LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala CPSF sibiu brasov romana Fantasy 1 humanitas 23 taieri Limba reclame comment-143 politica mediu curiozitati 1918 nicuvar problema istorie Popasul drumetie internet efremovivanantonovici google padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 34 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 34 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 34 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 34 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptySam 18 Dec 2010, 23:52

Cristina a scris:
ia uite ce bine dispus e aici ... Very Happy

Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 Head-of-cactus--45018

Itzi multzumesc; esti un caracter nobil si ales;

poate ca sta o sa-ti ostoiasca spiritualitatea fiindca, in ce ma priveste, iti doresc tot binele de pe lume - acuma cu ultima mea interventzie in ograda asta..

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 19 Dec 2010, 02:15

cactus a scris:
Cristina a scris:
ia uite ce bine dispus e aici ... Very Happy

Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 Head-of-cactus--45018

poate ca sta o sa-ti ostoiasca spiritualitatea fiindca, in ce ma priveste, iti doresc tot binele de pe lume - acuma cu ultima mea interventzie in ograda asta..

crucial aplauze aplauze aplauze aplauze mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 19 Dec 2010, 08:51

nicuvar a scris:
... ca vad ca raspunzi la orice postare...
Mai e cineva care răspunde la fiecare postare. Sau atunci nu se pune? confused

Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 19 Dec 2010, 08:52

cactus a scris:
... "Nu are rost sa te certi cu dusmanul tau; stai pe marginea apei si curand ai sa-i vezi plutind cadavrul" (PARAFRAZA - ca nu - mi mai amintesc originalul) aplauze oh da! oh da!
Tare de tot, îmi place! thumb_yello

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 19 Dec 2010, 10:56

cactus a scris:

Doamne, Tzeposule, da' sensibil mai esti ...credeam ca stii de gluma... E regretabil ca te superi ca vacarul pe sat, mai ales ca stii la fel de bine ca mine ca viata-i scurta si merita traita din plin, cu bune si rele, dar cu zimbetul pe buze. Faptul ca glumesc pe seama lui Bush nu inseamna automat ca te-am vizat pe tine, dar daca gluma mea te-a facut sa te simti cu tzepii pe caciula, desi nu e vina mea, imi cer scuze.
Iar cit de nobil si ales este caracterul meu, doar Dumnezeu si cei care ma cunosc bine (ma) pot judeca, parerea celor suparaciosi ma amuza, in cel mai bun caz smile . In plus, afla ca nu eu am dusmani aici. Sunt citiva care aleg sa-si faca musai cite un dusman (ba eu, ba Votan, ba x sau y), pentru ca le place sa se dea -apoi- victime. Eu ii consider ca fiind doar niste colegi de forum haiosi, care isi arata afectiunea fata de mine in felul lor, inclusiv prin nuante de dusmanie. Nu-i bai Very Happy .
cactus a scris:
iti doresc tot binele de pe lume
Asemenea smile . Sa fii sanatos!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 19 Dec 2010, 14:35

Cristina a scris:
..Sunt citiva care aleg sa-si faca musai cite un dusman (ba eu, ba Votan, ba x sau y),
Nu cred ca aleg. Dar daca n-ai dusmani n-ai valoare, mah! oh da! lol! amin
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMier 22 Dec 2010, 09:36

Chiar daca -in plan intern- pozitia jenanta a Germaniei si Frantei este speculata politic, totusi, exista politicieni romani care stiu sa se uneasca -macar in declaratii- atunci cind interesul national o impune bravo :

Traian Băsescu: Scrisoarea miniştrilor de interne ai Franţei şi Germaniei - un act de discriminare la adresa României

Meleşcanu: Solicitarea Franţei şi Germaniei - o acţiune ilegală şi imorală

Ponta: Franţa şi Germania nedreptăţesc România

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMier 22 Dec 2010, 17:21

Asa e Cristina,macar in aceste situatii sa se ia o pozitie unica si sa fim uniti!!!Unde este dezbinare,nu este reusita!

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyMier 22 Dec 2010, 20:47

VOTAN a scris:
Asa e Cristina,macar in aceste situatii sa se ia o pozitie unica si sa fim uniti!!!Unde este dezbinare,nu este reusita!

Corect,cine urmareste asta?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 23 Dec 2010, 02:39

ostrovna a scris:
VOTAN a scris:

Corect,cine urmareste asta?
Nebunia fără sfârsit ale acelor motiuni de cenzură arată clar cine...

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 23 Dec 2010, 06:58

Asa este. Motiunea de cenzura este un instrument democratic al opozitiei, de care insa se abuzeaza azi in mod flagrant, in interese electoral-demagogico-meschine, personale sau de partid.

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 23 Dec 2010, 11:30

Un bărbat s-a aruncat intenţionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare că persoana este un angajat al TVR şi înainte de a se arunca a strigat "Aţi luat mâncarea de la copii!". Acesta are un tricou pe care scrie "Ne-aţi ucis viitorul". În cãdere, bãrbatul a rupt un pupitru.

Accidentul s-a produs cu câteva clipe înainte de discursul premierului Emil Boc.

La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului a venit un echipaj medical de la SMURD, care îi şi acorda în acest moment primul ajutor bãrbatului. Acesta sângereazã puternic în zona capului şi dupã ce va fi stabilizat, urmeazã sã fie transportat la spital.

Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 Un-angajat-al-tvr-s-a-aruncat-de-la-balconul-camerei-deputatilor-ati-luat-mancarea-de-la-copii-84749

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 23 Dec 2010, 17:11

Cristina a scris:
Asa este. Motiunea de cenzura este un instrument democratic al opozitiei, de care insa se abuzeaza azi in mod flagrant, in interese electoral-demagogico-meschine, personale sau de partid.

Da, aşa este, dar dacă-mi amintesc bine aşa făcea şi PDL-ul când era în opoziţie.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyJoi 23 Dec 2010, 23:37

abbilbal a scris:
Cristina a scris:

Da, aşa este, dar dacă-mi amintesc bine aşa făcea şi PDL-ul când era în opoziţie.
Era gresit si atunci dacă se făcea la orice decizie guvernamentală.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyVin 24 Dec 2010, 07:57

abbilbal a scris:
Cristina a scris:

Nu-ti aduci aminte bine smile : ei nu au abuzat de motiunea de cenzura precum face opozitia de azi. Nu confunda motiunile simple cu cele de cenzura Wink .

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyVin 24 Dec 2010, 09:18

Cristina a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:

Nu-ti aduci aminte bine smile : ei nu au abuzat de motiunea de cenzura precum face opozitia de azi. Nu confunda motiunile simple cu cele de cenzura Wink .

Da, nu au abuzat de MOŢIUNI DE CENZURĂ pentru că nu au avut motiv. acord

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyVin 24 Dec 2010, 15:04

abbilbal a scris:
Cristina a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
so funny! E aici topicul de Bancuri? so funny!
Mi-a plăcut gluma. Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 876722

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptySam 25 Dec 2010, 00:14

Astazi la masa de Craciun, doi copii nu-l vor avea pe tatal lor intre ei.
Noi vom avea si copii si nepoti.

Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 Masa-de-craciun_art-thumb-358-0-10
Sus In jos
TRISTAN

TRISTAN

Numarul mesajelor : 125
Data de inscriere : 03/01/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 26 Dec 2010, 03:45

Cristina a scris:

Laughing Laughing Laughing

Am ras cu pofta...pe onoarea mea!
Se abuzeaza de motiuni? Dar de angajarea raspunderii de n ori ce mai zici? mwah!
Sus In jos
TRISTAN

TRISTAN

Numarul mesajelor : 125
Data de inscriere : 03/01/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 26 Dec 2010, 03:46

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
so funny! E aici topicul de Bancuri? so funny!
Mi-a plăcut gluma. Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 876722

Cred ca bancurile le face altcineva aici. Vezi postul meu anterior. Abbilbal a remarcat bine.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 26 Dec 2010, 06:23

Tot ce e posibil! smile (Chiar dacă, personal am îndoielile mele...smile )

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptyDum 26 Dec 2010, 07:31

TRISTAN a scris:
Cristina a scris:

Laughing Laughing Laughing

Am ras cu pofta...pe onoarea mea!
Se abuzeaza de motiuni? Dar de angajarea raspunderii de n ori ce mai zici? mwah!

Macar unii (=guvernul) sa-si asume raspunderea (=sa fie responsabili) in tara asta mwah!
ps: pe onoarea lor Wink .
pps: La Multi Ani, si tie Very Happy !

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptySam 08 Ian 2011, 21:46

LIBER LA CUVANT, PLANUL ANTI - VADIM

Evacuarea lui Corneliu Vadim Tudor, din sediul partidului, mi se pare o provocare, un plan prost pus in aplicare de niste ageamii. Nu ma pricep la chestiuni juridice, dar era la mintea cocosului, ca vulcanicul lider al PRM va reactiona astfel. Era chiar previzibil ca omul care a fost acuzat de-a lungul vietii de toate relele din lume - mai putin de coruptie, de frauda, de hotie - va exploda, va rabufni! Sediul a fost primit legal si cu garantia ca nu este retrocedabil!

Exista zeci de partidulete, obscure formatiuni politice, care se lafaie in sedii somptuoase. Nu aveau dreptul si amaratii astia de la PRM, la un acoperis deasupra capului? Mai ales ca, liderul Vadim Tudor, este europarlamentar si cu o lunga cariera politica parlamentara. De ce nu s-a ales o cale amiabila, de negociere? Pentru ca dincolo de intransigenta sa, Vadim Tudor poate purta un dialog. Nu-s membru PRM, imi place dreptatea.

Am avut destule polemici, unele extrem de acide, contondente, cu liderul PRM de-a lungul a 20 de ani. Dar adevarul trebuie spus: prea l-au zgandarit, incitat. Cu speranta ca poate va face vreo prostie. Evident, limbajul a fost dur, incalificabil, dar as vrea sa-i vad pe astia, care se bucura ca hienele, cum s-ar comporta ei cand se trezesc cu 20 de gealati in casa! Sondajele arata ca PRM va intra in Parlament. In loc sa-l discrediteze, asa cum sperau, l-au facut un martir pe CV Tudor. Un luptator antisistem, un justitiar! Uite cum si dusmanii il ajuta pe Vadim!

Sursa: Libertatea - (Florian Bichir)

abbilbal

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptySam 08 Ian 2011, 23:34

Traian Igaş susţine că "opoziţia este de vină pentru că România nu poate adera la spaţiul Schengen".

O glumă "bună" făcută de un ministru.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 EmptySam 08 Ian 2011, 23:42

Si chiar ti se pare o glumă faptul că (si) opozitia a creat incertitudini neasfârsite în tară?

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 34 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 34 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: