LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar brasov padure Limba efremovivanantonovici sibiu 1918 muzica_traditionala politica drumetie internet CPSF curiozitati mediu 23 problema comment-143 romana Fantasy 1 google humanitas taieri reclame Popasul istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 I_vote_lcapConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 I_voting_barConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 I_vote_lcapConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 I_voting_barConstantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică

In jos 
+5
ostrovna
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMier 06 Ian 2010, 21:31

Resemnarea ca medicament
Organismul secretă el singur şi împrăştie cu timpul resemnarea ca pe un leac necesar, un vaccin contra spaimei de moarte; te resemnezi cu vremea, şi ce te îngrozeşte cât eşti tânăr şi ai forţa de a minţi şi de a te minţi, ţi se pare ceva extrem de natural, dispariţia fizică, trecerea; până şi psihologia se modifică îmbătrânind, şi ce nu accepţi azi nici cu gândul, accepţi mâine în modul vel mai natural, ca şi cum pe nesimţite ai fi devenit un altul.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 430

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMier 06 Ian 2010, 21:33

Nume şi femei
... mahalaua aceea cu nume de femeie dată dracului, a Dămăroaiei, demult intrată în ironiile celor din centru.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 435

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 08 Ian 2010, 10:19

Anahoret a scris:
Naivităţi
Naivitatea este o purtare prin care nu bagi de seamă că vei fi judecat de alţii. (Kant)

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 421

Nu prea cred. Singur Dumnezeu poate sa ma judece, dar El ne si intelege... Ceilalti care ma judeca... e alegerea lor. Ei judeca, ei vor fi tot asfel judecati. In naivitatea mea nativa, nu imi pasa de judecata oamenilor. thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 08 Ian 2010, 10:20

Anahoret a scris:
Reţeta succesului
Trebuie să fii rău; succesul, legea succesului e răul, ca să reuşeşti trebuie să fii detestat.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 422

Nu vreau decat succesul obtinut fara rautate! smile
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 08 Ian 2010, 18:29

zaraza26 a scris:
Nu prea cred. Singur Dumnezeu poate sa ma judece, dar El ne si intelege... Ceilalti care ma judeca... e alegerea lor. Ei judeca, ei vor fi tot asfel judecati. In naivitatea mea nativa, nu imi pasa de judecata oamenilor. thumb_yello
În principiu ai dreptete. Numai că românul (născut din uniunea filosofilor cu poeţii tongue) a constatat o mică anomalie: "Până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii".

Poropun să facem "juma-juma": adică eu te cred că numai Dumnezeu poate (are dreptul) să mă judece, dar lasă-mă să-mi iau măsuri de protecţie pentru cei (oamenii) care mă judecă. Chiar dacă nu au acest drept.

Spre exemplu Ioana D'Arc (care poate fi considerată o sfântă) a fost pusă la rotisor fără nicio remuşcare de către enoriaşi. Şi asta numai pentru că a avut succesuri.

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 08 Ian 2010, 18:36

zaraza26 a scris:
Nu vreau decat succesul obtinut fara rautate! smile
Of, Doamne, ce bine ar fi!
Vezi postarea de mai sus...

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 10 Ian 2010, 16:46

despre rezistenta materialelor si constiinta omeneasca

Ascultam distrat printre gratiile impletite ale crengilor umede inca de biciuirea ploii,cerul avind el insusi unul dintre reflexele albastre ale otelului tinar si rezistent.
Si profesorul meu matinal care sporovaia acum despre "moartea otelului"!...
Citeodata ciuleam urechea ,prinziind crimpeie de fraze...Rezistenta materialelor calculind valoarea eforturilor interioare in functie de fortele exterioare...Stabilirea unui echilibru intre fortele de sus si reatiunile de jos,intre fortele exterioare si cele interioare,ca regula de baza a unui intreg menit sa poarte poveri cu un calcul exact al solicitarilor...
Constiinta omeneascase preta aici unor comparatii tulburatoare.

pag.229
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 10 Ian 2010, 18:12

Adevăr grăit-ai! thumb_yello

zaraza26

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMar 12 Ian 2010, 14:14

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:
În principiu ai dreptete. Numai că românul (născut din uniunea filosofilor cu poeţii tongue) a constatat o mică anomalie: "Până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii".

Poropun să facem "juma-juma": adică eu te cred că numai Dumnezeu poate (are dreptul) să mă judece, dar lasă-mă să-mi iau măsuri de protecţie pentru cei (oamenii) care mă judecă. Chiar dacă nu au acest drept.

Spre exemplu Ioana D'Arc (care poate fi considerată o sfântă) a fost pusă la rotisor fără nicio remuşcare de către enoriaşi. Şi asta numai pentru că a avut succesuri.

Faptul ca nu imi pasa, nu inseamna ca ma expun unor riscuri inutile. Stiu ce "pot" unii oameni, asa ca actionez in consecinta. Pe multi ii ignor in aceasta privinta. Dealtfel, nici nu ofer prilejul, cred. acord
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMar 12 Ian 2010, 18:54

Înţeleaptă atitudine! thumb_yello
Părerea mea!

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 17 Ian 2010, 17:44

Fără cuvinte
... cu farmecul dezarmant de care numai femeile, ştiind ce e durabil în speţa umană, ştiu să se lase cucerite.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 436

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 17 Ian 2010, 17:45

Încăpăţânare sau onoare?

— "Dacă retractez ce-am spus? Asta nu pot s-o fac, şi aş fi bucuros dacă aş afla vreodată că nici lui Merfu, în sinea sa, nu i-ar fi plăcut dacă aş fi retras ceva zis doar cu puţin timp înainte. Acest Spuderca!... Dacă aş fi retractat repede, aş fi fost un fel de Spuderca!!..."
[...]
— "Mefu, deci, mi-a oferit, generos, o şansă. Aceea de a da înapoi. O şansă, tristă, desigur, dar şansă totuşi. M-am uitat în ochii lui. Ce curios, eu care sunt un laş în fond, m-am uitat în ochii lui Merfu ca un om înarmat cu un caracter puternic. Merfu, pot să spun că m-a silit să-l privesc cum l-am privit şi cum, poate, până atunci, nu mai privisem pe nimeni în viaţă."

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 464-465

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 17 Ian 2010, 17:46

Anahoret a scris:
Fără cuvinte
... cu farmecul dezarmant de care numai femeile, ştiind ce e durabil în speţa umană, ştiu să se lase cucerite.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 436

Doar daca vor mwah! mwah! mwah! hug thumb_yello
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 17 Ian 2010, 17:47

Da, aşa este! Numai când vreţi voi! Very Happy

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyDum 17 Ian 2010, 17:55

Anahoret a scris:
Da, aşa este! Numai când vreţi voi! Very Happy

corect:)))))))))))
mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyJoi 11 Feb 2010, 20:24

Aici n-am mai pus nimic cam demult...

Refracţia morală
... ideea cea mai pură se refractă "moral" (imitând legile lumii fizice), străbătând aceste medii pasionale şi căpătând direcţii imprevizibile, efecte înşelătoare. Individul, şi tot ce susţine el, nu există acolo unde pare dă fie, după cum nici nuiaua cufundată jumătate în apă execută, prin refracţia trecerii bruşte dintr-un mediu în altul, o mişcare falsă, iar dacă vrei să întinzi mâna, să te convingi dacă sub apă ea continuă să existe, ea există aparent în alt loc, decât acolo unde este de fapt şi în mod real, în raport cu ochiul păcălit.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 470

zaraza26

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyLun 15 Feb 2010, 13:18

Anahoret a scris:
Aici n-am mai pus nimic cam demult...

Refracţia morală
... ideea cea mai pură se refractă "moral" (imitând legile lumii fizice), străbătând aceste medii pasionale şi căpătând direcţii imprevizibile, efecte înşelătoare. Individul, şi tot ce susţine el, nu există acolo unde pare dă fie, după cum nici nuiaua cufundată jumătate în apă execută, prin refracţia trecerii bruşte dintr-un mediu în altul, o mişcare falsă, iar dacă vrei să întinzi mâna, să te convingi dacă sub apă ea continuă să existe, ea există aparent în alt loc, decât acolo unde este de fapt şi în mod real, în raport cu ochiul păcălit.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 470

Lumina lui Dumnezeu sufera devieri trecand prin noi. Intindem mana dupa El... si nu-L gasim! smile
Cred ca trebuie sa inchidem tot ce e material din noi pentru a-L simti si a-L gasi.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyLun 15 Feb 2010, 17:25

Frumos exprimat, Zaraza! Si adevărat... thumb_yello

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyMar 16 Feb 2010, 10:47

Emil Condor a scris:
Frumos exprimat, Zaraza! Si adevărat... thumb_yello

Pun deoparte citate gasite... din an in Pasti mai pun si de-ale mele. Pentru cand voi trage linie. De la serviciul anterior am plecat cu niste cd-uri pe care am salvat tot felul. smile
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptySam 20 Feb 2010, 00:24

Amuzant
Orgoliul acestui căpitan de artilerie provenit dintr-un neam de mocani, conştiinţa lui că făcuse parte dintr-o armată regulată, cu tradiţii de onoare, în rândurile căreia el fusese într-o zi înălţat în mod solemn la gradul de căpitan, care presupune oarecare ştiinţă, artileria cerând calcul, luciditate, armă grea pentru care el avea un veritabil cult, – până şi inamicul, "prizonierul inamic" (îi explicase el lui O.) voia neapărat, când ajungea îndărăt în spatele frontului, escortat, să vadă tunurile, unde sunt tunurile româneşti care băteau cu atâta precizie, obuz cu obuz, "întrucât, preciza tot Elizar, şnapanii de la partea sedentară şi toţi învârtiţii erau zgârciţi cu muniţia, şi nu ne da mâna să greşim..."

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 472-473

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptySam 20 Feb 2010, 13:11

De reţinut!

"Nu ştiu dacă tu mă înţelegi, se căznea artileristul să explice, dar dacă vom pârî uşor, oricând şi oricum, numai de frică, sau spre a ne asigura existenţa materială; dacă răul nu-l vom combate pe baza acelor îndemnuri sfinte ale conştiinţei noastre – care, te rog, notează, ne-ar putea obliga să ne arătăm întâi şi întâi pe noi înşine, şi singuri, cu degetul, ca pe nişte ticăloşi nemernici ce trebuie pedepsiţi – acuzaţiile pornite din sentimente josnice, oricum contrare idealului unei societăţi mai bune în numele căreia mă ţineţi aici închis, ne-ar degrada pe toţi. Şi nu-i vorba de gradul tău de locotenent sau de gradul meu vechi de căpitan, sper că m-ai înţeles..."

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 473

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 26 Feb 2010, 22:06

Perpetuum

El spusese atunci la Jurilofca: cine îşi uită trecutul, îl va retrăi. Din tot ce vorbise el atunci, frumos şi cu simţire, aceste cuvinte înţelepte ale bătrânului Goethe, Galeria le reţinuse cu grijă. Nu numai râzând ne despărţim de trecut; dar şi explicându-l cu gravitatea de care suntem capabili. Or asta înseamnă să-l ţii minte cât e posibil. O lege şi a inteligenţei, nu a moralei numai, e să nu repeţi greşeala de care sigur şi cu bună credinţă, şi la timp, mai ales, la timp, ţi-ai dat tu însuţi seama, punând în faţă binele.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 476

Anahoret

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 26 Feb 2010, 22:07

Ăsta a fost ultimul citat. Sper că v-au plăcut! Very Happy

ostrovna

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptyVin 26 Feb 2010, 22:24

Anahoret a scris:
Ăsta a fost ultimul citat. Sper că v-au plăcut! Very Happy

Mult de tot dragutule,multumesc frumos:)
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 EmptySam 27 Feb 2010, 13:56

Anahoret a scris:
Perpetuum

El spusese atunci la Jurilofca: cine îşi uită trecutul, îl va retrăi. Din tot ce vorbise el atunci, frumos şi cu simţire, aceste cuvinte înţelepte ale bătrânului Goethe, Galeria le reţinuse cu grijă. Nu numai râzând ne despărţim de trecut; dar şi explicându-l cu gravitatea de care suntem capabili. Or asta înseamnă să-l ţii minte cât e posibil. O lege şi a inteligenţei, nu a moralei numai, e să nu repeţi greşeala de care sigur şi cu bună credinţă, şi la timp, mai ales, la timp, ţi-ai dat tu însuţi seama, punând în faţă binele.

Constantin Ţoiu – Galeria cu viţă sălbatică, editura Eminescu, Bucureşti 1979, pag. 476

Acesta mi-a placut cel mai mult !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică   Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Constantin Ţoiu - Galeria cu viţă sălbatică
Sus 
Pagina 11 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 Subiecte similare
-
» SARMALUTE IN FOI DE VITA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: