LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar problema reclame muzica_traditionala taieri humanitas 23 google Limba Fantasy padure drumetie brasov curiozitati Popasul romana sibiu istorie CPSF internet 1918 comment-143 politica mediu 1 efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 2 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 2 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyJoi 25 Iun 2009, 19:50

Penali sunt toţi, Cristina! Laughing Laughing Laughing
Eventual unii sunt mai penali ca alţii!

Măi oameni buni, ştiţi cum este politica românească? Exact ca un meci de fotbal: cei din galerie îşi sparg capetele în tribune iar jucătorii fac blaturile în vestiar.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyLun 29 Iun 2009, 14:37

Deci, chiar acuma am vazut pe sticla ca in judetul Olt, undeva pe Olt, niste tipi faceau baie si au gasit o gramada de fiole cu sange (in Olt) si acuma se fac cercetari daca-i sange uman sau animal si de unde provine... Si daca-i sange uman ? De ce nu l-au folosit atunci cand toata tzara se dadea de totzi peretzii ca nu sunt donatori... Spurcata tzara. Mai vretzi ceva despre Rromanistan (Absurdistan - ca-i tot aia) ???? Nu stiu de ce dar am impresia (tot mai accentuata) ca se doreste ca tzara asta sa devina ceva de necondus si neguvernat. Peste tot haos, jeg, insulte, megalomanii deshantzate (vezi noua catedrala a lu - Nu Stiu Cui vrea sa-si faca monument), curve si ektzetera. Si dupa aia sa ne keme la vot. Vot ? Ce-i aia in spatziul asta ? si daca te mai si apuci sa urmaresti ce zic aia pe sticla la Antena 3 bolunzeshti de totului tot si-tzi doreshti sa locuieshti undeva la Punta Arenas (da´ si acalo e cam prea aproape si io n-am banii pentru distractzia asta ca daca i-as avea.......)

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyLun 29 Iun 2009, 14:52

cactus a scris:
Deci, chiar acuma am vazut pe sticla ca in judetul Olt, undeva pe Olt, niste tipi faceau baie si au gasit o gramada de fiole cu sange (in Olt) si acuma se fac cercetari daca-i sange uman sau animal si de unde provine... Si daca-i sange uman ? De ce nu l-au folosit atunci cand toata tzara se dadea de totzi peretzii ca nu sunt donatori... Spurcata tzara. Mai vretzi ceva despre Rromanistan (Absurdistan - ca-i tot aia) ???? Nu stiu de ce dar am impresia (tot mai accentuata) ca se doreste ca tzara asta sa devina ceva de necondus si neguvernat. Peste tot haos, jeg, insulte, megalomanii deshantzate (vezi noua catedrala a lu - Nu Stiu Cui vrea sa-si faca monument), curve si ektzetera. Si dupa aia sa ne keme la vot. Vot ? Ce-i aia in spatziul asta ? si daca te mai si apuci sa urmaresti ce zic aia pe sticla la Antena 3 bolunzeshti de totului tot si-tzi doreshti sa locuieshti undeva la Punta Arenas (da´ si acalo e cam prea aproape si io n-am banii pentru distractzia asta ca daca i-as avea.......)

Am vazut si eu... erau eprubete cu sange, de-alea pentru analize,
nu flacoane cu sange pentru perfuzii !!!

Cactus... e vorba de oameni, sau de unii oameni,
scursuri ale societatii sau cum le putem spune?!?
Pentru de-alde de-astia nu exista lege, nu exista guvern.
De-astia sunt peste tot, in orice tara (doar ca nu auzim noi de ei?
decat atunci cand se intampla cazuri oribile de care afla toata lumea?)

Uite un caz, mai putin grav, poate, decat acesta cu sangele.
O firma face contract cu o alta firma ca sa trimita facturile la domiciliul clientilor.
Incepe sa ploua cu probleme, reclamatii, clientii nu primesc facturile, nu platesc,
firma le taie serviciile... taraboi peste tot,
Dupa o vreme, la o groapa de gunoi sau pe un maida sau printre blocuri,
se gasesc saci intregi de facturi aruncate!
Cine e de vina?

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyLun 29 Iun 2009, 15:50

da DAR - daca ai dreptate ca erau probe cu sange pentru analize atunci sunt de doua ori criminali... DACA era sange pentru transfuzii - atunci au pe constiintza potentziale suflete care poate aveau nevoie de sangele ala; DACA era sange rezultat de la analize atunci pot fi foarte usor acuzati de tentativa de genocid - sau cum numesti tu omorul in masa facut din culpa ? DACA era sange infectat cu SIDA sau... No comment

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyLun 29 Iun 2009, 16:13

cactus a scris:
da DAR - daca ai dreptate ca erau probe cu sange pentru analize atunci sunt de doua ori criminali... DACA era sange pentru transfuzii - atunci au pe constiintza potentziale suflete care poate aveau nevoie de sangele ala; DACA era sange rezultat de la analize atunci pot fi foarte usor acuzati de tentativa de genocid - sau cum numesti tu omorul in masa facut din culpa ? DACA era sange infectat cu SIDA sau... No comment

asa este cum spui... chiar la asta ma gandeam, ca sangele pentru analize poate fi
si sange bonav!!!

la tv a spus ca deocamdata s-a recomandat localnmicilor sa nu intre in apa Oltului...
dar nici macar nu se stie DE UNDE vin pe apa acele eprubete... se ancheteaza!

cine a facut o asemenea fapta?
un descreierat, o minte bolnava, sau un idiot inconstient, un prostovan,
sau un lenes ca sa nu-si faca serviciul... cine poate sti?

ceea ce vroiam sa spun este ca asta nu vad sa aiba legatura cu faptul
ca s-a intamplat in Romania... ca se putea intampla oriunde.

Am citit un gen de "informare-avertizare" de oameni care pun seringi-ace
infectate cu SIDA... persoane care s-au asezat pe un scaun in metrou sau la cinema
s-au intepat si astfel s-au infectat si chiar au murit.

Am citit de asistenta medicala care deliberat a ucis bebelasi (nu in Romania).
Dar cate atrocitati nu citim ca se intampla in toata lumea.

Eu ma simt binecuvantata ca m-am nascut in tara asta, a noastra.
Sunt atatea altele pe acest pamant, mult mai prapadite si mai sarace
si mai chinuite decat a noastra.
Sa nu ne osandim la Dumnezeu.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyLun 29 Iun 2009, 19:55

Cristina a scris:
Nu te-am auzit sa te fi revoltat la fel de tare, atunci cind penalii au facut EXACT la fel smile !
Cristina a atins esenţa: EXACT la fel! Twisted Evil
Nu este nicio diferenţă între politicieni! Acum m-aţi înţeles când am spus că toţi sunt o apă şi-un pământ? Iar noi ne certăm ca fraierii? oh da!
Acum îmi înţelegeţi scârba de vot?

aurora

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMar 30 Iun 2009, 12:36

Basescu a fost la ghicitoare! Cica iar s-alege! Laughing

Citat :
Să-ţi dau în bobi
de Lelia MUNTEANU | 30 IUNIE 2009

Au, ochiosule şi aspectosule, zi zău: mă cunoşti? Sunt Lamborghina, fata lu Mercedeza. So mai ki keres? Trăieşti bine, băftosule... Ce mai palat janes ai! Mai şukar ca Palatu de Aramă. Ştii c-a avut regele Stănescu nuntă mare, a dat-o pe prinţesa Ancuţa după Biriţă, care a lăsat-o pe Aluna, care-a venit bunicu lu asta, Piţigoi, cu paru pă ei. Un’ te uiţi?... În palatu lu prinţul Leo, la Strehaia, e jale, c-a fugit Şocâte cu cuscră-sa şi cu mirliardele – vezi ce face dragostea din rom? Dela drac, bine că la tine-i linişte şi voie bună, aud gheaţa cum ţi se topeşte-n pahar...

Hai să-ţi dau în bobi, să-ţi vezi soarta. N-am nici un deranj, că d-aia am venit. Io-ţi zic ce nu găseşti pe goagăl, că-s mai tare ca Herodot. Mai lasă telefonu ăla, pune-l jos! Cu cine vorbeşti? Îl ştiu, e om bun, da-i adevărat că umblă-n picioare pe sub pat?

Dă-te mai hakana, să cern lintea. Concentrează-te pă temeiu tău: „41 de bobi, bine ştiţi, bine gândiţi, bine vă potriviţi, dacă-i bine şi după gând să pice 9, colac în prag şi bucurie într-amândouă mâinile, dacă nu să pice 2 şi să nu s-aleagă nimica de voi”... Fă şi tu semnu crucii deasupra... Te-am văzut ieri cu patriarhu, ai credinţă mare. Au, mo ilo, ce-ai pă tine? Îţi ies vorbe multe, vezi să nu-ţi facă duşmanii cheie. Ştiu că nu te laşi, ce baro talento ai să le bagi şi tu vorbe! Ia pune-ţi o dorinţă, să vedem dacă se-mplineşte. Nu mi-o spune, c-o ştiu. Au, da ce baftă chioară ai, care la noi se zice noroc porcesc. Talian bahtali, să trăieşti, că iar te-alegi! Auzi, te-ai visat adunând ghinde? Vreau să-ţi ghicesc dacă-ţi iese şi belşug de bani... Da’ ce visezi, trăi-ţi-ar Elenele lu matale? Canci? Aha, tot visezi ceva. Apă zici...? Ce coşmare ai pă tine, Împăratule! Apă mare – lac rusesc? Las’ să-ţi moară concurenţa înecată... Adă-ncoa ghiocu ăla, da’ gingaş, să nu-l fărâmi: ce ţi-arată ţie aici, în partea asta? Un om însemnat, da’ mai prostănac de felu lui. Ce observi? Las’ că observ io: are preşidenţioasele legate. Mergi la sigur, Traiane şi Zeuse, să mor dacă te mint, să nu-mi spui mie Lamborghina...

Hai, te pup, să nu te-atingă focu neam de neamu tău! Da’ de apă n-am cum să te scap...
http://www.gandul.info/puterea-gandului/sa-ti-dau-in-bobi.html?4237;4605893

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMar 30 Iun 2009, 21:46

Antena 3 - acuma - sinteza zile... halucinant
Deci ministerul de finantze are 100.000 angajatzi iar armata romana - cu soldatzi cu tot - are 80.000 persoane...

Tzepeeeeesh

Da - mi-e scarba ca traiesc in tzara asta... sorry dar mi-e greatza...

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMier 01 Iul 2009, 15:44

PRM a semnat cu PD- L un acord de colaborare pentru Primăria capitalei.

PRM (Vadim), PNG (Becali) şi PD- L au acum majoritatea în Consiliul General.

PRM are şi un vice-primar.

De ce ne intereseaza cine este in Consiliul General al Primariei? Pai iaca de ce, ca iaca ce aproba acest
Consiliu. Asa s-a procedat cu blocurile supradimensionate care s-au construit sau se construiesc
acum in Bucuresti. Au luat aprobarile pentru 7 etaje, au inceput lucrarile si apoi au construit 17 etaje sau mai multe.
Intr-adevar nu au invatat nimic din incendiul care a fost zilele trecute, pentru ca nu i-a afectat pe ei,
iar de restul nu-i intereseaza.

"Consiliul General a aprobat in sedinta de pe 30 iunie mai multe Planuri Urbanistice ce ne pot pune in pericol viata.
Acest lucru se intampla la doar cateva zile dupa incediul de la Biserica Armeneasca.
Consiliul General a aprobat in cadrul sedintei de ieri, 30 iunie 2009,
mai multe Planuri Urbanistice Zonale ce contravin prevederilor legale si bunului simt.
Planul Urbanistic Iancu de Hunedoara 48 inseamna un mastodont de 70 de metri langa o casa veche de 10 metri.
Constructia se afla in Zona Protejata Caderea Bastiliei ce prevede o inaltime maxima de 13 metri.
Trebuie mentionat faptul ca fundatia si primele niveluri au fost deja turnate pentru o inaltime mai mica,
iar acum constructorul doreste sa realizeze mai multe etaje pe aceeasi fundatie.
Acest lucru poate duce la prabusirea cladirii.

Planul Urbanistic Serban Voda 225 prevede un bloc de aproximativ 50 de metri si 12 etaje langa Cimitirul Bellu,
unde se pot construi maximum 4 etaje.

Consideram ca autoritatile locale nu au invatat nimic din incendiul catastrofal
care a distrus o parte din monumentul istoric Biserica Armeneasca.
Decizia consilierilor de a vota planuri ce au consecinte incalculabile asupra arhitecturii,
traficului si mediului din Bucuresti este in contradictie chiar cu declaratiile recente ale ministrului Culturii:
“Acest incendiu este o dovada în plus ca asemenea porcarii imobiliare nu mai trebuie facute.
Acest turn a fost o ilegalitate de la bun început, iar acum culegem roadele coruptiei".
Din pacate, deciziile de ieri ale Consiliul General vor avea consecinte fara ca cineva sa fie tras la raspundere...
la fel ca in cazul celor care au aprobat Planurile Urbanistice de la Biserica Armeneasca sau Catedrala Sfantul Iosif.

Singura speranta este ca noi, opinia publica – cetateni si presa – sa prezentam aceste decizii drept ceea ce sunt,
hotarari cu efecte grave pe termen lung care vor lasa generatiilor urmatoarea un oras mai poluat,
mai urat si mai periculos.

O prezentare detaliata a Planurilor votate ieri de consilieri, inclusiv a problemelor, se gaseste la adresa http://asociatiabucuresti.ro/blog/

http://www.badin.ro/2009/07/nu-am-nvatat-nimic-din-tragedia-de-la-armeneasca-a.html?lsid=924D85CA82383C7384CB2B9F273D11AD

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMier 01 Iul 2009, 17:53

Facilităţi pentru companii:
Firmele care vor solicita amânarea la plată a datoriilor bugetare pe o perioadă de şase luni vor fi obligate să garanteze rambursarea ulterioară a obligaţiilor restante printr-o scrisoare de garanţie bancară şi/sau imobiliară, care să acopere sumele amânate la plată, precum şi majorări de întârziere, potrivit unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului.
Pentru a beneficia de amânarea la plată a datoriilor bugetare, firmele trebuie să îndeplinească, cumulativ, o serie de condiţii, respectiv să nu înregistreze obligaţii fiscale restante la 30 septembrie 2008, să aibă depuse toate declaraţiile fiscale, să nu aibă înscrise fapte în cazierul fiscal şi să nu se afle în procedura insolvenţei.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/857225/Facilitati-pentru-companii-/

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyMier 01 Iul 2009, 17:54

Proiecte de energie alternativă în România:
Fondul internaţional de investiţii, Oxford Sustainable Group (OSG) intenţionează să se implice în proiecte de energie regenerabilă în România în valoare de aproape un miliard de euro, a declarat pentru Mediafax directorul grupului, Hadley Barrett.
Oxford Renewable Energy Fund 9 (OREF 9) este noul fond lansat de OSG, cu o ţintă de capitalizare de 200 milioane de euro. În România, OREF 9 vizează construcţia unui parc eolian de 450 MW şi a unei unităţi de producţie a energiei din biomasă de 10 MW.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/857158/Proiecte-de-energie-alternativa-in-Romania/

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyVin 10 Iul 2009, 19:44

Costel Iancu, supranumit de presă "Demnitarul interlop", a fost achitat de Tribunalul Dolj.

Costel Iancu, fostul director al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare, a fost găsit nevinovat de Tribunalul Dolj în dosarul penal în care era acuzat de constituire de grup infracţional organizat, lipsire de libertate, ameninţări, loviri şi alte violenţe. În presă au apărut fotografii şocante cu un bărbat care susţinea că fostul membru PDL l-a lipsit de libertate, l-a bătut şi l-a dezbrăcat în pielea goală, dar judecătorii nu au fost impresionaţi.

În această cauză au mai fost judecate, alături de Iancu, alte cinci persoane. Şi acestea au fost achitate. Pronunţarea hotărârii Tribunalului Dolj a fost dată, astăzi, după ce protestul magistraţilor de la Tribunalul Dolj a luat sfârşit.

În motivarea hotărârii, judecătorii au menţionat faptul că fostul director al ANIF Constantin Iancu nu l-a sechestrat pe omul de afaceri vâlcean Andrei Alexandru, conform unor alineate din articolul 10 din Codul Penal, potrivit cărora fapta nu există, iar faptele săvârşite de acesta nu prezintă elementele constitutive ale unei infracţiuni.

"Indiscutabil, vom ataca această decizie prin recurs la Curtea de Apel Craiova", a declarat Flavius Cristea, procuror DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova.

Fostul director al ANIF Constantin Iancu, a fost trimis în judecată, alături de Lucian Bâltac, Geromin Bâltac, Laurenţiu Capotescu, zis Pătatu’, Marian Sandu, fost Cristescu, zis Fibră, şi Robert Bâltac pentru constituirea unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea unui asemenea grup, sechestrare şi lipsire de libertate.

Sursa: [Mediafax]

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:05

Numai citindu-le numele si te lamuresti cu cine ai de-a face! Iar jigodiile de judecatori ii declara curati ca lacrima! Simt ca ma sufoc, ar trebui pusi cu totii la zid si impuscati asa cum l-au impuscat pe Ceausescu. Oare cu ce l-au gasit vinovat pe ceasca? Glumesc, dar vina lui e din ce in ce mai insignifianta fata de ororile din ziua de azi!

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:39

dolion a scris:
ar trebui pusi cu totii la zid si impuscati asa cum l-au impuscat pe Ceausescu.
Nici aşa, pentru că am ajunge ca pe vremea lui Robespiere şi ar muri 5 jigodii şi 10 nevinovaţi. Măcar de-ar fi destituiţi şi tot ar fi ceva. Sau puşi să plătească daune. Păcat că Statul nu se poate da în judecată pe sine însuşi la CEDO.

cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:49

Anahoret a scris:
dolion a scris:
ar trebui pusi cu totii la zid si impuscati asa cum l-au impuscat pe Ceausescu.
Nici aşa, pentru că am ajunge ca pe vremea lui Robespiere şi ar muri 5 jigodii şi 10 nevinovaţi. Măcar de-ar fi destituiţi şi tot ar fi ceva. Sau puşi să plătească daune. Păcat că Statul nu se poate da în judecată pe sine însuşi la CEDO.

Pai tu nu pricepi ca toata chestia asta repeta revolutia franceza ? 1789 / 1989

Conventia iacobina a fost - searbada dar a fost; apoi, daca iei la rand etapele revolutiei franceze vei vedea ca gaseshti corespondentul lor in Rromanistan peste o punte de doua secole: girondinii, thermidorienii, directoratul - din coruptie in coruptie amestecata cu strigate republicane si "revolutionare" care se dilueaza pe parcurs - culmineaza cu apogeul coruptiei (directoratul) si se incheie cu o dictatura - la inceput dictatura personala a primului consul (cea mai benefica pentru Franta) si se incheie cu imperiul - apogeul unei dictaturi scapate din frau. Cam asta e. Egalitate-Fraternitate-Suveranitate = idei reduse la singurul deziderat logic al unei mar mishcari sociale: egalitate (egalitatea in fatza legilor) Cam asta e. Fraternitate ? Suveranitate ? Bullshit. Egalitatea este ceea ce conteaza - cu conditia sa fie reala. In rezumat cam asta ar fi

Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:56

dolion a scris:
..., dar vina lui e din ce in ce mai insignifianta fata de ororile din ziua de azi!
thumb_yello No No No

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:58

Citat :
Conventia iacobina a fost - searbada dar a fost; apoi, daca iei la rand etapele revolutiei franceze...
Asta înseamnă că ar trebui să aştept restauraţia?
Adică să vină din nou comunismul? Sincer să fiu nici atunci nu m-am simţit foarte bine. Şi, dacă stau să trag linie şi să adun, acum aş cam fi pe plus. Măcar şi pentru unicul fapt că avem posibilitatea să butonăm împreună.

cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptySam 11 Iul 2009, 00:12

Anahoret a scris:
Citat :
Conventia iacobina a fost - searbada dar a fost; apoi, daca iei la rand etapele revolutiei franceze...
Asta înseamnă că ar trebui să aştept restauraţia?
Adică să vină din nou comunismul? Sincer să fiu nici atunci nu m-am simţit foarte bine. Şi, dacă stau să trag linie şi să adun, acum aş cam fi pe plus. Măcar şi pentru unicul fapt că avem posibilitatea să butonăm împreună.

Noi n-am avut parte de comunism; omenirea inca nu a avut parte de comunism...
Comunismul e cu totul altceva pentru care omenirea, inca multe generatzii de aici incolo, nu e pregatita; si poate nici nu va fi vreodata...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptySam 11 Iul 2009, 00:18

cactus a scris:
Noi n-am avut parte de comunism; omenirea inca nu a avut parte de comunism...
Comunismul e cu totul altceva pentru care omenirea, inca multe generatzii de aici incolo, nu e pregatita; si poate nici nu va fi vreodata...
Mda! Ne apropiem rapid de comunismul global. Atunci o să fie "vesel"...

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptySam 11 Iul 2009, 08:03

Da si nu; dar sa revenim la subiect...
Chiar daca, dupa revolutie, in Franta a revenit monarhia, ea nu a mai fost nici de departe ceea ce a fost. Constitutia si egalitatea in fata legii sunt cuceririle revolutionare care s-au mentinut si se mentin.

In Romania ? Nu cred ca perioada de dupa 1944 ar putea fi considerata o etapa in evolutia istorica normala a Romaniei fiindca dupa razboi, si datorita nerecunoasterii statutului de co-beligeranta, Romania a fost ocupata de rusi ajungand practic la stadiul de colonie. Dupa plecarea din tara a rusilor a devenit protectorat rusesc. Aici merita un mic excurs... Nu ti se pare curios semnul egalitatii intre Commonwealth si CAER ? De facto e unul si acelasi lucru - metropola dicta in ambele cazuri chiar daca fostele colonii isi aveau propriile lor guverne...
Sorry,dar am dreptate.

Acuma sa-i raspundem lui Emil ... ne apropiem de o globalizare (Comisia Trilaterala si celelalte au decis de mult timp globalizarea) dar aceasta va fi facuta pe etape care ar arata cam asa:
- avem UE (mai putin Norvegia dar si asta se va adauga atunci cand n-o sa mai aiba petriol)
- avem Rusia care va reveni la frontierele ei pana la Urali (inclusiv, dar nu mai departe) incorporand din nou sub o forma sau alta Ucraina si Bielorusia. Nu-mi pot imagina rusii renuntand la Crimeea si la granarul ucrainean. Divizarea Ucrainei trebuie uitata - conditiile socio-politice contemporane nu o mai permit.
- avem fostele republici sovietice de dincolo de Urali - toti sunt mahomedani si sunt sanse sa se uneasca intr-un fel de confederatia, plus ca au hidrocarburi cat incape - DAR exista si sanse reale pentru refacerea CSI
- China-i China; aici nu prea este mult de discutat
- Japonia-i bine merci la locul ei, face parte din Comisia Trilaterala si din G8 si din... si daca n-o sa aiba parte de un cutremur apocaliptic o sa ramana bine merci mare si tare
- America de Sud - se vehiculeaza ideea unei confederatii. De fapt exista pacturi in acest sens si se si vehiculeaza ideea unei monede unice
- mai la nord avem Mexic-SUA-Canada unde ideea unui stat unic e vehiculata tot mai mult cu Amero ca moneda unica DAR mai exista si varianta ca prima data SUA sa se scindeze in state independente (curios scenariu paralela: CSI - SUA) si numai dupa aceea sa se uneasca cu Mexic si Canada si in finalul finalului sa se faca unirea tuturor statelor din cele doua Americi intr-o singura entitate politica
- ce-o mai ramas ? Orientul Mijlociu - nul problemo... mentinem arabii intr-o super stare conflictuala cu un caine de paza teribil in coasta si DACA Israelul si-ar pune mintea ar lichida pronto statele arabe din jur acuma cand sunt atat de slabite, PLUS ca marea finanta tot la evrei se gaseshte (desi China detine obligatii americane cat sa pravaleasca dolarul dar nici China nu are vreun interes in sensul asta; mai face ea valuri din cand in cand). La care mai adaugam ca arabii astia sunt ALTFEL decat mahomedanii din fostele state sovietice
- ar mai fi Africa... sa fim seriosi; cu exceptia Africii de Sud si a Libiei.... OK dar Africa ar putea fi pusa pe calea cea buna oh da! asa cum vor fi adusi si arabii din Orientul Mijlociu (Apropiat) daca va fi absolut necesar...
- India ? AICI ar putea fi o problema; prea multi si nu-s prosti deloc. Poate de aia se mentin conflictele din Afganistan si Pakistan... de urmarit
Am uitat ceva ? Nu cred - Si uite asa se fac la inceput 3-4-5 zone mari de influenta; de aici la ceva global (planetar) nu mai este mult. NORMAL ca toate kestia asta dureaza; poate dura un secol sau mai mult; intre timp o sa mai avem parte de nishte rezbeluri mai mari sau mai mici, de pandemii absolut necesare pentru un echilibru demografic cat de cat rezonabil...
Si acuma, ca sa punem cireasa pe tort, sa nu uitam de 2012 - am in care daca se intampla ceva, scenariul de fatza impreuna cu toate celelalte ipoteze emise aiurea si peste tot nu devin decat timp pierdut pentru a strica o nenorocita de tastatura....
Ci serbus - cred ca ma duc pana la Limbric sa citesc presa.. oh da! sau in piata la Sandu la crama ca si el o primit deja ziarele

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptySam 11 Iul 2009, 09:14

cactus a scris:
Chiar daca, dupa revolutie, in Franta a revenit monarhia, ea nu a mai fost nici de departe ceea ce a fost. Constitutia si egalitatea in fata legii sunt cuceririle revolutionare care s-au mentinut si se mentin.

In Romania ? Nu cred ca perioada de dupa 1944 ar putea fi considerata o etapa in evolutia istorica normala a Romaniei fiindca dupa razboi, si datorita nerecunoasterii statutului de co-beligeranta, Romania a fost ocupata de rusi ajungand practic la stadiul de colonie. Dupa plecarea din tara a rusilor a devenit protectorat rusesc. Aici merita un mic excurs... Nu ti se pare curios semnul egalitatii intre Commonwealth si CAER ? De facto e unul si acelasi lucru - metropola dicta in ambele cazuri chiar daca fostele colonii isi aveau propriile lor guverne...
Sorry,dar am dreptate.
Într-un fel eu o consider o etapă dacă nu normală, cel puţin previzibilă. A fost încă o demonstraţie a "capacităţii" clasei politice româneşti. L-au înlăturat pe Antonescu care pregătise o linie de armistiţiu pe Siret şi, la 23 august, n-au realizat altceva decât o încetare unilaterală a focului. Ceea ce le-a dat posibilitatea sovieticilor să se comporte cu noi ca şi cu o ţară ocupată. În rest, ce s-a întâmplat nu a fost altceva decât manifestarea puterii în sfera prorpie de influenţă. Aşa cum au făcut şi celelalte state mari în sferele lor de influenţă.
Da, ce ai scris mi se pare corect.
Când m-am referit la restauraţie am avut în vedere doar derularea temporală a evenimentelor: monarhie>republică>monarhie comunism>democraţie>...comunism. Sau orânduire socialistă dacă termenul de comunism îl consideri imporpriu.

cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptySam 11 Iul 2009, 11:30

Anahoret a scris:
cactus a scris:

Sorry,dar am dreptate.
Într-un fel eu o consider o etapă dacă nu normală, cel puţin previzibilă. A fost încă o demonstraţie a "capacităţii" clasei politice româneşti. L-au înlăturat pe Antonescu care pregătise o linie de armistiţiu pe Siret şi, la 23 august, n-au realizat altceva decât o încetare unilaterală a focului. Ceea ce le-a dat posibilitatea sovieticilor să se comporte cu noi ca şi cu o ţară ocupată. În rest, ce s-a întâmplat nu a fost altceva decât manifestarea puterii în sfera prorpie de influenţă. Aşa cum au făcut şi celelalte state mari în sferele lor de influenţă.
Da, ce ai scris mi se pare corect.
Când m-am referit la restauraţie am avut în vedere doar derularea temporală a evenimentelor: monarhie>republică>monarhie comunism>democraţie>...comunism. Sau orânduire socialistă dacă termenul de comunism îl consideri imporpriu.

absolut corect; singura mentiune - ipoteza la ce ai scris tu mai sus: monarhie - republica - monarhie comunism (??? nu pricep) ...-comunism (oranduire socialista); aici am o alta parere si anume:
monarhie constitutionala (pentru ca asta am fost) - dominatie coloniala republicana (pentru ca asta am fost) - protectorat republican - dictatura pseudo-revolutionar-burgheza (capitalism incipient ? de ala turbat...) pentru ca asta SUNTEM - dictatura (?????) - revenirea unei forme monarhice (AVEM rege ????? nu stiu....)

Gata cu politica ca s-o golit sticloantza si la Sandu, azi nu ma mai duc...

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyDum 19 Iul 2009, 05:53

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyDum 19 Iul 2009, 09:05

Laughing Laughing Laughing
Nuţica Cocoş a scris:
"Deşi am avut şi GPS şi hartă se pare că m-am rătăcit..."
Ce să-i faci, Cactuse, dacă nu ştie să facă confruntarea hărţii cu ţăranul!
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 876722
Nuţica Cocoş a scris:
"...dar a meritat pentru că am avut ce vedea şi am văzut ce poţi să vezi ca turist în zonele acestea"
Păi, nu d-aia s-a făcut ministresă? Ca să promoveze frumuseţile scumpei noastre patrii? Sau ea ştia doar frumuseţile din cluburi şi de pe plaje... p-astea naturale nu! E bine că le-a descoperit şi acum! Laughing Laughing Laughing

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 EmptyDum 19 Iul 2009, 13:11

Anahoret a scris:
Laughing Laughing Laughing
Nuţica Cocoş a scris:
"Deşi am avut şi GPS şi hartă se pare că m-am rătăcit..."
Ce să-i faci, Cactuse, dacă nu ştie să facă confruntarea hărţii cu ţăranul!
Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 876722
Nuţica Cocoş a scris:
"...dar a meritat pentru că am avut ce vedea şi am văzut ce poţi să vezi ca turist în zonele acestea"
Păi, nu d-aia s-a făcut ministresă? Ca să promoveze frumuseţile scumpei noastre patrii? Sau ea ştia doar frumuseţile din cluburi şi de pe plaje... p-astea naturale nu! E bine că le-a descoperit şi acum! Laughing Laughing Laughing

O femeie indecenta ce-si plimba nurii ,nici macar nu-i frumosa si pe deasupra cultura niet ca-i mai frumoasa limba rusa ca ea Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 876722 hug mwah!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 2 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum