| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:25 | |
| - VOTAN a scris:
- Aoileu!!!!
Te rog, Votane, sa-ti dai cu parerea. Are Mircea Badea legatura cu stirile politice interne? Hai, te rog, ca vad ca raspunzi la orice postare. Ma bucur ca iti place forumul. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:25 | |
| Flegme Grele cu W.Ciutacu Dezlantuit, W.C-iutacu, cunoscutul anal-ist politic, se pregateste de intrarea in emisie, cu al sau "toc-sou" Flegme Grele: Sa vina Felix sa-i schimbe sulul... sursa: AntiMitocan(i) punct RO Parodia salveaza Romania! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Sam 18 Dec 2010, 19:28, editata de 1 ori | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- Când îi scarpină între coarne pe anumiti politicieni în dauna altora, aceea nu se numeste jurnalism ci politică. Dar tu nu crezi, stiu...
„Bubele” lui sunt... în interior, aceea e mai rău. Or fi. Si atunci ce rost are acel video postat de Cristina? Aouiouioiuoiuilei! _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| |
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:29 | |
| - Cristina a scris:
- Flegme Grele cu W.Ciutacu
Dezlantuit, W.C-iutacu, cunoscutul anal-ist politic, se pregateste de intrarea in emisie, cu al sau "toc-sou" Flegme Grele:
Sa vina Felix sa-i schimbe sulul...
sursa: AntiMitocan(i) punct RO Astea nu sunt stiri politice interne. Sunt mizerii pedeliste. Felicitari pentru asemenea "flegme". Tu din capul tau nemanivelat de antene, poti scoate ceva pe care se poate discuta? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:31 | |
| Voi ati observat ca Badea devine un model pentru societatea noastra? Deci va dati seama unde o sa ajungem? Radu Tudor hanalistu auto-intitulat militar il citeaza, mustata cu laptop la fel, Gabi Pandele la fel, Dana Grecu la fel...toti antenistii dau citate din el. Din Plesu nu da nimeni citate, dimpotriva, el e trecut la ASA NU. sursa: Antimitocan(i) punct Ro _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:34 | |
| - Cristina a scris:
- Cu dedicatie pentru toti fanii si fanele barbatului fatal, Muuuuiiiircea Badea! Asa arata Mitocanul nemachiat!, plin de bube, si pe fata si in cap ... "Macio" nu?
Tu chiar nu vrei sa termini cu vulgaritatea asta ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:34 | |
| - Cristina a scris:
M-am lamurit. Atat de duce capul. Copy/paste, img/img. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:35 | |
| - cactus a scris:
- Cristina a scris:
- Cu dedicatie pentru toti fanii si fanele barbatului fatal, Muuuuiiiircea Badea! Asa arata Mitocanul nemachiat!, plin de bube, si pe fata si in cap ... "Macio" nu?
Tu chiar nu vrei sa termini cu vulgaritatea asta ? Nu. O lasa seful. Ii face placere. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:43 | |
| Pardon,Nicu nu am stiut ca am norma la postat...sau trebuie sa cer voie!!!!Am zis aoleu pentru cum arata fata lui si atat.Am scapat de Mihaela si ma iei tu roata?Si nu-s mai botos ca tine fi sigur!!!!Frumoasa exprimare!...Da,MIRCEA BADEA, FACE POLITICA DE MAHALA SI CU MAHALA...... _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:49 | |
| - VOTAN a scris:
- Pardon,Nicu nu am stiut ca am norma la postat...sau trebuie sa cer voie!!!!Am zis aoleu pentru cum arata fata lui si atat.Am scapat de Mihaela si ma iei tu roata?Si nu-s mai botos ca tine fi sigur!!!!Frumoasa exprimare!...Da,MIRCEA BADEA, FACE POLITICA DE MAHALA SI CU MAHALA......
Succesuri. PS. N-am nimic cu tine. Forumeala superba, Pupici. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:53 | |
| Ma bucur.Servus! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 20:16 | |
| - cactus a scris:
- Cristina a scris:
Tu chiar nu vrei sa termini cu vulgaritatea asta ? Tu chiar nu vrei sa te adresezi intii celor ce o initiaza , adulindu-i pe cei ce o practica pe scara larga? Eu doar termin ce incep ei . Dar uite, pentru ca ma rogi asa mumos, ma opresc aici ... dar doar pina incep ceilalti ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 20:49 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 20:54 | |
| Inteleapta parafraza!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 21:04 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Sam 18 Dec 2010, 21:06, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 21:05 | |
| Imperfecto! Na, că acum te cunoastem! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 21:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Imperfecto!
Na, că acum te cunoastem! Auci! ps: _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 21:13 | |
| No las ca n-a durut!Asa-i? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 22:40 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 22:51 | |
| Faca-se voia TA... that´s it... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 22:56 | |
| - cactus a scris:
- Faca-se voia TA... that´s it...
ursuzule ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 23:06 | |
| Unde ai văzut tu ţepos binedispus? | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 23:19 | |
| ia uite ce bine dispus e aici ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 23:20 | |
| Halal soro,ce le mai nimeresti! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
|
| |
| Ştiri politice interne (I) | |
|