__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 19:56 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 14 Dec 2010, 20:15 | |
| - yzzy a scris:
- dolion a scris:
- Presedintele Traian Basescu ne-a cerut sa inchidem ochii si sa votam cele trei legi -....
Iată de fapt cam cum arată ştirea: Presedintele Traian Basescu a cerut PSD sa inchida ochii, pentru moment, la abaterile de la regulile democratice din Parlament si sa voteze legile considerate esentiale pentru reforma statului, a declarat luni liderul social-democratilor, Victor Ponta, la iesirea de la consultarile de la Palatul Cotroceni, precizand ca este vorba de o interpretare a sa atunci cand vorbeste despre sintagma "a inchide ochii". http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8124859-victor-ponta-presedintele-basescu-cerut-inchidem-ochii-abaterile-frauda-doamnei-anastase.htm AA ,nu-i tot aia:( | |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 12:13 | |
| Balacareala,asta e.Cateodate sunt strainii mai 0biectivi cu unele stiri! Adevarul ca la noi oricine vine la putere opozitia pandeste si ataca fiecere cuvant sau si miscare,in loc sa conlucreze ptr redresare economica si sociala.Si tot asa.O vesnica panda si bataie pentru ciolan.O mai fi avand maduva in el bietul ciolan???Cand ceva merge vai ce se inghesuie toti sa-si asume meritul,cand ceva merge rau,invariabil e Basescu de vina!Nu fac si nici nu-mi place politica,dar deca zice ceva Basescu,sar toti ca de ce a zis,daca tace,vai de ce tace!Cateodata i se pune in carca si ce nu e,uitand totusi ca presedintele nu prea are prerogative...Acum cativa ani cand s-au dat mariri banesti ca sa taca lumea s-a stiut ca se va ajunge aici.De ce ne miram?Iar magareata cu criza a venit acum.Nu cred ca altcineva putea face mai mult!Aaaa,poate Ponta si cei asemeni lui...haida-de. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 15:04 | |
| - VOTAN a scris:
- ... Nu fac si nici nu-mi place politica,dar deca zice ceva Basescu,sar toti ca de ce a zis,daca tace,vai de ce tace!Cateodata i se pune in carca si ce nu e,uitand totusi ca presedintele nu prea are prerogative...
Interesant! Dar basescu nu conduce!! NU NU si iara NU. El, mititelul de el, e cam neajutorat asea - VOTAN a scris:
Nu cred ca altcineva putea face mai mult!Aaaa,poate Ponta si cei asemeni lui...haida-de. Asta cu resemnarea ca altcineva nu putea face mai mult nu e pe gustul meu. Si daca nu-mi place, nu mananc. Daca nu pot face mai mult sa se care in .... si sa ma lase in pace .... derbedeii naibii Na, ca m-am enervat. Dar macar acum inteleg de ce ii plac lui Votan atat de mult anumite glume. |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 15:15 | |
| Papusa,ma refer la cei pe care ii stim!Oameni competenti sunt destui dar nu au loc,asta e!Iar glumele sa sti ca nu-mi prea plac,dar uneori le inghit ca nu am ce face. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 15:23 | |
| - VOTAN a scris:
- Papusa,ma refer la cei pe care ii stim!Oameni competenti sunt destui dar nu au loc,asta e!Iar glumele sa sti ca nu-mi prea plac,dar uneori le inghit ca nu am ce face.
Stii ceva dragutule, papusel, impartialule (asa se striga basistii intre ei)? In primul rand - nu-ti voi corecta greselile gramaticale - sunt normale la unul care se adreseaza cu papusa! In al doilea rand - te-as ruga ca data viitoare cand mai inghiti pe nemestecate glume vulgare, sa nu mai si aplauzi, da? |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 15:37 | |
| Mihaela,nu fi rea,nu sunt basist,si ce gluma vulgara am aplaudat?Si da mai gresesc,ce sa fac,vad si eu,mai gresesc si altii,de ar fi asta cea mai mare nenorocire de pe forum!!!Sau esti suparata si ti-am iesit eu in cale?Si daca ti-am zis papusa ,mea culpa,dar avatarul tau are un ochi frumos,atata tot!!Eh,o sa caut sa nu-ti mai stau in cale... _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 15:41 | |
| Foarte bine! E mult mai bine sa fii sincer decat sa te chinui si sa te prefaci. |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 15:45 | |
| Breee,dar aspra fumeie mi-a fost dat sa intalnesc!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 16:13 | |
| - VOTAN a scris:
- Balacareala,asta e.Cateodate sunt strainii mai 0biectivi cu unele stiri! Adevarul ca la noi oricine vine la putere opozitia pandeste si ataca fiecere cuvant sau si miscare,in loc sa conlucreze ptr redresare economica si sociala.Si tot asa.O vesnica panda si bataie pentru ciolan.O mai fi avand maduva in el bietul ciolan???Cand ceva merge vai ce se inghesuie toti sa-si asume meritul,cand ceva merge rau,invariabil e Basescu de vina!Nu fac si nici nu-mi place politica,dar deca zice ceva Basescu,sar toti ca de ce a zis,daca tace,vai de ce tace!Cateodata i se pune in carca si ce nu e,uitand totusi ca presedintele nu prea are prerogative...Acum cativa ani cand s-au dat mariri banesti ca sa taca lumea s-a stiut ca se va ajunge aici.De ce ne miram?Iar magareata cu criza a venit acum.Nu cred ca altcineva putea face mai mult!Aaaa,poate Ponta si cei asemeni lui...haida-de.
Lasa ca daca nu-si baga coada udrea nu eram aici fii sigur,Ponta a facut cea mai mare prostie ca s-a dus la basescu ca si geoana la vintu...dar na acum dezamagirea e prea mare de aia m-am culcat cu geana si m-am trezit cu basescu culmea,am avut un cosmar dupa ce a sarit parca avea arcuri pe talpi asta e nu mai putem face nimic:( | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 16:19 | |
| DA,madama asta nu prea are ce cauta in politica...iar ceilalti persista in greseli,nu stiu pana cand...zau mi-am pierdut rabdarile! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 16:25 | |
| - VOTAN a scris:
- DA,madama asta nu prea are ce cauta in politica...iar ceilalti persista in greseli,nu stiu pana cand...zau mi-am pierdut rabdarile!
Eu mai sper sa fie alegeri anticipate si sa candideze profesorul acela de la psd Atanasescu mie mi se pare super Oricum Iliescu si Constantinescu s-au purtat incomensurabil mai bine ma refer la tinuta.la imbracaminte la care eu tin mult...nu s-au bagat in toate treburile statului. Ma crezi ca daca ar candida Iliescu ar cistiga??? Parca nu erau clanuri ,batai ,etc...faza cu minerii pt. mine a fost si ramine o enigma:( | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 16:34 | |
| Since nu stiu ce sa spun...as opta pentru cineva mai tanar si nemanjit.....Atanasescu e un om mai diferit,stiu eu?Totul depinde de majoritate! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 16:39 | |
| - VOTAN a scris:
- Breee,dar aspra fumeie mi-a fost dat sa intalnesc!!!
Doar cu basistii. Dar tu nu esti basist, ai spus deja, deci nu intri in oala. |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 16:47 | |
| Bine,dar or fi si printre ei oameni de omenie.Ce te face sa-i bagi pe toti in aceeasi oala? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:00 | |
| - VOTAN a scris:
- Bine,dar or fi si printre ei oameni de omenie.Ce te face sa-i bagi pe toti in aceeasi oala?
O fi Oajdea mor de ris una zice alta face si are o fata de Luis de Funes Mie imi place de blaga si de Macovei atit restul papagali si nu zic ca mi-e rusine de doamne ce sunt ele No la Greci astia au singe nu ca noi:( Greva generala:( | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:02 | |
| Da,sunt nde acord cu tina.Ei,grecii ...le sare repede tafna. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:05 | |
| - VOTAN a scris:
- Da,sunt nde acord cu tina.Ei,grecii ...le sare repede tafna.
Foarte bine de ce sa indure ca noi,eu nu stiu de ce nu mai avem curajul din 89? | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:10 | |
| - VOTAN a scris:
Foarte bine fac grecii. Noi induram aiurea si lor, celor de la putere le merge foarte bine. De ce doar lor?????????? |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:13 | |
| - Mihaela (Mier Dec 15, 2010 5:10 pm) a scris:
- VOTAN a scris:
Foarte bine fac grecii. Noi induram aiurea si lor, celor de la putere le merge foarte bine. De ce doar lor?????????? Pai uita-te la tupeul lui udrea sau nesimtirea lui anastase si vezi raspunsul:( | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:16 | |
| cred ca noi romanii suntem prea rabdatori!.of,doua fleoarte!!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:19 | |
| - VOTAN (Mier Dec 15, 2010 5:16 pm) a scris:
- cred ca noi romanii suntem prea rabdatori!.of,doua fleoarte!!!!!
ce e aia fleoarte? | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:22 | |
| fleoartze.....un fel de pupaze,nimicuri,femei cu pretentii care sunt doar snoabe, tate mai domnesti...cam asa s-ar traduce. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:23 | |
| - VOTAN (Mier Dec 15, 2010 4:34 pm) a scris:
- Since nu stiu ce sa spun...as opta pentru cineva mai tanar si nemanjit.....Atanasescu e un om mai diferit,stiu eu?Totul depinde de majoritate!
Mie mi se pare destept ,milos si cu scaun la cap:) | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 15 Dec 2010, 17:26 | |
| E o rara avis! Oameni de acest soi sunt tot mai rar de gasit.Ar castiga mai mult ca independent oare? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
| | | | Ştiri politice interne (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |