LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 curiozitati politica sibiu 1 romana Fantasy istorie problema efremovivanantonovici humanitas taieri comment-143 internet nicuvar reclame muzica_traditionala padure drumetie Limba mediu Popasul brasov 1918 google CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 40 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 40 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 40 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 40 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 17:14

Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 N114
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 17:36

Anahoret a scris:
Sper să apuc vremea (la cei 51 de ani ai mei sunt optimist, după cum se vede Laughing) când am să votez pe cineva pentru că o să am înceredere în el şi că o să fiu sigur că va face ceva.
O fi Ungureanu, unul dintre cei în care poti investi încredere?
Ori el ar putea fi doar o „punte de trecere” de la vechi la nou?

Mihaela, poza postată de tine spune multe. smile

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 18:14

Anahoret a scris:

Păi tocmai în asta stă nemernicia! Judecătorii au motivat în aşa hal sentinţa încât dă presei libertatea să-l facă erou pe Născase! Or... cât de scurtă o fi memoria românului (deci şi a mea Very Happy) îmi aduc aminte că în 2004 tocmai d-asta l-am votat pe Pârţe: pentru că nu mai suportam abuzurile lui Născase. Or, bag seama c-am scăpat de dracu' şi am dat peste tată-su.

Macar am satisfactia ca nu l-am votat nicodata,atunci cind l-am vazut pe base cind era primar si cum se comporta m-am crucit si mi-am dat seama ca e un mare pericol pentru noi dar din pacate toti prietenii mei l-au votat si a doua oara Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 18:15

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Mihaela a scris:
Pt. Getuca:
Acum e vorba despre Adrian Nastase. El este corupt, a primit spaga si a fost prins. Mi se pare incorect sa fie jelit si sa se adune bocitoare in jurul lui, ba sa se si sustina ca saracul e nevinovat!

Da sunt anti basescu dar sub nici o forma nu am fost activista de nici o culoare dar nici nu pot accepta ca roberta sau udrea sa fie in libertate poate sa il ia pe nastase de fular si sa stea la rahova impreuna stai ca i-am uitat pe videanu,falca,pinalti si base mwah!
Păi tocmai în asta stă nemernicia! Judecătorii au motivat în aşa hal sentinţa încât dă presei libertatea să-l facă erou pe Născase! Or... cât de scurtă o fi memoria românului (deci şi a mea Very Happy) îmi aduc aminte că în 2004 tocmai d-asta l-am votat pe Pârţe: pentru că nu mai suportam abuzurile lui Născase. Or, bag seama c-am scăpat de dracu' şi am dat peste tată-su.

Aici ar mai fi ceva de comentat: la noi nu se votează decât negativ: l-am votat pe Constantinescu ca să scăpăm de Iliescu, după aia l-am votat pe Iliescu să nu iasă Vadim şi apoi l-am votat pe Băsescu fiindcă nu-l voiam pe Năstase iar acum am votat USL pentru că PDL-ul făcuse exact abuzurile pentru care-l sancţionaserăm pe Născase, plus încă multe altele. Sper să apuc vremea (la cei 51 de ani ai mei sunt optimist, după cum se vede Laughing) când am să votez pe cineva pentru că o să am înceredere în el şi că o să fiu sigur că va face ceva.

Pe partea cealaltă, cu cazarea la Rahova al cvartetului Videanu, Udrea, Pinalti şi (dă Doamne) Băsescu... cred că este chestie de timp. Pârţe a deschis cutia Pandorei şi încă nu ştie ce a ieştit de-acolo. Acum, cei care vin după el, au văzut că se poate. Şi... nu vă faceţi iluzii, DNA-ul va rămâne în continuare poliţie politică. Clientela, însă, se va schimba. Twisted Evil
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 18:29

E roz, de fetita oh da! Razz

P.S. Cica arma era ascunsa in poseta fostului premier geek

Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 Asa_ar10

Sursa>>
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 19:42

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Sper să apuc vremea (la cei 51 de ani ai mei sunt optimist, după cum se vede Laughing) când am să votez pe cineva pentru că o să am înceredere în el şi că o să fiu sigur că va face ceva.

Emil Condor a scris:

E omul lui basescu si cred ca ar fi decit puntea dintre el
si popor adica aceeasi marie cu alta palarie,aia cu fiti ungurenii mei a fost mortala,am crezut si eu ca e altceva cind l-am vazut ca o sa faca ceva dar a fost mai obedient ca boc,cu toata cultura si inteligenta lui ca doar la sie nu-s timpiti,chiar imi era dor de boc si lopatica lui.
Cind a zis MRU ca oamenii stau la caldura si nu ies la zapada m-a apucat scarba cind am vazut bietii oameni batrini Sad

Mihaela, poza postată de tine spune multe. smile
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 20:39

Emil Condor a scris:
Nici... nici... Cum nici Ponta nu-mi inspiră încredere. Antonescu... este un idealist, o să-l mănânce PSD-ul cu fulgi cu tot. Părerea mea este că la prezidenţiale USL-ul nu va mai exista sau, dacă va mai figura ca alianţă, va fi nefuncţională. Aşa cum presupun că-i cunosc pe rechinii din PSD, nu cred că vor sta cuminţi susţinându-l pe Antonescu, din moment ce-şi vor putea propulsa propriul candidat. Dar, să vedem.

Ungureanu nu este nici luntre nici punte. Adică nici nu-mi inspiră încredere şi nici nu cred ar putea reforma ceva. A fost doar expresia (jalnică, după părerea mea) a lui Băsescu de a cosmetiza evidenţa. De fapt între el şi Boc n-a fost nicio difernţă de atitudine ci doar de altitudine! oh da!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 21:35

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Nici... nici... Cum nici Ponta nu-mi inspiră încredere. Antonescu... este un idealist, o să-l mănânce PSD-ul cu fulgi cu tot. Părerea mea este că la prezidenţiale USL-ul nu va mai exista sau, dacă va mai figura ca alianţă, va fi nefuncţională. Aşa cum presupun că-i cunosc pe rechinii din PSD, nu cred că vor sta cuminţi susţinându-l pe Antonescu, din moment ce-şi vor putea propulsa propriul candidat. Dar, să vedem.

Ungureanu nu este nici luntre nici punte. Adică nici nu-mi inspiră încredere şi nici nu cred ar putea reforma ceva. A fost doar expresia (jalnică, după părerea mea) a lui Băsescu de a cosmetiza evidenţa. De fapt între el şi Boc n-a fost nicio difernţă de atitudine ci doar de altitudine! oh da!

Anahoret a scris:
De fapt între el şi Boc n-a fost nicio difernţă de atitudine ci doar de altitudine!

da mare pacat ca nu-i stai bine ochii in cap deci dupa chipul si asemanarea lui si mai e unul la curtea constitutionala,vai noua Sad
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 22:00

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Mihaela a scris:
Pt. Getuca:
Acum e vorba despre Adrian Nastase. El este corupt, a primit spaga si a fost prins. Mi se pare incorect sa fie jelit si sa se adune bocitoare in jurul lui, ba sa se si sustina ca saracul e nevinovat!

Da sunt anti basescu dar sub nici o forma nu am fost activista de nici o culoare dar nici nu pot accepta ca roberta sau udrea sa fie in libertate poate sa il ia pe nastase de fular si sa stea la rahova impreuna stai ca i-am uitat pe videanu,falca,pinalti si base mwah!

Aici ar mai fi ceva de comentat: la noi nu se votează decât negativ: l-am votat pe Constantinescu ca să scăpăm de Iliescu, după aia l-am votat pe Iliescu să nu iasă Vadim şi apoi l-am votat pe Băsescu fiindcă nu-l voiam pe Năstase iar acum am votat USL pentru că PDL-ul făcuse exact abuzurile pentru care-l sancţionaserăm pe Născase, plus încă multe altele. Sper să apuc vremea (la cei 51 de ani ai mei sunt optimist, după cum se vede Laughing) când am să votez pe cineva pentru că o să am înceredere în el şi că o să fiu sigur că va face ceva.

Pe partea cealaltă, cu cazarea la Rahova al cvartetului Videanu, Udrea, Pinalti şi (dă Doamne) Băsescu... cred că este chestie de timp. Pârţe a deschis cutia Pandorei şi încă nu ştie ce a ieştit de-acolo. Acum, cei care vin după el, au văzut că se poate. Şi... nu vă faceţi iluzii, DNA-ul va rămâne în continuare poliţie politică. Clientela, însă, se va schimba. Twisted Evil

Pai tocmai asta e spielul in politica, Anahoret.
Parte, cum ii spui tu, deschise cutia.
Nu pentru altceva... ci ca sa le fie mai usor celor care vin dupa el...
Sa nu se mai oboseasca s-o deschida....
Si astfel asistam la o "democratie" cu schimbul.
Cum se zice ca se facea armata odata: "la c(C)alarasi cu schimbul".
Nu stiu exact despre ce e vorba, de aia am si scris cu c si cu C cuvantul
c(C)alarasi.
Si DNA-ul n-are decat sa-si schimbe culoarea, dar naravul ba.
Adica: fiecare sa aresteze hotii cluilalt, pana or vedea si ei ca nu e scapare
si se va intra in normal.

E bine ca s-a inceput. Mie mi-e teama insa de vorba aia.
Mi-e si frica s-o scriu, ca sa nu le-o aduc aminte: "corb la corb nu-si scoate ochii".
Hotii sunt in stare sa cada la pace.

Cearta-i, drace!
Nu-i mai impaca, Doamne!
Pana nu se pototlesc din lacomie si furat.

Doamne-ajuta!
Ion
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 22:17

Ion a scris:
Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Mihaela a scris:
Pt. Getuca:

Pai tocmai asta e spielul in politica, Anahoret.
Parte, cum ii spui tu, deschise cutia.
Nu pentru altceva... ci ca sa le fie mai usor celor care vin dupa el...
Sa nu se mai oboseasca s-o deschida....
Si astfel asistam la o "democratie" cu schimbul.
Cum se zice ca se facea armata odata: "la c(C)alarasi cu schimbul".
Nu stiu exact despre ce e vorba, de aia am si scris cu c si cu C cuvantul
c(C)alarasi.
Si DNA-ul n-are decat sa-si schimbe culoarea, dar naravul ba.
Adica: fiecare sa aresteze hotii cluilalt, pana or vedea si ei ca nu e scapare
si se va intra in normal.

E bine ca s-a inceput. Mie mi-e teama insa de vorba aia.
Mi-e si frica s-o scriu, ca sa nu le-o aduc aminte: "corb la corb nu-si scoate ochii".
Hotii sunt in stare sa cada la pace.

Cearta-i, drace!
Nu-i mai impaca, Doamne!
Pana nu se pototlesc din lacomie si furat.

Doamne-ajuta!
Ion

Anahoret a scris:
Or, bag seama c-am scăpat de dracu' şi am dat peste tată-su.

Tasu ala de draq e copil mic pe linga stapinul tarii care ne face de tot rahatul ca nu-l baga nici dracu in seama vrea sa plece la Bruxelles cu orice pret,daca acum antonescu nu face nimic sa-l suspende nu mai am nici o speranta,m-am uitat azi la exces de putere deci udrea si mafia pedelista a jefuit de o mie de ori mai mult decit nastase,o intreaga mafie pedlista cu gainile proaste ca eba si sconcsii la fel de prosti ca igas livache talmacean si altii,ioi pinalti e febletea mea cit un mare porc de taiat ,vai noua Sad

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 22:26

Doamna Macovei nu are scrupule,sa-i fie rusine habar nu are ce vorbeste vorba lui fiica-mea care e licentiata in drept ,in anul trei se invata ca inculpatul nu era arestat,am crezut ca are ceva in cap dar probabil alcoolul fara gheata i-a mincat neuronii,daca era inscris intr-un registru nastase undeva in penitenciar,o fraiera si cind o vad cu fata aia buhaita si cu coada de cal ma umfla risul cit poate fii de penibila,sunt femeie si nu mi-as permite sa umblu in halul asta mai ales ca europarlamentar Sad
A derapat rau de tot vai de EA!!!!!!!!!!!!!!!!!
O mahalagioaca rea de tot plina de ranchiuna ii numara vizitatorii lui nastase(poate ca ar fi vrut sa se combine cu el ca nu-i maritata de aceea ii e asa ciuda pe el scarbavnica femeie),doar prostii a zis azi vai de capul ei in curind o sa-i tremure capul si miinile,are ochii umezi exact ca stapinul ei base Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptySam 23 Iun 2012, 22:51

Mihaela a scris:
E roz, de fetita oh da! Razz

P.S. Cica arma era ascunsa in poseta fostului premier geek

Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 Asa_ar10

Sursa>>

Mihaela a scris:
Cica arma era ascunsa in poseta fostului premier

Wow ce faina si un pic de sidef pacat ca nu are si un pic de mov poate i-ar imprumuta-o si lui udrea sa faca o partida de vinatoare cu primul barbat din stat,vai si amar.
Cine stie ce arme are el cocosel uns cu toate alifiile de don dottore thumb_yello so funny! Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 876722
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 24 Iun 2012, 16:53

Adrian Nastase n-a vrut sa se sinucida. De fapt, el a tras in Traian Basescu, pentru ca-i statea in gat!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 24 Iun 2012, 17:08

Laughing Laughing

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 24 Iun 2012, 17:15

Să mai zici că românul n-are imaginaţie! oh da! Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 876722

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 EmptyDum 24 Iun 2012, 17:23

Necăjit dar mereu, plin de umor! Laughing

-------

http://luminalumii.forumz.ro/viewtopic.forum?t=1571

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 40 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 40 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum