LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul politica 1918 drumetie Fantasy problema 23 nicuvar internet reclame google padure istorie humanitas brasov muzica_traditionala CPSF taieri efremovivanantonovici sibiu comment-143 Limba curiozitati mediu romana 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 35 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 35 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 35 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 35 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 09 Ian 2011, 02:23

Nu contest treaba asta, dar nici nu se poate arunca toată vina pe seama opoziţiei atâta timp cât puterea nu a făscut ce trebuia să facă în multe privinţe.

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 09 Ian 2011, 06:49

abbilbal a scris:
Nu contest treaba asta, dar nici nu se poate arunca toată vina pe seama opoziţiei atâta timp cât puterea nu a făscut ce trebuia să facă în multe privinţe.

Te referi la puterea judecatoreasca, nu-i asa? smile Recte la CSM-ul care nu a facut nimic pentru a combate coruptia si ilegalitatile din tara asta, din contra Wink .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 09 Ian 2011, 07:04

Florian Bichir a scris:
Sediul a fost primit legal si cu garantia ca nu este retrocedabil!
Atunci sa raspunda cei care i-au dat sediul "legal" si care i-au garantat ca "nu e retrocedabil", recte pesedeaua Wink . Nu puterea actuala este cea care i-a dat aceste garantii.
Florian Bichir a scris:
Exista zeci de partidulete, obscure formatiuni politice, care se lafaie in sedii somptuoase.
Daca atribuirea este legala si fara probleme de retrocedare, n-au decit sa se "lafaie" in continuare. Care-i problema?
Florian Bichir a scris:
Nu aveau dreptul si amaratii astia de la PRM, la un acoperis deasupra capului?
"Amaritii" astia, in frunte cu VCT, sunt proprietari a zeci de mii de hectare si nenumarate cladiri, asa ca nu le duc eu grija ca n-ar avea "acoperis deasupra capului". Dar este mai profitabil sa stai la stat, pe doi lei, nu-i asa Wink ?
Florian Bichir a scris:
Mai ales ca, liderul Vadim Tudor, este europarlamentar si cu o lunga cariera politica parlamentara.
Mai ales ca VCT are o cariera indelungata de anti-semit, nationalist extremist si calomniator de profesie.
Florian Bichir a scris:
De ce nu s-a ales o cale amiabila, de negociere?
De unde stii tu ca nu s-a incercat si acest lucru?!
Florian Bichir a scris:
Pentru ca dincolo de intransigenta sa, Vadim Tudor poate purta un dialog.
Laughing Asta este bancul zilei! Laughing
Florian Bichir a scris:
Nu-s membru PRM, imi place dreptatea.
Dreptatea cui, iti place, a lu' VCT, cumva?! Wink

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 09 Ian 2011, 11:02

so funny!
Nu stiam cine e Florian Bichir, ca nu l-am mai vazut pe aici. Apoi m-am prins. so funny!

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 09 Ian 2011, 11:16

Laughing tot e bine ca te-ai prins, pin' la urma ulala
ps: doar nu era sa ma :în gardă: cu Dolion Very Happy , ca el doar l-a citat pe bazbuzuc :thumbs down:

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 16 Ian 2011, 14:04

"SILENZIO STAMPA" IN PARLAMENT. DEPUTATII SI SENATORII CARE N-AU SCOS UN CUVANT IN PLEN!

11 deputati si 3 senatori n-au deschis gura, in primii doi ani de mandat, decat pentru a depune juramantul in plen. Efortul a durat in medie 30 de secunde.
In perioada decembrie 2008 - decembrie 2010, monitorizata de Institutul pentru Politici Publice (IPP), in topul deputatilor care n-au deschis gura in plen decat la validarea mandatului se afla 4 PDL-isti, 3 PSD-isti, 2 independenti, un UDMR-ist si un fost liberal.
Astfel, Serghei Anghel (PDL) a vorbit 31 de secunde, Dumitru Boabes (PSD)-38, Sorin Buta (PDL) – 28, Ileana Dumitrache (PSD) – 36, Stelian Eftimie (PDL) – 33, Constantin Mazilu (independenti) – 31, Palfi Mezes Zoltan (UDMR) – 36, Stefan Seremi (PDL) – 32, Claudiu Taga (ex-PNL) – 36, Razvan Turea (independenti) – 34, iar Madalin Voicu (PSD) -38.
Potrivit IPP, la Senat, doar doi PSD-isti – Constantin Tamaga si Gheorghe Saghian- si un PDL-ist – Mihai Stanisoara - nu s-au omorat cu vorba, luand cuvantul in plen doar pentru a depune juramantul.

Topul vorbaretilor

De cealalta parte, pe primul loc in topul deputatilor vorbareti se situeaza PSD-istul Mircea Dusa cu 378 de luari de cuvant in plen, in primii doi ani de mandat. Potrivit IPP, Dusa este urmat de colega sa de partid Aura Vasile cu 326 de interventii de la tribuna Camerei, de liderul grupului PDL Mircea Toader cu 313, de liberalul Eugen Nicolaescu cu 307 si de PSD-istul Florin Paslaru cu 242 de luari de cuvant in plen.
La Senat, in top 5 conduce liberalul Emilian Francu cu 201 de interventii in plen, urmat de PSD-istul Toni Grebla cu 160 de luari de cuvant, de liderul grupului PNL Puiu Hasotti cu 150, de PSD-istul Petru Daea cu 144 si de Gheorghe David de la PDL cu 127.
* Potrivit IPP, PSD+PC si PNL ocupa ultimele locuri in topul prezentei la vot la Camera Deputatilor cu 33,3%, respectiv 37,9%, clasamentul fiind condus PDL cu 93,4%, urmat de grupul minoritatilor nationale cu 87,3%, grupul independentilor - 86% si UDMR - 81%.
Reprezentanţii IPP menţionează că, dincolo de boicotul în bloc la vot a partidelor din opoziţie, situaţia prezenţei la vot la acele voturi unde au participat şi parlamentarii PNL şi PSD indică o creştere sensibilă a mediei de prezenţă la partide: 77,6% la PNL şi 66,8% la PSD+PC, procentele fiind calculate la un număr total de 117 voturi finale, fiind excluse 118 voturi la care nu au participat liberalii, social-democraţii şi conservatorii.

SONDAJ

Credeți că este normal ca Marko Bela și Crin Antonescu să absenteze de la aproape toate voturile finale din Senat întrucât trebuie să conducă UDMR și, respectiv, PNL?
Total: 5824 voturi
Da
56.6% (3297 voturi)
Nu
42.6% (2482 voturi)
Nu ştiu/Nu răspund
0.8% (45 voturi)

De asemenea, se remarcă o scădere substanţială a prezenţei liderilor grupurilor parlamentare aflate în opoziţie. Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu-Tăriceanu a participat la 34% din voturi în sesiunea trecută, iar la polul opus se află liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, cu o prezenţă de 97,9%. Liderul deputaţilor PSD+PC, Mircea Duşa, a avut o prezenţă de 41,7%, liderul grupului UDMR, Olosz Gergely - 69,8%, iar liderul minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian - 88,9%.

Marko şi Antonescu, în topul absenţilor de la Senat

Liderul UDMR, vicepremierul Marko Bela, a lipsit anul trecut la toate sesiunile de vot final, fiind primul în topul absenţilor la Senat, potrivit bilanţului făcut de IPP, citat de Agerpres.
Astfel, cea mai slabă prezenţă a înregistrat-o liderul UDMR, care nu a participat la niciun vot final, fiind urmat de liderul PNL, Crin Antonescu, care a fost prezent la 3 voturi finale.
Pe următoarele locuri ca prezenţă scăzută la votul din Senat se regăsesc democrat-liberalii Anca Boagiu şi Mihai Stănişoară şi conservatorul Dan Voiculescu.

* Tot din analiza IPP reiese ca 79% dintre initiativele devenite legi au avut ca autor guvernul, doar 21% provenind din randul parlamentarilor.

Sursa: Evenimentul Zilei - (Clarice Dinu)

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 16 Ian 2011, 14:11

abbilbal a scris:
Traian Igaş susţine că "opoziţia este de vină pentru că România nu poate adera la spaţiul Schengen".

O glumă "bună" făcută de un ministru.

Da corect so funny! so funny! so funny!

Nu roberta si nici udrea furacioasele Sad
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 16 Ian 2011, 14:27

ostrovna a scris:

Nu roberta si nici udrea furacioasele

Esti sigura ca nu trebuia alta litera? Un t, de exemplu!

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyDum 16 Ian 2011, 14:55

dolion a scris:
LIBER LA CUVANT, PLANUL ANTI - VADIM

Evacuarea lui Corneliu Vadim Tudor, din sediul partidului, mi se pare o provocare, un plan prost pus in aplicare de niste ageamii. Nu ma pricep la chestiuni juridice, dar era la mintea cocosului, ca vulcanicul lider al PRM va reactiona astfel. Era chiar previzibil ca omul care a fost acuzat de-a lungul vietii de toate relele din lume - mai putin de coruptie, de frauda, de hotie - va exploda, va rabufni! Sediul a fost primit legal si cu garantia ca nu este retrocedabil!

Exista zeci de partidulete, obscure formatiuni politice, care se lafaie in sedii somptuoase. Nu aveau dreptul si amaratii astia de la PRM, la un acoperis deasupra capului? Mai ales ca, liderul Vadim Tudor, este europarlamentar si cu o lunga cariera politica parlamentara. De ce nu s-a ales o cale amiabila, de negociere? Pentru ca dincolo de intransigenta sa, Vadim Tudor poate purta un dialog. Nu-s membru PRM, imi place dreptatea.

Am avut destule polemici, unele extrem de acide, contondente, cu liderul PRM de-a lungul a 20 de ani. Dar adevarul trebuie spus: prea l-au zgandarit, incitat. Cu speranta ca poate va face vreo prostie. Evident, limbajul a fost dur, incalificabil, dar as vrea sa-i vad pe astia, care se bucura ca hienele, cum s-ar comporta ei cand se trezesc cu 20 de gealati in casa! Sondajele arata ca PRM va intra in Parlament. In loc sa-l discrediteze, asa cum sperau, l-au facut un martir pe CV Tudor. Un luptator antisistem, un justitiar! Uite cum si dusmanii il ajuta pe Vadim!

Sursa: Libertatea - (Florian Bichir)

Si eu cred la fel!
In plus, eu, care recunosc ca ascult mai rar stirile politice, cind citesc sau ascult, bineinteles ca nu imi place modul de exprimare abordat de CVT. La rece analizind cele spuse de el in timp, am remarcat ca aproape tot ce a afirmat el era adevarat, ca nu a prea spus minciuni. Si apoi, mai e vorba aia: de vorba copilului si a nebunului, teme-te! ei spun adevaruri..
Asta e de cind lumea-vrei martiri? du omul cu spatele la zid, sa nu mai poata da inapoi...si atunci incepi sa pierzi jocul.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptySam 05 Feb 2011, 15:20

Zona Vrancea
Comunicat al Ministerului de Interne foarte important, in caz de cutremur:
Dupa noile instructiuni fiecare cetatean trebuie sa aiba in casa un
carnat/cabanos care trebuie tinut in frigider.
In caz de cutremur, trebuie scos repede si tinut strans in mana.
Acest lucru poate ajuta cainilor dresati sa va gaseasca mai usor.

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptySam 05 Feb 2011, 15:52

cactus a scris:
Zona Vrancea

stiu ca nu se ride cu astfel de lucruri, dar... so funny!

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptySam 05 Feb 2011, 16:47

cactus a scris:
Zona Vrancea

Laughing

Remes s-a umplut de ei si tot degeaba Very Happy ... Tot n-a scapat de/din "cu-tremur" Wink ...

Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 Remes_caltabos_partea2

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 12:07

Norma la bocit şi catastrofismul indus Laughing

O modă mediatică promovată de toţi cei interesaţi în a dovedi incapacitatea şi prostia autorităţilor, a sistemului, a ţării (trusturile mogulilor fiind în prima linie a acestei tendinţe ... trendy Laughing ) o constituie bocetul general că nu suntem capabili să cheltuim banii europeni, fără să se menţioneze de cele mai multe ori că încă de când au fost negociate sumele de care urma să beneficieze România de-a lungul exerciţiului financiar 2007-2013 se ştia foarte bine că aceşti bani nu se virează direct autorităţilor sau beneficiarilor privaţi pentru ca aceştia să facă ce-or vrea cu ei. Să-i toace oricum, pe orice. Se cunoşteau condiţiile stricte, însă mass-media nu s-au preocupat de chestiile astea complicate, aşa că nu au promovat informaţia, iar eforturile autorităţilor au fost prea anemice, căci, oricum, poporul, instinctual, nu crede în ceea ce spune ministrul sau preşedintele. Ăia minte! Laughing

În fond, responsabilizarea beneficiarilor de fonduri structurale nu este cel mai rău lucru ce ni se putea întâmpla. Ce contează că sunt mii şi mii de tot felul de proiecte semnate, aflate în plină derulare, în diverse stadii, de la proiecte mari de infrastructură (câştigate de autorităţile publice locale) până la cele mici, de 10-15.000 de euro, câştigate de tinerii fermieri sau de cei care deţin ferme de semisubzistenţă? Alt exemplu. Până în momentul închiderii cererii de propuneri de proiecte de grant aferentă domeniului major de intervenţie (DMI) Dezvoltarea economiei sociale din cadrul Programului Operaţional de Dezvoltare a Resurselor Umane, au fost depuse 1.969 de proiecte. Suma totală a finanţării nerambursabile solicitate în cadrul acestor proiecte este de 4.348.882.979 lei, reprezentând aproximativ 755% din alocarea financiară aferentă acestei linii de finanţare. bravo

Exporturile româneşti au atins un record istoric, depăşind 37 de miliarde de euro. bravo

Ne întrebăm ce se va întâmpla cu ele atunci când, în curând, fabrica de automobile Ford de la Craiova va începe să producă şi, implicit, să exporte? Ce contează? În afara câtorva ştiri răzleţe, nimeni nu este interesat de această veste mai mult decât îmbucurătoare. Adică înseamnă că devenim, încetul cu încetul, competitivi sau mai competitivi pe piaţa europeană şi mondială.

Se ştie, nu suntem economişti, dar acesta e un adevăr probat, cu cât exporturile sunt mai mari, cu atât economia unei ţări este mai puternică, asigurând un nivel de viaţă ridicat (vezi Germania, Danemarca, Elveţia etc.).

Suntem pe drumul cel bun. Nici măcar compararea indicilor economici cu cei ai altor state europene nu ne bucură, pentru că oricum la noi e „ca la nimenea“.

„În 2009, cele mai mari deficite din Europa, ca procent din PIB, au fost înregistrate în Grecia (-15,4%), Irlanda (-14,4%), Marea Britanie (-11,4%), Spania (-11,1%), Letonia (-10,2%), Portugalia (-9,3%), Lituania (-9,2%), România (-8,6%), Slovacia (-7,9%), Franţa (-7,5%) şi Polonia (-7,2%). Cele mai mici deficite au fost înregistrate în Luxemburg (-0,7%), Suedia (-0,9%) şi Estonia (-1,7%). După ultima revizuire a Eurostat, care va valida odată pentru totdeauna cifrele privind deficitul Greciei în 2009, acesta va fi de peste 15 procente“, a subliniat ministrul grec de Finanţe la finele lunii trecute.

„La finalul lui 2009, cele mai mici datorii publice au fost înregistrate în Estonia (7,2%), Luxemburg (14,5%), Bulgaria (14,7%), România (23,9%) şi Lituania (29,5%). Nu mai puţin de 12 state europene au avut datorii mai mari de 60% din PIB. Acestea sunt: Grecia (126,8%), Italia (116,0%), Belgia (96,2%), Ungaria (78,4%), Franţa (78,1%), Portugalia (76,1%), Germania (73,4%), Malta (68,6%), Marea Britanie (68,2%), Austria (67,5%), Irlanda (65,5%) şi Olanda (60,8%).“

Aceşti indici arată că nu stăm foarte rău. Irlandezii şi grecii au căzut mult mai rău. Minte, Eurostat falsifică, e mâna guvernului, mai avem puţin şi crăpăm.

Am ajuns atât de încrâncenaţi încât nici măcar ştirile bune nu ne mai bucură. Suntem setaţi pe dezastru, colaps, revoltă, rebeliune, scârbă. Nu-i de mirare că rata sinuciderilor (defenestrări, otrăviri cu diverse substanţe, incendieri) a crescut alarmant. Merge ceva bine? Nu ne interesează, noi trebuie să ne facem norma la bocit, căci, ştim bine, această guvernare este o ciumă, nu poate lăsa nimic bun în urmă. Tot ce atinge moare. Această strategie de PR ieftin de tip tanzanian este ajutată şi de credinţa de nestrămutat a românilor că trăiesc în cea mai naşpa ţară din lume. O ţară mai naşpa decât a noastră nu are cum să existe. Aceasta se întâmplă şi pentru că românii stau îndreptaţi cu faţa doar către Austria şi Franţa, cu spatele la restul celeilalte lumi, care nu prea contează. Nu cred că ar trebui să pierdem din vedere faptul că avem totuşi ambiţia de a ne măsura cu cele mai avansate ţări din Europa şi din lume. Un lucru bun care ar trebui să stârnească ambiţiile noastre, şi nu râuri de lacrimi, oftaturi pline de jale sau răcnete disperate. În plus, două decenii de poticnită evoluţie către democraţie şi piaţă liberă nu reprezintă din punct de vedere istoric un interval mare, în comparaţie cu cel al ţărilor din Europa Occidentală. Un alt detaliu care nu trebuie subestimat.

Considerarea României drept cea mai groaznică ţară de pe pământ are avantajul că ne absolvă de orice vină, căci ce rost are să acţionezi normal, decent, dacă oricum nu se cunoaşte, nu se apreciază, doar „trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul“ (această adevărată axiomă cu care va intra în istorie un anume prezentator degrabă vărsător de invective). Catastrofismul indus de cei mai mulţi actori media îşi poate avea şi o explicaţie simplă: dacă toţi aceşti patroni implicaţi până peste cap în politica (de opoziţie) miros faptul că au pierdut, că ţara nu se va prăbuşi, că vom ieşi cum-necum din criză, poate mai puternici şi, din aceste motive, apasă şi mai tare pedala alarmismului panicard, încercând să îmbrace orice efort public în hainele murdare ale unui pârlit de cerşetor?

Probabil că dacă am munci mai mult nu am avea atât de multă energie pentru istericale inutile, care oricum nu schimbă cu nici un centimetru direcţia sau starea economiei, dimpotrivă, induc un sentiment greu, apăsător, morbid, de sfârşit de lume, când, la fel de bine, poate fi începutul uneia noi.

http://www.revista22.ro/norma-la-bocit-351i-catastrofismul-indus-9834.html

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 13:26

Cristina a scris:
Norma la bocit şi catastrofismul indus Laughing

Asta sa le-o transmiti ortacilor morti la Uricani. Ei n-au mai apucat sa se plimbe cu telegondola de la Vulcan. Evil or Very Mad

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 17:48

Ce-i drept, am uitat sa mentionez norma la ură ieftina de tip taliban Wink ...

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 18:02

Uniunea Spăgarilor Liberi s-a lansat … la apa ... Laughing

Ponta şi-a purtat coarnele pe care i le-a pus peceul, cu aceeaşi demnitate cu care un soţ înşelat şi-i le poartă cind, lăsat cu ochii în soare de paraşuta de nevastă-sa, se duce si semnează la starea civilă începerea mariajului cu amantul ei. Frumos şi hemoţionant, nu alta. Very Happy

Şi pentru ca nu cumva cineva să creadă că cei implicaţi nu ştiu cum stă treaba, iată că s-au făcut şi declaraţii pentru eternitate:

Ponta: „La PSD e un pic mai dictatură, la dumneavoastră e mult mai mare liberalismul. Sper să nu contaminaţi cu acest tip de liberalism PSD-ul, partid organizat”.

“Încheiem astăzi o alianţă cu România pentru România. Ne dăm mâna pentru viitorul acestei ţări. Cu gând bun şi cu Dumnezeu înainte“, a afirmat Crin Antonescu după semnarea protocolului Alianţei cu PSD.

“Am răspuns, sper, la prima întrebare care ni se punea mereu: “Ce faceţi ca să ne scăpaţi de Băsescu, Boc şi Udrea?” Răspunsul e: ne unim. Vom începe să răspundem şi la a doua întrebare: “Ce faceţi după ce scăpăm de Băsescu, Boc şi Udrea?”. Începând de azi vom repara nedreptăţile, vom relansa economia, vom reda oamenilor speranţa, îi vom pedepsi pe cei care au încălcat lega. Am încredere în Uniunea Social-Liberală, şi sunt convins că vom reuşi”, a spus la rândul său, Ponta, el şi Antonescu s-au ironizat reciproc. “Vedeţi, domnule preşedinte, care este farmecul în PNL? Îţi poţi asuma mult mai uşor decât în faţa PSD-ului, lucruri care ţin de mineriade…”, i-a spus apoi Antonescu lui Ponta. Genial, mon chere!

Evident, nici Iliescu nu s-a abţinut că-l trecea rău de tot şi ca old boy-ul care dă de nurişori de nubilă, a pledat pentru alianţă, pe care a botezat-o din greşeală „Uniunea Social-Democrată”, în loc de Uniunea Social-Liberală. so funny!

Şi când te gândeşti deocamdată e vorba de o euforie care este urmarea unei bucurii artificiale menite să mascheze vocile care vin din profunzimea partidului ce-şi zice liberal, dar care nu mai are decât puţini liberali adevăraţi, şi asta doar la nivele inferioare. Sus, la vârf, s-au cernut în timp oamenii şi au rămas doar cei care sunt gata ca, de dragul dictatorialei marionette ce îi conduce să acceadă spre cote tot mai înalte în politică.

E frumos să vezi oameni bucuroşi, exaltati pina la isterie, in fapt niste disperati, obsedati de propriile BUBE, pardon, de Basescu Wink ...

Predicţie: În cazul în care această alianţă ar ajunge la putere, în şase luni cel mult, de la instalare, vom vedea semnele unei crize pe lângă care fosta Criză a Palatelor va părea un joc de pension pentru minore sensibile şi vajnici grădiniţoşi.

Există un singur lucru nu tocmai plăcut. Cei care vor plăti nota de plată nu vor fi cei care acum îşi strâng labele unde ghiarele sunt retrase în pernuţele lor. De plătit vor plăti cel mai abitir papagalii care acum au senzaţia că cu noua alianta spagar-libertina necazurile lor s-au terminat, că vor avea cu ei un nivel de trai dincolo de tot ce au visat, ca -nu-i asa?! -mila statului la pomana lu' Ponta-Voiculescu-Crin (PeVeCe) e la mare cautare printre sustinatorii acestora, cu-nsotitorii lor cu tot Wink ...

Atunci vor realiza că ceea ce se întâmplă acum, are drept cauză criza mondiala şi nu Guvernul Boc, Elena Udrea, Traian Băsescu şi alţii pe care acum îi înjură. Si vor înţelege poate că măsurile luate de guvernul Boc erau nu doar necesare ci şi vitale. Poate …

În fine, fiecare are dreptul să dea cu propriul ciuf în orice zid doreşte… Very Happy . Cel puţin nu vor mai avea pe cine să acuze, poate pe ei înşişi că au pus botul la toate prostiile pe care li le spuneau slugile mogulilor.

Da nu-i bai, nu moare nimeni din asta, foamea e neplăcută, dar vine căldura şi se fac ştevia şi urzicile. Porcul meu le apreciază foarte tare. Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 154834

http://romanicablues.wordpress.com/

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 18:51

Cristina a scris:

Unde vezi tu ura in mesajul meu? scratch
Poate compasiune pentru cei decedati. Crying or Very sad

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 18:57

Cristina a scris:
Uniunea Spăgarilor Liberi s-a lansat

Sa speram ca vom ajunge sa injuram USL cat mai repede. Pana atunci ramanem, din pacate, cu BUBA care ne omoara pe zi ce trece. Dar vom scapa cat de curand de BUBA.

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 19:31

Un raport al Bancii Centrale Europene plaseaza Romania pe primul loc in Europa, si pe locul 12 in lume, intr-un top al tarilor cu cel mai mare grad de risc de infometare.
Astfel, daca maine nu s-ar mai gasi grau, porumb sau zahar pe plan mondial, romanii ar fi printre primii care ar muri de foame.
In topul tarilor care risca foametea, conform Bancii Centrale Europene se afla: Bangladesh, Maroc, Algeria, Nigeria, Liban, Egipt, Sri Lanka, Sudan, Hong Kong, Azerbaidjan, Angola si Romania.
Daca in lume suntem pe locul 12, in Europa suntem pe locul 1. In sfarsit suntem si noi pe locul 1. thumb_yello

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 19:43

nicuvar a scris:
Cristina a scris:

Ura ieftina de tip taliban nu era scrisa in articol. De aia ai uitat-o. Daca tot vorbim de una si de alta, te rog sa imi arati un articol, un editorial, o postare in care sa citesc necesitatea si eficienta unei telegondole la Vulcan. Pentru ca daca imi demonstrezi ca telegondola de la Vulcan este necesara si eficienta, atunci nu mai vorbesc nici eu despre mortii de la Uricani. Eu nu am gasit niciunul. In schimb despre mortii de la Uricani am gasit destule.
Apropo, maine este inmormantarea lor. Dumnezeu sa ii odihneasca.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 20:20

nicuvar a scris:
Un raport al Bancii Centrale Europene plaseaza Romania pe primul loc in Europa, si pe locul 12 in lume, intr-un top al tarilor cu cel mai mare grad de risc de infometare.
Astfel, daca maine nu s-ar mai gasi grau, porumb sau zahar pe plan mondial, romanii ar fi printre primii care ar muri de foame.
In topul tarilor care risca foametea, conform Bancii Centrale Europene se afla: Bangladesh, Maroc, Algeria, Nigeria, Liban, Egipt, Sri Lanka, Sudan, Hong Kong, Azerbaidjan, Angola si Romania.
Daca in lume suntem pe locul 12, in Europa suntem pe locul 1. In sfarsit suntem si noi pe locul 1. thumb_yello

Hong Kong?

Shocked

la asa sursa ( http://www.antena3.ro/romania/romania-pe-primul-loc-in-europa-in-topul-tarilor-cele-mai-expuse-la-foamete-117441.html ) , asa (dez)informare ... smiorc-trosc-pleosc ! Laughing

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 20:41

nicuvar a scris:
Cristina a scris:

Unde-ai vazut tu ca m-am referit la mesajul tau? Faptul ca te simti mereu cu musca pe caciula este strict problema ta Wink ...
nicuvar a scris:
Ciudat mod de a ti-o manifesta, luindu-te iar de un user. In loc sa faci recomandari tendentioase despre ce sa "le transmita" userul Cristina, puteai sa discuti strict despre articol si nu despre user Wink ...
nicuvar a scris:
Ura ieftina de tip taliban nu era scrisa in articol. De aia ai uitat-o.
Whatever ...
nicuvar a scris:
Daca tot vorbim de una si de alta, te rog sa imi arati un articol, un editorial, o postare in care sa citesc necesitatea si eficienta unei telegondole la Vulcan.
De ce nu te duci acolo sa vezi cu ochii tai, inainte de a vorbi? Ai fost? Ai vorbit cu miile de turisti care s-au plimbat cu ea? Dar este evident ca indiferent ce ar face -bun si bine- ministrul roman al turismului, tu nu vei aprecia... Iar daca nu ar face, ai spune ca de ce nu face, este? smile
nicuvar a scris:
Pentru ca daca imi demonstrezi ca ...,
Eu nu trebuie sa-ti demonstrez tie nimic, trust me Very Happy !
nicuvar a scris:
atunci nu mai vorbesc nici eu despre mortii de la Uricani.
Dar de ce sa nu vorbesti? Traim intr-o tara libera, nu stiai smile ?! Eu insa nu vad ce legatura exista intre telegondola de la Vulcan si accidentul nefericit de la Uricani... Poate ma luminezi tu.
nicuvar a scris:
Eu nu am gasit niciunul.
Fiecare gaseste ceea ce cauta.
nicuvar a scris:
Dumnezeu sa ii odihneasca.
amin

Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 23:35

Duminica seara, pe 7 ABC avem o emisiune intitulata AFV( America's Funiest Videos).

Mi-a placut mult una dintre ele.
Doi caini mari, fata in fata, cu un acelasi os in gura, fiecare apucand de cate o parte cu strasnicie.
Nici unul, nici celalalt nu-i dadea drumul, in ruptul capului.

Nu stiu de ce, dar imaginea respectiva m-a dus cu gandul la orice Alianta Politica
intre Partide.

Cred ca ar fi cea mai sugestiva sigla, pentru orice astfel de Alianta.

O zi buna tuturor!
Ion
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Feb 2011, 23:39

ps.: Am uitat sa spun ca dulaii averau culoarea parului diferita.
Ceea ce ar fi si mai sugestiv pentru aliante, nu?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 EmptyMar 08 Feb 2011, 01:45

Ion a scris:
Am uitat sa spun ca dulaii aveau culoarea parului diferita.
Ceea ce ar fi si mai sugestiv pentru aliante, nu?
...iar dulăii erau turbati, nu? smile

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 35 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 35 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: