__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|
+8bulache abbilbal MIRCEA Emil Condor abba Roxy TUDOR zuum 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| | | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 12:17 | |
| Roxy, m-ai intrebat pe ce ma bazez cand afirm ca eu te cred barbat. Ma gandeam ca te vei simti magulita ca te consider asa, intrucat credinta ta iti spune ca barbatul e superior femeii. Sau nu e asa? _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 12:24 | |
| - abba a scris:
- Roxy, m-ai intrebat pe ce ma bazez cand afirm ca eu te cred barbat. Ma gandeam ca te vei simti magulita ca te consider asa, intrucat credinta ta iti spune ca barbatul e superior femeii. Sau nu e asa?
barbatul nu este superior femeii. Pur si simplu, are anumite calitati, harazite de Dumnezeu, care-l fac mai potrivit pentru anumite lucruri, cum ar fi conducerea, leader-sheap-ul, asa cum si noi femeile ne pricepem mai bine la bucatarie. | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 12:28 | |
| Gresesti Roxy,Mari bucatari is barbati.Ia mai uitate la tv si citeste ziarele. | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 12:40 | |
| - Roxy a scris:
- abba a scris:
- Roxy, m-ai intrebat pe ce ma bazez cand afirm ca eu te cred barbat. Ma gandeam ca te vei simti magulita ca te consider asa, intrucat credinta ta iti spune ca barbatul e superior femeii. Sau nu e asa?
barbatul nu este superior femeii. Pur si simplu, are anumite calitati, harazite de Dumnezeu, care-l fac mai potrivit pentru anumite lucruri, cum ar fi conducerea, leader-sheap-ul, asa cum si noi femeile ne pricepem mai bine la bucatarie. Chiar ca incep sa cred ca esti barbat, daca tu crezi ca principala abilitate a femeii e talentul in bucatarie. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:00 | |
| - abba a scris:
- .
Chiar ca incep sa cred ca esti barbat, daca tu crezi ca principala abilitate a femeii e talentul in bucatarie. [/quote] de ce rastalmacesti cuvintele mele ? am zis ca femeia se pricepe mult mai bine in anumite domenii si barbatul in altele. UNDE AM SCRIS EU CA PRINCIPALA ABILITATE A FEMEII ESTE TALENTUL DIN BUCATARIE ? | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:34 | |
| - Roxy a scris:
- UNDE AM SCRIS EU CA PRINCIPALA ABILITATE A FEMEII ESTE TALENTUL DIN BUCATARIE ?
Adevarat nu ai scris PRINCIPALA ci unica barbatul nu este superior femeii. Pur si simplu, are anumite calitati, harazite de Dumnezeu, care-l fac mai potrivit pentru anumite lucruri, cum ar fi conducerea, leader-sheap-ul, asa cum si noi femeile ne pricepem mai bine la bucatarie.Barbatul are in afirmatia ta mai multe inclinatii, femeia doar una, bucataria! Roxy pe ultimele 2 pagini ai fost pusa la colt pe coji de nuci de mai multe ori ... continui cu lipsa de onestitate ?? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:44 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Daca exista mai multe Biblii inseamna ca ceva nu e chiar OK ! Fiecare grup si-a "injghebat" o carte de capatai vrei sa spui! Dintre toti, ortodocsii au fost primii, probabil fiindca au fost mai aproape de evenimente! Dar te rog, nu devia subiectul vezi ce carti au evreii, canonul iudaic, si observa ca BO si BC au adaugat altele necanonice. Probabil ai vrut sa spui ca au tradus si carti necanonice, nu ca le-au adaugat. Si ce-i cu asta, sunt cartile prin care prezinta istoria acelor timpuri. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:47 | |
| - zuum a scris:
Barbatul are in afirmatia ta mai multe inclinatii, femeia doar una, bucataria!
Roxy pe ultimele 2 pagini ai fost pusa la colt pe coji de nuci de mai multe ori ... continui cu lipsa de onestitate ?? am dat un exemplu in care femeia se pricepe foarte bine. Alt exemplu: cresterea copiilor. sau: coaserea goblenurilor, sau: maturatul prin casa, plantarea florilor etc. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:48 | |
| - abbilbal a scris:
Probabil ai vrut sa spui ca au tradus si carti necanonice, nu ca le-au adaugat.
Si ce-i cu asta, sunt cartile prin care prezinta istoria acelor timpuri. sunt necanonice, si nu sunt demne de incredere. nu constituie "scriptura inspirata" Tu ai idee cate carti apocrife exista ? sute. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:48 | |
| | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:49 | |
| - abba a scris:
- Cred ca Zuum exagereaza fiind un pic prea taios tocmai pentru a ridiculiza intoleranta lui Roxy.
Zuum nu exagereaza nimic. Atata timp cat Roxy si Emil prezinta Biblia ortodoxa ca pe o maculatura, Zuum nu poate fi decat taios si ma are partas artagos. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:49 | |
| - Roxy a scris:
- sunt necanonice, si nu sunt demne de incredere. nu constituie "scriptura inspirata"Tu ai idee cate carti apocrife exista ? sute.
CINE a hotarat ca sunt necanonice si ce inseamna canonice ? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:53 | |
| - Roxy a scris:
- abba a scris:
- Cred ca Zuum exagereaza fiind un pic prea taios tocmai pentru a ridiculiza intoleranta lui Roxy.
da, orice copil sfant nu poate tolera pacatul. In primul rand, Domnul nu tolereaza pacatul. Daca Domnul nu ar tolera pacarul, nu ar fi "bun, bland si iertator", ci ar fi un satrap. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:55 | |
| - abbilbal a scris:
- Roxy a scris:
- abba a scris:
da, orice copil sfant nu poate tolera pacatul. In primul rand, Domnul nu tolereaza pacatul.
Daca Domnul nu ar tolera pacarul, nu ar fi "bun, bland si iertator", ci ar fi un satrap. Cum poate un "copil sfant" sa recunoasca pacatul ? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:55 | |
| - Emil Condor a scris:
- abba a scris:
Cred că e în sânge... La fel ca la Abbilbal, Emil si Roxy. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:56 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Roxy a scris:
- abba a scris:
da, orice copil sfant nu poate tolera pacatul. In primul rand, Domnul nu tolereaza pacatul.
Daca Domnul nu ar tolera pacarul, nu ar fi "bun, bland si iertator", ci ar fi un satrap. Cum poate un "copil sfant" sa recunoasca pacatul ? Ne exemplifica Roxy | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 15:58 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Mi-e somn acum dar iti promit ca maine, daca mai am chef, caut in urma si-ti dau citatele tale proprii unde sustii bazaconii si mai mari...
revenind la pacatele mele cu privire la "fecioria" ta si etc.....tu trebuie sa inveti ca " a provoca" pe cineva sa pacatuiasca este la fel de rau ca si atunci cand pacatuiesti. Discutia noastra nu avea nimic de a face cu actul sexual inainte de casatorie, asta e alta bazaconie ....cand am citit-o ....mi-a cazut si internetul...probabil de aia nu mai merge...! nu exista niciun pacat cu privire la fecioria mea...aberezi, tu cred ca ai cam calcat pe bec si vii aici sa ne inveti morala crestina ! ti-a cazut internetul, dar inainte iti cazuse faţa cand ai citit si ai vazut ca pus in lumina sfântă a Cuvantului, nu prea esti curat ! Dar nu suntem nici mai murdari decat alte categorii de crestini. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:03 | |
| - Roxy a scris:
- Zuumule, evreii de acum nu mai sunt evreii de altadata care erau un popor sfant si erau poporul lui Dumnezeu. Au tot felul de traditii nescripturale, nu degeaba le-a spus Domnul ce le-a spus, citeste Matei 15:6 .
Nu am Biblia la mine, dar cu siguranta nu corespund citatele. Era mi nimerit sa pui citat in ghilimele, chiar daca nu mai specificai capitolul si versetul. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:06 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- sunt necanonice, si nu sunt demne de incredere. nu constituie "scriptura inspirata"Tu ai idee cate carti apocrife exista ? sute.
CINE a hotarat ca sunt necanonice si ce inseamna canonice ? nu le au nici evreii. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:06 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Iti recomand sa recitesti ce ai scris la accente si ai sa-mi dai dreptate Tu, ca un exemplu de crestina perfecta, ar trebui sa stii sa te umilesti, iar ma surprinzi! Ce e cu comportamentul asta desuet? uita-te in dictionar, vezi ca folosesti cuvinte ale caror intelesuri nu le cunosti.
Desuet, de exemplu. Inseamna depasit, vechi. Si ce este gresit in afirmatia luiZuum daca el considera ca ai un comportament invechit, adica depasit ? In loc de doua cuvinte a folosit unul singur. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:09 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Atunci tu...la ce inteles te refereai cand spuneai ca eu pacatuiesc ? eu nu am spus ca tu pacatuiesti !
am zis: in eventualitatea ca tu traiesti in pacat, trebuie sa te pocaiesti. Ha, ha, ha, e buna. O noua fenta din buric. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:11 | |
| - MIRCEA a scris:
- TUDOR a scris:
nu te mai agăţa de amănunte care te depăşesc. Stai în banca ta şi nu mai împroşca cu noroi! Îi ridiculizezi pe alţii ca să nu se observe cît de ridicol ai devenit tu. Şi nu te mai băga unde nu-ţi fierbe oala. Bănuiesc că textul citat se referă la Zuum. Nu ! Se refera la mine ! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- Hai să vă spun ceva care poate nu o să facă plăcere tuturor celor ce citesc: mie îmi plac întâlnirile astea dintre Roxy si Zuum - ambii se prezintă foarte bine în dialogul lor si îi citesc cu mare plăcere.
Unii au avut impresia (aveti cuvântul meu că nu sunt printre ei) că Roxy se poate împotmoli usor la replicile lui Zuum! Nope! Nu e cazul.. Roxy stie să manevreze cu abilitate, atât cuvântul cât si Cuvântul.
Domnul să fie cu voi! Multumesc. Roxy ma manevrezi ? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Vin 02 Ian 2009, 16:19 | |
| - Roxy a scris:
- abba a scris:
barbatul nu este superior femeii. Pur si simplu, are anumite calitati, harazite de Dumnezeu, care-l fac mai potrivit pentru anumite lucruri, cum ar fi conducerea, leader-sheap-ul, asa cum si noi femeile ne pricepem mai bine la bucatarie. Ai uitat ce scrie Biblia referitor la raportul de egalitate intre barbat si femeie? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
| |
| | | | Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |