LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul efremovivanantonovici sibiu 1918 mediu brasov politica google humanitas problema nicuvar padure comment-143 1 CPSF 23 curiozitati muzica_traditionala internet taieri drumetie Fantasy Limba romana reclame istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 31 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 31 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:28

VOTAN (Mier Dec 15, 2010 5:26 pm) a scris:
E o rara avis! Oameni de acest soi sunt tot mai rar de gasit.Ar castiga mai mult ca independent oare?

Sigur,dar prostia-i mare si Diaconescu vine tare din spate:(
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:29

Cand credeam ca mai rau nu se poate,iaca cum apare!!!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:30

ostrovna (Mier Dec 15, 2010 5:13 pm) a scris:

Pai uita-te la tupeul lui udrea sau nesimtirea lui anastase si vezi raspunsul:(
Iti dai seama ca era o intrebare retorica si ca stiu raspunsul. mwah!
Chestia asta ca trebuie sa induri, ca nimeni n-ar fi facut mai bine, ca vezi Doamne sa nu cumva sa-ti sara tzandara, sa fim milogi, sa-l pupam pe base, sa luam lumina de la udrea, sa acceptam furturile lui anastase, bine ca nu-i razboi, samd sunt cauzele pentru care noi ne meritam soarta.
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:33

pai cam da!!!!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:37

Mihaela (Mier Dec 15, 2010 5:30 pm) a scris:
ostrovna (Mier Dec 15, 2010 5:13 pm) a scris:

Pai uita-te la tupeul lui udrea sau nesimtirea lui anastase si vezi raspunsul:(
Iti dai seama ca era o intrebare retorica si ca stiu raspunsul. mwah!
Chestia asta ca trebuie sa induri, ca nimeni n-ar fi facut mai bine, ca vezi Doamne sa nu cumva sa-ti sara tzandara, sa fim milogi, sa-l pupam pe base, sa luam lumina de la udrea, sa acceptam furturile lui anastase, bine ca nu-i razboi, samd sunt cauzele pentru care noi ne meritam soarta.

Da corect mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 18:48

VOTAN a scris:
pai cam da!!!!

Pai cam nu!!!!! Eu nu ii mai suport pe dobitocii astia. Pedeleii au votat impotriva, la cererea DNA, privind-o pe Monica Iacob Ridzi. De ce sa ii cerceteze informatic computerul? Ca sa descopere ca toate informatiile au fost sterse de nu stiu cand? Mai bine nu.
Asta-i parerea mea, de creier manivelat de nu-stiu-cine.
M-am saturat de dobitocii care ne conduc.

VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:06

si ce sa facem?Probabil sa asteptam pana cand se vor satura TOTI!

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:16

VOTAN a scris:
si ce sa facem?Probabil sa asteptam pana cand se vor satura TOTI!

Eu am iesit in strada. I-am injurat pe toti. Evil or Very Mad
Si am curatat zapada. thumb_yello

Data viitoare, ii voi curata pe toti. Remember Timisoara, 16 decembrie 1989. rules2

VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:19

da,o descarcare de moment...aici nu e atata zapada ca sa ma pot lupta cu ea. oh da!

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:32

CCR: Legea Pensiilor este constitutionala

Astfel, Curtea Constitutionala a respins sesizarile Partidului National Liberal si Partidului Social Democrat cu privire la aceasta lege.

http://www.bizcity.ro/stiri/ccr-legea-pensiilor-este-constitutionala.html?id=46978

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:40

Cristina a scris:

Astfel, Curtea Constitutionala a respins sesizarile Partidului National Liberal si Partidului Social Democrat cu privire la aceasta lege.

http://www.bizcity.ro/stiri/ccr-legea-pensiilor-este-constitutionala.html?id=46978

aplauze aplauze aplauze aplauze foarte tare niste scirbe:(
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 19:55

cum o fac,tot pe a lor o tin.

Emil: Postarea asta a fost repetată - una fiind stearsă de mine.

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 20:00

ostrovna a scris:
Cristina a scris:

Era logic. Si scarba suprema a promulgat-o. Pensionari, sa muriti bine. thumb_yello
Adica: sa va ia DRACU'!!! de asistati tampiti

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Dec 2010, 20:47

nicuvar a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:

Era logic. Si scarba suprema a promulgat-o. Pensionari, sa muriti bine. thumb_yello
Adica: sa va ia DRACU'!!! de asistati tampiti

Corect,lasa ca-i vine rindul ai sa vezi Sad
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 07:24

Ne place sau nu ne place, vremea privilegiilor trebuie sa treaca, in Romania. Nu se poate sa platesti si pensii de lux si sa faci si dreptate in sistemul de pensii.
Prin intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor nu toate pensiile se recalculeaza, ci -atentie!- doar cele speciale.
Inca un pas spre reforma smile . Bravo lor! bravo

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 14:43

Adevarul este ca ajungem uneori sa nu mai discernem nimic!

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:06

Discernamintul presupune responsabilitate, Votan, ori la capitolul acesta mai avem multe de invatat smile ... Mai ales politrucii iresponsabili si sustinatorii lor inconstienti.

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 19:20

Cateodata cred Cristina,ca sustinatorii nu sunt inconstienti,cred ca lipseste o oarecare educatie pe care o pot avea doar prin mai multe informatii care sa le fie deslusite.Dar cine sa se ocupe de asta?Te-ai lua cu mainile de cap daca ai auzi ce comenteaza si cum lumea de la sat!

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 21:25

Ok, poate ca ai dreptate, Votan. Dar cum iti explici ca la smecherii le merge mintea si le invata repede?! Ca sa fie educati politic trebuie sa si vrea sa fie educati/informati (internetul le ofera Slava Domnului! infornatii cu duiumul), nu sa caste gura la toti netotii (fara sa filtreze cu propria minte), sau sa bage placa stupida cu "eu nu fac politica" in timp ce-si spala creierele cu tonomatele isterice ale lu' felix si cu vinturile trase de irealitatea tv. In fine, convingerea mea este ca sunt -la tara- si exceptii, oameni responsabili, care nu pun botul la manevrele politrucilor si care chiar vor sa se informeze corect, avind discernamint si intuitie de bun simt, judecind cu propriul cap smile . Asa cum am mai spus -in alte ocazii- am totusi incredere in romani, ca incet-incet se vor cerne lucrurile si ca -asa cum e el- cu bune si rele, va invata din greseli.

Ultima editare efectuata de catre Cristina in Joi 16 Dec 2010, 21:31, editata de 1 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 21:30

Cristina a scris:
Ne place sau nu ne place, vremea privilegiilor trebuie sa treaca, in Romania. Nu se poate sa platesti si pensii de lux si sa faci si dreptate in sistemul de pensii.
Prin intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor nu toate pensiile se recalculeaza, ci -atentie!- doar cele speciale.
Inca un pas spre reforma smile . Bravo lor! bravo

Care-s alea speciale,greata m-apuca vai de capul lor:(
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyJoi 16 Dec 2010, 21:31

intuitie de bun simt, judecind cu propriul cap

astea le are anastase vai de capul ei Sad
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyVin 17 Dec 2010, 11:50

Între opoziţie şi putere ar trebui în mod normal să guverneze lupta politică bazată pe idei şi proiecte. În România însă, de mai bine de un an de zile, partidele din opoziţie PSD şi PNL au transformat lupta politică din afara dar mai ales din interiorul parlamentului într-un adevărat boicot.

De luni de zile, retragerea din plenul parlamentului a reprezentanţilor opoziţiei a devenit regulă. La fel, refuzul sistematic al liderilor PSD şi PNL de a participa la consultările pe probleme majore, solicitate de preşedintele ţării, ne trimite spre aceeaşi concluzie: opoziţia a transformat lupta politică în boicot, apărînd însă pe ecranele televizoarelor drept "lupul moralist". oh da!

Cum se face însă că această atitudine a opoziţiei politice nu este sancţionată de electorat, în situaţia în care nici PSD, nici PNL nu a prezentat o soluţie alternativă viabilă de ieşire din criza economică? Ba mai mult, partidele din opoziţie stau în continuare confortabil în sondajele de opinie.

Intoxicarea grosolană prin presa ostilă puterii este o parte din răspuns, la care trebuie însă adăugat şi subiectivismul acelei prese încă favorabile preşedintelui, guvernului şi majorităţii parlamentare.

A pune beţe-n roate este, de altfel, o practică de largă circulaţie în societatea românească. Iar partidele din opoziţie o aplică şi în politică. Din păcate însă, în dauna societăţii.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6346256,00.html

Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyVin 17 Dec 2010, 18:13

Da,e lipsa de unire.Si suferim aproape toti.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyVin 17 Dec 2010, 18:14

VOTAN a scris:
Da,e lipsa de unire.Si suferim aproape toti.

Unirea cu cine cu udrea si hoata de roberta:(
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 EmptyVin 17 Dec 2010, 18:26

E o vorba,cand te doare maseaua o arunci afara!In acest caz asa multe masele stricate avem ca riscam sa ajungem la proteza!

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 31 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: