LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri comment-143 brasov sibiu humanitas internet problema 1918 CPSF drumetie google muzica_traditionala mediu istorie Fantasy padure 1 romana 23 nicuvar curiozitati reclame Limba Popasul efremovivanantonovici politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 28 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 28 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 28 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 28 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Iisus

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 04 Noi 2010, 23:11

Emil Condor a scris:
nicuvar a scris:
Bai, ungurilor!!!!!!! Basescu si PDL v-au tras teapa!!!!!!! Ati stat frumusel pe curul vostru unguresc si ati "sustinut" guvernul la motiunea de cenzura si acum ati ramas cu buzele umflate. Viszontlatasra sau cam asa ceva, dobitocilor. Sa ii pupati in cur pe Basescu, Udrea, Boc si Anastase. Muhahahahhaa. so funny! ulala Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 876722 Ce-mi plac glumele mele (citat din presedintele Basescu)

PS. Dar ce ati avut cu romanii, nesimtitilor? Sa va ia dracu' de dobitoci.
Cum să întelegem mesajul ăsta?
Dacă ne vin reclamatii în ce priveste rasismul unor mesaje, ce trebuie făcut atunci? scratch

Ești om mare Emile, nu te mai scărpina atât în cap, răspunsul este la mintea cocoșului... utilizatorilor unui forum le revine în totalitatea responsabilitatea celor postate, iar tu nu te poți fi tras la răspundere pentru eventualele acuze.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 04 Noi 2010, 23:16

În anumite situatii (repetate, adevărat!) se pot da sanctiuni împotriva Site-ului.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:01

Emil, dar tu nu vrei sa-ti asumi niciun risc? Laughing Laughing
Sus In jos
Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:04

Emil Condor a scris:
În anumite situatii (repetate, adevărat!) se pot da sanctiuni împotriva Site-ului.

Da, or să vină în Canada și-or să te tundă chel! Teme-te îți zic, teme-te!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:06

Depinde ce fel de risc, Mihaela. Dacă e ceva de mică importantă, de ce as face-o?
De-a lungul vietii mi-am asumat riscuri mai mari decât unii îsi pot imagina. smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:09

Iisus a scris:
Emil Condor a scris:

Laughing

Nu as vrea să afecteze în niciun fel acest Popas unde ne întâlnim cu plăcere. Încă... smile

Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:20

Emil Condor a scris:
Iisus a scris:
Emil Condor a scris:

Laughing

Nu as vrea să afecteze în niciun fel acest Popas unde ne întâlnim cu plăcere. Încă... smile

Stai omule liniștit, nicio forță exterioară și nedorită n-o să-ți perturbe liniștea. Există site-uri de gen unde sunt promovate rasismul, xenofobia, ura, discriminarea de diferite genuri etc. și, sub incidența libertății de exprimare, atâta timp cât nu există instigări și amenințări, sunt lăsate în pace.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:28

Iisus a scris:
Stai omule liniștit, nicio forță exterioară și nedorită n-o să-ți perturbe liniștea. Există site-uri de gen unde sunt promovate rasismul, xenofobia, ura, discriminarea de diferite genuri etc. și, sub incidența libertății de exprimare, atâta timp cât nu există instigări și amenințări, sunt lăsate în pace.
Da, stiu câte ceva despre astfel de site-uri, nimeni nu le desfiintează.

Nu, nu mă refer la linistea mea, ci a tuturor celor activi, aici, la Popas.
Tin la fiecare din ei. Cu adevărat îi îndrăgesc. Unii poate nu cred că e posibil, dar este...

PS. Eu am liniste din plin aici, unde sunt acum.

Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 00:50

Ce-i mai greu de crezut e că și mie îmi sunteți cu toții dragi, chiar și Cipirică și Cristinica.

P.S. Liniștea ta liniștește liniștea mea.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 01:02

Iisus a scris:
Cipirică și Cristinica.
Doi utilizatori minunati! thumb_yello
Citat :
Liniștea ta liniștește liniștea mea.
smile flower sunny
(Parcă melodia lui Corina sună precum... iconitele postate de mine: Un zâmbet, o floare/ O rază de soare...)

Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 01:14

Emil Condor a scris:
Iisus a scris:
Cipirică și Cristinica.
Doi utilizatori minunati! thumb_yello

Și cu tine zece, care-i și întrece.

Emil Condor a scris:
Citat :
Liniștea ta liniștește liniștea mea.
smile flower sunny
(Parcă melodia lui Corina sună precum... iconitele postate de mine: Un zâmbet, o floare/ O rază de soare...)

monkey pinocchio stars

iconițele postate de mine: de la mine, sincere urări de bine. Literalmente mai mult decât poți duce. hug2

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 01:32

Sincer:
M-am blocat...
N-am cuvinte...

Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 01:56

Mai glumește omul Emile, nu pune la suflet...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 02:21

Iar eu, în trecut eram gata să cred că nu ai un simt al umorului (tocmai) dezvoltat. smile

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 06:45

Dileme în Senat la declararea averilor. Contractele cu statul îi dau lui Voiculescu bătăi de cap Twisted Evil

http://www.evz.ro/detalii/stiri/dileme-in-senat-la-declararea-averilor-contractele-cu-statul-ii-dau-lui-voiculescu-batai-de-cap.html

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 06:52

Băsescu: Curtea Constituţională nu poate interveni pe procedura parlamentară

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la "Naşul", că decizia Curţii Constituţională pe asumarea guvernului pe Legea educaţiei este "mai mult decât discutabilă", CCR neputând opri procedura angajării răspunderii. Mai mult, şeful statului a susţinut că nu a ştiut cum va vota Petre Lăzăroiu, judecătorul propus de el.

"După ce Geoană a făcut această întâmpinare la CCR, parlamentul a aprobat data răspunderii. Primul ministru nu s-a dus de capul lui să-şi asume răspunderea. A avut o comunicare prin adresă scrisă de la Parlament în care i se preciza data şi ora", a spus Băsescu.

El a comentat că, după acest moment, conflictul juridic de natură constituţională reclamat iniţial între guvern şi parlament "e poate conflictul lui Geoană cu Parlamentul".

"Nu văd cum e posibil să întrerupi o procedură legala. Guvernul şi-a asumat răspunderea. Cine spune Parlamentului să întrerupă procedura? CCR nu poate interveni în procedura parlamentară", a spus Băsescu, amintind că atunci când CCR a constatat conflictul reclamat de preşedinte cu puterea judecătorească, care-şi acorda singură salarii, procedura a continuat.

"A mai fost un conflict între puteri, între mine şi puterea judecătorească, atunci când şi-au dat salariile. CCR mi-a dat dreptate, că era un abuz al puterii judecătoreşti care şi-a fixat singură salariile, dar nu a întrerupt procedura. Adică judecata s-a dus şi magistraţii şi-au dobândit salariile. CCR nu poate interveni nici în procedura parlamentară, nici în procedura judecătorească", a mai spus Băsescu.
Şeful statului a ţinut să dea o explicaţie și în privința faptului că votul decisiv de la Curte pe legea educaţiei i-a aparţinut judecătorului pe care el l-a propus, Petre Lăzăroiu.

"Eu acestui om nu i-am cerut niciodată cum să voteze. Habar n-am avut cum va vota. Vă pot spune că n-am avut în vedere că omul pe care-l numesc trebuie să fie un om căruia să-i spun cum să voteze", a spus Băsescu.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-curtea-constitutionala-nu-poate-interveni-pe-procedura-parlamentara-911427.html

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 08:15

Emil Condor a scris:
Depinde ce fel de risc, Mihaela. Dacă e ceva de mică importantă, de ce as face-o?
De-a lungul vietii mi-am asumat riscuri mai mari decât unii îsi pot imagina. smile
Pai Emil, e mai mare riscul sa-l critici pe Zeus decat sa-l lauzi.

Sus In jos
Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyVin 05 Noi 2010, 15:11

Emil Condor a scris:
Iar eu, în trecut eram gata să cred că nu ai un simt al umorului (tocmai) dezvoltat. smile

Am un simț al umorului ceva mai bizar, iar dacă nu vin cu explicații, ceea ce nu fac, adică nu vin, lumea nu prea-și dă seama când glumesc și când nu... iar pe mine mă cam amuză acest lucru, trebuie să recunosc.

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptySam 13 Noi 2010, 08:39

Probleme sociale actuale

Incepand din iarna acestui an, produsul cunoscut sub numele de Gerovital H3 va fi inclus obligatoriu in paine ca supliment nutritiv. Painea romaneasca contine deja o serie de substante benefice, cum ar fi sarea iodata, acidul folic si alte vitamine.

Suplimentele sunt atent gandite si seletionate de Statul Roman pentru a asigura poporului un trai decent. Gerovitalul a fost incercat cu succes de multe celebritati precum J.F. Kennedy, Tito, Charles de Gaulle, Nikita Hrusciov, Indira Ghandi, Marlene Dietrich, Charlie Chaplin, Kirk Douglas, Salvador Dali, Pablo Neruda. Se pare ca si dl. Ion Iliescu foloseste in secret puterea ascunsa a gerovitalului pentru a se mentine activ in ciuda varstei inaintate (si binenteles, in ciuda celor care l-ar dori iesit din peisaj). Un efect secundar al gerovitatlului benefic pentru societate va fi ca o parte din batrani vor putea avea copii.

"Statul se va implica direct in actul de procreatie la batrani, astfel incat acestia sa fie capabili sa nasca fiinte vii chiar si la varste inaintate. Este o nebunie sa faci copii la tinerete, iar statul a facut tot ce a putut sa descurajeze acest fenomen nociv pentru societate. Copii trebuie conceputi numai peste 60 de ani, dupa ce ti-ai facut un rost in viata si dupa ce ti-ai platit ratele de casa si taxele la stat. Asta este acum obiectivul politicii actuale, in concordanta cu cerintele FMI si standardele UE", a declarat un inalt oficial din Ministerul Muncii care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

"Avem nevoie ca batranii sa ramana in putere pana la varste inaintate pentru a fi apti de munca. Cei care vor muri la locul de munca inainte sa mai apuce sa se pensioneze vor fi deocorati post-mortem cu ordinul Virtutea stahanovista in grad de Marsarier, iar numele lor va fi trecut la panoul de onoare la locul de munca la rubrica Eroi ai muncii postdecebriste. Batranii fara urmasi care lasa toata mostenirea statului vor primi suplimentar Steaua FMI, cea mai inalta distinctie acordata de statul roman", a mai precizat oficialul. In 2020 varsta minima de pesionare va fi la 75 de ani. La acea data, conform simularilor socio-deomografice, populatia Romaniei va avea urmatoarea structura: 85% in grupa de varsta de peste 40 de ani, 10% 20-40 ani si 5% pentru cei sub 20 ani. "Batranii de azi sunt tinerii de maine" suna noul slogan al Guvernului care ne face sa vedem viitorul tarii in roz. Sau poate in portocaliu? "

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
George

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 15/11/2010

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyLun 15 Noi 2010, 09:57

Si care e sursa? Eu am gasit stirea asta doar pe site-uri de caterinca si umor. E o stire FALSA si voi a-ti luat-o drept buna Laughing

A-ti luat TEAPA Laughing
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyLun 15 Noi 2010, 14:02

George a scris:
Si care e sursa? Eu am gasit stirea asta doar pe site-uri de caterinca si umor. E o stire FALSA si voi a-ti luat-o drept buna Laughing

A-ti luat TEAPA Laughing

Esti singurul care a raspuns la postare; ailaltzi si-au dat demult seama; tu insa...Vezi ca ti-am raspuns la Lovendal. Repede ai invatzat sa fugi cu pîra; asa faci si la scoala ? oh da! so funny! ulala Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 154834

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyMar 16 Noi 2010, 00:53

Laughing Laughing Laughing

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyDum 21 Noi 2010, 06:41

L'hiver sur la ulitza

A-nceput de ieri să cadă
Câte-un rrom, pe urmă doi.
Franţa pusă e pe sfadă,
Şi ni-i dă pe toţi grămadă,
Înapoi.

Nu e cuşer, dar e bine
Pentru Sarkozy, acum;
Taberele-s toate scrum,
Dar năvalnic vuiet vine
De pe drum.

Sunt ţigani şi balabuste,
Vin la Otopeni ţipând,
Şi se-mping şi sar râzând,
Şi se-mpiedică de fuste,
Vrând-nevrând.

Cei mai mari, acum, din sfadă,
Stau pe-ncăierare puşi,
Cei mai mici, de foame-aduşi,
Se scâncesc şi stau grămadă
Lângă uşi.

Colo-n colţ, acum răsare
Un ţigan mai mărunţel,
Chinuindu-se să care
O sacoşă mult mai mare
Decât el.

Opt cercei cu dansul are,
Cinci brăţări şi-un portofel,
De la nişte trecătoare,
Pe sub turnul ăla mare,
Zis Eiffel.

Altul, zău, cu dânsul, n-are
Nici bagaje, nici nimic,
Doar un lanţ, cu-o cruce mare,
Care saltă în mişcare
Pe buric.

Trei ţigănci cu burta mare
Şi cu rochii fistichii,
Nu au loc ca să coboare,
C-alăptează fiecare
Doi copii.

Un reporter vine-n grabă
Să le ia un interviu
Şi se-nvârte în pustiu
Până când răspunde-o babă,
Cam târziu.

Se-oţărăşte rău bătrâna
Către cel cu microfon,
Şi-l înjură francofon,
Fi'ncă nu mai e româna
De bonton.

Zice: -"Merde, cam mare graba,
N-am făcut nimica rău,
Uite-aici, îţi spune baba,
Ne băgară pe degeaba
La bulău.

Şi, degeaba ne-au dat banii
Că, mai şmecheri suntem noi.
Într-un an sau maxim doi,
Ne întoarcem, toţi ţiganii
Înapoi.

Nu e mare socoteală
Că acasă ne-aţi trimis,
Ne-adunăm la repezeală
Şi să vezi atunci ciordeală
La Paris "!

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyJoi 02 Dec 2010, 09:53

INDATORIRI DE PARADA: BOC SI-A PRIMIT ONORUL SI INJURATURILE

Premierul a fost in centrul atentiei la manifestarile de ieri: a fost salutat de Garda de Onoare in locul sefului Senatului si apoi a fost huiduit de cativa romani inghetati.

Traditionala parada de 1 Decembrie a inceput fabulos, cu o serie de sesizari ale unui roman cu portavoce: "Sunt copaci care cad si trebuie consolidati! Sunt lucruri care trebuie facute! La Multi Ani, Romania!". In secundele urmatoare l-au inconjurat cativa domni in civil, dar din prinsoarea lor, el continua sa strige: "Dar ce-am facut?! La Multi Ani pentru Romania!!!".

A mai fost apoi Emil Boc, coborat cu pas sprinten de la tribuna oficiala pentru a primi onorul. In mod "fraudulos", dupa cum aveam sa aflam repejor: protocolul valabil pentru astfel de situatii, invocat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, prevede ca - in lipsa sefului statului - prerogativele sa fie preluate de al doilea om in stat. Boc avea sa le explice jurnalistilor ca a fost desemnat de catre Traian Basescu sa preia "stafeta" onorurilor. De cealalta parte, Mircea Geoana a spus ca nu se lasa cu una, cu doua si ca va cere o investigatie.

"Sa-i fac o poza lui Boc, sa-l injure si tata!"

Dupa ce efectivele militare care au defilat pe Soseaua Kiseleff s-au epuizat, iar Mercedesul guvernului franase "sa-l culeaga" pe premierul Emil Boc, un tanar si-a pornit in graba aparatul digital si a centrat imaginea pe masina care, dupa imbarcarea primului-ministru, se indeparta incet. Tanarul apasa la repezeala pe butoane si spunea: "Sa-i fac o poza lui Boc, sa-l injure si tata!".

Cu un sfert de ora inainte de sfarsitul oficial al paradei, izgonit de vremea rece, publicul a inceput sa se destrame. Cu umbrele si pelerine, copii urcati in carca si pantofi "murati" de ploaie, spectatorii s-au scurs catre gurile de metrou de la statia Aviatorilor. Inghesuiala era atat de mare incat mai bine de un sfert de ora lumea nu a putut cobori treptele spre metrou. "Te pomenesti ca si aici e parada!", a spus un tanar, lovindu-se de zidul de oameni format pe culoarul care ducea spre peron.

Pro TV-ul, salutat cu arma la umar

Dupa ce acum cativa ani facea manea din imnul national, Pro TV a gasit o noua metoda de promovare in zi de dubla sarbatoare: a fost salutat de soldatii Regimentului 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul". Clipul difuzat ieri ii arata pe soldati in timpul exercitiului. La un moment dat, acestia striga intr-o singura voce sloganul televiziunii, "Gandeste liber!", apoi "La Multi Ani, Pro TV, La Multi Ani, Romania!".

Reprezentantii Ministerului Apararii sustin ca nu e nimic in neregula ca unul dintre simbolurile Romaniei sa fie utilizat pentru promovarea unei televiziuni comerciale. Totodata, acestia explica faptul ca n-a fost vorba despre un onor, ci despre un scenariu util, inclusiv pentru promovarea imaginii regimentului.

"A fost o solicitare din partea Pro TV, aprobata de conducerea Ministerului Apararii. Practic, au fost filmate momente din cadrul repetitiilor pentru parada de 1 De cembrie. In cadrul acestui scenariu, folosit in videoclipul Pro TV, am urmarit sa promovam imaginea Regimentului 30 Garda. Nu am dat onorul, a fost doar un scenariu", a declarat comandorul Tiberiu Fratila, seful Directiei Comunicare si Relatii Publice din cadrul Ministerului Apararii.

La jumatatea acestui an, unitatea a implinit 150 de ani de la infiintare. La 1 iulie 1860, domnitorul Alexandru Ioan Cuza semna ordonanta pentru infiintarea Batalionului 1 Tiraliori, actualul Regiment 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul". In 1991, soldatii acestui regiment au primit misiunea de a aduce, de la Marasesti la Bucuresti, Eroul Necunoscut, pentru a fi inhumat pe veci in Parcul Carol. Soldatii de aici sunt instruiti atat pentru lupta, cat si pentru reprezentare, in cadrul unor ceremonii oficiale la care participa sefi de stat sau alti inalti demnitari.

Sursa: Evenimentul Zilei - (Ionut Stanescu, vlad.odobescu@evz.ro(Vlad Odobescu))

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 EmptyLun 06 Dec 2010, 21:07

Educaţia, prin şi pentru clanuri

Etern rectoriţa Andronescu, vârf de lance al mediocraţiei de gaşcă, şi-a impus punctul de vedere, susţinută, după cum era de aşteptat, de colegii săi din multinaţionala parlamentari-profesori & rude şi prieteni de afaceri de toate culorile politice. Dezbaterea se cantonează strategic în zona naţionalismelor inflamate (predarea istoriei şi geografiei în maghiară va duce la revizuirea frontierelor, adică la cedarea Ardealului!), problemele de fond, cele care ajung direct în mlaştina urât mirositoare a intereselor universitare, sunt inabil ocolite. Semnificativ este că nici măcar PDL nu se omoară să demonstreze, cu articolele în mână, şi nu cu aceleaşi cuvinte care dau frumos din coadă, care sunt modificările aduse legii de Comisia de învăţământ din Senat, încercând astfel să convingă opinia publică de buna lor credinţă şi de motivele reale ale asumării. Tăcerea cosmică a democrat-liberalilor arată că Mihail Hărdău nu este singurul care nu are legea la inimă şi la portofel.

Aş fi foarte curioasă să aud din gura PSD şi PNL, iniţiatorii principalelor amendamente, răspunsuri la câteva întrebări.

1) De ce au scos interdicţia ca directorii din preuniversitar să fie membri de partid, iar rectorii să ocupe funcţii de conducere în partide, din moment ce vociferează permanent împotriva politizării?

2) De ce au prevăzut că doar profesorii universitari pot fi conducători de doctorat, când clamează că tinerii nu pătrund în sistem?

3) De ce au prelungit până la 70 de ani vârsta de pensionare a profesorilor universitari (titularizarea poate fi prelungită şi după această vârstă), ei fiind cei care deplâng soarta tristă a tinerilor universitari?

4) De ce au desfiinţat comisia de selecţie a rectorilor (în care puteau intra şi personalităţi din lumea academică din afara universităţilor), lăsând alegerea acestora tot la latitudinea Senatului?

5) De ce au eliminat votul secret la alegerea rectorilor?

6) De ce au anulat procedura de abilitare a celor care acced în funcţii de conducere, de profesor universitar sau de conducător de doctorat?

7) De ce au eliminat cumulul de norme pentru profesorii care predau în privat şi la stat?

8) De ce rectorii şi profesorii universitari pot ocupa simultan funcţii de demnitate publică?

9) De ce au edulcorat prevederea antinepotism, lăsând interdicţia de a „funcţiona a unor soţi, afini şi rude până la gradul III, dacă unul dintre ei îndeplineşte funcţie de conducere sau evaluare“ doar la nivel de universitate, şi nu şi de facultate?

10) De ce cred că doar viitorii plagiatori trebuie eliminaţi din sistem, dar nu şi foştii?

http://www.revista22.ro/educa355ia-prin-351i-pentru-clanuri-9455.html

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 28 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 28 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: