Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 23:52
Cristina a scris:
ia uite ce bine dispus e aici ...
Itzi multzumesc; esti un caracter nobil si ales;
poate ca sta o sa-ti ostoiasca spiritualitatea fiindca, in ce ma priveste, iti doresc tot binele de pe lume - acuma cu ultima mea interventzie in ograda asta..
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 19 Dec 2010, 02:15
cactus a scris:
Cristina a scris:
ia uite ce bine dispus e aici ...
poate ca sta o sa-ti ostoiasca spiritualitatea fiindca, in ce ma priveste, iti doresc tot binele de pe lume - acuma cu ultima mea interventzie in ograda asta..
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 19 Dec 2010, 08:51
nicuvar a scris:
... ca vad ca raspunzi la orice postare...
Mai e cineva care răspunde la fiecare postare. Sau atunci nu se pune?
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 19 Dec 2010, 08:52
cactus a scris:
... "Nu are rost sa te certi cu dusmanul tau; stai pe marginea apei si curand ai sa-i vezi plutind cadavrul" (PARAFRAZA - ca nu - mi mai amintesc originalul)
Tare de tot, îmi place!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 19 Dec 2010, 10:56
cactus a scris:
Doamne, Tzeposule, da' sensibil mai esti ...credeam ca stii de gluma... E regretabil ca te superi ca vacarul pe sat, mai ales ca stii la fel de bine ca mine ca viata-i scurta si merita traita din plin, cu bune si rele, dar cu zimbetul pe buze. Faptul ca glumesc pe seama lui Bush nu inseamna automat ca te-am vizat pe tine, dar daca gluma mea te-a facut sa te simti cu tzepii pe caciula, desi nu e vina mea, imi cer scuze. Iar cit de nobil si ales este caracterul meu, doar Dumnezeu si cei care ma cunosc bine (ma) pot judeca, parerea celor suparaciosi ma amuza, in cel mai bun caz . In plus, afla ca nu eu am dusmani aici. Sunt citiva care aleg sa-si faca musai cite un dusman (ba eu, ba Votan, ba x sau y), pentru ca le place sa se dea -apoi- victime. Eu ii consider ca fiind doar niste colegi de forum haiosi, care isi arata afectiunea fata de mine in felul lor, inclusiv prin nuante de dusmanie. Nu-i bai .
cactus a scris:
iti doresc tot binele de pe lume
Asemenea . Sa fii sanatos!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 19 Dec 2010, 14:35
Cristina a scris:
..Sunt citiva care aleg sa-si faca musai cite un dusman (ba eu, ba Votan, ba x sau y),
Nu cred ca aleg. Dar daca n-ai dusmani n-ai valoare, mah!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 22 Dec 2010, 09:36
Chiar daca -in plan intern- pozitia jenanta a Germaniei si Frantei este speculata politic, totusi, exista politicieni romani care stiu sa se uneasca -macar in declaratii- atunci cind interesul national o impune :
Traian Băsescu: Scrisoarea miniştrilor de interne ai Franţei şi Germaniei - un act de discriminare la adresa României
Meleşcanu: Solicitarea Franţei şi Germaniei - o acţiune ilegală şi imorală
Ponta: Franţa şi Germania nedreptăţesc România
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 22 Dec 2010, 17:21
Asa e Cristina,macar in aceste situatii sa se ia o pozitie unica si sa fim uniti!!!Unde este dezbinare,nu este reusita!
_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 22 Dec 2010, 20:47
VOTAN a scris:
Asa e Cristina,macar in aceste situatii sa se ia o pozitie unica si sa fim uniti!!!Unde este dezbinare,nu este reusita!
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 23 Dec 2010, 02:39
ostrovna a scris:
VOTAN a scris:
Corect,cine urmareste asta?
Nebunia fără sfârsit ale acelor motiuni de cenzură arată clar cine...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 23 Dec 2010, 06:58
Asa este. Motiunea de cenzura este un instrument democratic al opozitiei, de care insa se abuzeaza azi in mod flagrant, in interese electoral-demagogico-meschine, personale sau de partid.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 23 Dec 2010, 11:30
Un bărbat s-a aruncat intenţionat de la balconul din plenul Parlamentului. Se pare că persoana este un angajat al TVR şi înainte de a se arunca a strigat "Aţi luat mâncarea de la copii!". Acesta are un tricou pe care scrie "Ne-aţi ucis viitorul". În cãdere, bãrbatul a rupt un pupitru.
Accidentul s-a produs cu câteva clipe înainte de discursul premierului Emil Boc.
La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului a venit un echipaj medical de la SMURD, care îi şi acorda în acest moment primul ajutor bãrbatului. Acesta sângereazã puternic în zona capului şi dupã ce va fi stabilizat, urmeazã sã fie transportat la spital.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 23 Dec 2010, 17:11
Cristina a scris:
Asa este. Motiunea de cenzura este un instrument democratic al opozitiei, de care insa se abuzeaza azi in mod flagrant, in interese electoral-demagogico-meschine, personale sau de partid.
Da, aşa este, dar dacă-mi amintesc bine aşa făcea şi PDL-ul când era în opoziţie.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 23 Dec 2010, 23:37
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
Da, aşa este, dar dacă-mi amintesc bine aşa făcea şi PDL-ul când era în opoziţie.
Era gresit si atunci dacă se făcea la orice decizie guvernamentală.
Cristina
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 24 Dec 2010, 07:57
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
Nu-ti aduci aminte bine : ei nu au abuzat de motiunea de cenzura precum face opozitia de azi. Nu confunda motiunile simple cu cele de cenzura .
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 24 Dec 2010, 09:18
Cristina a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
Nu-ti aduci aminte bine : ei nu au abuzat de motiunea de cenzura precum face opozitia de azi. Nu confunda motiunile simple cu cele de cenzura .
Da, nu au abuzat de MOŢIUNI DE CENZURĂ pentru că nu au avut motiv.
Emil Condor
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 24 Dec 2010, 15:04
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
E aici topicul de Bancuri? Mi-a plăcut gluma.
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 25 Dec 2010, 00:14
Astazi la masa de Craciun, doi copii nu-l vor avea pe tatal lor intre ei. Noi vom avea si copii si nepoti.
TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 26 Dec 2010, 03:45
Cristina a scris:
Am ras cu pofta...pe onoarea mea! Se abuzeaza de motiuni? Dar de angajarea raspunderii de n ori ce mai zici?
TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 26 Dec 2010, 03:46
Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
E aici topicul de Bancuri? Mi-a plăcut gluma.
Cred ca bancurile le face altcineva aici. Vezi postul meu anterior. Abbilbal a remarcat bine.
Emil Condor
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 26 Dec 2010, 06:23
Tot ce e posibil! (Chiar dacă, personal am îndoielile mele... )
Cristina
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 26 Dec 2010, 07:31
TRISTAN a scris:
Cristina a scris:
Am ras cu pofta...pe onoarea mea! Se abuzeaza de motiuni? Dar de angajarea raspunderii de n ori ce mai zici?
Macar unii (=guvernul) sa-si asume raspunderea (=sa fie responsabili) in tara asta ps: pe onoarea lor . pps: La Multi Ani, si tie !
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 08 Ian 2011, 21:46
LIBER LA CUVANT, PLANUL ANTI - VADIM
Evacuarea lui Corneliu Vadim Tudor, din sediul partidului, mi se pare o provocare, un plan prost pus in aplicare de niste ageamii. Nu ma pricep la chestiuni juridice, dar era la mintea cocosului, ca vulcanicul lider al PRM va reactiona astfel. Era chiar previzibil ca omul care a fost acuzat de-a lungul vietii de toate relele din lume - mai putin de coruptie, de frauda, de hotie - va exploda, va rabufni! Sediul a fost primit legal si cu garantia ca nu este retrocedabil!
Exista zeci de partidulete, obscure formatiuni politice, care se lafaie in sedii somptuoase. Nu aveau dreptul si amaratii astia de la PRM, la un acoperis deasupra capului? Mai ales ca, liderul Vadim Tudor, este europarlamentar si cu o lunga cariera politica parlamentara. De ce nu s-a ales o cale amiabila, de negociere? Pentru ca dincolo de intransigenta sa, Vadim Tudor poate purta un dialog. Nu-s membru PRM, imi place dreptatea.
Am avut destule polemici, unele extrem de acide, contondente, cu liderul PRM de-a lungul a 20 de ani. Dar adevarul trebuie spus: prea l-au zgandarit, incitat. Cu speranta ca poate va face vreo prostie. Evident, limbajul a fost dur, incalificabil, dar as vrea sa-i vad pe astia, care se bucura ca hienele, cum s-ar comporta ei cand se trezesc cu 20 de gealati in casa! Sondajele arata ca PRM va intra in Parlament. In loc sa-l discrediteze, asa cum sperau, l-au facut un martir pe CV Tudor. Un luptator antisistem, un justitiar! Uite cum si dusmanii il ajuta pe Vadim!
Sursa: Libertatea - (Florian Bichir)
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
abbilbal
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 08 Ian 2011, 23:34
Traian Igaş susţine că "opoziţia este de vină pentru că România nu poate adera la spaţiul Schengen".
O glumă "bună" făcută de un ministru.
Emil Condor
Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 08 Ian 2011, 23:42
Si chiar ti se pare o glumă faptul că (si) opozitia a creat incertitudini neasfârsite în tară?