__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Iul 2010, 19:21 | |
| - Emil Condor a scris:
Învătătura asta cu „pensia nu e venit” am mai auzit-o doar la Aurora! De unde v-a venit ideea aceea, nu stiu!!! Nu mie mi-a venit. Ci Curtii Constitutionale in motivarea Deciziei prin care a declarat ca fiind neconstituţionale dispoziţiile art. 9 din Legea privind unele măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar, prin care pensiile erau reduse cu 15%. Curtea Constituţională a României (CCR) susţine că pensia este un drept constituţional câştigat, acesta neputând fi afectat de proasta gestionare a bugetului de către stat.Motivare CCR: Dreptul la pensie nu poate fi afectat de proasta gestionare a bugetului de stat _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Iul 2010, 19:24 | |
| - Emil Condor a scris:
Învătătura asta cu „pensia nu e venit” am mai auzit-o doar la Aurora! De unde v-a venit ideea aceea, nu stiu!!! De la otv (=antena3 si i-realitatea) ! Numai aia sustin -sus si tare- ineptia asta cu pensionarii care nu ar fi asistati social, desi stiu foarte bine ca sunt platiti de la buget si NU din vreun fond anume creat din economiile lor (papate de muuuult ). Aaa, daca erau platiti din fonduri private sau de stat, era corect sa spuna ca nu sunt asistati social. Desigur, inteleg ca este dureros si cinic, ca le este greu sa recunoasca, dar asta-i adevarul: orice persoana care nu produce nimic si sta acasa pe banii din bugetul statului este considerata ca fiind asistata social, deci inclusiv pensionarii de azi. Ca sa nu mai vorbesc despre pensionatii pe caz de boala, care nici macar nu au contribuit 100% la asigurarile sociale si care -clar- sunt asistati social. In schimb, pensionarul care a avut grija si si-a facut intr-adevar economii -depunind sume in fonduri private de pensii - nu este un asistat social. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Mar 27 Iul 2010, 19:29, editata de 1 ori | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Iul 2010, 19:28 | |
| - Cristina a scris:
- Emil Condor a scris:
Învătătura asta cu „pensia nu e venit” am mai auzit-o doar la Aurora! De unde v-a venit ideea aceea, nu stiu!!! De la otv (=antena3 si i-realitatea) ! Numai aia sustin -sus si tare- ineptia asta cu pensionarii care nu ar fi asistati social, desi stiu foarte bine ca sunt platiti de la buget si NU din vreun fond anume creat din economiile lor (papate de muuuult ). Aaa, daca erau platiti din fonduri private sau de stat, era corect sa spuna ca nu sunt asistati social. Desigur, inteleg ca este dureros si cinic, ca le este greu sa recunoasca, dar asta-i adevarul: orice persoana care nu produce nimic si sta acasa pe banii din bugetul statului este considerata ca fiind asistata social, deci inclusiv pensionarii de azi.
Ineptie pe dracu. Numai unui pedelist convins i-ar trece prin cap ca pensionarii sunt asistati social. Pensionarul sta acasa din banii bugetului de pensii. Ca este prost gestionat de guvernanti, asta e o alta problema, care nu-i intereseaza pe pensionari. "Curtea a constatat că dificultăţile bugetului asigurărilor sociale de stat nu pot fi opuse dreptului la pensie în sensul diminuării, chiar şi temporare, a cuantumului pensiei, dreptul constituţional la pensie neputând fi afectat de proasta gestionare a bugetului respectiv de către stat", este una din concluziile CCR. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Iul 2010, 23:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- Cu sau fara el, tot se vor impozita pensiile.
Eu as lua afirmatia asta din dreptul sondajelor si as pune-o diferit: cu sau fără actualul guvern, pensiile se vor impozita. Orice tară civilizată din lume impozitează orice venit al cetătenilor săi, incluzând pensiile. Gresit. Pensia nu este un venit. Este altceva. Orice ban care intră în buzunar este VENIT (nu plecat! ). Nu contează din ce sursă vine, tot asa se numeste. Că e un drept al celor ce au muncit cinstit, nu se contestă dar tot VENIT este. Dacă nu ar fi un drept, atunci ar fi ilegal. Si salariul ce se ia pentru munca depusă e tot un drept al celui ce munceste si tot VENIT se numeste. Nu există nici un bănut care să intre în posesia ta fără să se numească venit. Pe diverse aplicatii există întrebarea ”Ce venituri aveti?” si trebuie să dai ca răspuns absolut orice ban pe care îl faci, inclusiv pensiile de orice natură.
Învătătura asta cu „pensia nu e venit” am mai auzit-o doar la Aurora! De unde v-a venit ideea aceea, nu stiu!!! Da, Emil! Orice venit, fie banesc, fie material, trebuie impozitat, respectiv taxat. Dar cu pensia, as zice eu, este altceva. Nu ma intereseaza cum e considerata: venit sau drept. Glumind as zice: drept sub forma de venit sau venit sub forma de drept. Banii de pensie au fost luati din salariul brut. Asa cred. Salariul brut este impozitat inainte de orice prelevare, nu? Deci si banii de pensie, nu? OK? Banii de pensie merg, sa zicem, intr-o Banca de Stat sau Privata. Ei produc o dobanda. Numai acea dobanda ar trebui impozitata, in cazul in care mi-ar reveni mie. Dar nu-mi revine mie. Ci Administratorului de Pensie. E afacerea lui. De aia se si angajeaza si strange El, Administratorul, banii. Ca sa faca o afacere cu banii respectivi, nu? Eu cred ca aici ar fi "neconstitutionalitatea" de care vorbeste Nicuvar. S-ar impozita aceeasi suma de bani de DOUA ORI: o data cu salariul, la retinere, si a a doua oara acum la impozitarea pensiei, cum se propune. De parca ar fi numai asta dubla impozitare. Sunt atatea. Chiar triple si xchiar multiple. Incat, de pe aceeasi suma de bani, venit nu-i asa, iti ia de nu stiu cate ori impozite, respectiv taxe. Ceea ce am zis mai sus, sunt simple ipoteze. S-ar putea sa fie gresite. Recunosc ca sunt un analfabet in materie de Finante. De parca ar fi numai asta ce nu stiu.... O zi buna la toata Lumea! Ion | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Iul 2010, 08:36 | |
| Mda... pe undeva va dau dreptate, si tie, Ion, si lui Nicu, insa nici Curtea Constitutionala si nici altii nu spun de unde sa se ia bani, daca ei nu (mai) exista ... Si asta, pentru ca nu este treaba lor, ce-i drept. Insa banii nici nu pica din cer. Nu se pot plati pensii de undeva de unde nu (mai) exista surse de finantare (aduceti-va aminte cit a fost injurat Base atunci cind i-a cerut nenorocitului de Tariceanu sa spuna de unde mareste el pensiile, care sunt sursele de finantare pe termen mediu si lung!!!), ori bugetul asigurarilor sociale este -azi- insuficient, mai ales ca e criza, ca un salariat plateste pentru 3, ca se pensioneaza fraudulos toti milogii, ca se face evaziune fiscala -neplatindu-se taxe/impozite- si se fura cu japca. Aici este problema reala, de fapt, fie ca ne place sau nu, fie ca o recunoastem sau nu. | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Iul 2010, 13:30 | |
| durerooooos De mult doream sa vaz un prezi obez - are un fel de nushtiuce foarte shik... e prezi-ul nostru... Oare s-o fi spart prezi-ul cand s-o nascut el ? OKei - kestie de prezi... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Iul 2010, 14:13 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Iul 2010, 17:31 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Iul 2010, 20:02 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 29 Iul 2010, 08:50 | |
| | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 29 Iul 2010, 18:51 | |
| Mi-ar placea sa nu vorbiti de sotia mea aici, la politica. Daca chiar va intereseaza, cititi ultimul mesaj pe care l-am scris la popas si va veti lamuri. Dar aici, la politica, sa o lasati in pace. Nu ne intereseaza barfele. Sunt mai mincinoase decat sondajele. Cica PDL ar fi votat doar de 13,7%, potrivit ultimului sondaj INSOMAR. O mare prostie. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Iisus
Numarul mesajelor : 355 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 29 Iul 2010, 21:54 | |
| Măi oameni buni, voi sunteți normali la cap? Cum nu mai sunt bani? Uitați-vă dragilor pe bugetul de stat pe 2010, îl găsiți pe internet și trageți cu mintea voastră concluzia! Se investesc peste 30 de mld. de euro (adică mai mult decât cheltuielile cu salariații și bugetarii) în tot felul de proiecte, din care jumătate de mld. numai în site-ul ăla afurisit, făcându-l astfel site-ul cu investiția inițială cea mai mare din lume. S-au împrumutat de la FMI cu o droaie de bani și încă mai doresc să se împrumute. Unde se duc, de vă văitați că nu sunt bani? Să vă zic eu dacă vă e prea lene să gândiți: la banca națională și-n buzunarele diverșilor care cică "investesc". Unde sunt banii? Intrați pe cia.gov ca să vedeși cifre și pe worldfactbook, indexmundi. Suntem frunași la investiții, avem o datorie externă care s-a triplat în ultimii 4 ani, datoria publică este și ea enormă (20mld $). Stocul de bani este apreciat la 35mld $ (cât toate cheltuielile cu toți salariații și bugetarii pe tot anul 2010), iar în circulație sunt aproximativ 24mld $.
_____________________ Demonstrators were photographed bearing banners saying 'Slay those who insult Islam', 'Butcher those who mock Islam', and, apparently without irony, 'Behead those who say Islam is a violent religion'.
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 30 Iul 2010, 08:38 | |
| - nicuvar a scris:
- Mi-ar placea sa nu vorbiti de sotia mea aici, la politica.
Si mie mi-ar placea multe, dar nici nu ma deranjeaza asa de mult precum pe unii ... - nicuvar a scris:
- Daca chiar va intereseaza, cititi ultimul mesaj pe care l-am scris la popas si va veti lamuri.
Nu ma intereseaza neaparat, dar daca insisti... - nicuvar a scris:
- Dar aici, la politica, sa o lasati in pace.
Te oftici ?! - nicuvar a scris:
- Nu ne intereseaza barfele.
Si-atunci de ce le citesti si mai si raspunzi la ele ?! - nicuvar a scris:
- Sunt mai mincinoase decat sondajele. .
Adica, faptul ca sotia ta este frumoasa este o minciuna???? | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 30 Aug 2010, 07:19 | |
| Cristian Diaconescu: Clasa politică românească, hrănită de dezbinare şi ură Viaţa politică românească este caracterizată de "dezbinare, ură chiar de foarte multe ori şi este o atitudine prostească prin care încerci să generezi o situaţie negativă în legătură cu adversarul politic, în ideea că cetăţenii te vor considera mai bun", crede preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Cristian Diaconescu. "Dacă în următoarea perioadă, indiferent de cine este la putere sau în opoziţie, nu se conştientizează necesitatea de a avea cel puţin trei domenii de consens naţional, care să fie respectate pe minim un an de zile, ţara asta o văd prost în ianuarie 2011. Toate ţările care au ieşit din criză, dincolo de soluţiile economice mai bune sau mai rele, au avut sprijin politic pe trei sau patru domenii. (...) Aici au mobilizat resurse, voinţă politică şi expertiză", a declarat Diaconescu, pentru Agerpres, în cadrul primei ediţii a Şcolii de vară a UNPR, care se desfăşoară, în perioada 27-29 august, la Mangalia. Potrivit acestuia, în prezent, în România, nu există un singur domeniu "care să nu fie făcut ţăndări" din cauza luptei politice.http://www.evz.ro/detalii/stiri/cristian-diaconescu-clasa-politica-romaneasca-hranita-de-dezbinare-si-ura-904470.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 31 Aug 2010, 03:46 | |
| Mda! E usor să vezi ce natiune dezbinată formăm, chiar foarte aproape de a nu mai putea fi numită nici măcar... natiune! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 31 Aug 2010, 07:32 | |
| Pentru a ne trezi la realitate era nevoie si de asa ceva, dupa 60 de ani de intuneric, incepind cu politicul si terminind (sau nu ) cu civismul. Din pacate, romanul este genul de om care nu invata ce este bine decit daca se loveste - mai intii- cu capul ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 01 Sept 2010, 02:26 | |
| Să dea Cerul ca într-o zi, cu adevărat, natiunea noastră să se trezească la realitate! Să dea cu capul cât poate, dar să-si revină în final, atâta vreau. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 13:11 | |
| Parlamentul a decis scăderea TVA la 5% pentru alimentele de bază. PDL: "A fost o eroare"Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care se instituie aplicarea unui TVA de 5% pentru alimentele de bază şi o iniţiativă legilativă care presupune neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei. Deputaţii PDL în frunte cu ministrul de Finanţe susţin, însă, că nu este vorba decât despre o eroare, care urmează să fie reparată.Mai multe date aiciNoi de aia ii trimitem in parlament ca sa nu stie ce voteaza? Putea sa fie o declaratie de razboi impotriva SUA sau a Rusiei si ei habar n-aveau. Dobitocii dracului. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 16:48 | |
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 17:26 | |
| Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că îşi asumă greşeala privind votarea de către deputaţii democrat-liberali a celor două proiecte de lege referitoare la scăderea TVA la alimentele de bază, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei. "A fost o confuzie pe care mi-o asum", a precizat Toader, citat de Mediafax, după ce a fost întrebat cum comentează faptul că unii parlamentari ai PDL spun că au votat la indicaţia liderului de grup. Mircea Toader a mai declarat că PDL va depune miercuri o iniţiativă legislativă de anulare a celor două proiecte de lege.Nici nu au trecut 24 de ore si dobitocii vor sa renunte. As face un mic comentariu. Oare chiar toti deputaii PDL sunt idioti si au votat la comanda sau poate ca unii s-au desteptat? Poate ca s-a dat liber la vot la PDL. Nu toti voteaza ca Teo Trandafir, care habar n-are pe ce lume traieste. Cica acum, la motiune, va vota impotriva. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 17:46 | |
| Adevarul este ca si-au dat cu stingu-n dreptu' , de-a binelea ... Este clar ca deputatii PDL care au votat pe neve nu au nici-o scuza, dar la cite legi gresite a votat inclusiv clica psd-pnl cit au fost la putere, spre deosebire de ei, pdl recunoaste si este prima oara cind se recunoaste in parlament -dupa 20 de ani- ca s-a votat ceva gresit. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 18:28 | |
| | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 19:08 | |
| - Cristina a scris:
- Adevarul este ca si-au dat cu stingu-n dreptu' , de-a binelea ... Este clar ca deputatii PDL care au votat pe neve nu au nici-o scuza, dar la cite legi gresite a votat inclusiv clica psd-pnl cit au fost la putere, spre deosebire de ei, pdl recunoaste si este prima oara cind se recunoaste in parlament -dupa 20 de ani- ca s-a votat ceva gresit.
De ce gresit? 5% TVA la alimente este o masura foarte buna pentru combaterea evaziunii fiscale. Sa vedem ce va face Presedintele la promulgare. O va promulga sau o va retrimite in Parlament. Si, daca da, de ce? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 19:37 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 20 Oct 2010, 20:14 | |
| - nicuvar a scris:
De ce gresit? 5% TVA la alimente este o masura foarte buna pentru combaterea evaziunii fiscale. cine spune? pesedeaua penalista? Aia care au hranit evaziunea din plin timp de 20 de ani, votind legi pentru infractori, pardon pentru ei?! In conditii normale, fara criza si cu grad mare de colectare a veniturilor bugetare, da. masura ar putea fi buna, DAR: 1- nu acum, cind nu exista nici-o garantie ca preturile vor scadea in aceeasi masura si ca distribuitorii nu vor baga diferenta de tva in buzunarul propriu, mai ales ca este criza; 2- nu a existat niciun fel de discutie -cu FMI- pe aceasta tema si efectele ei asupra deficitului Romaniei, pe termen mediu si lung; iar Romania trebuie sa isi respecte acordurile si cuvintul, chiar daca unii politruci iresponsabili bat apa-n piua; 3- este foarte clar ca -a doua zi- deficitul tarii ar sari in aer, ceea ce ar atrage inclusiv criticile Europei, poate chiar sanctiuni incepind cu stoparea accesarii fondurilor europene. In plus, sa nu uitam ca legea votata aiurea de depudatii Pdl, includea si impozit zero la pensiile sub 2000 lei, alta aberatie populista, care nu se justifica deloc in actualele conditii economico-financiare romanesti. - nicuvar a scris:
- Sa vedem ce va face Presedintele la promulgare. O va promulga sau o va retrimite in Parlament. Si, daca da, de ce?
Presedintele sper ca va lua decizia corecta pentru tara, si nu una populist-electorala. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
| | | | Ştiri politice interne (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |