LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici google Popasul istorie drumetie 1918 romana internet taieri 23 curiozitati 1 comment-143 muzica_traditionala Fantasy humanitas sibiu mediu padure nicuvar CPSF problema brasov politica reclame Limba
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 I_vote_lcapConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 I_voting_barConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 I_vote_lcapConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 I_voting_barConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică

In jos 
+5
ostrovna
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 13 Apr 2009, 12:06

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Iubiri paralele
Obosit, îşi îmbrăţişă prietena recunoscând parfumul ei dulce şi greu de tuberoze. Suportă tăcut mirosul suav-dulceag, autoritar însă, al apei de colonie. Cu trişeria celui ce, îmbrăţişând o femeie, se gândeşte la alta, care a însemnat pentru el altceva... tot ce rămâne dintr-o iubire înainte de a intra în rutină (sau ruină – nota mea).

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 136

Ceva asemanator era si in Invitatie la vals cind Tudor Petrican o obliga pe o tipa sa-si de-a cu parfumul Mihaelei?
Ce mi-a placut cartea si atunci si acum,Drumes a scris doar 4 romane,acesta mi se pare cel mai reusit.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 13 Apr 2009, 12:10

ostrovna a scris:
ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Iubiri paralele
Obosit, îşi îmbrăţişă prietena recunoscând parfumul ei dulce şi greu de tuberoze. Suportă tăcut mirosul suav-dulceag, autoritar însă, al apei de colonie. Cu trişeria celui ce, îmbrăţişând o femeie, se gândeşte la alta, care a însemnat pentru el altceva... tot ce rămâne dintr-o iubire înainte de a intra în rutină (sau ruină – nota mea).

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 136

Ceva asemanator era si in Invitatie la vals cind Tudor Petrican o obliga pe o tipa sa-si de-a cu parfumul Mihaelei?
Ce mi-a placut cartea si atunci si acum,Drumes a scris doar 4 romane,acesta mi se pare cel mai reusit.

Da exact asa s-a intimplat:)
Elevul Dima,Scrisoare de dragoste,Invitatie la vals si Cazul Magheru,ultima nu am inteles-o.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 13 Apr 2009, 19:14

ostrovna a scris:
ostrovna a scris:
ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Iubiri paralele

Da exact asa s-a intimplat:)
Elevul Dima,Scrisoare de dragoste,Invitatie la vals si Cazul Magheru,ultima nu am inteles-o.

Am gasit cartea in bibloteca,am citit-o de mult Chiril e un parvenit sau mi se pare,pot sa vin si eu cu impresii?

Geta:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 13 Apr 2009, 19:56

ostrovna a scris:
Am gasit cartea in bibloteca,am citit-o de mult Chiril e un parvenit sau mi se pare,pot sa vin si eu cu impresii?
Chiar m-aş bucura! Şi, dacă am discuta în contradictoriu, ar fi şi mai interesant!
hug

Nu am citit "Cazul Magheru". Până să scrii tu pe forum, nici n-am ştiut că a scris şi cartea asta.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMar 14 Apr 2009, 13:26

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Chiar m-aş bucura! Şi, dacă am discuta în contradictoriu, ar fi şi mai interesant!
hug

Nu am citit "Cazul Magheru". Până să scrii tu pe forum, nici n-am ştiut că a scris şi cartea asta.

Da scris doar patru romane.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMar 14 Apr 2009, 13:36

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
hug

Da scris doar patru romane.

Nu cred ca e aceeasi editie la pag.158 nu am gasit fraza ta.

Are o dedicatie sotiei mele:)

La inceput.

Coperta e facuta de Val Munteanu.

Verifica te rog sa vedem poate reusim.

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMar 14 Apr 2009, 19:01

Anahoret>Ostrovna
"Galeria cu viţă sălbatică" este singura carte pe care am citit-o de Ţoiu. Mi-a plăcut şi am să mai caut şi altele scrise de el.

Romanul a fost tipărit în vreo trei ediţii (prima în '76, eu o am pe cea din '79). Este posibil ca tu să ai romanul tipărit în altă ediţie şi de aceea să nu "bată" paginile. Ţi-am pus mai jos coperta ediţiei din '79 şi pagina de unde am luat citatele, ca să poţi compara cu ce ai tu acasă.

Dar ăsta este un element minor. Sunt bucuros că putem discuta "pe marginea" cărţii. Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Toyou

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Galeria.thConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Citate.th

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 10:38

Anahoret a scris:
Anahoret>Ostrovna
"Galeria cu viţă sălbatică" este singura carte pe care am citit-o de Ţoiu. Mi-a plăcut şi am să mai caut şi altele scrise de el.

Romanul a fost tipărit în vreo trei ediţii (prima în '76, eu o am pe cea din '79). Este posibil ca tu să ai romanul tipărit în altă ediţie şi de aceea să nu "bată" paginile. Ţi-am pus mai jos coperta ediţiei din '79 şi pagina de unde am luat citatele, ca să poţi compara cu ce ai tu acasă.

Dar ăsta este un element minor. Sunt bucuros că putem discuta "pe marginea" cărţii. Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Toyou

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Galeria.thConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Citate.th

Ce mi s-a parut interesan la pag 158:

Pe urma aflase ca formula asta rostita dupa spunerea"CREZULUI" ramasese de pe vremea cind crestinismul se ingina cu paginismul si ca acea "formula-fosila" era adresata neofitilor a praospetilor admisi in tainele dogmei;
ceilalti puteau sta linistiti,pina la sfirsitul slujbei,noii primiti insa nu dupa "Crez" ei trebuiau neaparat sa iasa,adica pina aici le fusese deajuns,restul era treaba credincisilor mai vechi si verificati.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 15:57

Citat :
Pe urma aflase ca formula asta rostita dupa spunerea"CREZULUI" ramasese de pe vremea cind crestinismul se ingina cu paginismul si ca acea "formula-fosila" era adresata neofitilor a praospetilor admisi in tainele dogmei;
ceilalti puteau sta linistiti,pina la sfirsitul slujbei,noii primiti insa nu dupa "Crez" ei trebuiau neaparat sa iasa,adica pina aici le fusese deajuns,restul era treaba credincisilor mai vechi si verificati.

Liturghia noastra ortodoxa este alcatuita din doua parti: Liturghia Catehumenilor (sau a celor chemati) si Liturghia Credinciosilor. In vremurile de demult, cei ce nu erau inca botezati, puteau participa doar la prima parte a Liturghiei, dupa care paraseau biserica si asteptau afara.

dintr-o sursa ortodoxa: http://www.plasticsusa.com/ortho/lit2.html

Era si o masura de a nu participa cei mai putin pregatiti. Pe vremea aceea in societate circulau tot felul de zvonuri nereale despre obiceiurile crestinilor.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 16:04

Călugăreeee, de vine stareţu pe aici ai încurcat-o. Te dă afară să rămână el cu doamnele noastre colege.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 17:20

zaraza26 a scris:
Citat :

Liturghia noastra ortodoxa este alcatuita din doua parti: Liturghia Catehumenilor (sau a celor chemati) si Liturghia Credinciosilor. In vremurile de demult, cei ce nu erau inca botezati, puteau participa doar la prima parte a Liturghiei, dupa care paraseau biserica si asteptau afara.

dintr-o sursa ortodoxa: http://www.plasticsusa.com/ortho/lit2.html

Era si o masura de a nu participa cei mai putin pregatiti. Pe vremea aceea in societate circulau tot felul de zvonuri nereale despre obiceiurile crestinilor.

Multumesc Zaraza,nu stiam mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 17:23

Anahoret a scris:
Anahoret>Ostrovna

Coperta e aceeasi nu gasesc paragraful scris de tine?

Hai ca poate reusim flower
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 20:44

abbilbal a scris:
Călugăreeee, de vine stareţu pe aici ai încurcat-o. Te dă afară să rămână el cu doamnele noastre colege.
Te cred! Să fiu stareţ, şi eu aş face la fel! Laughing Laughing Laughing

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 15 Apr 2009, 20:50

ostrovna a scris:
Cât timp vorbim cu toţii şi limba română... nu văd de ce n-am reuşi! thumb_yello

O întrebare:
Pe urma aflase ca formula asta rostita dupa spunerea"CREZULUI" ramasese de pe vremea cind crestinismul se ingina cu paginismul
Este citat din carte sau comentariu de-al tău?
Îţi dai seama că nici eu nu ştiu romanul pe de rost! silent

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 16 Apr 2009, 10:51

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Cât timp vorbim cu toţii şi limba română... nu văd de ce n-am reuşi! thumb_yello

O întrebare:
Pe urma aflase ca formula asta rostita dupa spunerea"CREZULUI" ramasese de pe vremea cind crestinismul se ingina cu paginismul

E citat din carte pagina 158 la mine talking
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 16 Apr 2009, 10:53

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
ostrovna a scris:

O întrebare:

E citat din carte pagina 158 la mine talking

Eu am citit-o cam acum 30 de ani ,cred ca o stii pe de rost cum stiu eu Invitatie la vals de Drumes,cartea mea de capatii :really:
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 16 Apr 2009, 21:58

N-o ştiu pe de rost, trebuie să mă uit prin ea. Romanul mi-a plăcut, unele pasaje le-am reţinut şi le postez acum în forum (meteahnă veche notatul pasajelor, de prin liceu Laughing) însă cam atât!

Nu-mi dau seama de unde ai luat citatul. M-am uitat puţin prin carte, în zona lui 158, dar n-am dat de el. Drept este că nici nu mi-i aminte de citit (şi am o promisiune şi la Zuum! Shocked).

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 16 Apr 2009, 22:01

Sic transit gloria mundi
Şi el, peste câţiva ani, chiar aşa muri: complet uitat, scufundat în uitare şi deriziune, pe când oasele lui subţiri, nefăcute să poarte vreo povară, se prefăceau în scrum şi în fumul arderii înălţându-se voios, uşurat, grăbit, spre cerul care primeşte iertător totul...

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 169

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 20 Apr 2009, 14:52

Orientări
— Măi – le spuse – eu sunt copilul revoluţiei, eu şi laptele l-am supt numai din ţâţa stângă, de mic am avut acest punct de vedere...

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 174

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyLun 20 Apr 2009, 14:53

O materializare a verbului a pleca
Presat astfel, Zecheru ajunsese confuz la capăt, obosindu-şi în aşa hal auditoriul, încât râsul liber şi voios ce răsunase mai înainte când sudamericanul arătase prima dată cum vedea el rezolvată această situaţie epică, nu se mai repetă. Oaspetele spusese cu o încântătoare uşurinţă că fata, logodnica martirului, într-o bună zi, tot aşteptând salvarea şi jucându-se aşa, cu o fărâmă de cărămidă ruptă, picată din zid, face pe acest zid o corabie, desenează frumos cu mâna ei o corabie, un vas, un vapor, mă rog, ce-o fi, şi pleacă... ăsta era realismul teribil.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 194-195

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 22 Apr 2009, 15:09

Anahoret a scris:
N-o ştiu pe de rost, trebuie să mă uit prin ea. Romanul mi-a plăcut, unele pasaje le-am reţinut şi le postez acum în forum (meteahnă veche notatul pasajelor, de prin liceu Laughing) însă cam atât!

Nu-mi dau seama de unde ai luat citatul. M-am uitat puţin prin carte, în zona lui 158, dar n-am dat de el. Drept este că nici nu mi-i aminte de citit (şi am o promisiune şi la Zuum! Shocked).

E acolo la 158 in cartea mea:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyMier 22 Apr 2009, 21:32

ostrovna a scris:
Las' că ne punem noi de acord! Basketball

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 23 Apr 2009, 13:53

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Las' că ne punem noi de acord! Basketball

Ok talking pace mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 23 Apr 2009, 21:59

Am găsit şi pagina (mea) unde este citatul postat de tine.
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Pagina183.th
Ţi-am spus că, până la urmă, o să ne înţelegem? thumb_yello

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 EmptyJoi 23 Apr 2009, 22:02

Anahoret a scris:
Am găsit şi pagina (mea) unde este citatul postat de tine.
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Pagina183.th
Ţi-am spus că, până la urmă, o să ne înţelegem? thumb_yello

WoW, oameni ca noi mai rar toti de pe acest forum sunt deosebiti.

Nu vreau sa dau nume sau sa apreciez pe cineva mai mult.

bravo
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică
Sus 
Pagina 3 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» SARMALUTE IN FOI DE VITA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: