LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 padure CPSF politica taieri Limba istorie internet 1918 efremovivanantonovici curiozitati muzica_traditionala drumetie nicuvar google comment-143 Fantasy problema mediu Popasul brasov reclame sibiu 1 romana humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Adevaratul crestin - Pagina 4 I_vote_lcapAdevaratul crestin - Pagina 4 I_voting_barAdevaratul crestin - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
Adevaratul crestin - Pagina 4 I_vote_lcapAdevaratul crestin - Pagina 4 I_voting_barAdevaratul crestin - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Adevaratul crestin

In jos 
+13
delta
j0oke
Diaporevomenos
Cristina
ACCENT
abbilbal
abba
Anahoret
Ciprian
aurora
Emil Condor
zaraza26
zuum
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
j0oke

j0oke

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 07/05/2010

Adevaratul crestin - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 09 Mai 2010, 12:28

Cristina a scris:
j0oke a scris:

Dumnezeu e infinit si vesnic insa adevarul lui e unic si simplu.
Cred ca toata lumea, inclusiv Dia, este de acord cu tine smile .
j0oke a scris:
De aia intrebam ce inca mai cauti.
De ce? Tu nu (mai) cauti nimic, cumva? smile
j0oke a scris:
Daca imi spuneai ca zi de zi te nevoiesti sa-ti adancesti credinta, era mai usor.
Este acelasi lucru, spus cu alte cuvinte: cautind sa-L cunosti mai bine pe Dumnezeu, iti adincesti inclusiv credinta. Stiinta (inclusiv ratiunea) si credinta se completeaza - sau ar trebui sa se completeze- reciproc.
j0oke a scris:
Dar daca e varianta ca inca-l cauti pentru ca el e infinitt si vesnic .. pentru asta Dumnezeu acum ar trebui sa se simta incurcat in conditia lui, pentru ca abuzeaza de timpul si rabdarea oamenilor? nu se poate(2) Laughing
Este impropriu spus ca Dumnezeu ar putea fi "incurcat" de ceva/cineva (de) pe lumea asta. Singurul care este "incurcat" pe lumea asta este chiar omul, care, prin insasi existenta limitelor sale fizice, este tentat sa-si fabrice/impuna inclusiv limite spirituale.
Ideea mea e mai simpla. Dumnezeu e clar pentru ce-i care nu-l iscodesc prea mult si pentru asta il poti accepta imediat in viata ta .. sau il mai cauti inca. Odata acceptat, evident ca-ti batatoresti calea spre desavarsire. Poate asta a vrut sa spuna Dia dar cand l-am intrebat, as fi preferat un raspuns mai simplu si direct. Eu ii consider credinta lui si o respect.
Il accept pe Dumnezeu in viata mea si implicit lucrarea si adevarul lui. Ce sa mai caut? Am gasit si ma nevoiesc sa desavarsesc, reusesc sau nu functie de puterile sau slabiciunile mele. Na, eu cam asa vad lucrurile.
Cercetarea si aprofundarea Cuvantului sau, asta e bine dar deja face parte din nevointa.

Posibil dilema sa fi aparut de la acel cuvant 'caut', intelegeri usor diferite.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 09 Mai 2010, 15:17

j0oke a scris:
Cristina a scris:
j0oke a scris:
Daca imi spuneai ca zi de zi te nevoiesti sa-ti adancesti credinta, era mai usor.

Este acelasi lucru, spus cu alte cuvinte: cautind sa-L cunosti mai bine pe Dumnezeu, iti adincesti inclusiv credinta. Stiinta (inclusiv ratiunea) si credinta se completeaza - sau ar trebui sa se completeze- reciproc.

...Dumnezeu e clar pentru ce-i care nu-l iscodesc prea mult,,,,

Nici eu nu caut nimic. Nici măcar să-L cunosc pe Dumnezeu. Cu cât cauţi mai mult, cu atât găseşti mai puţin.

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 09 Mai 2010, 16:57

abbilbal a scris:
j0oke a scris:
Cristina a scris:
j0oke a scris:

Nici eu nu caut nimic. Nici măcar să-L cunosc pe Dumnezeu. Cu cât cauţi mai mult, cu atât găseşti mai puţin.

Fiecare intrebare pusa inseamna cautare. Fiecare indoiala exprimata inseamna cautare de raspunsuri. Iar cine cauta, gaseste.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 09 Mai 2010, 17:42

Este un punct de vedere cât se poate de adevărat: toată viata omului e plină de căutări, doar că le numim diferit...

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 09 Mai 2010, 22:35

j0oke a scris:

Diaporevomenos a scris:
j0oke a scris:

Evident teoria ma ispiteste si pe mine, nu-s o exceptie, Laughing cu practica ii mai greu, nimic nou nu se poate(2)

Cel mai mult ma întristează expresia asta de mai sus.
Vad oameni sinceri, dispuși sa faca voia Lui Dumnezeu din inima, dar pentru ca ori au fost greșit informați, ori superficial, au aceasta convingere gresita.

Pai si daca, in traducere libera,: nimic nu stii.. si cat traiesti, inveti .. de ce judeci benevol lucrarea din altii? Uite aici:

Ca daca te uiti mai bine, cam acelasi lucru ca si tine l-am spus, insa doar pentru mine si intr-un mod mai putin alambicat.

Laughing

Am citit cu atenție răspunsurile toate care au provenit in urma efectului pe care l-a avut cele doua mesaje ale mele. Si bineînțeles ca ar fi trebuit sa încep răspunzând la aceste masaje, dar prefer mai întâi sa răspund lui Cristina. Nu numai pentru ca e femeie si nici ca azi când scriu acest mesaj este a doua duminica din luna Mai, unde după cum sa stabilit este ziua mamei, dar pentru ca am citit răspunsul dânsei si m-a impresionat plăcut si m-a uimit.

Citat :
j0oke a scris:

Cristina a scris:

Cel mai mult ma întristează expresia asta de mai sus.
Vad oameni sinceri, dispuși sa facă voia Lui Dumnezeu din inima, dar pentru ca ori au fost greșit informați, ori superficial, au aceasta convingere greșita.

Târziu am înțeles, citind din nou, ca mâhnirea ta a provenit din cauza frazei de mai sus. Folosesc des aceste doua cuvinte pentru ca le consider ca sunt responsabile pentru halul in care trăim noi ca un popor creștin ce suntem. Acesta este si motivul ca avem zilnic atâtea cazuri sinistre la Buletinul de Știri. Noi ca creștini cum suntem, ar fi trebuie sa fim un model de viata pentru tot globul pamântesc, nu de rasul lumi, cum am ajuns.
Dar informarea greșita si superficialitatea cu cu care a fost transmisa religia creștina a adus la stilul asta de viata creștina care asa cum vedem cu toți nu are nici o asemănare cu ceea ce a predicat Iisus.

Când spun ca informarea greșita si superficialitatea au format o convingere greșita ( in general), m-a refer la ușurința cu care un creștin ortodox , roman, grec, sârb, bulgar si rus, păcătuiește zilnic si nu se sinchisește deloc, ca si cum n-a făcut nimic rău.

Dar dacă ar fi fost fiecare creștin informat corect si ar fi cautat in adânc sa cunoască despre ce este creștinismul, nu am fi avut aceasta imagine in fata tarilor musulmane.

Ultima editare efectuata de catre Diaporevomenos in Dum 09 Mai 2010, 22:41, editata de 1 ori
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyDum 09 Mai 2010, 22:39

abbilbal a scris:
j0oke a scris:
Cristina a scris:
j0oke a scris:

abbilbal, Daca iti faci putin timp liber, merita sa-L cauti pe Dumnezeu. N-ai sa pierzi nimic, dimpotriva vei fi in castig! Parol.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 00:14

Diaporevomenos a scris:
abbilbal, Daca iti faci putin timp liber, merita sa-L cauti pe Dumnezeu....

Diapore, timp liber am berechet, dar din câte ştiu eu Dumnezeu nu trebuie căutat pentru că permanent este cu noi şi ne vorbeşte. Numai că noi nu avem ochi să-L vedem şi urechi să-L auzim sau vedem şi auzim zminteli.

j0oke

j0oke

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 01:26

abbilbal a scris:
Diaporevomenos a scris:

Diapore, timp liber am berechet, dar din câte ştiu eu Dumnezeu nu trebuie căutat pentru că permanent este cu noi şi ne vorbeşte. Numai că noi nu avem ochi să-L vedem şi urechi să-L auzim sau vedem şi auzim zminteli.

bravo

E mult adevar in ceea ce ai zis, Abbilbal.
Sus In jos
j0oke

j0oke

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 01:30

Diaporevomenos a scris:

Când spun ca informarea greșita si superficialitatea au format o convingere greșita ( in general), m-a refer la ușurința cu care un creștin ortodox , roman, grec, sârb, bulgar si rus, păcătuiește zilnic si nu se sinchisește deloc, ca si cum n-a făcut nimic rău.
Diaporevomenos, care anume aspecte din invatatura crestin ortodoxa ai sa le reclami? Unde e gresita invatatura asta?
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 01:33

abbilbal a scris:
Diaporevomenos a scris:

Pai atunci sa cautam de ce nu avem ochi sa vedem si urechi sa auzim! Tot trebuie ceva cautat.
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 05:12

j0oke a scris:
Diaporevomenos a scris:

Diaporevomenos, care anume aspecte din invatatura crestin ortodoxa ai sa le reclami? Unde e gresita invatatura asta?

Învățătura crestina Ortodoxa nu e greșita nicăieri. Ba chiar e foarte corecta . Ceea ce nu e corect, este felul cum este pusa in aplicare si de felul cum este acceptata de slujitori ei.
Asa cum spuneai recent ca practica si teoria sunt doua lucruri distanțate, unde intre ele se atașează ispita. Si pentru ca nu trebuie sa fie asa am scris fraza acea.
Bănuiesc ca mai înțeles, iar dacă nu te sfătuiesc într-o după-amiaza sa te deplasezi pana la Kato Patisia ( O distanta de numai 1 Km. de casa ta) si sa vizitezi [ Biserica Apostolica a Romanilor din Atena].
Acolo vei putea vedea cu ochi tai care este diferența intre creștini si creștini.
Nu vreau sa înțelegi ca fac reclama la pocăiți penticostali, pentru ca eu nu sunt de aceasta credința. Dar pentru ca am avut ocazia sa-i cunosc îndeaproape pot sa-ti spun ca pentru prima data am văzut asemenea creștini.
Cu toate ca si ei citesc aceiași carte care se citeste si in Biserica Ortodoxa, adică Biblia, aplicarea poruncilor Lui Iisus diferă diametrical opus. ( Hm... am impresia ca nu exista aceasta expresie in românește).

Adevaratul crestin - Pagina 4 Semantura2cafedeschis.
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 05:13

.
Sus In jos
j0oke

j0oke

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 15:46

Diaporevomenos a scris:
j0oke a scris:
Diaporevomenos a scris:

Învățătura crestina Ortodoxa nu e greșita nicăieri. Ba chiar e foarte corecta . Ceea ce nu e corect, este felul cum este pusa in aplicare si de felul cum este acceptata de slujitori ei.
Asa cum spuneai recent ca practica si teoria sunt doua lucruri distanțate, unde intre ele se atașează ispita. Si pentru ca nu trebuie sa fie asa am scris fraza acea.
Bănuiesc ca mai înțeles, iar dacă nu te sfătuiesc într-o după-amiaza sa te deplasezi pana la Kato Patisia ( O distanta de numai 1 Km. de casa ta) si sa vizitezi [ Biserica Apostolica a Romanilor din Atena].
Acolo vei putea vedea cu ochi tai care este diferența intre creștini si creștini.
Nu vreau sa înțelegi ca fac reclama la pocăiți penticostali, pentru ca eu nu sunt de aceasta credința. Dar pentru ca am avut ocazia sa-i cunosc îndeaproape pot sa-ti spun ca pentru prima data am văzut asemenea creștini.
Cu toate ca si ei citesc aceiași carte care se citeste si in Biserica Ortodoxa, adică Biblia, aplicarea poruncilor Lui Iisus diferă diametrical opus. ( Hm... am impresia ca nu exista aceasta expresie in românește).

Deci invatatura crestin ortodoxa nu e gresita, ba e foarte corecta. Deci nu credinta ortodoxa are vreo problema ci modul in care unii si-o insusesc si apoi inteleg s-o aplice in viata lor.
Ok. Atunci de ce sa merg la alte culte spre pricepere, cand sfatul tau ar putea fi sa merg si mai mult la biserica de care apartin, atat timp cat tot din ce propovaduiesc ei acolo e adevarat, corect si nu-i gresit?
Problema e la om, nu la religia sa. Si daca pacatuieste, pacatul e al lui.
Daca invatatura ordoxa e foarte corecta dar ea difera in anume aspecte mai importante sau mai putin de alte culte, ar trebui sa inteleg ca restul nu mai sunt asa perfecte?
Sau toate cultele, indiferent de calea care o propovaduiesc sunt foarte corecte? Sau cum ?
Adica chiar ma intereseaza cum gandesti in problema asta si te-as ruga sa nu crezi cumva ca caut vreo pricina altui mod de a crede, pentru ca nu-i asta. Ms. hug
Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:09

Poate-i mai simplu să scrii că Diaporev-nu-ştiu-cum (că-i prea complicat nick-ul) e clona lui j0oke... Laughing
Sus In jos
j0oke

j0oke

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:22

delta a scris:
Poate-i mai simplu să scrii că Diaporev-nu-ştiu-cum (că-i prea complicat nick-ul) e clona lui j0oke... Laughing

Laughing

Habar n-ai, vezi? Poate ai vrut sa zici ca j0oke e clona lui Diaporev-nu-stiu-cum.
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 21:24

j0oke a scris:
Poate ai vrut sa zici ca j0oke e clona lui Diaporev-nu-stiu-cum.
Mi-e indiferent care nick clona cărui nick este... Wink
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyLun 10 Mai 2010, 23:59

delta a scris:
j0oke a scris:
Poate ai vrut sa zici ca j0oke e clona lui Diaporev-nu-stiu-cum.
Mi-e indiferent care nick clona cărui nick este... Wink

Hi sa fim seriosi!
Adica Emil ce face, vinde pesti in piata? El nu ar fi stiut daca eram clone? Sau vrei sa-ti punem o poza unde suntem amandoi la o bere? so funny!

Adevaratul crestin - Pagina 4 Semantura2cafedeschis
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 00:55

Diaporevomenos a scris:
Hi sa fim seriosi!
Adica Emil ce face, vinde pesti in piata? El nu ar fi stiut daca eram clone? Sau vrei sa-ti punem o poza unde suntem amandoi la o bere? so funny!
Yo n-am de unde să ştiu asemenea detalii. Very Happy
Şi nici nu am obligaţia să cred ceea ce îndruci pe un forum, indiferent care o fi ăla... Wink
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:17

Diaporevomenos a scris:
j0oke a scris:
Diaporevomenos a scris:

Dar oare numai ortodocşii aplică greşit învăţătura creştină? Nu cumva chiar şi penticostalii au bubele lor? Sunt chiar aşa de perfecţi?

Citat :
Pai atunci sa cautam de ce nu avem ochi sa vedem si urechi sa auzim! Tot trebuie ceva cautat.
La ce mi-ar folosi? Am ochii legaţi şi nu văd ce şi unde să caut. Am urechile înfundate şi nu aud ce mi se spune. Când Dumnezeu consideră că este cazul mă ia de mână şi mă duce acolo unde trebuie. Eu nu simt mâna Lui şi de aceea cred că m-am dus singur, de bună voie, căutând acul în carul cu fân.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:38

delta a scris:
Diaporevomenos a scris:
Hi sa fim seriosi!
Yo n-am de unde să ştiu asemenea detalii. Very Happy
Şi nici nu am obligaţia să cred ceea ce îndruci pe un forum, indiferent care o fi ăla... Wink

Delta, aici şi eu îţi confirm că este vorba despre două persoane diferite, deşi "ambii doi" trăiesc pe aceeaşi moşie în interiorul perimetrului aceloraşi graniţe.
Cât priveşte credinţa, fiecare cu a lui. Important este să nu ne jignim când ne contrazicem. În rest, Dumnezeu cu mila. Nimeni nu poate spune că un cult este mai bun ca altul. Nici dacă este mai bine să-ţi faci cruce de la dreapta la stânga sau de la stânga la dreapta şi nici dacă e mai bine să nu-ţi faci cruce deloc. Doar dumnezeu deţine adevărul absolut. Celelalte "adevăruri" sunt doar păreri şi practici moştenite (Tradiţii).

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:39

Toate religiile de pe planetă au ceva gresit în învătătura lor.
Adevărat că unele au mai multe greseli decât altele, dar... contează aceea?

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:43

abbilbal a scris:
Doar dumnezeu deţine adevărul absolut. Celelalte "adevăruri" sunt doar păreri şi practici moştenite (Tradiţii).
Atunci te întreb: este Biblia Adevărul lui Dumnezeu, sau nu?
Dacă zici nu, atunci nu are rost să te mai tii de nicio religie, oricât de dreaptă ti s-ar părea.
Dacă zici da, atunci Biblia vorbeste despre practici sfinte si... nu tocmai sfinte, iar ceea ce spune Biblia trebuie respectat, atunci degeaba am mai crezut.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:48

Şi de ce mă obligi să spun DA atâta timp cât bine ştim că Biblia a trecut prin mâna multor oameni. Sau vrei să-mi spui că Biblia nu eate alterată de "binevoitori"?

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:51

Dacă o studiezi bine, vezi usor ce este alterat: ce nu se uneste cu întregul înteles biblic.
Să nu crezi că există prea mult din ceea ce spui tu!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 EmptyMar 11 Mai 2010, 01:57

Dar există şi este suficient.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevaratul crestin   Adevaratul crestin - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Adevaratul crestin
Sus 
Pagina 4 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Adevaratul Putin
» BISERICA CRESTIN BAPTISTA
» PENTAGRAMA - simbol creştin sau păgân?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: