| Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|
+8bulache abbilbal MIRCEA Emil Condor abba Roxy TUDOR zuum 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:26 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Probabil ai vrut sa spui ca au tradus si carti necanonice, nu ca le-au adaugat.
Si ce-i cu asta, sunt cartile prin care prezinta istoria acelor timpuri. sunt necanonice, si nu sunt demne de incredere. nu constituie "scriptura inspirata"
Tu ai idee cate carti apocrife exista ? sute. Cu alte cuvinte istoria in intregul ei nu este demna de incredere. Nu ma intereseaza numarul cartilor apocrife, ci continutul lor pe care-l pot intelege bine sau eronat. | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:27 | |
| - abbilbal a scris:
Multumesc. Roxy ma manevrezi ? nu, nu as face asta. eu respect, asa cum ma invata Biblia, perii albi. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:32 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Multumesc. Roxy ma manevrezi ? nu, nu as face asta. eu respect, asa cum ma invata Biblia, perii albi. Si pentru asta eviti sa/mi raspunzi la anumite intrebari ? | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:35 | |
| - abbilbal a scris:
Si pentru asta eviti sa/mi raspunzi la anumite intrebari ? te rog, scrie-mi-le cu liniuta sau cu cifre: 1,2,3. La toate vei primi raspuns. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:40 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Si pentru asta eviti sa/mi raspunzi la anumite intrebari ? te rog, scrie-mi-le cu liniuta sau cu cifre: 1,2,3. La toate vei primi raspuns. Unul ...scurt pentru toate 3...! :roflmao: | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:42 | |
| - zuum a scris:
Unul ...scurt pentru toate 3...! :roflmao: eu raspund la orisice intrebare, nu mi-e frica decat de bunul Dumnezeu ! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:44 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Unul ...scurt pentru toate 3...! :roflmao: eu raspund la orisice intrebare, nu mi-e frica decat de bunul Dumnezeu ! Frica ?????? Cine are cugetul curat, nu are frica! | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:45 | |
| - zuum a scris:
Frica ?????? Cine are cugetul curat, nu are frica! de aia zic eu ca esti inconstient. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:50 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Si pentru asta eviti sa/mi raspunzi la anumite intrebari ? te rog, scrie-mi-le cu liniuta sau cu cifre: 1,2,3. La toate vei primi raspuns. Imi pare rau, dar am prea mult de umblat pe la religii si nu lucrez cu sculele mele. Cand voi ajunge acasa, daca mai prezinta interes, voi da curs acestei solicitari. | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:57 | |
| - abbilbal a scris:
Imi pare rau, dar am prea mult de umblat pe la religii si nu lucrez cu sculele mele. Cand voi ajunge acasa, daca mai prezinta interes, voi da curs acestei solicitari. stiam eu ca nu ai intrebari de pus. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 17:13 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Frica ?????? Cine are cugetul curat, nu are frica! de aia zic eu ca esti inconstient. Parca era vorba despre tine...sau e barna prea mare? | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 17:53 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Barbatul are in afirmatia ta mai multe inclinatii, femeia doar una, bucataria!
Roxy pe ultimele 2 pagini ai fost pusa la colt pe coji de nuci de mai multe ori ... continui cu lipsa de onestitate ?? am dat un exemplu in care femeia se pricepe foarte bine. Alt exemplu: cresterea copiilor. sau: coaserea goblenurilor, sau: maturatul prin casa, plantarea florilor etc. Roxy, nu numai ca esti barbat, dar mai esti si misogin pedeasupra! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 18:16 | |
| - abba a scris:
Roxy, nu numai ca esti barbat, dar mai esti si misogin pedeasupra! s-ar putea ca tu sa fii barbat, eu asa am impresia. spui ca filologia salveaza Romania, si tu scrii "pe deasupra" impreunat !
Ultima editare efectuata de catre Roxy in Vin 02 Ian 2009, 18:24, editata de 2 ori | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 18:16 | |
| - Roxy a scris:
- abba a scris:
Roxy, nu numai ca esti barbat, dar mai esti si misogin pedeasupra! s-ar putea ca tu sa fii barbat, eu asa am impresia. Iar esti ipotetica ? | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 18:22 | |
| - zuum a scris:
Iar esti ipotetica ? iara nu cunosti cuvintele din limba romana ? eu nu pot fi ipotetica, sau presupusa, sunt reala. Ai vrut sa spui: "iara te bazezi pe ipoteze ? " | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 18:35 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Imi pare rau, dar am prea mult de umblat pe la religii si nu lucrez cu sculele mele. Cand voi ajunge acasa, daca mai prezinta interes, voi da curs acestei solicitari. stiam eu ca nu ai intrebari de pus. Negresit si fara zminteala, luni voi redeschide subiectul cu toate intrebarile la care nu mi-a raspuns Roxy, nu de alta dar vreau sa-mi mai pierd si luni vremea cu acest subiect. Pana atunci poate va invata lectia pe de rost. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 18:43 | |
| | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 18:55 | |
| | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:01 | |
| nu imi fac mie probleme Abbilbal, Zuum si Abba, îi dovedesc pe toţi trei dintr-o singură lovitură ! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:03 | |
| Roxy, reactia ta a fost de copil tafnos! Cand te scoate omul din textele biblice , devii nesigura. Mi-ar placea sa discutam despre feminism, dar nu la modul general, ci cum vezi tu rolul tau, ca femeie, in societate. Banuiesc ca te pregatesti pentru o profesie...sau ai de gand sa faci studii universitare...in toate aceste situatii , intri in competitie cu alte femei si mai ales cu barbati. Cum te descurci? E o simpla curiozitate, iar daca nu vrei sa-i dai curs, nu e nicio suparare. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:13 | |
| - Roxy a scris:
- nu imi fac mie probleme Abbilbal, Zuum si Abba, îi dovedesc pe toţi trei dintr-o singură lovitură !
Pe semne ai consumat mult spanac si-l intreci pe Popeye. Sincer, imi pare rau ca nu lucrez cu sculele mele sa te cadorisesc cu miticloni pe masura. Dar ioi, acuma vad ce-mi transmisasi. Indurare-ti cer, :surrender: ca si izmenele ce nu le port tremura pe mine de frica ta. Pericoloas-o! | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:16 | |
| Perfect adevarat Abba,nu ii este usor sa razbata cu aceste cunostinte prin multimea necredinciosilor.Dar va fi mai dureros pt ea cand copii ei se vor lepada de religie.Am avut ucenici cu parinti credinciosi dar ei refuzau credinta,nu fatis dar preferau viata normala a necredinciosilor. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:21 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:35 | |
| - bulache a scris:
- Perfect adevarat Abba,nu ii este usor sa razbata cu aceste cunostinte prin multimea necredinciosilor.Dar va fi mai dureros pt ea cand copii ei se vor lepada de religie.Am avut ucenici cu parinti credinciosi dar ei refuzau credinta,nu fatis dar preferau viata normala a necredinciosilor.
O sora de sange a mamei mele s-a pocait. Mai intai barbatul ei, apoi ea. Neavand copii a infiat o fata. Cand i-avenit sorocul s-a maritat si fata. A avut zece copii. Erau o familie de "crestini nemaipomeniti". Cu mine nu discutau probleme de religie pentru ca ma stiau de ateu. Dupa ani de zile, cand le-au crescut copiii, rand pe rand au inceput sa se dezica de religia parintilor lor. Le placea mai mult viata laica. Si nu o faceau cu perdea, ci intr-un mod brutal. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 19:36 | |
| - abba a scris:
- Roxy... ai de gand sa faci studii universitare...
Le-a făcut deja. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
| |
|
| |
| Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|