__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 01:19 | |
| Între alte stiri: Ponta a luat lucrarea de doctorat... total nevinovat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 02:04 | |
| Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. Fostul premier, operat la Spitalul Floreasca
Fostul premier a fost condamnat astăzi la doi ani de închisoare cu executare de Instanţa Supremă, fiind găsit vinovat de corupţie în dosarul "Trofeul Calităţii". Poliţiştii au mers la reşedinţa sa din strada Muzeul Zambaccian pentru a pune în aplicare decizia magistraţilor. Ulterior, la faţa locului a ajuns o ambulanţă iar Adrian Năstase a fost transportat la Spitalul Floreasca. Fostul premier a încercat să se sinucidă( copiat de pe blogul lui Nastase)
Cam slab de ingeri, am putea zice. Dar nu e bine nici sa vrei raul cuiva, si nici sa te bucuri de raul altuia. Dimpotriva. Trebuie sa incerci sa intelegi si sa-l intelegi pe aproapele tau. Si cand face bune, si cnd face rele.
Doamne, fereste pe toata lumea de rele! Ion | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 02:06 | |
| ACTUALIZARE 01.54: Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, la Antena 3, că Adrian Năstase este internat la terapie intensivă, stabilizat şi foarte probabil va fi operat în cursul dimineţii. Medicul a mai declarat că glonţul a intrat în regiunea mijlocie a gâtului şi că Năstase are probleme mai vechi de sănătate, fiind diabetic, cardiac şi hipertensiv.(tot de pe acelasi blog) | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 08:42 | |
| - ostrovna a scris:
- Sper ca voi basistilor sunteti multumiti ,asa sa va ajute Dumnezeu,era nevinnovat ,nu va voi ierta niciodata a fost nevinovat si s-a impuscat,un om de o cultura incomensurabila sunt stupefiata sunt marcata un munte de om nu a mai rezistat la ceea ce a facut basescu el v-a muri pentru toooooooooooooooooooooooooooooot:(
Draga mea, despre nevinovatia sau vinovatia lui Adrian Nastase (sau a oricarui alt politician) nu cred ca putem noi sa ne pronuntam. Doamne fereste, este tragic ce i se intampla. Insa atunci cand faci averi colosale, incomensurabile, ocupand functii inalte in stat, riscurile sunt atat de mari, rechinii sunt sangerosi iar nevinovatia este o floricica mult prea fragila. Asa cum spune si Ion, sa dea Domnul ca toata lumea sa fie pazita de rele! |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 11:31 | |
| - Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
- Sper ca voi basistilor sunteti multumiti ,asa sa va ajute Dumnezeu,era nevinnovat ,nu va voi ierta niciodata a fost nevinovat si s-a impuscat,un om de o cultura incomensurabila sunt stupefiata sunt marcata un munte de om nu a mai rezistat la ceea ce a facut basescu el v-a muri pentru toooooooooooooooooooooooooooooot:(
Draga mea, despre nevinovatia sau vinovatia lui Adrian Nastase (sau a oricarui alt politician) nu cred ca putem noi sa ne pronuntam. Doamne fereste, este tragic ce i se intampla. Insa atunci cand faci averi colosale, incomensurabile, ocupand functii inalte in stat, riscurile sunt atat de mari, rechinii sunt sangerosi iar nevinovatia este o floricica mult prea fragila.
Asa cum spune si Ion, sa dea Domnul ca toata lumea sa fie pazita de rele! Da ok. dar videanu,udrea,anastase,blejnar si altii ei nu ????/ | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 11:31 | |
| Prezentatorul emisiunii „Sinteza Zilei" de la postul Antena 3, Mihai Gâdea a făcut publică lista cu numele sonore din politica românească avansate în grad de către fostul ministru Gabriel Oprea, Printre aceștia se află și jurnalistul Robert Turcescu, care, potrivit sursei citate, nu ar nici măcar stagiul militar satisfăcut.
Iată lista prezentată de Mihai Gâdea:
Apostu Sorin - PDL - Locotenent - colonel - 2011 - Arnăutu Decebal - PDL - Colonel - 2010 - Bardan Cornel Ştefan - PDL - Colonel - 2010 - Blejnar Sorin - Şef ANAF - PDL - Colonel - 2011 - Botiş Ioan - Nelu - Deputat, Ministrul Muncii - PDL 2010 - Boureanu Cristian - Deputat - PDL - Colonel - 2011 - Brînză William Gabriel - Deputat - PDL - Locotenent Colonel - 2011 - Brînză Daniel - Secretar Executiv Diaspora - PDL - Colonel - 2011 - Falcă Gheorghe - Primar Arad - PDL - Maior - 2010 - Ferencz Ştefania Gabriela - Secretar Adjunct al Guvernului - PDL - maior - Flutur Gheorghe - Preşedinte Consiliu Judeţean Suceava - PDL- Colonel 2011 - Alexandru Lăzărescu - Director TVR - PDL - colonel - 2011 - Robert Turcescu - Jurnalist - PDL - Colonel - 2010 - Mihai Răzvan Ungureanu - Premier - PDL - Colonel 2011 - Gheorghe Ştefan - PDL Neamţ - PDL - Colonel 2010 - Ialomiţeanu Gheorghe - Ministru de Finanţe - PDL - Colonel 2010 - Iliescu Valentin Adrian - Şeful Dep. pt. Relaţia cu Parlamentul- PDL- Colonel 2010 - Liviu Negoiţă - Primar sect.3 - PDL - Colonel 2012 - Oltean Ioan - Deputat - PDL Colonel 2010 - Preda Cezar Florin - Vicepreşedinte PDL - Colonel 2011
Mai mult: Robert Turcescu, avansat în secret la gradul de colonel - Ştiri interne | Libertatea.ro
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 15:05 | |
| - ostrovna a scris:
Da ok. dar videanu,udrea,anastase,blejnar si altii ei nu ????/ Ba da. Si ei. Insa nu doar ei. Or fi pdl-istii niste nenorociti insa usl-istii sunt fix la fel, poate chiar mai jegosi. Adica vreau sa spun ca a striga jos basescu si sus nastase&ponta mi se pare o chestie mult prea penibila. Suntem prea lipsiti de perspectiva si imaginatie. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 15:48 | |
| - Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
Da ok. dar videanu,udrea,anastase,blejnar si altii ei nu ????/ Ba da. Si ei. Insa nu doar ei. Or fi pdl-istii niste nenorociti insa usl-istii sunt fix la fel, poate chiar mai jegosi. Adica vreau sa spun ca a striga jos basescu si sus nastase&ponta mi se pare o chestie mult prea penibila. Suntem prea lipsiti de perspectiva si imaginatie. Nu stiu daca sunt mai jegosi uselistii dar ca acum noi oamenii de rind nu am dus-o asa de rau,pedelistii ce au semanat aia o sa culeaga ,acum se dau in git ceea ce mi se pare o josnicie de joasa speta,o sa vedem la alegeri in toamna cine o sa ne conduca,oricum nastase trebuia arestat de mult daca aveau dovezi,s-au gasit acum sa se incapatineze ca si cu plagiatul lui don dottore,parerea mea e ca pasarea pe limba ei piere in curind...sper din suflet Nastase e un tip cult nu un alcoolic ,il cunosc personal de aceea spun,a fost aici la noi in oras la o galerie de arta si si-a cumparat un tablou de Patrascu,un tip special. Sunt sigura ca e si el implicat in chestii urite dar ca tupeistul de videanu,udrea anastase etc si ma intreb cum de boureanu e colonel in ce baza i-a facut oprea pe oltean ,turcescu si altii in grad de colonel,tata se rasuceste in pamint... Pai unul ca boureanu sa fie ridicat in grad de colonel ca tata??? Sau unul ca blejnar hotul lumii Deci e cumplit | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 16:00 | |
| Da, o sa ne conduca usl-istii. Pentru mine nu e nimic nou. La mine ciuma psd-ista nu a plecat niciodata, e aici pe felie din 90. Si sincer, nu cred ca au devenit moldovenii cei mai bogati si instariti oameni din tara. Ar trebui, nu? Avand in vedere ca ne conduc psd-eii de cand am facut si noi oki!!! Eu vreau ca usl-istii sa moara in chinuri alaturi de pdl. Terminati-va cu propaganda usl-ista, va rog! |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 16:07 | |
| - Mihaela a scris:
- Da, o sa ne conduca usl-istii. Pentru mine nu e nimic nou. La mine ciuma psd-ista nu a plecat niciodata, e aici pe felie din 90. Si sincer, nu cred ca au devenit moldovenii cei mai bogati si instariti oameni din tara. Ar trebui, nu? Avand in vedere ca ne conduc psd-eii de cand am facut si noi oki!!!
Eu vreau ca usl-istii sa moara in chinuri alaturi de pdl. Terminati-va cu propaganda usl-ista, va rog! Cumva pinalti e banatean sau flutur ??? Deci ciuma portocalie din pacate e in moldova si ardeal din cite stiu oltean e la bistrita? Apostu colonelul e la cluj ? Falca la arad deci ciuma portocalie e in toata tara dar ma bucur ca se sfisiie intre ei ceea ce ma bucura mult,da eu nu inteleg ca se vede cu ochiul liber ca usl va cistiga dominant si lumea o sa iasa la vot mai abitir ca acum! | |
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 16:31 | |
| - Mihaela a scris:
- Sunt absolut convinsa ca usl-istii vor avea succesuri mult mai mari decat pdl-istii. Doar asta au si vrut: sa le ia locul.
Pai cine sa le ia locul grofii udemeresti Lasa ca vedem bine? Doar sa ne fie mai ok,fara ura generatorul ei fiind corsarul ))) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 21 Iun 2012, 23:05 | |
| Au fost avansati, fara a exista prevederi militare legale, toti tradatorii si lingaii statului, cei care au calcat in picioare, de fapt, in ultimii 4 ani, cariera de militar si drepturile cuvenite militarilor. Inca o dovada ca nu e (re)cunoscuta cea mai grea cariera, pe seama careia bugetul (PIB-ul) a crescut cu 50% de la intrarea in NATO. Rusine porcovanilor ! Nesimtirea e maxima ! - Apostu Sorin - Primar Cluj arestat pentru fapte de corupţie - PDL - Lt.Col. (2011, absv.) - Arnăutu Decebal - Primar Târgu Neamţ - PDL - Col. (2010, cap.) - Blejnar Sorin - Şef ANAF - PDL - Col. (2011, lt. col.) - Bica Radu Vasile - Vicepreşedinte al CJ Cluj, arestat pentru fapte de corupţie - PDL - Botiş Ioan Nelu - Deputat, Ministru - PDL - Lt.Col (2010, Lt.) - Boureanu Cristian - Deputat - PDL - Col. (2011, absv.) - Brînză William Gabriel - Deputat - PDL - Lt.Col. (2011, sold.) - Brînză Daniel - Secretar Executiv Diaspora - PDL - Col. (2010, absv.) - Drăgan Romeo Ionel - Director General Adjunct ANL - PDL - Lt.Col. (2012, Plt.Maj.) - Falcă Gheorghe - Primar Arad - PDL - Mr. (2010, Cap.) - Ferencz Ştefania Gabriela - Secretar General Adjunct al Guvernului - PDL - Mr. (2011, absv.) - Flutur Gheorghe - Preţedinte CJ Suceava - PDL - Col. (2011, Lt.Col), Lt.Col. (2010, Mr.) - Alexandru Lazescu - Director TVR - PDL - Col. 2011 - Robert Turcescu - Jurnalist - PDL - Col. 2010 - Mihai Răzvan Ungureanu - Prim-ministru - PDL - Col. 2011 - Gheorghe Ştefan - PDL Neamţ - PDL - Col. 2010 - Ialomiţianu Gheorghe - Ministru de Finanţe - PDL - Col. (2010, Slt) - Iliescu Valentin Adrian - Şeful Dep. pt. Rel. cu Parlamentul - Guvern - PDL - Col. (2010, Slt.) - Ionescu Silvian - Ex Comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu - PDL - Col. (2010, Cpt.) - Ivaschescu Nicolae - Secretar de Stat la Ministerul Muncii - PDL - Lt.Col (2010, absv.) - Gheorghe Nastasia - Secretar de Stat - PDL - Col. (2010, Mr) - Negoiţă Liviu - Primar Sector 3 - PDL - Col. (2012, Mr.) - - Oltean Ioan - Deputat - PDL - Col. (2010, absv.) - Cristian Constantin Poteraş - Primar Sector 6 - PDL - Lt.Col. (2010, sold.), Col (2012, Lt.Col.) - Preda Cezar Florin - Vicepreşedinte PDL - PDL - Col. (2011, Lt.) - Neculai Rebenciuc - Deputat - PDL - Lt.Col. (2010, Sold.) - Savin Emanoil - Primar Buşteni - PDL - Col. (2010, slt.). Mai mult: Replică ŞOCANTĂ a jurnalistului Robert Turcescu: "Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică şi Felix, trageţi-vă un glonţ în cap, nemernicilor!" - Ştiri interne | Libertatea.ro E grobian | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 02:15 | |
| - Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
Da ok. dar videanu,udrea,anastase,blejnar si altii ei nu ????/ Ba da. Si ei. Insa nu doar ei. Or fi pdl-istii niste nenorociti insa usl-istii sunt fix la fel, poate chiar mai jegosi. Adica vreau sa spun ca a striga jos basescu si sus nastase&ponta mi se pare o chestie mult prea penibila. Suntem prea lipsiti de perspectiva si imaginatie. 100%! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 19:42 | |
| Dar despre asta ce părere aveţi? M.Ap.N. confirmă avansarea lui Robert Turcescu în grad. Colonelul se arată surprins (eu, nu!) Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a confirmat, joi, avansarea lui Robert Turcescu, printre alţii, la grad de locotenent-colonel în rezervă, deşi acesta nici măcar nu a satisfăcut stagiul militar. Realizatorul TV spune că nu ştia de numire şi trimite o scrisoare către MApN.Confirmarea MApN vine după ce Mihai Gâdea a dezvăluit, miercuri seară, la "Sinteza Zilei", o listă pe care se aflau mai multe persoane cunoscute, catalogate drept membrii PDL, ce au fost ridicate în grad de ministrul Gabriel Oprea. Printre cei de pe listă se aflau Robert Turcescu şi Alexandru Lăzescu, fostul preşedinte-director general al TVR. Turcescu reacţionase dur, invitându-i pe Mihai Gâdea şi pe colegii lui să-şi tragă un glonţ în cap. După confirmarea MApN, Turcescu s-a arătat surprins şi a scris pe Facebook că va trimite o scrisoare la minister ca să se repare greşeala. Totodată, şi-a început emisiunea cu mantie portocalie, pălărie şi pistol cu apă, ironizând titulatura de colonel. [Continuare »
Acum, o spun ca cetăţeanul român cu armata făcută: "Hai să moară mă-ta, Turcescule!" Te-au luat ăştia cu arcanul la oaste şi te-au făcut colonel? Sau "ţi-au pus-o" în timp ce dormeai? Te-au siluit şi te-ai trezit a doua zi colonel, ca în 1001 de nopţi? Oameni buni, bănuiesc că unii dintre voi aţi făcut armata, inclusiv ca TR-işti. NU POŢI FI FĂCUT MILITAR FĂRĂ SĂ SEMNEZI PENTRU LIVRET. FIE CĂ EŞTI SOLDAT, FIE CĂ EŞTI COLONEL. Deci... locotenent-colonel Turcescu, atunci când te-a anunţat Oprea... ai juisat. Când te-a anunţat Gâdea... te-ai strepezit. Ce să-i faci?! Aşa-i cu avansările astea politice... _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 21:11 | |
| Deci... locotenent-colonel Turcescu, atunci când te-a anunţat Oprea... ai juisat. Când te-a anunţat Gâdea... te-ai strepezit. Ce să-i faci?! Aşa-i cu avansările astea politice... Se rasuceste tata in mormint,om adevarat un bun strateg si mare iubitor de tara si oameni. Somn lin tatiiiii meu drag Bine ca nu mai vezi idioteniile de azi sa ajunga oamenii sa se impuste si mai bine ca nu ai prins un dictator mai rau ca ceausescu,tatiiii meu. Anahoret sunt atit de indignata incit pling ca trebuie sa vad asa ceva,nu-mi vine sa cred ochilor sper ca Dobritoiu sa repare onoarea celor din armata care traiesc si care au plecat cu onoruri militare pe care le-au meritat. In rest ma bucur mult ca ai intrat aici si te imbratisez stii tu cum si ca nimic nu e intimplator, | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 22:28 | |
| Omul este animalul cel mai nesupus de pe pamant. Cel mai greu de guvernat. Probabil de aceea, cred eu, s-a ridicat in doua picioare ca sa nu mai fie "aplecat", nici macar la propriu. Si tot de aceea probabil, unii dintre semenii lui, au creat notiunea de Dumnezeu. Ca sa-i faca, sa aiba frica macar de Dumnezeu. Sa traiasca "cu frica lui Dumnezeu in san", cum bine spune taranul, om pe atat de simplu, pe cat de intelept.
E lucru mare sa-ti poti privi in fata destinul. "Trebuie sa-ti traiesti viata ce ti-a fost data ca sa-ti meriti moartea", cum bine zice un roman al zilelor noastre, ing. Adrian(?) Runceanu.
Nu, categoric nu! Actul de sinucidere nu e un act de curaj. Cel mult il putem numi cu o expresie contradadictorie: " curajul suprem al lasului. Si nici "un act de demnitate", cum zice D-l Vosganian, referitor la tentativa de sinucidere a lui AN Demnitate inseamna, domnule Varujan Vosganian, sa ai curajul sa privesti in fata o infrangere, si chiar o sentinta gresita. Si sa lupti pentru a arata ca nu esti vinovat pana la sacrificiul suprem: sa-ti dai viata pentru o asemenea cauza. Precizez: sa-ti dai viata, nu sa ti-o iei. Ceea ce nu e totuna. Una e sa mori in lupta si alta e sa-ti iei viata cu mana ta. In numele a ce, si pentru ce?
"O lupta-i viata, deci te lupta, Cu dragoste de ea, cu dor"....
Domnul Crin Antonescu acuza presa care relateaza cu "o pofta canibalica" evenimentul tentativei de sinucidere a lui AN. Dar cand face campanie electorala Domnul Crin Antonescu ce pofta ar vrea Domnia Sa sa aiba presa? "Satanica"? Sa determine prin orice minciuni pe alegator ca sa-l voteze, nu-i asa? Voi, domnilor politicieni, ati creat acest gen de presa cu fata satanica si pofta canibalica.
In Franta, presa insasi a fost nevoita sa recunoasca ca l-a impins pe Pierre Beregovoy , tot fost prim-ministru si el,la sinucidere. Si daca presa trebuie sa se incadreze intre anumite limite, nu-i mai dati ocazia, domnilor politicieni! Si dati o lege pe care s-o respectati mai intai voi, in frunte cu presa si toate institutiile statului, si terminand cu ultimul om de rand.
Ar fi multe de spus. Mai greu e , insa, de facut. Sa speram totusi ca lumea se va calma si va judeca cum trebuie lucrurile.
Doamne-ajuta-l pe roman, Si da-i gandul cel bun! Ion | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 22:37 | |
| Din punctul meu de vedere, presa caută să facă un erou dintr-un om certat cu legea. Dar presa a avut o "mână de ajutor" consistentă de la Justiţie.
Ce motivare este aia că nu ai probe împotriva lui AN, dar îl condamni pentru că este "exponent" al corupţiei din timpul guvernării sale?! Ajungem din nou la Tribunalul poporului? Ori îl condamni cu probe, ori îl laşi în pace!
Dobitocii din justiţie au reuşit să facă un erou dintr-un om certat cu legea. Dar... asta-i Rromânia!
_______________________________ P.S. Rromânia nu a fost greşeală de dactilografiere. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 22:55 | |
| - Ion a scris:
- ...
Nu, categoric nu! Actul de sinucidere nu e un act de curaj. Cel mult il putem numi cu o expresie contradadictorie: " curajul suprem al lasului. Si nici "un act de demnitate", cum zice D-l Vosganian, referitor la tentativa de sinucidere a lui AN Demnitate inseamna, domnule Varujan Vosganian, sa ai curajul sa privesti in fata o infrangere, si chiar o sentinta gresita. Si sa lupti pentru a arata ca nu esti vinovat pana la sacrificiul suprem: sa-ti dai viata pentru o asemenea cauza. Precizez: sa-ti dai viata, nu sa ti-o iei. Ceea ce nu e totuna. Una e sa mori in lupta si alta e sa-ti iei viata cu mana ta. In numele a ce, si pentru ce?
"O lupta-i viata, deci te lupta, Cu dragoste de ea, cu dor"....
... Ion Sunt perfect de acord cu tine, Ion. Se face apologia sinuciderii dar pe mine nu ma mai mira nimic cand vine vorba de presa si jurnalisti. Hai sa-i facem eroi ai neamului pe toti infractorii care-si baga un glont in c*r atunci cand sunt prinsi la furat. Pentru ca nu e vorba de a nu se preda in fata cotropitorilor de tara, asa cum eroic a facut Decebal (ma pufneste si rasul). Si ma mai mira ca aceiasi jurnalisti ( deontologi) au uitat complet de matusa Tamara si de faptul ca Mugur Ciuvica a fost ridicat de pe strada si dus la sectie pentru ca a scris ceva critic la adresa lui Adrian Nastase. Vezi aici. Plus, ca sa fie totul in ceata totala, familia lui Adrian Nastase a decis sa nu mai ofere niciun indiciu referitor la starea de sanatate a acestuia. Parerea mea este ca "zgarietura" deja e vindecata. De ce nu se scrie/spune nimic despre ceilalti inculpati din dosarul acesta si care deja sunt la puscarie. Astia de ce nu s-au sinucis? De ce? Pentru ca sunt probabil mult mai demni si pot sa suporte consecintele actelor comise. |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 23:13 | |
| Cum asa, Anahoret? Chiar nu au avut nicio proba impotriva lui AN si au reusit sa-l condamne? Pai asta e o performanta de cartea recordurilor. Justitia l-a condamnat fara probe, iar presa l-a impins la sinucidere. Si sa mai spuna cineva ca in Romania nu exista Justitie? Va dati seama ca, in cazul in care exista probe, cu o asemenea Justitie nu ar scapa niciun gainar nepedepsit....
Judecand altfel lucrurile, eu sunt tentat sa cred ca tentativa de sinucidere, cu sau fara sprijinul presei, ar putea confirma , intr-un anume fel, vinovatia. Si ca alta cale de iesire din situatie pentru el n-a mai existat. Asta daca faci abstractie de echlibru psihic absent al unui om care incearca sa se sinucida.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 23:29 | |
| Ce nu inteleg in dosarul flota cu toate crucisatoarele,se jura basescu ca toate prorietatile sunt ale lui pe bune casa din Mihaileanu,eba o fata vai mama ei e europarlamentar??? Nu va inteleg cei care inca il sustineti pe basescu de ce??? Sa se jure ca nu mai bea nimic nici macar cu cele 4 cuburi de gheata,el e cancerul Romaniei si de ce dracu vb. jidanului nu-si trage un glont in gura cind amanta lui il pupa...vai noua astia care nu suntem pupinbasisti dar mai un pic ...ca pic cu pic se face lacul vorba lui base !!!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 23:34 | |
| Iar pentru cei care credeti ca el nu a vrut sa se omoare nu v-as dori sa fiti in pielea unui om care macar a citit,a scris ,dar na vorba lui ponta daca-i faci cadou o carte lui base il jignesti ,mare pacat macar ceausescu a facut ceva baraje,blocuri ,armata era armata si respectata,nu chiolhanuri si dansuri cu tiganci imputite | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 23:39 | |
| - ostrovna a scris:
- Ce nu inteleg in dosarul flota cu toate crucisatoarele,se jura basescu ca toate prorietatile sunt ale lui pe bune casa din Mihaileanu,eba o fata vai mama ei e europarlamentar???
Nu va inteleg cei care inca il sustineti pe basescu de ce??? Sa se jure ca nu mai bea nimic nici macar cu cele 4 cuburi de gheata,el e cancerul Romaniei si de ce dracu vb. jidanului nu-si trage un glont in gura cind amanta lui il pupa...vai noua astia care nu suntem pupinbasisti dar mai un pic ...ca pic cu pic se face lacul vorba lui base !!!! Cine il sustine pe Basescu??? Eu una vorbesc acum DOAR de A. Nastase!!! Basescu si Nastase sunt la fel. Doar ca AN degeaba ne punea la un moment dat sa-i numaram ouale caci se vede din avion ca nu detine. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 22 Iun 2012, 23:56 | |
| "Basescu si Nastase sunt la fel. Doar ca AN degeaba ne punea la un moment dat sa-i numaram ouale caci se vede din avion ca nu detine." Nici vorba Nastase e un tip cult ,basescu e un vinzator de blugi de fapt se vede ce inteligeta e ebba Ii doresc succesuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 23 Iun 2012, 00:00 | |
| ouale caci se vede din avion ca nu detine.
Ouale sunt pentru lingaii lui basescu,fac bine la the esecuri si la ura lui om rau si razbunator asa sa-i ajute Dumnezeu !!!!!!!!!
Ar fi fost super fericit sa manince niste creier pane din capul lui nastase facut cu ouale de la cornu,adevarul asta e ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti..i Nastase nu la bagat la puscarie l a lasat sa candideze din bunul lui simt ...dar se vor dovedi toate iar pupinbasistii vor pleca cu coada uda intre picioare ,.....asa sa le ajute Dumnezeu !!!!!!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
| | | | Ştiri politice interne (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |