LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas Limba Fantasy 1 Popasul sibiu politica mediu 1918 brasov taieri CPSF efremovivanantonovici 23 nicuvar drumetie reclame curiozitati romana comment-143 internet istorie muzica_traditionala problema padure google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 I_vote_lcapConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 I_voting_barConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 I_vote_lcapConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 I_voting_barConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică

In jos 
+5
ostrovna
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyDum 21 Iun 2009, 22:08

N-am noroc la cărţi şi nici la jocuri, în general! D-aia eram invidios pe tatăl lui Cavadia!
Laughing Laughing Laughing

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyDum 21 Iun 2009, 22:51

Anahoret a scris:
N-am noroc la cărţi şi nici la jocuri, în general! D-aia eram invidios pe tatăl lui Cavadia!
Laughing Laughing Laughing
Mda, idem! Crying or Very sad
Las c-avem noroc în dragoste! Emoticon cu fâlfâit de gene!!!!!!!!!!!!!!
hug

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 04:25

Da, Yzzy, dar şi o grămadă de bani alături de dragostea aia parcă n-ar fi stricat! Laughing

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 07:42

Anahoret a scris:
Da, Yzzy, dar şi o grămadă de bani alături de dragostea aia parcă n-ar fi stricat! Laughing
Ce bine le zici tu, ca un om mare! smile

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 19:26

Ce bine le zici tu, ca un om mare! smile... şi trecut prin multe! :pirat:

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:35

Anahoret a scris:
Ce bine le zici tu, ca un om mare! smile... şi trecut prin multe! :pirat:

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Anahoret vezi ca-i post ,asa zice a mea mama:)smile
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:37

Eu n-am făcut post decât în armată şi atunci la Drapel. Alt post nu ştiu! Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:42

Anahoret a scris:
Eu n-am făcut post decât în armată şi atunci la Drapel. Alt post nu ştiu! Laughing

mai ,esti pus pe glume da?

vezi ca si eu stiu,de gluma normal Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 hug mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:48

Geta, dacă nu pot să-i ţin piept vieţii, atunci o iau la mişto! Laughing

Mi-am adus aminte de o chestie pe care am primit-o mai demult pe mail.
Dacă viaţa îţi întoarce spatele, nu dispera! Este cea mai bună ocazie ca să-i pui mâna pe fund!

Să ştii că, într-un fel, atitudinea mă caracterizează!
ulala

O să-mi pun dictonul şi la semnătură! Wink

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:52

Anahoret a scris:
Geta, dacă nu pot să-i ţin piept vieţii, atunci o iau la mişto! Laughing

Mi-am adus aminte de o chestie pe care am primit-o mai demult pe mail.
Dacă viaţa îţi întoarce spatele, nu dispera! Este cea mai bună ocazie ca să-i pui mâna pe fund!

Să ştii că, într-un fel, atitudinea mă caracterizează!
ulala

O să-mi pun dictonul şi la semnătură! Wink

Anahoret da pe aia o stii ce e sigur nu e sigur?

Deci io mi-s tare vigilenta:)))))))))))))))))))))))))) Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:56

Da, o ştiu! Şi mai ştiu mama este singrurul "lucru" sigur pe lumea asta. Restul sunt interpretări, păreri, acte şi cutume! Laughing Laughing Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 21:00

Anahoret a scris:
Da, o ştiu! Şi mai ştiu mama este singrurul "lucru" sigur pe lumea asta. Restul sunt interpretări, păreri, acte şi cutume! Laughing Laughing Laughing

Mai mai cum le stii tu pe toate mwah! mwah!

Da pe asta o stii ?

Din care floare rupi o mirosi toata viata(traducere din limba maghiara)de la soacra-mea:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 21:09

P-asta n-o ştiam dar mi se pare a naibii de adevărată! thumb_yello
O fi varianta maghiară de la "Prima dată e ca niciodată?" Wink

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 21:34

Anahoret a scris:
P-asta n-o ştiam dar mi se pare a naibii de adevărată! thumb_yello
O fi varianta maghiară de la "Prima dată e ca niciodată?" Wink

Dragule, acusica trebuie sa plec si nu am primit nici un raspuns cind se indoaie nuiaua?

cind e cruda sau?

rugă rugă
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 21:42

Eşti mortaaaalăăăăă! Laughing
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 154834 hug mwah!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyLun 22 Iun 2009, 21:47

Anahoret a scris:
Eşti mortaaaalăăăăă! Laughing
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 154834 hug mwah!

Si tu dar tot nu mi-ai raspuns si trebuie sa plec ca vine chimni hopti Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722

Noapte buna si raspunde-mi te rog,Geta:)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 21:29

Hei Anahoret ai raspuns bine,dar pe aia o stii cu ce mina da cu aia primesti tot de la fratii nostrii maghiari:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 21:43

Nu o ştiu şi nici nu-i înţeleg sensul!
Adică dacă eu îl pocnesc pe unul cu mâna dreaptă, tot cu dreapta îmi umflă şi el ochii??? Laughing Laughing Laughing

Şi aveam să-ţi dau un răspuns: nuiaua crudă se îndoaie dar îşi mai şi revine! Wink

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:02

Anahoret a scris:
Nu o ştiu şi nici nu-i înţeleg sensul!
Adică dacă eu îl pocnesc pe unul cu mâna dreaptă, tot cu dreapta îmi umflă şi el ochii??? Laughing Laughing Laughing

Şi aveam să-ţi dau un răspuns: nuiaua crudă se îndoaie dar îşi mai şi revine! Wink

Stii dupa ce a avut soacra mea avc-ul eu m-am ocupat extrem de mult sa o pun pe picioare intr-o luna a mers,sotul meu adicaz" fiara maghiara "e mai rece mai tacut si omi adica mama lui i-a spus ceva in maghiara si eu nu pricep.

Am intrebat-o ce inseamna si mi-a tradus.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:03

Da, apele limpezi de sunt adinci?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:12

Eu ştiam varianta că apele liniştite sunt adânci. Şi obişnuiesc să o spun la adresa lui fi-miu care aparent este liniştit... Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:15

Anahoret a scris:
Eu ştiam varianta că apele liniştite sunt adânci. Şi obişnuiesc să o spun la adresa lui fi-miu care aparent este liniştit... Laughing

Anahoret e cum zi eu:)

da de ce iarna nu-i ca vara/ no sa te vad Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:21

Am eu o versiune cu ţâpurituri... numa' că nu pot s-o pun pe forum! Embarassed Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:23

Anahoret a scris:
Am eu o versiune cu ţâpurituri... numa' că nu pot s-o pun pe forum! Embarassed Laughing

Atunci totusi de ce are ursul coada?

e drept mica dar are Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 876722 hug hug hug mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:28

Păi nu s-a rupt de tot atunci când l-a păcălit vulpea! Laughing

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică
Sus 
Pagina 6 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» SARMALUTE IN FOI DE VITA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: