LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri efremovivanantonovici padure reclame 23 romana problema politica drumetie istorie internet 1 1918 muzica_traditionala Popasul sibiu brasov Fantasy CPSF humanitas curiozitati mediu comment-143 Limba google nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 27 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 27 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 27 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 27 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 00:02

Am scris cu totul altceva folosind acea virgulă, apoi am sters ce a fost initial, uitând virgula acolo.
Da, ai dreptate si o voi corecta. mwah!

Late edit: De fapt, dacă o corectez, postarea ta îsi pierde sensul, asa că voi lăsa totul cum este.
Satisfăcut, geniule? Laughing

Iisus

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 01:18

Emil Condor a scris:
Satisfăcut, geniule? Laughing

Până la orgasm mărite.

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 07:38

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
Buget ”de criză” la Senat: Aproape 2,5 milioane de euro pentru mașini Duster și limuzine

Doar zece minute le-au trebuit astăzi senatorilor pentru a-și aproba bugetul pe 2011, mai mare chiar decât cel din 2008 când era criză economică și care le dă liber la achiziționarea a 137 de mașini Duster, Logan-urile de acum fiind considerate ”depășite moral”. Nota de plată pentru noul parc auto: aproape 2,5 milioane de euro.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/buget-de-criza-la-senat-aproape-25-milioane-de-euro-pentru-masini-duster-si-limuzine-9110.html

Asa si?? nu tot pdeleii is la putere:((

Draga mea, tot n-ai inteles smile : daca este ceva de criticat (inclusiv la pedelei), voi critica in aceeasi masura precum laud.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 07:44

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 13:34

Eu cred ca nu fac rau ca schimba masinile inainte de a se uza de tot.
Asa mai pot lua un ban pe ele.
Si fac sa mearga productia.

Si cum sa mearga un deputat cu o masina veche?
E rusine pentru cine ii reprezinta, nu?

E adevarat ca, in perioada de criza, ar trebui sa mearga pe bicicleta.
Sa mai oxigeneze creierul prin miscare.
Daca a mai ramas ceva pe acolo.
Asa se zice. Ca lipsa de miscare duce la micsorarea creierului.

Dar, cu sau fara, trebuie sa ne conduca cineva.
Iar, daca nu stiu sa conduca, sa-l ia pe nea Ilie.
Cel care l-a invatat pe Dan Puric sa conduca sa-si ia carnet.
Ca instructor, sau consilier, cum se zice.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 18:59

Eu cred ca se mai puteau abtine, un an-doi, pina se mai ameliora situatia economica. Mai ales ca s-a prelungit programul "Rabla" Very Happy ...

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyMier 03 Noi 2010, 21:33

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
...pdeleii is la putere
Senatul, face parte din Putere! smile

Nu, dar puterea este majoritară şi în senat.

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 13:39

Ce-mi place ca voi discutati chestiile astea populiste si nu discutati despre angajarea raspunderii guvernului pentru legea educatiei care a fost declarata neconstitutionala de CCR. Guvernul si-a angajat raspunderea inainte de decizia CCR, ungurii s-au suparat, guvernul se clatina, bla, bla, bla ... La Constanta oamenii stau la cozi kilometrice pentru un pui si niscaiva faina.
Acum Basescu balmajeste ceva la Radio Romania Actualitati si incearca sa mai dreaga ceva ... Se face de rahat, ca deobicei. Se aude si prin alte tari ce prostii debiteaza Basescu acum? Shocked Shocked Shocked
Bai, ungurilor!!!!!!! Basescu si PDL v-au tras teapa!!!!!!! Ati stat frumusel pe curul vostru unguresc si ati "sustinut" guvernul la motiunea de cenzura si acum ati ramas cu buzele umflate. Viszontlatasra sau cam asa ceva, dobitocilor. Sa ii pupati in cur pe Basescu, Udrea, Boc si Anastase. Muhahahahhaa. so funny! ulala Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 Ce-mi plac glumele mele (citat din presedintele Basescu)

PS. Dar ce ati avut cu romanii, nesimtitilor? Sa va ia dracu' de dobitoci.

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 13:57

Nu-mi vine sa cred ochilor ce citesc.
Dupa cum nu mi-ar veni sa cred urechilor daca as fi auzit asa ceva
din gura unui presedinte de stat.

Ca sa cred, astept confirmari si de la altii. Nu pentru a-l pune in situatie proasta
pe nicuvar ca n-ar scrie adevarul.
Multumesc!
Ion
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 18:27

Pe mine nu ma mai mira agresivitatea si limbajul vulgar al unor lupi moralisti care, culmea, tot ei condamna vulgaritatea (dar doar cind o practica altii) si dau lectii despre moralitate, corectitudine si decenta. Asta este influenta televiziunilor isterice si vulgare ale lui Vintu si Voiculescu, cei care doar asta urmaresc: a-si "educa" adeptii in stil fanatic, dupa cum se vede.

In plus, aceleasi televiziuni isterice manipuleaza si dezinformeaza la greu, iar un exemplu concludent este chiar ideea ca CCR a declarat ca legea educatiei ar fi neconstitutionala. Ceea ce este o minciuna sfruntata. Comunicatul CCR ( http://www.ccr.ro/default.aspx?page=press/2010/3noiembrie ) se refera foarte clar dar nu la lege, ci la procedura de asumare a responsabilitatii guvernului pentru aceasta lege. Problema este ca -in acest caz- motivatia CCR lipseste cu desavirsire, ca atare o asteptam cu mare interes smile .

Sus In jos
Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 18:49

Cristina a scris:
Pe mine nu ma mai mira agresivitatea si limbajul vulgar al unor lupi moralisti care, culmea, tot ei condamna vulgaritatea (dar doar cind o practica altii) si dau lectii despre moralitate, corectitudine si decenta.

Stai puțin, o clipă doar. Cum rămâne cu țigancă împiuțită, muie vă spun (acum și dă nu doar spune), găozar și alte alea... !? Căci văd că-n acest caz treci dincolo de omisiune, către complezență și complicitate... Trăiești bine (cu tine)?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 19:52

Zilele trecute, afirmai despre userul Cristina ca :
Iisus a scris:
Orice tentativă de-a discuta cu ea, din partea mea, nu-i decât o pierdere inutilă de timp.
Ca atare, ce rost are sa-ti "pierzi timpul", nu-i asa smile ?!
ps: daca te ignor nu e bine, daca te bag in seama spui ca "iti pierzi timpul"...Ce urmaresti, de fapt? Suspect

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 19:53

Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
Buget ”de criză” la Senat: Aproape 2,5 milioane de euro pentru mașini Duster și limuzine

Doar zece minute le-au trebuit astăzi senatorilor pentru a-și aproba bugetul pe 2011, mai mare chiar decât cel din 2008 când era criză economică și care le dă liber la achiziționarea a 137 de mașini Duster, Logan-urile de acum fiind considerate ”depășite moral”. Nota de plată pentru noul parc auto: aproape 2,5 milioane de euro.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/buget-de-criza-la-senat-aproape-25-milioane-de-euro-pentru-masini-duster-si-limuzine-9110.html

Draga mea, tot n-ai inteles smile : daca este ceva de criticat (inclusiv la pedelei), voi critica in aceeasi masura precum laud.

Ioi Cristina so funny! so funny! Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 vrei sa te si cred:)))))
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 20:20

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:

Ioi Cristina so funny! so funny! Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 vrei sa te si cred:)))))

Nu, Getutza, nu vreau sa faci nimic fortat. Mi-ar place sa avem incredere in oamenii care se simt liberi, care se dovedesc a fi sinceri, a spune intotdeauna ceea ce gindesc, cu orice risc. Increderea se cucereste greu si se pierde cel mai repede.

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 20:21

Cristina a scris:

In plus, aceleasi televiziuni isterice manipuleaza si dezinformeaza la greu, iar un exemplu concludent este chiar ideea ca CCR a declarat ca legea educatiei ar fi neconstitutionala. Ceea ce este o minciuna sfruntata. Comunicatul CCR ( http://www.ccr.ro/default.aspx?page=press/2010/3noiembrie ) se refera foarte clar dar nu la lege, ci la procedura de asumare a responsabilitatii guvernului pentru aceasta lege. Problema este ca -in acest caz- motivatia CCR lipseste cu desavirsire, ca atare o asteptam cu mare interes smile .

Si eu ce am scris? Ai citit ce am scris? Pe dracu'. Tu citesti doar ce te intereseaza. Sau interpretezi cum vrei. Tu crezi ca pe mine, repet, pe mine, ma manipuleaza vreo televiziune? Noooooo... Eu stiu in ce lume traiesc.
Ungurii si-au luat teapa!!!!!
Asa le trebuie, dracu sa-i ia cu cine i-o ales.

PS. De cand esti o iubitoare de unguri, draga Cristina? Ungurii tai, pe care vad ca ii iubesti atat, o sa dea jos guvernul. Si nici Basescu nu mai are multe zile la Cotroceni. Muuuhahahahahahaha. happy

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 20:23

Cum spui tu, Nicule.
Somn usor smile .

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 20:25

Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:

Nu, Getutza, nu vreau sa faci nimic fortat. Mi-ar place sa avem incredere in oamenii care se simt liberi, care se dovedesc a fi sinceri, a spune intotdeauna ceea ce gindesc, cu orice risc. Increderea se cucereste greu si se pierde cel mai repede.

Cristina,un bob zabava vezi ca io-s maritata cu un ungur asa ca sa nu fie calcati pe coada ,fara ei nu putem face nimic,adica sa-l darimam pe base:)))))))))

Sa vina Antonescu domne ca asa nu se poate ,nu se mai poate:(
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 20:26

Cristina a scris:
Cum spui tu, Nicule.
Somn usor smile .

Nici vorba. Dusmanul de Base nu doarme niciodata. so funny! ulala Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 154834 Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 acord

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 20:31

nicuvar a scris:
Cristina a scris:
Cum spui tu, Nicule.
Somn usor smile .

Nici vorba. Dusmanul de Base nu doarme niciodata. so funny! ulala Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 154834 Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 acord

Base nu-i dusman,doar ca ne uraste uraste poporul vrea sa ne ingroape sa ramina cu udrea si mincinoasa de anastase:(

Scirbavnici oameni,ma gindeam acum la Paunescu chiar de era in psd macar ne-a facut tineretea fericita la sala Olimpia sau stadion,el trebuie sa moara sa ramina base cu sleahta lui:(
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 21:13

Cristina a scris:
Cum spui tu, Nicule.
Somn usor smile .

PS. Era sa uit. Sa nu uiti sa ma votezi la concursul culinar. Se poate vota zilnic, vot multiplu, pana in 18 noiembrie. Very Happy

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 21:26

Cristina a scris:
...... a spune intotdeauna ceea ce gindesc, cu orice risc.
Sa lauzi si sa aplauzi puterea nu implica niciun risc. Iar sa-l lauzi pe base nu e risc, are alt nume... Twisted Evil
Sus In jos
Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 22:27

Cristina a scris:
Zilele trecute, afirmai despre userul Cristina ca :
Iisus a scris:
Orice tentativă de-a discuta cu ea, din partea mea, nu-i decât o pierdere inutilă de timp.
Ca atare, ce rost are sa-ti "pierzi timpul", nu-i asa smile ?!
ps: daca te ignor nu e bine, daca te bag in seama spui ca "iti pierzi timpul"...Ce urmaresti, de fapt? Suspect

Imposibilul, se pare... să percepi lucrurile așa cum sunt... și-n primul rând să te percepi pe tine.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 22:38

Si cum sunt lucrurile? Exact asa cum tu le percepi? Nicio eroare? smile

Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 22:43

Emil Condor a scris:
Si cum sunt lucrurile? Exact asa cum tu le percepi? Nicio eroare? smile

Nicidecum, însă daca-r reuși partea a doua din mesajul meu, care-i pe locul întâi ca importanță, atunci prima ar veni de la sine.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 EmptyJoi 04 Noi 2010, 22:46

nicuvar a scris:
Bai, ungurilor!!!!!!! Basescu si PDL v-au tras teapa!!!!!!! Ati stat frumusel pe curul vostru unguresc si ati "sustinut" guvernul la motiunea de cenzura si acum ati ramas cu buzele umflate. Viszontlatasra sau cam asa ceva, dobitocilor. Sa ii pupati in cur pe Basescu, Udrea, Boc si Anastase. Muhahahahhaa. so funny! ulala Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 876722 Ce-mi plac glumele mele (citat din presedintele Basescu)

PS. Dar ce ati avut cu romanii, nesimtitilor? Sa va ia dracu' de dobitoci.
Cum să întelegem mesajul ăsta?
Dacă ne vin reclamatii în ce priveste rasismul unor mesaje, ce trebuie făcut atunci? scratch

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 27 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 27 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: