| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 03:12 | |
| - abbilbal a scris:
- Păi. mă Anahoretule. Când io eram cochil, am trăit multă vreme la moşu şi buna în sat. De abia aşteptam vacanţa de vară şi fuga la ei. Păi acolo buda (closetul) era la intrarea în grădină, făcută din scândură. Vara era cum era, că era putoare, dar iarna... nu era putoare, dar îngheţa-i de "marea căldură". Dar şi la oraş, tot aşa aveam... grupul sanitar. Păi acolo de unde apă de spălat pe mâini după utilizare? Dar ce bune erau fructele luate direct din pom, sau de pe jos, fără a mai fi spălate. Dar de când mă ştiu n-am avut bai cu baiurile şi nici cu viermii intestinali. Doar o singură dată, într-o iarnă, am avut un "început de aprindere de plămâni" şi nu m-am dus la şcoală trei zile. Atât am bolit toată viaţa mea până acum. Dar ceapa şi usturoiul, tot de când mă ştiu le mâncam cu plăcere, mai ales vara când erau verzi.
De aceea e bine să lăsăm copiii să se joace liber prin curte, chiar si cu pământ. Vor să mănânce o rosie, castravete, morcov sau orice direct din grădină, lasă-l s-o facă după o stergere sumară a prafului de deasupra. Fructele din copaci, sterse un pic cu mâna si... la "ghiozdan" cu ele! Totodată să fie încurajati de noi adultii să mănânce cât mai multe fructe verzi (necoapte). Despre usturoi si ceapă ce pot spune? Reprezintă cel mai bun antibiotic de pe planetă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 16 Apr 2009, 15:11 | |
| - Emil Condor a scris:
- De 40 minute sunt pe telefon cu nepotica mea favorită (cea din avatar) si-mi povesteste tot felul de lucruri - nu uită ca la 6-7 minute să-mi amintească faptul că mă iubeste tare, tare mult.
O drăgălasă de fetită ce mă iubeste exact cum o iubesc si eu. Nu vă pot povesti cât de mult - cuvintele sunt foarte sărăcăcioase. Ambele nepoate folosesc nume inedite la adresa noastră: bunica este Moma iar eu sunt Buca. De mici ne-au spus asa si le-am rugat ca nicicând să nu schimbe numele noastre, formele astea de adresare. I just love it! Emil ,tu iti dai seama ce bogat esti?? Sa-ti traiasca fetitele mici Sa va bucurati de ele ,MOMA SI BUCA!!! Cit de mult imi doresc si eu:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 16 Apr 2009, 15:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- Durerea e acolo pentru toti - mai mult sau mai putin, dar fiecare are parte si de ea.
Important este să fim puternici si să învingem inconvenientele ce se ivesc. Durerile, de fapt ne fac mai puternici în viată.
Normal că ne dorim o viată fără ele dar... Asta e viata,nu le poti avea pe toate Emil. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 16 Apr 2009, 20:24 | |
| - Emil Condor a scris:
- Vă rog pe toti să mă scuzati că sunt asa tăcut dar atacurile dusmanilor acestui forum au reusit să mă indispună un pic.
Oricum totul este sub control.
Aveti scuzele mele! Si dragostea mea neprefăcută... Acest forum poate fi atacat? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 16 Apr 2009, 22:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Vă rog pe toti să mă scuzati că sunt asa tăcut dar atacurile dusmanilor acestui forum au reusit să mă indispună un pic.
Oricum totul este sub control. Ce atacuri au mai fost? Mie mi s-a părut a fi linişte în ultimul timp. Sau Ostrovna a citat o postare mai veche de-a ta?! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 16 Apr 2009, 22:51 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
Oricum totul este sub control. Ce atacuri au mai fost? Mie mi s-a părut a fi linişte în ultimul timp. Sau Ostrovna a citat o postare mai veche de-a ta?! Da ,azi am citit mai mult ce a scris Emil . Sarbatori fericite Geta Molnar,sa ne vedem cu bine:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 16 Apr 2009, 22:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Dar vedeti voi, pe americani îi face praf boala asta iar la noi, cei din Estul Europei nu are "succes"!
Organismele noastre sunt mai tari, anticorpii nostri s-au format mai bine în România. Cred că americanii, cu stilul lor de a trăi sub un clopot de sticlă (nu atinge aia, nu face aia, este periculoasă aia etc), au reuşit să-şi distrugă anticorpii, adică protecţia naturală a organismului asupra agresiunii mediului. La ceea ce spui tu si care este adevărat, adăugăm faptul că în North America (includem si Canada), o răceală, oricât de minoră ar fi, se tratează cu antibiotice!!! Astea distrug sistemul imun. Totodată, organismul nostru este format cu alimente sănătoase - americanii nici nu stiu ce înseamnă un aliment natural! De aceea, aici am auzit prima dată de atacuri de cord la tineri, chiar în jurul vârstei de 30 de ani! Emil ,stiu ca sora mea e acolo acum fiindca i-a intrat frigul in oase are un fel de reumatism in stare grava,medicii nu pot spune exact ce are:( | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 00:01 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
Oricum totul este sub control. Ce atacuri au mai fost? Mie mi s-a părut a fi linişte în ultimul timp. Sau Ostrovna a citat o postare mai veche de-a ta?! Da, fiind venită mai târziu, Geta a citit doar acum si a făcut anumite comentarii. Ai dreptate: în ultimul timp este cât se poate de bine la Popas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 00:02 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
Oricum totul este sub control. Acest forum poate fi atacat? Doar în sensul agitării spiritelor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 00:04 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- De 40 minute sunt pe telefon cu nepotica mea favorită (cea din avatar) si-mi povesteste tot felul de lucruri - nu uită ca la 6-7 minute să-mi amintească faptul că mă iubeste tare, tare mult.
O drăgălasă de fetită ce mă iubeste exact cum o iubesc si eu. Nu vă pot povesti cât de mult - cuvintele sunt foarte sărăcăcioase. Ambele nepoate folosesc nume inedite la adresa noastră: bunica este Moma iar eu sunt Buca. De mici ne-au spus asa si le-am rugat ca nicicând să nu schimbe numele noastre, formele astea de adresare. I just love it! Emil ,tu iti dai seama ce bogat esti??
Sa-ti traiasca fetitele mici Sa va bucurati de ele ,MOMA SI BUCA!!!
Cit de mult imi doresc si eu:) Da, stiu exact ceea ce spui. Iubesc fetitele acelea mai mult decât orice pe lumea asta - sunt bogat. Multumesc pentru urări si îti doresc toate bucuriile după care tânjesti si tu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 06:05 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 15:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- Doar în sensul agitării spiritelor.
Si ce se poate intampla daca se agita spiritele ? De ce esti atat speriat de spirite? | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 18:25 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Doar în sensul agitării spiritelor.
Si ce se poate intampla daca se agita spiritele ? De ce esti atat speriat de spirite? Buhuhuuuu! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| |
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 17 Apr 2009, 21:22 | |
| Maaai, voi va radeti de Milu! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Apr 2009, 02:37 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 18 Apr 2009, 03:06, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 18 Apr 2009, 02:40 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 19 Apr 2009, 09:16 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 19 Apr 2009, 16:12 | |
| Asa este, Abby, adevărat a înviat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 23 Apr 2009, 20:44 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 23 Apr 2009, 20:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nicule, si tu... cam de toate ai făcut în viată! Ai fost un om, mereu în.actiune...
Da la raluil acela n-am participat era organizat de Lola? Oricum fain ne-am distrat | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 24 Apr 2009, 04:12 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Au venit nepoatele la mine dar văd că au un program bine stabilit: vor pleca imediat si o vor lua si pe sotia mea. Asa că am timp de Internet. :roflmao:
Si tu ca mine,ma fofilez la comp. doar cind nu sunt alea mici acasa si nici 'fiara maghiara' Măcar atunci când vine cineva în vizită să închid si eu calculatorul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 24 Apr 2009, 15:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Au venit nepoatele la mine dar văd că au un program bine stabilit: vor pleca imediat si o vor lua si pe sotia mea. Asa că am timp de Internet. :roflmao:
Si tu ca mine,ma fofilez la comp. doar cind nu sunt alea mici acasa si nici 'fiara maghiara' Măcar atunci când vine cineva în vizită să închid si eu calculatorul! DAa stiu cum e ,Emil:) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 25 Apr 2009, 21:23 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|