| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 20:41 | |
| - VOTAN a scris:
- E o vorba,cand te doare maseaua o arunci afara!In acest caz asa multe masele stricate avem ca riscam sa ajungem la proteza!
Corect dar sunt si proteze scheletate is ele cam scumpe da-s misto,creca udrea ara una din aia cind aduce lumina pentru hoata si hotiiiii care-o sustin:) | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 20:58 | |
| - ostrovna a scris:
- VOTAN a scris:
- Da,e lipsa de unire.Si suferim aproape toti.
Unirea cu cine cu udrea si hoata de roberta:( Nu, Geta, cu Blaga, de exemplu ( ca stiu ca-l apreciezi ) ...Iar daca e sa fim corecti, fiecare partid are cite o udrea sau cite un hrebenciuc. Asta nu inseamna ca nu ar putea colabora in interes national. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 21:06 | |
| | |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 14:09 | |
| Asa e,in fiecare partid sunt si buni si rai,dar oameni buni cand o vad pe Udrea si acolitii ei mi se ridica tensiunea.....noroc ca sunt hipotensiv. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 16:11 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 16:14 | |
| Da,ca de curentul electric care ma buseste. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 16:39 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 16:44 | |
| - ostrovna a scris:
- ...mie-mi place de hoara:)))))))))
Oameni buni, oameni buni! Ascultati aici: în sfârsit aud de la Geta că îi place de cineva! Dar „ hoara” ce este?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 16:44 | |
| De cineeee? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 16:49 | |
| | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 18:39 | |
| - ostrovna a scris:
Radu Tudor ,Dana Grecu,Mircea preferatul meu si Ciutacu:))))
toate tonomatele ipocrite ce latra isteric la comanda lu' felix . Le pling romanilor de mila in timp ce ei mint si manipuleaza pentru salarii de zeci/sute de mii de euro, la comanda unui securist ce s-a-mbogatit pe spinarea statului roman (vezi conturile secrete ale lui ceausescu, vezi falimentul Bancorex, vezi datoria veche a Irakului, vezi ... cei care au ochi sa vada si urechi s-auda ) ca sa-si faca tembeliziuni imbecile. ps: "Aoleuuu, e saraciee!" "Valeleu, ce rau ne e!" "Vaaaai, vine-apocalipsa" Asta auzi la ei, non-stop. Aaaa, si "Jos Basescu!" evident . Si "Jos Udrea!", mai nou _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Sam 18 Dec 2010, 18:43, editata de 1 ori | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 18:41 | |
| Asa e,de la o vreme parca nimic bun nu s-ar mai intampla! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 18:48 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 18:49 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 18:52 | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:01 | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:01 | |
| Maaare vijelie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Maaare vijelie!
nu; e ... e.... nu stiu; ura nashte ura, sangele cere sange si cand se va termina ? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:07 | |
| The Fall (???)
Shades of red and brown, The autumn leaves are falling to the ground .................. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:11 | |
| Cu dedicatie pentru toti fanii si fanele barbatului fatal, Muuuuiiiircea Badea! Asa arata Mitocanul nemachiat!, plin de bube, si pe fata si in cap ... "Macio" nu? sursa: ANTIMITOCANI punct RO _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:13 | |
| Aoileu!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:17 | |
| Si ce are Mircea Badea cu politica? Ce aoualiieu? E Mircea Badea v'un politician? Asta nu-i stire politica interna. E o diversiune pedelista, ca deobicei. Dar votan pune botul, ca deobicei. Aouoileueueuei! PS. Mie nu-mi place MIrcea Badea. Dar nu are nicio legatura cu politica. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:18 | |
| Nicu, eu cred că Mircea Badea face mai multă politică decât mine, tine sau oricare dintre noi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nicu, eu cred că Mircea Badea face mai multă politică decât mine, tine sau oricare dintre noi.
Zau? Io nu cred. Si ce daca-i plin de bube? Aououououiileeuu! _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 18 Dec 2010, 19:22 | |
| Când îi scarpină între coarne pe anumiti politicieni în dauna altora, aceea nu se numeste jurnalism ci politică. Dar tu nu crezi, stiu... „Bubele” lui sunt... în interior, aceea e mai rău. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
|
| |
| Ştiri politice interne (I) | |
|