LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google Popasul mediu Limba Fantasy brasov padure 1918 CPSF drumetie muzica_traditionala internet politica curiozitati reclame 23 nicuvar sibiu taieri 1 romana efremovivanantonovici humanitas problema istorie comment-143
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 39 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 39 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 39 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 39 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 00:27

Anahoret a scris:
Din punctul meu de vedere, presa caută să facă un erou dintr-un om certat cu legea. Dar presa a avut o "mână de ajutor" consistentă de la Justiţie.
Este categoric că presa îl poate face erou... Dar numai în ochii unora, si ce multi sunt ăstia, Doamne!
Justitia este cel mai schiop sector de activitate din România.
Si, din păcate, fără o Justitie adevărată, nu o să reusim a face nimic bun în tara noastră.

Citat :
ministrul Gabriel Oprea.
Pe ăsta cine îl tine acolo unde e? scratch

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 23 Iun 2012, 00:36, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 00:30

ostrovna a scris:
Nastase e un tip cult...
Si cei culti au dreptul să facă orice? scratch

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 00:46

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Din punctul meu de vedere, presa caută să facă un erou dintr-un om certat cu legea. Dar presa a avut o "mână de ajutor" consistentă de la Justiţie.
Este categoric că presa îl poate face erou... Dar numai în ochii unora, si ce multi sunt ăstia, Doamne!
Si, din păcate, fără o Justitie adevărată, nu o să reusim a face nimic bun în tara noastră.

Exact cum spui Emil justitia numai justitie nu e,iti dai seama sa determini un om ca AD sa-si traga un glont in cap.un dosar fara probe Sad
Eu stiu clar ca s-au facut magarii mari a vindut petromul si multe alte si sa-l inchizi acum intr-un dosar de la alegerile din 2004???
Basescu e josnic pierde teren dar nu mai are mult Sad
Il condamn pe Nastase pentru ce a facut dar niciodata el nu se va compara cu presedintele care e pe ultima suta face ce face Dumnezeu sa-l ierte Sad
Eu cred ca are un comportament deviant ,pacat ca cei ce l-au ales nu si-au dat seama ,o viata are omul si nu e drept sa si-o ia asa,nu a suportat sa fie arestat in acest dosar,a fost hartuit el si familia lui de 8 ani...in alte dosare pt. care ar fi meritat sa faca puscarie ,satisfactia mea o sa fie cind o vad pe udrea ,anastase,blejnar si cancerul tarii el la provocat ,succesurii justitie schiopa dar o sa mergeti la reanimare in curind !!!!!!!!
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 01:21

Ii vin e si lui Base randul Geta, fii sigura!
Si o sa pateasca si el ce a patit Iliescu, probabil.
Uite teroristii, nu sunt teroristii...
Uite flota, nu e flota....

Asta e la noi.
Daca s-a reusit, macar si gresit, sa fie condamnat un demnitar de rang inalt, asta e semn
bun ca Justitia isi face, are curajul sa-si faca datoria.

Ca a cazut beleaua pe AN, asta e altceva.
Cineva trebuia s-o pateasca.
Cati nu incalca viteza legala?
Cine pica in radar, pica.
Dar radarul e pus mai mult sa bage frica in oameni, nu ca sa-i prinda pe toti.
Vorba ceea: "frica pazeste via", si nu paznicul, care sta si doarme in capul vii.

Sa nu ma banuiesti Geta ca tin cu Base, sau ca sunt impotriva PSD.
Nu, nici una, nici alta.
Eu chiar am scris niste articole, ceva mai demult, impotriva politicii
politicienilor care nu respecta legea. Ca era vorba de ai nostri, e normal. Ca-i cunosc mai bine. Si cu intentia de a indrepta lucrurile.

Trebuie sa inceapa odata si la noi ca legea sa fie lege.
Iar pedeapsa sa fie in concordanta cu fapta.

Doamne-ajuta!
Ion

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 01:42

Ioane iti multumesc frumos exact asa spune si sotul meu poate sunt eu foarte naiva mwah!
Noapte buna Ioane si multa sanatate te imbratisez cu drag mwah! hug
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 08:42

Ion a scris:
Cum asa, Anahoret?
Chiar nu au avut nicio proba impotriva lui AN si au reusit sa-l condamne?
Probe or fi avut vajnicii noştri procurori, dar n-au nimerit dosarul care trebuie. Sau, mai bine zis, au acţionat pe singurul dosar... singur, ca să zic aşa. Very Happy Căci dacă ar fi încercat să-l agaţe în alte dosare mai erau şi "Toţi oamenii preşedintelui" (ca să folosesc titlul unui film). Şi atunci... ce facem aici?! Vorba aia: "Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici şi uzine. Dai în şcoli, laboratoare , dai în clasa muncitoare!" Laughing

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 08:43

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
..
Justitia l-a condamnat acum pe Adrian Nastase. Adica in sfarsit a fost condamnat un inalt demnitar care, se stie ca a savarsit fapte de coruptie, si evident, exista probe. Dar tot nu e bine. Daca nu l-ar fi condamnat tot n-ar fi fost bine.

Eu consider ca e un bun semnal, o alarma si un exemplu pentru toti demnitarii care se imbogatesc ocupand functii in stat si isi construiesc palate si garaje cu sute de masini in dotare. Poate in felul asta mai reduc putin din apetit si lacomie.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 08:49

Anahoret a scris:
Ion a scris:
Cum asa, Anahoret?
Chiar nu au avut nicio proba impotriva lui AN si au reusit sa-l condamne?
Probe or fi avut vajnicii noştri procurori, dar n-au nimerit dosarul care trebuie. Sau, mai bine zis, au acţionat pe singurul dosar... singur, ca să zic aşa. Very Happy Căci dacă ar fi încercat să-l agaţe în alte dosare mai erau şi "Toţi oamenii preşedintelui" (ca să folosesc titlul unui film). Şi atunci... ce facem aici?! Vorba aia: "Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici şi uzine. Dai în şcoli, laboratoare , dai în clasa muncitoare!" Laughing
Si daca cineva nu este de partea niciunei tabere? Cu ce sunt mai buni sau mai rai hotii presedintelui decat hotii pds-ului? Important este ca unul din marii hoti merge la puscarie!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 08:55

Vorbind despre palate şi garaje...
Pe câţi magraoni din Strehaia, sau de-aiurea i-a agăţat fiscul şi minunata noastră Justiţie ca să-i întrebe despre echilibrul dintre venituri şi impozitul plătit? Sau dintre veniturile declarate şi averea deţinută?

Dacă-mi amintesc bine, una dintre primele legi abrogate după 1990 a fost Legea 18/ 1968, cea cu ilicitul, nu cea a fondului funciar... Very Happy

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 09:01

Mihaela a scris:
Si daca cineva nu este de partea niciunei tabere? Cu ce sunt mai buni sau mai rai hotii presedintelui decat hotii pds-ului? Important este ca unul din marii hoti merge la puscarie!
Tocmai asta-i măgăria, că la nivelul acela de furăciune, n-ai cum să fii singur, pentru că pici imediat... Trebuie să ştii "tabla împărţirii", vorba lui Badea. Tocmai de aceea am folosit titlul de film "Toţi oamenii preşedintelui" şi nu am scris "Oamenii lui Băsescu". Pentru că tipul ăsta de oameni sunt transprtinci. Ei sunt tot timpul lângă putere, orice culoare ar avea ea. Sunt acolo unde este de jumulit. Ei rămân cu banii, fazanii se duc la pârnaie, iar poporul se bucură. Pân' la urmă toată lumea-i mulţumită. Vorba lui Caragiale: "Pupat Piaţa Libertăţii". Very Happy

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 09:27

Anahoret a scris:
Vorbind despre palate şi garaje...
Pe câţi magraoni din Strehaia, sau de-aiurea i-a agăţat fiscul şi minunata noastră Justiţie ca să-i întrebe despre echilibrul dintre venituri şi impozitul plătit? Sau dintre veniturile declarate şi averea deţinută?

Dacă-mi amintesc bine, una dintre primele legi abrogate după 1990 a fost Legea 18/ 1968, cea cu ilicitul, nu cea a fondului funciar... Very Happy
Anahoret, nu e neaparat vorba despre plata impozitelor si a cheltuielilor aici, in cazul lui Nastase. De fapt eu am inteles ca el isi platea cheltuielile si totul il costa cam 200.000 euro lunar Shocked . Daca nu-ti platesti impozitele nu stiu exact ce prevede legea, cred ca e vorba de penalizari si la un moment dat se pune sechestru sau ceva de genul asta.

Eu cred ca mai important este modul in care s-au dobandit palatele si masinile si toata averea. Si in general este vorba de faptul ca la un moment dat ajungi sa te crezi Mesia pe pamant cand vezi ca toti vin la tine si iti dau spaga milioane de euro...

Dar eu repet, scuzati, ma intriga ca toata lumea a uitat de matusa Tamara si de faptul ca Mugur Ciuvica a fost efectiv ridicat de pe strada doar pentru ca a publicat pe internet ceva critic la adresa lui Adrian Nastase.

Plus, se face apologia sinuciderii (probabil vor urma iarasi valuri de sinucideri in randul populatiei pt a demonstra ce demni si puternici sunt, la fel ca AN Evil or Very Mad ) si faptul ca se plange si se jeleste un hot care trebuie sa mearga la puscarie. Din care tabara este el, sincer, nu ma intereseaza deloc.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 09:30

Ion a scris:
Omul este animalul cel mai nesupus de pe pamant.
Cel mai greu de guvernat.
Probabil de aceea, cred eu, s-a ridicat in doua picioare ca sa nu mai fie "aplecat",
nici macar la propriu.
Si tot de aceea probabil, unii dintre semenii lui, au creat notiunea de Dumnezeu. Ca sa-i faca, sa aiba frica macar de Dumnezeu. Sa traiasca "cu frica lui Dumnezeu in san",
cum bine spune taranul, om pe atat de simplu, pe cat de intelept.

[...]
Ion

Parerea mea este ca omul nu a fost facut sa fie supus.
Dupa cat se vede din descoperirile stiintei din ultima vreme, e foarte posibil ca notiunea de Dumnezeu sa fie data inteligentei universale, legilor universale peste care nu se pot trece si care au ca numitor comun armonia si starile de suflet pozitive: iubirea, recunostinta. Contrarul lor a fost creat/experimentat de oameni pe pamant. De notiunea de Dumnezeu s-au folosit unii ca sa manipuleze oamenii. Cata vreme oamenii nu au putut cunoaste prea mult din univers, a "mers" asa. In ultima vreme pot sa spun ca extremele se ating. Ceea ce au descoperit oamenii intuitiv, prin meditatie profunda in vremuri demult apuse, incepe sa concorde cu descoperirile stiintei. Descoperirile facute prin meditatie au fost pastrate si eventual re-descoperite de catre maestrii spirituali. Intelepciunea taranilor arareori depaseste nivelul obisnuit al experientei directe. In general zicerile pesimiste sunt in nivelul obisnuit, abia cele optimiste intre-vad orizontul nestiut de dincolo de realitatea cunoscuta direct. Asta inseamna iluminare. Sa poti trece de nivelul intelegerii comune si sa fii constient ca universul iti poate oferi tot ce iti doresti. Omul insa isi pune singur limite...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 09:57

Mihaela a scris:

Dar eu repet, scuzati, ma intriga ca toata lumea a uitat de matusa Tamara si de faptul ca Mugur Ciuvica a fost efectiv ridicat de pe strada doar pentru ca a publicat pe internet ceva critic la adresa lui Adrian Nastase.
Păi tocma asta este! L-au agăţat într-un dosar de doi lei, i-au dat doi ani la loc cu răcoare când a avut dosare mai consistente în care puteau să-i dea mai mulţi ani pentru "reculegere". Deci... ajungi la vorba mea că "Dai în mine, dai în tine..." ? Very Happy

Când am amintit despre palate nu mă refeream la Năstase, ci pur şi simplu la faptul că statul inchide ochii la nişte fărădelegi evidente. Şi apoi ne mai minunăm că nu merge nimic în ţara asta. Că nu avem legi... legi avem, slavă Domnului, şi avem legi bune. Numai că nu se respectă.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 12:36

Anahoret a scris:
Mihaela a scris:

Păi tocma asta este! L-au agăţat într-un dosar de doi lei, i-au dat doi ani la loc cu răcoare când a avut dosare mai consistente în care puteau să-i dea mai mulţi ani pentru "reculegere". Deci... ajungi la vorba mea că "Dai în mine, dai în tine..." ? Very Happy

Când am amintit despre palate nu mă refeream la Năstase, ci pur şi simplu la faptul că statul inchide ochii la nişte fărădelegi evidente. Şi apoi ne mai minunăm că nu merge nimic în ţara asta. Că nu avem legi... legi avem, slavă Domnului, şi avem legi bune. Numai că nu se respectă.
Categoric da, ajung la vorba ta ca: "Dai în mine, dai în tine..." Insa eu doar constat ca functioneaza. Si nu stiu cat de corect este. De exemplu toti anti-basistii acum il ridica in slavi pe Nastase ceea ce este un pic cam... aberant.

Referitor la faptul ca se inchide ochii la niste faradelegi evidente, poate ca in unele cazuri asa este. Insa nu toate legile au prevederea conform careia daca nu ai platit o amenda sau impozitul sau etc, poate sa ti se intample ceva. De exemplu eu stiu ca daca nu platesti o amenda contraventionala nu ti se intampla nimic. Ba mai mult decat atat, dupa 5 ani ti se prescrie. Sau daca nu-ti platesti un impozit nu exista vreo prevedere conform careia esti pasibil de vreo pedeapsa. Sunt doar penalizari si nu esti chiar constrans decat in cazul in care vrei sa-ti vinzi proprietatea.

Insa in cazul in care iei spaga si esti prins - nu mai ai ce sa faci.
Iar eu nu consider ca a lua spaga - adica a fi corupt - in cazul in care esti inalt demnitar, deci asta nu cred ca este un dosar de doi lei ci este ceva destul de grav.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 14:06

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:

Citat :
ministrul Gabriel Oprea.
Pe ăsta cine îl tine acolo unde e? scratch

"Pe ăsta cine îl tine acolo unde e?"
L-a tinut basescu care a spus ca e "mafia personala" a lui nastase ca sa vezi ce caracter are l-a mai facut si ministru apararii bine ca a fost inlocuit cu dobritoiu !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 14:34

citat Mihaela

"Insa in cazul in care iei spaga si esti prins - nu mai ai ce sa faci.
Iar eu nu consider ca a lua spaga - adica a fi corupt - in cazul in care esti inalt demnitar, deci asta nu cred ca este un dosar de doi lei ci este ceva destul de grav."

Io nu inteleg ca pe Anastase evident a fost prinsa ca a furat la legea pensiilor si n-o patit absolut nimic,fapte dovedite in dosarul alro cu furaciunile lui udrea cocos,evidente,cu boagiu,livache viideanu si molurile lui daca era sa se faca dreptate trebuia sa se faca cu primul hot al tarii videanu=udrea=anastase +nastase(dar nu in dosarul asta)
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 14:47

zaraza26 a scris:
Ion a scris:
Omul este animalul cel mai nesupus de pe pamant.
Cel mai greu de guvernat.
Probabil de aceea, cred eu, s-a ridicat in doua picioare ca sa nu mai fie "aplecat",
nici macar la propriu.
Si tot de aceea probabil, unii dintre semenii lui, au creat notiunea de Dumnezeu. Ca sa-i faca, sa aiba frica macar de Dumnezeu. Sa traiasca "cu frica lui Dumnezeu in san",
cum bine spune taranul, om pe atat de simplu, pe cat de intelept.

[...]
Ion

Parerea mea este ca omul nu a fost facut sa fie supus.
Dupa cat se vede din descoperirile stiintei din ultima vreme, e foarte posibil ca notiunea de Dumnezeu sa fie data inteligentei universale, legilor universale peste care nu se pot trece si care au ca numitor comun armonia si starile de suflet pozitive: iubirea, recunostinta. Contrarul lor a fost creat/experimentat de oameni pe pamant. De notiunea de Dumnezeu s-au folosit unii ca sa manipuleze oamenii. Cata vreme oamenii nu au putut cunoaste prea mult din univers, a "mers" asa. In ultima vreme pot sa spun ca extremele se ating. Ceea ce au descoperit oamenii intuitiv, prin meditatie profunda in vremuri demult apuse, incepe sa concorde cu descoperirile stiintei. Descoperirile facute prin meditatie au fost pastrate si eventual re-descoperite de catre maestrii spirituali. Intelepciunea taranilor arareori depaseste nivelul obisnuit al experientei directe. In general zicerile pesimiste sunt in nivelul obisnuit, abia cele optimiste intre-vad orizontul nestiut de dincolo de realitatea cunoscuta direct. Asta inseamna iluminare. Sa poti trece de nivelul intelegerii comune si sa fii constient ca universul iti poate oferi tot ce iti doresti. Omul insa isi pune singur limite...

Foarte frumoasa replica, zaraza 26.
Am invatat mult(e) din ea.
Este peste masura de frumoasa si interesanta, in comparatie cu
opinia mea, care exprima pozitia unui om simplu.
Nici nu m-am gandit ca se poate da un asemenea raspuns.
Omul cat traieste invata.
Multumesc!
Ion
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 14:55

Monica Macovei: "Am dubii că diagnosticul lui Năstase este corect, întrucât e dat de Brădişteanu"

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie.

"Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect", a spus Monica Macovei, potrivit Mediafax.

Ea a menţionat că cere demisia lui Ioan Rus, considerând că acesta a încălcat legea săvârşind un abuz.

Fostul ministru al Justiţiei a făcut această declaraţie înainte de a participa la Congresul de constituire a Partidului Noua Republică.

Mai mult: Monica Macovei: "Am dubii că diagnosticul lui Năstase este corect, întrucât e dat de Brădişteanu" - Ştiri interne | Libertatea.ro

Extraordinar dar pe Lascar nu l-ati vazut Doamna Macovei din cauza celor 4 cuburi de gheata care lipseau nu a zis base neaparat 4 cit sa pluteasca ca altfel se intra in tangaj?,vai si amar cita ura debordati din toata inima sau probabil nu aveti familie si copii,o sa va judece CERUL ca pe toti basistii si pe EL Sad
Om rau si fara suflet Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 15:13

Chestia cu fularul imi da si mie de gandit.
Cum de n-au gasit altceva mai subtire, de vara?
Noi, bine si din lipsa de spatiu, punem deoparte toata imbracamintea de iarna.

Asta acoperea bine totul, toata zona.
Casa e plina de camere video, asa se zice.
Este exclus sa nu fi avut una si in camera unde s-a intamplat evenimentul.

Asteptam imagini de acolo.
Sau s-au luat masuri, incat misterul va fi unul mai mare decat in asasinarea lui JFK?!....

Una peste alta, cum zice taranul, lucrurile se complica.
In asa fel incat nimic nu se mai explica.

Timpul le va lamuri pe toate, acoperindu-le cu uitarea.

Eu sunt nevoit sa muncesc si azi, ca deobicei.
Asa ca va las si plec la munca.
Dupa masa la meci. E unul mai greu, deci mai frumos decat cel de ieri.

O zi buna!
Ion
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 15:15

Pt. Getuca:
Acum e vorba despre Adrian Nastase. El este corupt, a primit spaga si a fost prins. Mi se pare incorect sa fie jelit si sa se adune bocitoare in jurul lui, ba sa se si sustina ca saracul e nevinovat!

Geta, eu inteleg ca tu esti anti-basescu, este dreptul tau sa critici orice om politic. Dar daca incepi sa lauzi si sa sustii USL, PSD, etc deja e altceva. Detest activistii, nu conteaza ca sunt activisti pdl sau pds. Nu vad de ce un activist psd (usl) e mai bun decat un activist pdl. Parerea mea este ca nu e nicio diferenta intre ei.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 15:20

Ion a scris:
...

Asteptam imagini de acolo.
Sau s-au luat masuri, incat misterul va fi unul mai mare decat in asasinarea lui JFK?!....

Una peste alta, cum zice taranul, lucrurile se complica.
In asa fel incat nimic nu se mai explica.

Timpul le va lamuri pe toate, acoperindu-le cu uitarea.

...
Ion
Da, asa e. Medicul nu mai are voie sa dea informatii privind starea de sanatate a pacientului. Este un mare mister... Rolling Eyes
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 15:26

Mihaela a scris:
Pt. Getuca:
Acum e vorba despre Adrian Nastase. El este corupt, a primit spaga si a fost prins. Mi se pare incorect sa fie jelit si sa se adune bocitoare in jurul lui, ba sa se si sustina ca saracul e nevinovat!

Geta, eu inteleg ca tu esti anti-basescu, este dreptul tau sa critici orice om politic. Dar daca incepi sa lauzi si sa sustii USL, PSD, etc deja e altceva. Detest activistii, nu conteaza ca sunt activisti pdl sau pds. Nu vad de ce un activist psd (usl) e mai bun decat un activist pdl. Parerea mea este ca nu e nicio diferenta intre ei.

Da sunt anti basescu dar sub nici o forma nu am fost activista de nici o culoare dar nici nu pot accepta ca roberta sau udrea sa fie in libertate poate sa il ia pe nastase de fular si sa stea la rahova impreuna stai ca i-am uitat pe videanu,falca,pinalti si base mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 16:14

ostrovna a scris:
citat Mihaela

"Insa in cazul in care iei spaga si esti prins - nu mai ai ce sa faci.
Iar eu nu consider ca a lua spaga - adica a fi corupt - in cazul in care esti inalt demnitar, deci asta nu cred ca este un dosar de doi lei ci este ceva destul de grav."

Io nu inteleg ca pe Anastase evident a fost prinsa ca a furat la legea pensiilor si n-o patit absolut nimic,fapte dovedite in dosarul alro cu furaciunile lui udrea cocos,evidente,cu boagiu,livache viideanu si molurile lui daca era sa se faca dreptate trebuia sa se faca cu primul hot al tarii videanu=udrea=anastase +nastase(dar nu in dosarul asta)

O ZI BUNA mwah!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 16:24

ostrovna a scris:

O ZI BUNA mwah!
O zi foarte buna mwah! mwah! Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 876722
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 EmptySam 23 Iun 2012, 16:55

ostrovna a scris:
Mihaela a scris:
Pt. Getuca:

Da sunt anti basescu dar sub nici o forma nu am fost activista de nici o culoare dar nici nu pot accepta ca roberta sau udrea sa fie in libertate poate sa il ia pe nastase de fular si sa stea la rahova impreuna stai ca i-am uitat pe videanu,falca,pinalti si base mwah!
Păi tocmai în asta stă nemernicia! Judecătorii au motivat în aşa hal sentinţa încât dă presei libertatea să-l facă erou pe Născase! Or... cât de scurtă o fi memoria românului (deci şi a mea Very Happy) îmi aduc aminte că în 2004 tocmai d-asta l-am votat pe Pârţe: pentru că nu mai suportam abuzurile lui Născase. Or, bag seama c-am scăpat de dracu' şi am dat peste tată-su.

Aici ar mai fi ceva de comentat: la noi nu se votează decât negativ: l-am votat pe Constantinescu ca să scăpăm de Iliescu, după aia l-am votat pe Iliescu să nu iasă Vadim şi apoi l-am votat pe Băsescu fiindcă nu-l voiam pe Năstase iar acum am votat USL pentru că PDL-ul făcuse exact abuzurile pentru care-l sancţionaserăm pe Născase, plus încă multe altele. Sper să apuc vremea (la cei 51 de ani ai mei sunt optimist, după cum se vede Laughing) când am să votez pe cineva pentru că o să am înceredere în el şi că o să fiu sigur că va face ceva.

Pe partea cealaltă, cu cazarea la Rahova al cvartetului Videanu, Udrea, Pinalti şi (dă Doamne) Băsescu... cred că este chestie de timp. Pârţe a deschis cutia Pandorei şi încă nu ştie ce a ieştit de-acolo. Acum, cei care vin după el, au văzut că se poate. Şi... nu vă faceţi iluzii, DNA-ul va rămâne în continuare poliţie politică. Clientela, însă, se va schimba. Twisted Evil

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 39 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 39 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum