__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Ştiri politice interne (I) Dum 07 Iun 2009, 13:14 | |
| Am deschis un topic asemănător celui de la "Internaţional" după ştirea care a fost dată pe Realitatea TV acum câteva minute.
Geoană şi-a dat demisia din Parlament în semn de protest că Băse a făcut companie electorală în Irak când s-a adresat militarilor de-acolo. Întrebare: de ce nu şi-a dat demisia de când a început Crin Antonescu să momească armata cu promisiuni? Doar pentru că el a făcut campania în ţară? _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 07 Iun 2009, 14:51 | |
| Motivaţia lui Geoană: "Acţiunile electorale ale preşedintelui Traian Băsescu din ultimele zile, prin care foloseşte Armata Română în scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare sunt inacceptabile. Nu admit folosirea imaginii pozitive şi a încrederii populaţiei în Armata Română în scop electoral, partizan". Toată ştirea pe Realitatea TV: http://www.realitatea.net/mircea-geoana-a-anuntat-ca-se-retrage-din-csat_533372.html _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 07 Iun 2009, 15:15 | |
| Băsescu este ebluisant! Citesc, pe HotNews, că Pârţe le-a spus militarilor din Afganistan că le dă sporurile înapoi: In cadrul intalnirii cu militarii romani din baza Qalat, el a dat asigurari ca sporurile restante ale militarilor vor fi platite in iunie si august: "Stiu ca aveti anumite ingrijorari legate de veniturile militarilor, va asigur ca in lunile iunie si august lucrurile vor fi rezolvate", a declarat Basescu.http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5794505-basescu-afganistan-sporurile-restante-ale-militarilor-vor-platite-iunie-august.htmPe website-ul Admimistraţiei Prezidenţiale apare un comunicat în care se spune: În alocuţiunea susţinută cu acest prilej [vizita în Afganistan] , şeful statului i-a felicitat pe militarii români din Batalionul 21 Vânători de Munte pentru efortul depus în cadrul misiunilor: "Vreau să vă asigur de tot respectul meu, de respectul şi dragostea românilor pentru Armata Română. Batalionul 21 Vânători de Munte este una din unităţile de elită ale Armatei Române şi am convingerea că vă veţi duce misiunea până la capăt în cele mai bune condiţii alături de aliaţii noştri americani".http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=11141&_PRID=Acum, am două nelămuriri: când minte Pârţe şi când spune adevărul? Tăierea sporurilor militarilor s-a făcut din iniţiativa ministrului apărării, care a urmat directiva Piticului Sadic, care este maestrul de ceremonii al lui Pârţe. Deci, dacă le-a tăiat, înseamnă că erau nişte foloase "de lux" pe care militarii (bugetari de lux) le primeau în mod necuvenit. Atunci... de ce le spune în Afganistan că o să le primească înapoi? Ori sunt justificate, ori sunt nejustificate! Hotărăşte-te Pârţe! A doua nelămurire este legată de "respectul său şi al românilor pentru Armata Română". Cred că, din perioada epurărilor staliniste, armata nu a mai fost supusă unui asemenea tir (justificat sau nu) cum a fost supusă din ianuarie încoace. Unde a fost Pârţe când armata era luată la refec? Este ca şi cum toată lumea ar zice despre fie-mea că-i curvă, eu tac din gură, nu iau nicio atitudine, dar vin seara acasă, o mângâi pe creştet şi-i spun că-s alături de ea... Dovadă că în "priceperea" sa, Geoană a avut dreptate: Pârţe face campanie electorală în Armată iar, după câte ştiu eu, aşa ceva este cam interzis de lege. A doua concluzie este că Pârţe este disperat rău, dacă face sluj pentru 100.000 de voturi de la militari. _____________________ Free your mind!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 07 Iun 2009, 19:11 | |
| - Anahoret a scris:
- Am deschis un topic asemănător celui de la "Internaţional" după ştirea care a fost dată pe Realitatea TV acum câteva minute.
Geoană şi-a dat demisia din Parlament în semn de protest că Băse a făcut companie electorală în Irak când s-a adresat militarilor de-acolo. Întrebare: de ce nu şi-a dat demisia de când a început Crin Antonescu să momească armata cu promisiuni? Doar pentru că el a făcut campania în ţară? Dar nu si-a dat demisia din Parlament, ci din CSAT. Si nici asta nu e corect, pentru ca functia de vicepresedinte al CSAT ii revine presedintelui Senatului, nu lui Geoana personal. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 07 Iun 2009, 19:43 | |
| - nicuvar a scris:
- Dar nu si-a dat demisia din Parlament, ci din CSAT. Si nici asta nu e corect, pentru ca functia de vicepresedinte al CSAT ii revine presedintelui Senatului, nu lui Geoana personal.
Ştiu, am văzut că am greşit, dar n-am mai avut cum să corectez. De fapt scrie şi în titlul ştirii de unde a plecat. Oricum, după cum am înţeles, şi-a dat demisia înainte să fie dat afară pentru că a fost numit la CSAT pe bază de ordonanţă de urgenţă, care nu prea ar fi tocmai constituţională. Dar ideea era alta, nu că Geoană a plecat din CSAT. Ideea este că Pârţe a făcut propagandă electorală într-o unitate militară (ceea e este ilegal) aşa cum şi EBA a încercat să facă acelaşi lucru, săptămâna trecută, la un liceu din Ploieşti. Numai că acolo i-au amintit copiii unde se află şi că nu are voie să-şi facă campanie. Militarii, se pare, sunt mai tăcuţi. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 14 Iun 2009, 10:12 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 14 Iun 2009, 16:22 | |
| Uite o poză inedită (pentru mine!): Iliescu purtând "brătări"... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 14 Iun 2009, 23:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- Uite o poză inedită (pentru mine!): Iliescu purtând "brătări"...
e trucata _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 15 Iun 2009, 03:54 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
e trucata Normal, nu-mi amintesc de asa ceva. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 15 Iun 2009, 05:42 | |
| - Emil Condor a scris:
Pentru ce a făcut atunci ar fi meritat să stea la "loc liniştit, loc cu răcoare"! Dar l-au băgat la zdup doar pe fazanul de Miron Cosma. Nu că n-ar fi meritat-o ortacul, dar de ce să stea acolo singur? Putea să fie cu el şi Ilici, să-i corecteze poeziile. _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 15 Iun 2009, 11:28 | |
| Despre intelectualii pupinbasesti, Mircea Badea dixit: "Basescu ii dispretuieste ca filosofi, dar ii tolereaza pentru ca sunt ospatari!" _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 19 Iun 2009, 14:09 | |
| Vor să-l "mânjească" şi pe Alistar? " ANI il acuza pe Victor Alistar de fals in legatura cu declaratia de avere * Transparency International: ANI il ataca pe Alistar dupa ce Transparency a sesizat problemele de integritate de la nivelul conducerii ANI" http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5841506-ani-acuza-victor-alistar-fals-legatura-declaratia-avere-transparency-international-ani-ataca-alistar-dupa-transparency-sesizat-problemele-integritate-nivelul-conducerii-ani.htmIn replica, Transparency International Romania sustine ca actiunea ANI impotriva lui Victor Alistar nu ar fi o urmare a unei conduite reprobabile a acestuia, ci o reactie tocmai la pozitia ferma a Transparency International fata de problemele de integritate de la nivelul conducerii ANI, semnalate de avertizori, si fata de riscurile promovarii unor coduri insuficient elaborate, se arata intr-un comunicat al Transparency, remis HotNews.ro. Reprezentantii Transparency International mai precizeaza ca resping ferm "orice incercare de intimidare a membrilor si personalului asociatiei" si sustin in continuare "pozitia Transparency in lupta anticoruptie din Romania". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 19 Iun 2009, 21:54 | |
| "Prunea este cel mai inalt oficial al FRF anchetat deocamdata, insa la DNA Pitesti a fost invitat deja si Mircea Sandu, cel care nu a putut merge la sfarsitul lunii mai, invocand deplasari externe, insa acum a revenit in tara si va fi chemat in curand."
Ma intreb, daca autoritatile m-ar chema la ancheta si eu sa le spun ca nu am timp de ei, ce s-ar intampla? Daca nimeni nu e mai presus de lege, cum se face ca in tara asta toate jigodiile scapa basma curata? Si cum e posibil ca unii, oameni cinstiti de altfel, sa le ia apararea? Cum pot fi atat de orbiti, incat sa creada minciunile insirate cu nerusinare de specimene care nu au dreptul sa se numeasca oameni? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 19 Iun 2009, 22:02 | |
| Simplu, Dolion: dacă timp de 20 de ani ai să mănânci numai mâncare de cartofi cu mărar, o să ajungi să nu-ţi mai placă altceva. Or, de 20 de ani noi, la nivel politic, avem pe masă doar mâncare de cartofi cu mărar. Dacă sunt vreo câteva zeci care au apucat să guste şi din alte bucate... însă peştera lui Platon îi nivelează imediat. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 20 Iun 2009, 01:14 | |
| - dolion a scris:
- "Prunea este cel mai inalt oficial al FRF anchetat deocamdata, insa la DNA Pitesti a fost invitat deja si Mircea Sandu...
Cu nerăbdare astept să-l văd pe Sandu plătind pentru multele ilegalităti comise în fruntea FRF. El si Constantin trebuiesc fixati bine, bine de tot. Ceilalti sunt doar niste pupători de dorsală mărunti. Asta nu înseamnă că nu trebuie să le arătăm si lor calea cea dreaptă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 24 Iun 2009, 11:20 | |
| Fain articolul... de râsul (plânsul); scris cu umor folosind doar "materialul clientului". Ăştia sunt, îi vedem / auzim toată ziua. În ce limbă se exprimă politicienii noştri? Zakon Rumunskii Iazâkde Lelia MUNTEANU | 24 IUNIE 2009 Mă uit la televizor, până târziu în noapte, când mi se termină punga cu seminţe. Învăţ destule, pricep multe, un singur lucru nu reuşesc să înţeleg: în ce limbă se exprimă politicienii. Aduce cu româna,mi-e clar, dar se întâmplă des să pierd poanta, ca atunci când prindeam bulgarii cu ligheanu’. Exemplul cel mai recent, ca să nu ziceţi că bat câmpii: Staborul PSD de la Turnu Măgurele. Un frumos buchet de înjurături. (Mi-am notat câteva; nu se ştie când am nevoie). N-am apucat să mă pătrund de justeţea lor, că iese Ministrul Dandana la faţa cortinei (fraţilor, când eliberează Pleaşcă portofoliul, Nica trebuie pus la Cultură şi Culte). Zice că, de fapt, de la Turnu Măgurele le-au trimis bezele aliaţilor. Alio! Vorbiţi mai citeţ! Că „tâmpit” e un compliment – de când ne-a explicat Preşedintele Gânditor ce şi cum e cu şcoala – sunt de acord. Da’ de când „ăla mic cu bune-n cap” (citez din memorie) e o formă de reverenţă în faţa Şefului Executivului? De când „drojdierule” (sau n-am auzit eu bine) e o formă de alint? De când „fură cum respiră” e un omagiu adus neobositului ministru al Economiei? De când „adunat de pe gârlă” (parcă aşa era) înseamnă „omul potrivit la locul potrivit”, referitor la ministrul de Finanţe? De când „bagabonţeala asta” trebuie înţeleasă ca „iniţiativă legislativă”? „Un bou” a devenit „eminentul meu coleg portocaliu”? Strigătul de luptă al Marelui Lopătzel Mircea („Daţi, mă, în ei!”) ce mai e? Invitaţie la vals? Te trailes bahtalo, moro praleo, că sukar mai conduci partidul, trăi-ţi-ar Audiu lu matale... După cum mânuiesc oral pesediştii limba română, eu i-aş da delicatei Eba titlul de membră corespondentă a Academiei, secţia Cuvinte Încrucişate. După acest scurt calup publicitar, hop şi eu cu soluţia. Ruşii au o lege a limbii: „Zakon Ruskii Iazâk”. Tocmai lucrează s-o îmbunătăţească. Cum e: dacă un politician violează stilistica (că gramatica au făcut-o praştie), marcă banu. Vă daţi seama ce-ar fi să le tăiem amendă alor noştri de câte ori o dau în gard? Unu, că-i scuturăm de tot ce-au furat, şi doi, că se umple Vistieria. La noi asta n-ar fi lege, ar fi Program Anti-Criză.lelia.munteanu@gandul.infohttp://www.gandul.info/puterea-gandului/zakon-rumunskii-iazak.html?4237;4592164 :applause: _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 24 Iun 2009, 17:03 | |
| Mi-a plăcut: - Gândul a scris:
- Un frumos buchet de înjurături. (Mi-am notat câteva; nu se ştie când am nevoie).
Iar asta este cea mai tare: - Gândul a scris:
- ...dacă un politician violează stilistica (că gramatica au făcut-o praştie), marcă banu.
Vă daţi seama ce-ar fi să le tăiem amendă alor noştri de câte ori o dau în gard? Unu, că-i scuturăm de tot ce-au furat, şi doi, că se umple Vistieria. La noi asta n-ar fi lege, ar fi Program Anti-Criză. Eu aş extinde-o şi la presă. CNA-ul şi-ar roade unghiile de ciudă! Ar vedea toată lumea cât este de inutil! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 09:45 | |
| Soluţii, nu discuţii: înjuraţi copios de aliaţii lor, pedeliştii au decis să nu le dea replica pesediştilor, ci să le schimbe, în linişte, oamenii din funcţii . Ministrul Berceanu demite patru directori propuşi de PSD, doi chiar de Liviu Dragnea. „E de preferat să-ţi spună tâmpit un duşman decât să-ţi spună prostănac toţi colegii” (Radu Berceanu, ieri, la Interviurile Gândul, mesaj către PSD) „Tâmpitul“ Berceanu rade patru pesedişti mititei dintr-o lovitură http://www.urbaniulian.ro/2009/06/24/mai-bine-te-face-tampit-un-dusman-decat-sa-te-faca-prostanac-toti-colegii/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Joi 25 Iun 2009, 09:48, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 09:47 | |
| Ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul Dan Marian, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Vaslui, a făcut o declaraţie şoc: “Îmi dau demisia din PNL şi mă înscriu în PD-L. Regret nespus că PNL nu a dorit o guvernare împreună cu PD-L şi sper ca, prin gestul meu, să dau un semnal puternic pentru construcţia unei drepte cu adevărat puternice în România”. Dincolo de declaratia facuta de fostul deputat PNL, trebuie spus ca pozitia PNL in Parlament tinde sa devina extrem de dificila. Dan Marian, a facut parte din echipa lui Tariceanu. Acesta incepe acum sa actioneze, ducand PNL intr-o pozitie extrem de grea. Acuzand faptul ca , Antonescu Crin duce partidul intr-o directie gresita, dovada fiind rezultatele dezastruoase de la alegerile europarlamentare, Tariceanu a aplicat prima lovitura, prin Dan Marian. Acesta din urma, da glas unei nemultumiri care a framantat puternic si framanta PNL , intrucat in mod firesc acest partid ar trebui sa puna bazele unei drepte puternice in Romania. Jocurile sunt facute astfel incat, prin apropierea UDMR de PDL, PNL va fi pus in fata faptului ca, prin apropierea de PSD sa isi piarda si mai multi parlamentari care nu au unde sa treaca decat la PDL, sau sa sustina PDL in Parlament, ducand implicit la izolarea a PSD in Parlament. Care, dupa alegerile prezidentiale, va inregistra la randul lui dezertari catre PDL. http://www.urbaniulian.ro/2009/06/24/pnl-a-inregistrat-ieri-primul-parlamentar-care-trece-la-pdl/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 16:40 | |
| - Cristina a scris:
- Soluţii, nu discuţii: înjuraţi copios de aliaţii lor, pedeliştii au decis să nu le dea replica pesediştilor,
ci să le schimbe, în linişte, oamenii din funcţii Ministrul Berceanu demite patru directori propuşi de PSD, doi chiar de Liviu Dragnea. adica Berceanu schimba ministrii din razbunare, dintr-un disconfort personal? si tu consideri asta meritoriu? hm... asta e pedeleu, dupa modelul basescu... totul este o afacere "de familie", totul este "personal", "ce-i al meu e al meu si ce-i al tzarii, e tot al meu"! ce ne mai miram ca banii din buget merg la campania lui EBA si a lui taticu _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 16:51 | |
| - Cristina a scris:
- Ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul Dan Marian, ...
Traseisti politici am vazut , VAD … si sigur ca voi mai vedea ! Ramura "de dreapta" pedelista de unde e de fapt? traseistii de la PNL... cica mai liberali decat liberalii! stoica, boureanu, stolojan, turcan... liberali? ha! Nu ii aprob, nu ii stimez, nu ii votez ! Indiferent citi oameni ar mai aduce in PDL datorita functiei si pozitiei lor. Convingerile lor politice pleaca de la stomac si nu de la creier. Ei au “drumul lor” … si miine vor fi in alta barca, impreuna cu echipajul lor. Pot fi folositi, evident, dar nu mai mult decit CHEWING-GUM. Asta este strategia PDLEBA? Ce ma mir, asta este strategia dintotdeauna a lui basescu, pe asta s-a bazat intreaga lui ascensiune politica... "dezbina si stapaneste"! Dar poate asta ii va fi si sfarsitul! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 16:57 | |
| - Cristina a scris:
- Ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, ...
As avea o rugaminte / propunere, la toti userii de fapt... daca ati putea, va rog, sa scrieti mesajele pe o suprafata mai "ingusta", adica la afisare sa se incadreze in latimea paginii cata se vede pe monitor, sa nu mai trebuiasca sa facem scroll din bara de jos, ca sa vedem tot textul. Nu stiu daca m-am facut inteleasa... daca nu, poate Emil sau Abbi sa explice mai clar. (nu stiu daca exista vreo posibilitate din setarile forumului sa se limiteze latimea paginii??? ) Multumesc mult. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 18:12 | |
| - aurora a scris:
- Cristina a scris:
- Soluţii, nu discuţii: înjuraţi copios de aliaţii lor, pedeliştii au decis să nu le dea replica pesediştilor,
ci să le schimbe, în linişte, oamenii din funcţii Ministrul Berceanu demite patru directori propuşi de PSD, doi chiar de Liviu Dragnea. adica Berceanu schimba ministrii din razbunare, dintr-un disconfort personal? si tu consideri asta meritoriu?
hm... asta e pedeleu, dupa modelul basescu... totul este o afacere "de familie", totul este "personal", "ce-i al meu e al meu si ce-i al tzarii, e tot al meu"!
ce ne mai miram ca banii din buget merg la campania lui EBA si a lui taticu Nu te-am auzit sa te fi revoltat la fel de tare, atunci cind penalii au facut EXACT la fel ! In fine, cert este ca exista functii politice, peste tot in lume, tocmai pentru ca de ex. politica propriului partid nu se poate duce la indeplinire de catre directorul care ti-o contesta si care te mai si face "timpit" . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 18:23 | |
| Da, e fain să stai răzămat de pălang şi să te uiţi cum fac doamnele politichie. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 25 Iun 2009, 18:47 | |
| - Cristina a scris:
- Nu te-am auzit sa te fi revoltat la fel de tare, atunci cind penalii au facut EXACT la fel !
In fine, cert este ca exista functii politice, peste tot in lume, tocmai pentru ca de ex. politica propriului partid nu se poate duce la indeplinire de catre directorul care ti-o contesta si care te mai si face "timpit" . Termenul de mai sus se refera la membrii PNL ? Nu stiu ce anume "au facut EXACT la fel", n-am auzit de liberali care sa se fi "gratulat" cu unii pe care apoi sa-i dea afara din cauza asta. Atunci sa faca asa cum a propus Dragnea, sa isi asume fiecare partid ministerul pe care l-a luat, de sus de la ministru, pana jos in teritoriu. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
| | | | Ştiri politice interne (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |