Subiect: Unde dorm parlamentarii pe banii nostrii? Luxul lor, in schimbul saraciei noastre Sam 11 Dec 2010, 14:25
Aproximativ 159 de deputati locuiesc in hoteluri de lux din Capitala, acolo unde chiria unui apartament incepe de la 2.200 de euro si ajunge la 4.000 de euro. Pe luna, evident. Si nu pe luna de pe cer!!!
Doar o mostra: deputatii PDL Mihai Boldea (Galati) si Adrian Badulescu (Teleorman) au precizat ca au inchiriat in Bucuresti cate un apartament deoarece nu erau multumiti de cazarea la hotel.
"Dupa scandalul ca se cheltuiesc un miliard de lei vechi pentru cazarea deputatilor, am inchiriat un apartament cu doua camere in Bucuresti si am plecat de la hotelul Royal, unde se plateau, in 2009, 90 de milioane de lei vechi (9.000 RON) pe luna. Acum platesc pentru chirie 25 de milioane de lei vechi (2.500 RON) pe luna", a afirmat Mihail Boldea.
Nu avem de unde sa stim ce apartament si-a inchiriat deputatul Boldea sau in ce locatie, insa ceea ce stim este ca un apartament de doua camera, decomandat, confort 1, chiar si mobilat frumos, aflat in central Capitalei, il poti inchiria foarte usor la 300 - 350 de euro pe luna, adica aproximativ 1.500 de RON.
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 11 Dec 2010, 15:16
Mihaela a scris:
Aproximativ 159 de deputati locuiesc in hoteluri de lux din Capitala, acolo unde chiria unui apartament incepe de la 2.200 de euro si ajunge la 4.000 de euro. Pe luna, evident. Si nu pe luna de pe cer!!!
Doar o mostra: deputatii PDL Mihai Boldea (Galati) si Adrian Badulescu (Teleorman) au precizat ca au inchiriat in Bucuresti cate un apartament deoarece nu erau multumiti de cazarea la hotel.
"Dupa scandalul ca se cheltuiesc un miliard de lei vechi pentru cazarea deputatilor, am inchiriat un apartament cu doua camere in Bucuresti si am plecat de la hotelul Royal, unde se plateau, in 2009, 90 de milioane de lei vechi (9.000 RON) pe luna. Acum platesc pentru chirie 25 de milioane de lei vechi (2.500 RON) pe luna", a afirmat Mihail Boldea.
Nu avem de unde sa stim ce apartament si-a inchiriat deputatul Boldea sau in ce locatie, insa ceea ce stim este ca un apartament de doua camera, decomandat, confort 1, chiar si mobilat frumos, aflat in central Capitalei, il poti inchiria foarte usor la 300 - 350 de euro pe luna, adica aproximativ 1.500 de RON.
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 11 Dec 2010, 16:43
ma prinde pe bune scarba!!!si ei dramuiesc tot de la aia amarati.Nu ar face nici unul o fapta buna,crestineasca....secale-ar mana cand or incepe acus de sarbatori cu pupatul icoanelor!!Cei care fac legea nu sunt si ei sub incidenta ei? S-au separat ca uleiul de apa!
_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !!
ostrovna
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 11 Dec 2010, 23:04
VOTAN a scris:
ma prinde pe bune scarba!!!si ei dramuiesc tot de la aia amarati.Nu ar face nici unul o fapta buna,crestineasca....secale-ar mana cand or incepe acus de sarbatori cu pupatul icoanelor!!Cei care fac legea nu sunt si ei sub incidenta ei? S-au separat ca uleiul de apa!
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 12:13
Guvernul Romaniei a lansat ieri in secret site-ul WCLeaks, echivalentul Wikileaks, adoptand chiar elemente ale siglei binecunoscutului site de dezvaluiri politice, diplomatice si militare.
"Din moment ce Bolivia, o tara foarte avansata, are propria versiune a Wikileaks, ca sa nu mai spun de Bulgaria, care saptamana trecuta a lansat BalkanLeaks, era inadmisibil ca statul roman sa nu se afirme pe plan international cu un site destinat dezvaluirilor de orice fel. Sunt mandru sa declar ca am scos Romania si din aceasta criza. De maine putem incepe dezvaluirile, cot la cot cu omologii nostri europeni".
Pus la punct in timp record, WCLeaks se va axa pe dezvaluiri de natura intima asupra obiceiurilor cetatenilor. Site-ul este foarte usor de utilizat. Oricine poate posta o informatie de orice natura, preferabil scarboasa, despre oricine, fie vecini, fie rude, prieteni sau necunoscuti. Accesarea site-ului e gratuita.
Costurile proiectului nu au fost inca dezvaluite, insa suma vehiculata pana in prezent se cifreaza in jurul valorii de 3 milioane de Euro, bani proveniti din rezerva BNR.
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
VOTAN
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 16:13
Asta e!
ostrovna
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 16:32
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 17:15
cactus a scris:
Guvernul Romaniei a lansat ieri in secret site-ul WCLeaks, echivalentul Wikileaks, adoptand chiar elemente ale siglei binecunoscutului site de dezvaluiri politice, diplomatice si militare.
"Din moment ce Bolivia, o tara foarte avansata, are propria versiune a Wikileaks, ca sa nu mai spun de Bulgaria, care saptamana trecuta a lansat BalkanLeaks, era inadmisibil ca statul roman sa nu se afirme pe plan international cu un site destinat dezvaluirilor de orice fel. Sunt mandru sa declar ca am scos Romania si din aceasta criza. De maine putem incepe dezvaluirile, cot la cot cu omologii nostri europeni".
Pus la punct in timp record, WCLeaks se va axa pe dezvaluiri de natura intima asupra obiceiurilor cetatenilor. Site-ul este foarte usor de utilizat. Oricine poate posta o informatie de orice natura, preferabil scarboasa, despre oricine, fie vecini, fie rude, prieteni sau necunoscuti. Accesarea site-ului e gratuita.
Costurile proiectului nu au fost inca dezvaluite, insa suma vehiculata pana in prezent se cifreaza in jurul valorii de 3 milioane de Euro, bani proveniti din rezerva BNR.
Iar arunci cu petarde, Tzeposule ?! Vezi ca avem sectiune de bancuri, special amenajata pentru tromboanele tale amuzante ... ps: nu de alta dar se pare ca useri precum Votan chiar te iau in serios.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
ostrovna
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 17:19
Ponta a facut o mare prostie azi nu ma asteptam la asta:(
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 17:37
Cristina a scris:
cactus a scris:
Iar arunci cu petarde, Tzeposule ?! Vezi ca avem sectiune de bancuri, special amenajata pentru tromboanele tale amuzante ... ps: nu de alta dar se pare ca useri precum Votan chiar te iau in serios.
Pai tocmai asta-i kestia; politica asta-i o imensa gluma; uneori sinistra, uneori proasta, rareori o gluma buna. Trebe numai sa te prinzi Daca am lua tot ce tzine de viatza - in general si particular - in serios, ar trebui sa avem batistele pregatite de cate ori deschidem un forum, sau, sa nu mai citeasca nimeni ce scrie pe acel forum si sa se buluceasca exclusiv la topicul de bancuri fiindca de seriozitatea vietzii reale s-au saturat... OK - din partea mea, moderatorul n-ar decat sa stearga postarea; io ma bucur ca te-ai prins (NU ca iaurtul..)
Daca ne-om vedea in viatza asta - desi nu cred - dau de beut...ne intalnim undeva prin muntzi (pentru mine deja aproape imposibil - asa ca stai linistita si rasufla usurata) si punem lautarii sa ne cante si noi bem... Astea-s 4 U
"La noi sunt codri verzi de brad si campuri de matase / La noi..................."
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ostrovna
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 18:08
Traian Băsescu este extrem de grav bolnav Traian Băsescu este extrem de grav bolnav Traian Băsescu este extrem de grav bolnav
Vizita-fulger efectuată în Afganistan, marţi, 30 noiembrie a.c., de Traian Băsescu s-a sfîrşit cum nu se putea mai prost. La întoarcerea spre Bucureşti, după ce a vizitat trupele din Kandahar în avion i s-a făcut rău.
Brusc, Băsescu a avut o puternică hemoragie – pe nas, pe gură şi anală – fălcile i s-au încleştat şi mîna stîngă îi tremura spasmodic. În pofida tuturor eforturilor celor 3 medici SPP, care făceau parte din delegaţie, Băsescu nu dădea semne că îşi revine, ceea ce i-a determinat pe aceştia să considere criza mult mai gravă decît cele de pînă acum. Pentru că hemoragia s-a combinat ulterior cu puternice accese de vomă, doctorii au luat hotărîrea să îl transporte de urgenţă la Viena, la Clinica Rudolfinerhaus.
Astfel, la 16,30, ora României, SPP-ul a trecut la modificarea protocoalelor de zbor şi a rutei avionului, iar în loc de aterizarea la Bucureşti, la orele 18, aceasta s-a efectuat la orele 20, la Viena. De la aeroport, Băsescu a fost dus, în mare viteză, la clinica ştiută, unde mai fusese de cel puţin 10 ori.
Aici, el a fost supus unor tratamente intensive, precum şi unei transfuzii de sînge. Sursele noastre spun că problemele medicale neprevăzute au fost cauzate de stresul şi de oboseala călătoriei, combinate cu schimbarea bruscă a regimului termic (de la aproximativ 2 grade Celsius la aproape 30), la care s-a adăugat şi îngurgitarea unor mari cantităţi de alcool.
Aşa cum se ştie, Traian Băsescu a plecat luni spre marţi noaptea, 29 spre 30 noiembrie a.c., către Afganistan. Luni seara, 29 noiembrie a.c., după recepţia organizată la Palatul Cotroceni, care s-a sfîrşit la orele 21, el s-a retras la Vila Lac 2, în compania apropiaţilor Sebastian Lăzăroiu, Elena Udrea, Dorin Cocoş, Adriean Videanu ş.a.
La orele 2 noaptea, el şi-a luat zborul spre Kandahar. E un program obositor şi pentru un om sănătos, darmite pentru cineva care suferă de cancer în fază avansată. Revenind la aterizarea intempestivă de la Viena, de marţi seara, 30 noiembrie a.c., precizăm că Băsescu a stat la clinică pînă aproape de miezul nopţii, cînd medicii austrieci au fost siguri că l-au stabilizat.
În loc să se întoarcă la Bucureşti să se odihnească, Băsescu s-a deplasat în Kazahstan. Ideea de a merge în acea ţară din fundul Asiei i-a fost dată de preşedintele Nursultan Nazarbaev, cu care Traian Băsescu a avut o discuţie telefonică încă de pe cînd se afla la Viena. Deplasarea a fost mascată de participarea, în perioada 1-2 decembrie, la Summit-ul Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, preşedinţia în exerciţiu a OSCE fiind deţinută în acest an de Kazahstan.
Conform surselor noastre, miercuri dimineaţă, 1 decembrie a.c., în jurul orelor 11, înainte de orice program oficial, Traian Băsescu s-a dus la misteriosul vraci local, un bătrîn de 85 de ani. Acest vrăjitor are statutul de vindecător al familiei prezidenţiale din Kazahstan şi se spune că el ţine sub control, de circa 10 ani, cancerul soţiei preşedintelui kazah.
Traian Băsescu a stat la vraci circa 45 de minute, timp în care, cu ajutorul unui interpret pus la dispoziţie de preşedintele Kazahstanului, i-a răspuns acestuia la întrebări referitoare la evoluţia bolii şi la simptomele ei şi a făcut o şedinţă bioenergetică. Vraciul i-a promis că va avea gata joi dimineaţă, 2 decembrie a.c., cîteva poţiuni şi licori, pe care bolnavul să le ia la Bucureşti, şi i-a mai recomandat să vină la încă o şedinţă de bioterapie, pe care o va combina cu mai multe descîntece şi incantaţii magice.
Am mai aflat că la acest ciudat “consult” a participat şi un vrăjitor, adus, val-vîrtej, cu avionul de la Beirut. E vorba de aşa-zisul doctor (?!) Zayed (la care s-a dus şi EBA, cu hainele în care a murit bunica ei!) – care i-a dat lui Băsescu nişte untură de urs (sau de bivol), să se ungă pe corp cu ea. Noi ne amintim că Traian Băsescu a fost la acelaşi vraci asiatic pe 3 martie 2010, la precedenta sa vizită în Kazahstan, iar după şedinţă s-a simţit mai bine.
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 18:09
ne-om vedea, Tzeposule , daca nu in viata asta, precis in urmatoarele , n-am niciun dubiu !
ps: multumesc frumos pentru dedicatii
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 19:02
Geta,e banc sau e adevarat ce spui de Basescu?
ostrovna
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 21:22
VOTAN a scris:
Nu e banc ai acolo sursa da dupa comportament tu ce crezi?
Uraste ,copii ,mamele batrinii io cred ca-i de alta natie cred nu stiu:(
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 13 Dec 2010, 21:49
Si care e "sursa" aia, Geta? Ca la sursa articolului scrie "Anonim" ?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 00:17
ostrovna a scris:
VOTAN a scris:
Nu e banc ai acolo sursa da dupa comportament tu ce crezi?
Uraste ,copii ,mamele batrinii io cred ca-i de alta natie cred nu stiu:(
Ai luat lectii de la Cactus asupra unor astfel de stiri?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
cactus Trecut în nefiintă :(
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 07:02
Cristina a scris:
Si care e "sursa" aia, Geta? Ca la sursa articolului scrie "Anonim" ?
www.trombon.ro ??? de departe cea mai buna si mai realista agentie de stiri ajunge, pe un ton lejer, la adevarata esenta a problemelor...Da´ stirea asta nu-i de la trombon fiindca as fi stiut si io..
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 09:06
Presedintele Traian Basescu ne-a cerut sa inchidem ochii si sa votam cele trei legi - ale salarizarii, bugetului si educatiei, a spus liderul PSD, Victor Ponta, la iesirea de la discutiile avute cu presedintele Basescu la Palatul Cotroceni. “Presedintele Basescu ne-a solicitat sa inchidem ochii pentru moment la abaterile si frauda doamnei Anastase de la regulile democratice din Parlament pentru a adopta aceste trei legi. Problema este ce se intampla dupa adoptarea legilor. Ne-a cerut FMI sa adoptam prin frauda legile? Regulile nu au fost respectate si primul pas nu trebuie sa vina de la noi”, a spus Ponta.
Sursa: Capital - ((Mihaela Radu))
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 10:02
PONTA PROPUNE PNL șI PC UN PACT DE NECOLABORARE CU BASESCU șI PDL. ANTONESCU:”ARE CINEVA IMPRESIA CA NOI COLABORAM CU PDL?”
PSD le propune liberalilor și conservatorilor incheierea unui pact de necolaborare cu președintele Traian Basescu, guvernul Boc și PDL. Semnarea unui astfel de document este considerata inutila de Crin Antonescu. Propunerea pactului a fost lansata de președintele social-democratilor, Victor Ponta, și a primit astazi votul conducerii partidului. ”Doresc din partea dumneavoastra de a propune PNL și PC, in mod clar si asumat, un pact de necolaborare sub nicio forma cu Traian Basescu, cu guvernul Boc si cu PDL si un mandat din partea dumneavoastra de a deschide discutii concrete pentru realizarea unei opozitii unite si unei gandiri politice pentru a salva Romania din situatia in care se afla. E un semnal pe care il asteapta si colegii de la PNL si cei de la PC”, a explicat Ponta, citat de Agerpres. Liberalii, social-democratii și conservatorii au astazi programata o intalnire care se desfașoara in paralel cu consultarile de la Cotroceni, convocate de președintele Traian Basescu și la care opozitia a anuntat ca nu participa. Antonescu: ”E un pas inainte pentru PSD” Liderul PNL Crin Antonescu a sustinut ca nu este necesara semnarea unui astfel de pact, liberalii neputand fi suspectati de vreo colaborare cu Traian Basescu și PDL. Mai mult, el a sugerat ca problema aceasta este in tabara PSD. ”Daca PSD ia hotararea sa nu mai colaboreze cu PDL e un pas inainte pentru PSD și ii felicit. E superfluu sa semneze un astfel de pact. Are cineva impresia ca noi colaboram cu PDL? Nu sunt suficient de clare hotararile PNL de pana acum?”, a spus Antonescu. El a adaugat ca la intalnirea cu PSD și PC se va discuta despre strategia opozitiei privind motiunea de cenzura de dupa asumarea raspunderii guvernului pe legea salarizarii, precum și aspecte care tin de dezbaterile pe legea bugetului.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 10:32
Aflat, zilele trecute, in municipiul Oradea, judetul Bihor, Gheorghe Funar, membru al PRM, a declarat ca isi doreste ca Laszlo Tokes sa fie expulzat din Romania.
Motivul pentru care Funar doreste acest lucru este faptul ca Tokes este “cel mai mare dusman al poporului”. Acuzele la adresa europarlamentarului UDMR sunt si mai grave. “Nu are de ce sa figureze ca si cetatean al statului roman”, a adaugat peremistul Gheorghe Funar.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
Cristina
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 12:30
Un articol realist si corect al Deutsche Welle , cum numai nemtii pot scrie :
"Oricît de greu ar duce-o mulţi dintre români, oricîte decizii ori bîlbîieli politice pot fi imputate actualei guvernări, între realitate şi felul în care este ea prezentată de presa ostilă puterii există totuşi diferenţe majore.
Este un lucru cert că interesele patronilor de presă din seria Vîntu-Voiculescu au fost şi sînt grav afectate de actuala putere care, dacă sîntem corecţi, trebuie să recunoaştem că încearcă să pună ordine în instituţiile statului şi să reducă din dimensiunile la care au ajuns corupţia şi clientelismul în guvernările anterioare. Cît s-a reuşit în această direcţie e un lucru de discutat, dar nu îl putem pur şi simplu elimina din discursul public.
Manipulareaprin presă, şi în mod special prin televiziuni, a ajuns la anumite performanţe în ceea ce priveşte instrumentarul folosit. Cu ocazia zilelor de sărbătoare, cum a fost de exemplu ziua de Moş Nicolae, televiziunile mogulilor au prezentat reportaje şi documentare cu foşti sportivi de performanţă ori artişti care acum, pensionari fiind, trăiesc în sărăcie.
Deşi ca orice sărbătoare, Moş Nicolae a fost prilej de bucurie nu doar pentru copii, dar şi pentru adulţi, era nevoie şi de multe lacrimi, au considerat mai-marii televiziunilor amintite. Altfel spus, era nevoie ca poporul să izbucnească în plîns şi să acuze guvernul actual că nu se îngrijeşte de fostele glorii ale ţării.
Dar de ce nu sîntem corecţi şi nu spunem cît cîştigau de pildă scriitorii români de succes pentru o carte în regimul comunist – adică preţul unui autoturism Dacia, iar unii chiar mai mult? Răspunsul e simplu: pentru că asta nu ar sluji cuvîntului la ordinea zilei cu care este manipulat publicul, anume cuvîntului "sărăcie".
Cum spuneam, ne uităm la televiziunile mogulilor şi vedem zilnic, de dimineaţa pînă seara, o Românie în hohote de plîns. Sînt mulţi români care se descurcă foarte greu şi care nici înaintea crizei nu au dus-o prea bine. De regulă, o astfel de criză ne loveşte pe toţi, dar în cazul acesta se pare că îi loveşte din plin tot pe cei mai săraci. Însă asta nu înseamnă că mulţi dintre săracii noştri nu se complac în sărăcie şi, pentru a spune lucrurilor pe nume, în lene.
În mediul rural, mai ales în zonele care nu au fost niciodată colectivizate, oamenii muncesc din zori pînă seara, dar nu cred că se plîng de sărăcie. Unii şi-au făcut microferme, s-au deschis către o agricultură modernă şi profitabilă. Din păcate sînt puţini, însă pe ei "regimul Băsescu" nici nu îi încurcă cu nimic, nici nu îi opreşte din drum.
Reportaje cu astfel de exemple nu vedem la televiziunile mogulilor. Reuşitele nu interesează, pentru că scopul este acela de a arăta că sărăcia urlă pe la toate colţurile, într-un bocet naţional."
cactus Trecut în nefiintă :(
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 13:39
Cristina a scris:
Un articol realist si corect al Deutsche Welle , cum numai nemtii pot scrie :
Copilu , ce sa zic io ; zik numai ca ai gasit un articol extrem de interesant si de realist, Ca nu acopera toate aspectele vietii economico-sociale cotidiene , asta e; nobody´s perfect, nici macar DW, dar articolul l-au scris bine. Asta e; brava lor si tzie
edit: Riesling demisec de Husi (ca-i cupajare , asta e, dar e ok; l-as fi preferat sa fie sec) plus Camel Natural Flavor (nu neaparat gustul meu dar e ok ) - NORMAL ca e bine; fuoarte bine. Dar, in toata lumea asta larga, singurele Camel cinstite au ramas alea facute in Olandezia, in pachetele de 25 de tzigari............. Tempi passati. Pusici, tu draga
ostrovna
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 14:27
“Presedintele Basescu ne-a solicitat sa inchidem ochii pentru moment la abaterile si frauda doamnei Anastase de la regulile democratice din Parlament pentru a adopta aceste trei legi. Problema este ce se intampla dupa adoptarea legilor. Ne-a cerut FMI sa adoptam prin frauda legile? Regulile nu au fost respectate si primul pas nu trebuie sa vina de la noi”, a spus Ponta.
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 19:39
cactus a scris:
Tempi passati.
rivivere intensamente ?!
ps: Somn usor, Tzeposule . Si vise frumoase .
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 19:43
dolion a scris:
Presedintele Traian Basescu ne-a cerut sa inchidem ochii si sa votam cele trei legi -....
Iată de fapt cam cum arată ştirea: Presedintele Traian Basescu a cerut PSD sa inchida ochii, pentru moment, la abaterile de la regulile democratice din Parlament si sa voteze legile considerate esentiale pentru reforma statului, a declarat luni liderul social-democratilor, Victor Ponta, la iesirea de la consultarile de la Palatul Cotroceni, precizand ca este vorba de o interpretare a sa atunci cand vorbeste despre sintagma "a inchide ochii". http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8124859-victor-ponta-presedintele-basescu-cerut-inchidem-ochii-abaterile-frauda-doamnei-anastase.htm
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!