LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba Popasul politica drumetie reclame Fantasy internet brasov sibiu istorie CPSF padure curiozitati 1918 efremovivanantonovici mediu taieri 1 romana 23 muzica_traditionala problema comment-143 google humanitas nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 I_vote_lcapFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 I_voting_barFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 I_vote_lcapFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 I_voting_barFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Filozofia Roxy cu sau fara accente !

In jos 
+8
bulache
abbilbal
MIRCEA
Emil Condor
abba
Roxy
TUDOR
zuum
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:53

Roxy a scris:
zuum a scris:
Stiu ce vorbesc. Ea a afirmat ca reprezinta Cuvantul, a inceput sa-ti prooroceasca tie , calatorii indepartate cu surprize la asternut iar mie un viitor fierbinte ! Nu-i de mirare, doar are domiciliul in...ceruri!
eu nu am afirmat niciodata ca reprezint Cuvantul.Ti-am spus ca daca nu te pocaiesti, va fi rau de tine. Asta e valabil pentru oricine traieste in pacat. Nu trebuie sa fii prooroc inspirat pentru a spune asta.

Mi-e somn acum dar iti promit ca maine, daca mai am chef, caut in urma si-ti dau citatele tale proprii unde sustii bazaconii si mai mari...

revenind la pacatele mele cu privire la "fecioria" ta si etc.....tu trebuie sa inveti ca " a provoca" pe cineva sa pacatuiasca este la fel de rau ca si atunci cand pacatuiesti. Discutia noastra nu avea nimic de a face cu actul sexual inainte de casatorie, asta e alta bazaconie ....cand am citit-o ....mi-a cazut si internetul...probabil de aia nu mai merge...!
Sus In jos
Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:54

abba a scris:
Cred ca Zuum exagereaza fiind un pic prea taios tocmai pentru a ridiculiza intoleranta lui Roxy.

da, orice copil sfant nu poate tolera pacatul. In primul rand, Domnul nu tolereaza pacatul.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:55

abba a scris:
Cred ca Zuum exagereaza fiind un pic prea taios tocmai pentru a ridiculiza intoleranta lui Roxy.
Cred că e în sânge... Laughing

Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:56

zuum a scris:

Mi-e somn acum dar iti promit ca maine, daca mai am chef, caut in urma si-ti dau citatele tale proprii unde sustii bazaconii si mai mari...

revenind la pacatele mele cu privire la "fecioria" ta si etc.....tu trebuie sa inveti ca " a provoca" pe cineva sa pacatuiasca este la fel de rau ca si atunci cand pacatuiesti. Discutia noastra nu avea nimic de a face cu actul sexual inainte de casatorie, asta e alta bazaconie ....cand am citit-o ....mi-a cazut si internetul...probabil de aia nu mai merge...!

nu exista niciun pacat cu privire la fecioria mea...aberezi, tu cred ca ai cam calcat pe bec si vii aici sa ne inveti morala crestina !
ti-a cazut internetul, dar inainte iti cazuse faţa cand ai citit si ai vazut ca pus in lumina sfântă a Cuvantului, nu prea esti curat !
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:56

Roxy a scris:
zuum a scris:

Daca exista mai multe Biblii inseamna ca ceva nu e chiar OK ! Fiecare grup si-a "injghebat" o carte de capatai vrei sa spui!
Dintre toti, ortodocsii au fost primii, probabil fiindca au fost mai aproape de evenimente! Dar te rog, nu devia subiectul

vezi ce carti au evreii, canonul iudaic, si observa ca BO si BC au adaugat altele necanonice.

Cartile evreilor sunt foarte drastice in ceea ce priveste femeia si cum apare ea in societate. Ma mir ca nu stii atata lucru.
Daca la ortodocsi sau catolici se permite sa umblii cu pletele in vand, la evrei nu exista asa ceva. Ba inca la casatorie mireasa este rasa in cap iar din par i se confectioneaza o peruca......
BO si BC au fost UNA la inceput....deci iar te referi la o mie de lucruri mai mari decat poti tu sa le cuprinzi..
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:58

Roxy a scris:
zuum a scris:
Mi-e somn acum dar iti promit ca maine, daca mai am chef, caut in urma si-ti dau citatele tale proprii unde sustii bazaconii si mai mari...revenind la pacatele mele cu privire la "fecioria" ta si etc.....tu trebuie sa inveti ca " a provoca" pe cineva sa pacatuiasca este la fel de rau ca si atunci cand pacatuiesti. Discutia noastra nu avea nimic de a face cu actul sexual inainte de casatorie, asta e alta bazaconie ....cand am citit-o ....mi-a cazut si internetul...probabil de aia nu mai merge...!

nu exista niciun pacat cu privire la fecioria mea...aberezi, tu cred ca ai cam calcat pe bec si vii aici sa ne inveti morala crestina !
ti-a cazut internetul, dar inainte iti cazuse faţa cand ai citit si ai vazut ca pus in lumina sfântă a Cuvantului, nu prea esti curat !

Iti recomand sa recitesti ce ai scris la accente si ai sa-mi dai dreptate
Tu, ca un exemplu de crestina perfecta, ar trebui sa stii sa te umilesti, iar ma surprinzi! Ce e cu comportamentul asta desuet?
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:59

Zuumule, evreii de acum nu mai sunt evreii de altadata care erau un popor sfant si erau poporul lui Dumnezeu. Au tot felul de traditii nescripturale, nu degeaba le-a spus Domnul ce le-a spus, citeste Matei 15:6 .
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 08:59

Roxy a scris:
abba a scris:

da, orice copil sfant nu poate tolera pacatul. In primul rand, Domnul nu tolereaza pacatul.

Un alt cliseu !Nu vezi ca vorbim despre altceva?
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:00

zuum a scris:

Tu, ca un exemplu de crestina perfecta, ar trebui sa stii sa te umilesti, iar ma surprinzi! Ce e cu comportamentul asta desuet?

uita-te in dictionar, vezi ca folosesti cuvinte ale caror intelesuri nu le cunosti.

Desuet, de exemplu. Inseamna depasit, vechi.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:01

Roxy a scris:
Zuumule, evreii de acum nu mai sunt evreii de altadata care erau un popor sfant si erau poporul lui Dumnezeu. Au tot felul de traditii nescripturale, nu degeaba le-a spus Domnul ce le-a spus, citeste Matei 15:6 .

Pe ce lume traiesti ? Mai documenteaza-te, mai deschide si tu un ziar, o revista sa vezi ce se intampla in lume...TOCMAI pentru ca nu mai traim ca in Evul Mediu !
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:02

Roxy a scris:
zuum a scris:

uita-te in dictionar, vezi ca folosesti cuvinte ale caror intelesuri nu le cunosti.

Desuet, de exemplu. Inseamna depasit, vechi.

Pai tu, ce ai inteles ? Laughing
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:03

zuum a scris:

Pe ce lume traiesti ? Mai documenteaza-te, mai deschide si tu un ziar, o revista sa vezi ce se intampla in lume...TOCMAI pentru ca nu mai traim ca in Evul Mediu !

exact, si notiunea de pacat a disparut din vorbirea cotidiana, si nu mai are niciun inteles !
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:07

Roxy a scris:
zuum a scris:

exact, si notiunea de pacat a disparut din vorbirea cotidiana, si nu mai are niciun inteles !

Atunci tu...la ce inteles te refereai cand spuneai ca eu pacatuiesc ? Rolling Eyes
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:07

zuum a scris:

Pai tu, ce ai inteles ? Laughing

ai folosit gresit cuvantul desuet, vroiai sa spui: nepotrivit, dar inseamna altceva, inseamna perimat, depasit.
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:08

zuum a scris:

Atunci tu...la ce inteles te refereai cand spuneai ca eu pacatuiesc ? Rolling Eyes

eu nu am spus ca tu pacatuiesti !

am zis: in eventualitatea ca tu traiesti in pacat, trebuie sa te pocaiesti.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:12

Roxy a scris:
zuum a scris:

eu nu am spus ca tu pacatuiesti !am zis: in eventualitatea ca tu traiesti in pacat, trebuie sa te pocaiesti.

Printre altele ai spus asa sau nu ai spus ?

Este alegerea lui, daca se va pocai sau daca va trai in continuare in pacat.

Ai probleme cu memoria sau cu drumul dus-intors la Ploiesti ?
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:16

zuum a scris:

Printre altele ai spus asa sau nu ai spus ?

Este alegerea lui, daca se va pocai sau daca va trai in continuare in pacat.

Ai probleme cu memoria sau cu drumul dus-intors la Ploiesti ?

da, este ipotetic, vezi ca exista un "daca" acolo. Poate chiar te-ai pocait, nu stiu, Domnul stie.
Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:18

TUDOR a scris:

nu te mai agăţa de amănunte care te depăşesc. Stai în banca ta şi nu mai împroşca cu noroi! Îi ridiculizezi pe alţii ca să nu se observe cît de ridicol ai devenit tu. Şi nu te mai băga unde nu-ţi fierbe oala.

Bănuiesc că textul citat se referă la Zuum.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:31

Hai să vă spun ceva care poate nu o să facă plăcere tuturor celor ce citesc: mie îmi plac întâlnirile astea dintre Roxy si Zuum - ambii se prezintă foarte bine în dialogul lor si îi citesc cu mare plăcere.
Unii au avut impresia (aveti cuvântul meu că nu sunt printre ei) că Roxy se poate împotmoli usor la replicile lui Zuum! Nope! Nu e cazul.. Roxy stie să manevreze cu abilitate, atât cuvântul cât si Cuvântul.

Domnul să fie cu voi!

Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 09:35

Emil Condor a scris:
Nope! Nu e cazul.. Roxy stie să manevreze cu abilitate, atât cuvântul cât si Cuvântul.

Domnul să fie cu voi!

multumesc.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 10:55

Roxy a scris:
da, este ipotetic, vezi ca exista un "daca" acolo. Poate chiar te-ai pocait, nu stiu, Domnul stie.
Acolo exista un "daca" dar aici nu mai exista nimic ipotetic, ia sa vedem

Zuum, spre binele tau o spun: un duh de curvie ti-a intunecat mintile. Pocaieste-te si intelege care este voia Domnului, cea dreapta, sfanta si minunata. Satana de abia asteapta sa comiti pacate de moarte pentru a te controla. Pacatosul nu este un copil al lui Dumnezeu ci este un fiu al distrugerii.

Ai auzit, Zuum ? Domnul este bun si iarta, si te poate ierta si pe tine, dar trebuie sa te pocaiesti.

Zuum a facut niste acuzatii, si mi-am dat seama ca nu cunoaste Cuvantul Domnului. Pentru binele lui am scris ce am scris, ca sa-i scot sufletul din moarte.

eu cred ca tu ai comis pacatul curviei si te-ai spurcat inaintea Domnului !

Tu ai scris ce crezi tu, eu am scris ce cred eu .
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 11:07

am scris acele lucruri in contextul celor scrise de tine, tu ai fost primul care ai facut niste acuzatii. Si, daca iti aduci aminte, chiar ai formulat ideea urmatoare:

zuum a scris:

roxy, la multi ani, eu nu cred ca esti domnisoara, adica fata mare ! Iar daca esti, pacat de tine! Hai sa traiesti si sa-ti vina mintea la cap in 2009! Io si cu Frantz suntem cei mai cavaleri cavaleri pe care i-ai intalnit tu vreodata in viata. Stii de ce? Daca intalneai pe cineva nu erai acum, de anul nou ,singura pe internet, tu si cu un ecran! Maaaaare pacat!

de aici am tras concluzia ca traiesti in pacat, pentru ca incuviintezi pacatul si numesti bun ceea ce este rau si gresit inaintea Domnului.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 11:11

Roxy a scris:
am scris acele lucruri in contextul celor scrise de tine, tu ai fost primul care ai facut niste acuzatii. Si, daca iti aduci aminte, chiar ai formulat ideea urmatoare:
zuum a scris:

roxy, la multi ani, eu nu cred ca esti domnisoara, adica fata mare ! Iar daca esti, pacat de tine! Hai sa traiesti si sa-ti vina mintea la cap in 2009! Io si cu Frantz suntem cei mai cavaleri cavaleri pe care i-ai intalnit tu vreodata in viata. Stii de ce? Daca intalneai pe cineva nu erai acum, de anul nou ,singura pe internet, tu si cu un ecran! Maaaaare pacat!
de aici am tras concluzia ca traiesti in pacat, pentru ca incuviintezi pacatul si numesti bun ceea ce este rau si gresit inaintea Domnului.

Dupa cum vezi eu am scris acolo "daca" deci a fost o afirmatie ipotetica! Asa ca ai tras concluzii pripite...in virtutea fanatismului religios care te macina. In rest ti-am urat numai de bine. Daca ai avea ochii "unsi" n-ai vedea pacate peste tot si n-ai confunda un compliment cu o acuzatie! Wink

Felicitari pentru noua coafura! Arta naiva la nivelul asta de gradinita, se potriveste de minune cu postarile tale
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 11:29

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Roxy a scris:
zuum a scris:
http://www.biblia-ortodoxa.ro/vechiul-testament/cartea-intelepciunii-lui-isus-fiul-lui-sirah-eclesiasticul/

asta e o carte apocrifa.

E in Biblie?
Nu este. Dacă ortodocsii si-au înjghebat propria Biblie, nu înseamnă că toti sunt de acord cu aia...

Si ce ati vrea? Sa credem in Biblia voastra care este lafel de injghebata, sau poate chiar mai injghebata decat cea ortodoxa?

Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 EmptyVin 02 Ian 2009, 12:08

zuum a scris:

Felicitari pentru noua coafura! Arta naiva la nivelul asta de gradinita, se potriveste de minune cu postarile tale

eu macar am avatar, tu nu ai deloc !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Filozofia Roxy cu sau fara accente !
Sus 
Pagina 2 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ACCENTE
» PD- L
» Invatamant
» CADOURI GRATUITE FARA TRAGERE LA SORTI GARANTATE DIRECT DIN ANGLIA
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum