| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:28 | |
| - VOTAN (Mier Dec 15, 2010 5:26 pm) a scris:
- E o rara avis! Oameni de acest soi sunt tot mai rar de gasit.Ar castiga mai mult ca independent oare?
Sigur,dar prostia-i mare si Diaconescu vine tare din spate:( | |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:29 | |
| Cand credeam ca mai rau nu se poate,iaca cum apare!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:30 | |
| - ostrovna (Mier Dec 15, 2010 5:13 pm) a scris:
Pai uita-te la tupeul lui udrea sau nesimtirea lui anastase si vezi raspunsul:( Iti dai seama ca era o intrebare retorica si ca stiu raspunsul. Chestia asta ca trebuie sa induri, ca nimeni n-ar fi facut mai bine, ca vezi Doamne sa nu cumva sa-ti sara tzandara, sa fim milogi, sa-l pupam pe base, sa luam lumina de la udrea, sa acceptam furturile lui anastase, bine ca nu-i razboi, samd sunt cauzele pentru care noi ne meritam soarta. |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:33 | |
| pai cam da!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:37 | |
| - Mihaela (Mier Dec 15, 2010 5:30 pm) a scris:
- ostrovna (Mier Dec 15, 2010 5:13 pm) a scris:
Pai uita-te la tupeul lui udrea sau nesimtirea lui anastase si vezi raspunsul:( Iti dai seama ca era o intrebare retorica si ca stiu raspunsul. Chestia asta ca trebuie sa induri, ca nimeni n-ar fi facut mai bine, ca vezi Doamne sa nu cumva sa-ti sara tzandara, sa fim milogi, sa-l pupam pe base, sa luam lumina de la udrea, sa acceptam furturile lui anastase, bine ca nu-i razboi, samd sunt cauzele pentru care noi ne meritam soarta. Da corect | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 18:48 | |
| - VOTAN a scris:
- pai cam da!!!!
Pai cam nu!!!!! Eu nu ii mai suport pe dobitocii astia. Pedeleii au votat impotriva, la cererea DNA, privind-o pe Monica Iacob Ridzi. De ce sa ii cerceteze informatic computerul? Ca sa descopere ca toate informatiile au fost sterse de nu stiu cand? Mai bine nu. Asta-i parerea mea, de creier manivelat de nu-stiu-cine. M-am saturat de dobitocii care ne conduc. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 19:06 | |
| si ce sa facem?Probabil sa asteptam pana cand se vor satura TOTI! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 19:16 | |
| - VOTAN a scris:
- si ce sa facem?Probabil sa asteptam pana cand se vor satura TOTI!
Eu am iesit in strada. I-am injurat pe toti. Si am curatat zapada. Data viitoare, ii voi curata pe toti. Remember Timisoara, 16 decembrie 1989. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 19:19 | |
| da,o descarcare de moment...aici nu e atata zapada ca sa ma pot lupta cu ea. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 19:32 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 19:40 | |
| | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 19:55 | |
| cum o fac,tot pe a lor o tin.
Emil: Postarea asta a fost repetată - una fiind stearsă de mine. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 20:00 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 20:47 | |
| | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 16 Dec 2010, 07:24 | |
| Ne place sau nu ne place, vremea privilegiilor trebuie sa treaca, in Romania. Nu se poate sa platesti si pensii de lux si sa faci si dreptate in sistemul de pensii. Prin intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor nu toate pensiile se recalculeaza, ci -atentie!- doar cele speciale. Inca un pas spre reforma . Bravo lor! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 16 Dec 2010, 14:43 | |
| Adevarul este ca ajungem uneori sa nu mai discernem nimic! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 16 Dec 2010, 19:06 | |
| Discernamintul presupune responsabilitate, Votan, ori la capitolul acesta mai avem multe de invatat ... Mai ales politrucii iresponsabili si sustinatorii lor inconstienti. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 16 Dec 2010, 19:20 | |
| Cateodata cred Cristina,ca sustinatorii nu sunt inconstienti,cred ca lipseste o oarecare educatie pe care o pot avea doar prin mai multe informatii care sa le fie deslusite.Dar cine sa se ocupe de asta?Te-ai lua cu mainile de cap daca ai auzi ce comenteaza si cum lumea de la sat! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 16 Dec 2010, 21:25 | |
| Ok, poate ca ai dreptate, Votan. Dar cum iti explici ca la smecherii le merge mintea si le invata repede?! Ca sa fie educati politic trebuie sa si vrea sa fie educati/informati (internetul le ofera Slava Domnului! infornatii cu duiumul), nu sa caste gura la toti netotii (fara sa filtreze cu propria minte), sau sa bage placa stupida cu "eu nu fac politica" in timp ce-si spala creierele cu tonomatele isterice ale lu' felix si cu vinturile trase de irealitatea tv. In fine, convingerea mea este ca sunt -la tara- si exceptii, oameni responsabili, care nu pun botul la manevrele politrucilor si care chiar vor sa se informeze corect, avind discernamint si intuitie de bun simt, judecind cu propriul cap . Asa cum am mai spus -in alte ocazii- am totusi incredere in romani, ca incet-incet se vor cerne lucrurile si ca -asa cum e el- cu bune si rele, va invata din greseli. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Joi 16 Dec 2010, 21:31, editata de 1 ori | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 16 Dec 2010, 21:31 | |
| intuitie de bun simt, judecind cu propriul cap astea le are anastase vai de capul ei | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 11:50 | |
| Între opoziţie şi putere ar trebui în mod normal să guverneze lupta politică bazată pe idei şi proiecte. În România însă, de mai bine de un an de zile, partidele din opoziţie PSD şi PNL au transformat lupta politică din afara dar mai ales din interiorul parlamentului într-un adevărat boicot. De luni de zile, retragerea din plenul parlamentului a reprezentanţilor opoziţiei a devenit regulă. La fel, refuzul sistematic al liderilor PSD şi PNL de a participa la consultările pe probleme majore, solicitate de preşedintele ţării, ne trimite spre aceeaşi concluzie: opoziţia a transformat lupta politică în boicot, apărînd însă pe ecranele televizoarelor drept "lupul moralist". Cum se face însă că această atitudine a opoziţiei politice nu este sancţionată de electorat, în situaţia în care nici PSD, nici PNL nu a prezentat o soluţie alternativă viabilă de ieşire din criza economică? Ba mai mult, partidele din opoziţie stau în continuare confortabil în sondajele de opinie. Intoxicarea grosolană prin presa ostilă puterii este o parte din răspuns, la care trebuie însă adăugat şi subiectivismul acelei prese încă favorabile preşedintelui, guvernului şi majorităţii parlamentare. A pune beţe-n roate este, de altfel, o practică de largă circulaţie în societatea românească. Iar partidele din opoziţie o aplică şi în politică. Din păcate însă, în dauna societăţii. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6346256,00.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 18:13 | |
| Da,e lipsa de unire.Si suferim aproape toti. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 18:14 | |
| - VOTAN a scris:
- Da,e lipsa de unire.Si suferim aproape toti.
Unirea cu cine cu udrea si hoata de roberta:( | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 17 Dec 2010, 18:26 | |
| E o vorba,cand te doare maseaua o arunci afara!In acest caz asa multe masele stricate avem ca riscam sa ajungem la proteza! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
|
| |
| Ştiri politice interne (I) | |
|