizat de Lola?

Oricum fain ne-am distrat Rolling Eyes
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 24 Apr 2009, 04:12

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Au venit nepoatele la mine dar văd că au un program bine stabilit: vor pleca imediat si o vor lua si pe sotia mea. Asa că am timp de Internet. :roflmao:

Si tu ca mine,ma fofilez la comp. doar cind nu sunt alea mici acasa si nici 'fiara maghiara' POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722
Măcar atunci când vine cineva în vizită să închid si eu calculatorul!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 24 Apr 2009, 15:10

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Au venit nepoatele la mine dar văd că au un program bine stabilit: vor pleca imediat si o vor lua si pe sotia mea. Asa că am timp de Internet. :roflmao:

Si tu ca mine,ma fofilez la comp. doar cind nu sunt alea mici acasa si nici 'fiara maghiara' POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722

DAa stiu cum e ,Emil:)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 25 Apr 2009, 17:30

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

Maaai, tu ai luat Coldrex!! Te-am prins! ulala
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 25 Apr 2009, 21:23

zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

Maaai, tu ai luat Coldrex!! Te-am prins! ulala

Si nu numai daca te referi la mine Zaraza? POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 876722
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 13 Empty

Sus In jos

POPASUL PRISMA CONDOR (I)
Sus 
Pagina 13 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» ZBOR DE CONDOR (I)
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: