LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala Popasul mediu 1918 1 brasov Fantasy comment-143 reclame 23 istorie curiozitati padure humanitas romana nicuvar CPSF sibiu taieri problema internet google efremovivanantonovici Limba drumetie politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 I_vote_lcapFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 I_voting_barFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 I_vote_lcapFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 I_voting_barFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Filozofia Roxy cu sau fara accente !

In jos 
+8
bulache
abbilbal
MIRCEA
Emil Condor
abba
Roxy
TUDOR
zuum
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 04 Ian 2009, 11:07

bulache a scris:
Uaaauuu!Am apucar sa traiesc si asta! Cearta despre religii.In primul rand sunteti oameni,pe urma p[uteti crede in ce vreti dar sa nu inpui crezul tau celuilalt sau sa-l defaimezi credinta.Toti avem credinta!Ca nu e in dumnesteul tau sau la lui nu are inportanta.inportant este sa respecti Omul.hiar ieri Cactus a spus ca discutiile despre religie nu vor duce decat la certuri.Si din gluma am zis ca noi doi credem in Zalmoxis si in vinul Dacilor.Sa nu ziceti ca suntem pagani.Deci inca odata,discutiile despre religie au dus la confruntari.

Emile ar fi bine sa stergi religiile din forum si ateismul si sa discutam de stiinta,literatura,istorie si arte.
Pace ,prietenie si cele bune.UN ATEU> oh da!
Mai Bulache, tu nu esti ATEU mai, tu esti ditamai ...ATENEU !!! Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 154834

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Administrator

Administrator

Numarul mesajelor : 300
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 04 Ian 2009, 11:30

bulache a scris:
Emile ar fi bine sa stergi religiile din forum si ateismul si sa discutam de stiinta,literatura,istorie si arte.
Dacă vom fi fortati să o facem, cine stie, putem ajunge si acolo!
Totusi, toti au dreptul la subiectele lor favorite.

Eu zic pentru toti: când suntem la RELIGII, discutăm religii, nu altceva iar când suntem la altceva, nu discutăm religii. Normal, nu-i asa?
Sus In jos
http://luminalumii.forumz.ro
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 04 Ian 2009, 11:33

Roxy a scris:
citeste cateva postari mai sus.

Daca te referi la acest dialog:

aurora a scris:
Roxy a scris:
cred ca mai bine ma duc in bucatarie si pregatesc ceva delicios.
Nu cred!
Am avut dreptate sa spun "nu cred!" pentru ca din cate s-a vazut, nu te-ai dus la bucatarie, ci ai continuat sa scrii pe forum.
As mai putea spune ca "nu cred" ca stii sa prepari la bucatarie ceva deicios, pentru ca nu ai discutat niciodata aici pe forum despre bucatareala!
Dar aceste lucruri nu se refera la ceea ce discutam in principal in dialogul pe care il aveam noi doua.
Deci, daca vrei sa discuti, revino la ceea ce eu scriam la acest subiect.
Doar daca vrei... daca iti este greu sau imposibil sau nu stiu ce alte motive, sa discuti despre convingerile tale, despre cum te-ai schimbat tu ca personalitate de la botezul cand erai bebelus pana in prezent, despre modul de manifestare, traditii si obiceiurile tale, atunci amanam aceasta discutie pe cand vei fi pregatita sa o faci.

Repet, discutiile ma intereseaza din punct de vedere mai degraba "laic", o discutie simpla, banala, nu cu cuvinte luate din carti, ci cu modele din viata noastra reala, de zi cu zi.

Discutiile teoretice, filozofice, specific religioase, le purtati voi cei care sunteti pregatiti teoretic, la capitolul discutiilor religioase.

Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 04 Ian 2009, 17:37

aurora a scris:

As mai putea spune ca "nu cred" ca stii sa prepari la bucatarie ceva deicios, pentru ca nu ai discutat niciodata aici pe forum despre bucatareala!

Ioan 6:27  Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.”
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyDum 04 Ian 2009, 18:12

Franz Schneider a scris:
bulache a scris:
Uaaauuu!Am apucar sa traiesc si asta! Cearta despre religii.In primul rand sunteti oameni,pe urma p[uteti crede in ce vreti dar sa nu inpui crezul tau celuilalt sau sa-l defaimezi credinta.Toti avem credinta!Ca nu e in dumnesteul tau sau la lui nu are inportanta.inportant este sa respecti Omul.hiar ieri Cactus a spus ca discutiile despre religie nu vor duce decat la certuri.Si din gluma am zis ca noi doi credem in Zalmoxis si in vinul Dacilor.Sa nu ziceti ca suntem pagani.Deci inca odata,discutiile despre religie au dus la confruntari.

Pace ,prietenie si cele bune.UN ATEU> oh da!
Mai Bulache, tu nu esti ATEU mai, tu esti ditamai ...ATENEU !!! Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 154834

Nu Franzi!Is om ca toti oameni cu greseli,dar care-si recunoaste greselile nu le pune in carca altora. cheers oh da!
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 04:08

Roxy a scris:
aurora a scris:

Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.”

Ah! NU SE POATE ! Desi n-aveam chef de facut remarci totusi nu pot trece nepasator!
Roxy, de la chipul acela de virgina languroasa ( probabil ca nu al ei, vreo surata) s-a preschimbat subit intr-o roza "roz" pentru foarte scurta vreme. Roza a inflorit intr-un desen de copil retardat care acum .....acum....a luat o forma foarte subtila a unui iepuras!
Unde esti Franz sa te bucuri?

Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 ICONATOR_f9a12d070076743990d07faeb083fa3c

Ultima editare efectuata de catre zuum in Lun 05 Ian 2009, 04:13, editata de 1 ori
Sus In jos
Administrator

Administrator

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 04:12

zuum a scris:
Roxy a scris:
aurora a scris:

Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.”

Ah! NU SE POATE ! Desi n-aveam chef de facut remarci totusi nu pot trece nepasator!
Roxy, de la chipul acela de virgina languroasa ( probabil ca nu al ei, vreo surata) s-a preschimbat subit intr-o roza "roz" pentru foarte scurta vreme. Roza a inflorit intr-un desen de copil retardat care acum .....acum....a luat o forma foarte subtila a unui iepuras!
Zuum, încetezi cu atacurile la persoană ori vei lua o vacantă!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 04:14

zuum a scris:
Roxy a scris:
aurora a scris:

Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 ICONATOR_f9a12d070076743990d07faeb083fa3c

Imi cer scuze!
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 09:01

Razz Razz oh da!
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 09:43

Si eu imi cer scuze ! Ca mi-i tot una. Chit ca Roxana nu merita scuzele mele, iar ea e constienta de acest lucru. Nu cedez pentru ca subit Roxi mi-a devenit draga, cedez pentru ca mi-am schimbat orientarea politica pe Forum.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 15:25

Franz Schneider a scris:
Si eu imi cer scuze ! Ca mi-i tot una. Chit ca Roxana nu merita scuzele mele, iar ea e constienta de acest lucru. Nu cedez pentru ca subit Roxi mi-a devenit draga, cedez pentru ca mi-am schimbat orientarea politica pe Forum.

Imi iau scuzele inapoi. Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol!
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 16:53

zuum a scris:

Imi iau scuzele inapoi. Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol!

despre ce iepure vorbesti mai, Zuum ? ai fost la vreun control oftalmologic pana acum ?
nu vezi ca in avatarul meu este un bebe ? (asa cum mi-as dori sa am cat de curand...))
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 18:19

Roxy a scris:
zuum a scris:

despre ce iepure vorbesti mai, Zuum ? ai fost la vreun control oftalmologic pana acum ?
nu vezi ca in avatarul meu este un bebe ? (asa cum mi-as dori sa am cat de curand...))

Pai intreaba-l pe Emil, el a TAIAT iepurasul !
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 18:19

zuum a scris:

mie nu mi-a disparut niciun iepuras, nu am avut asa ceva.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 18:28

Roxy a scris:
zuum a scris:

Pacat! Asta e cenzura!!!

Citat :
asa cum mi-as dori sa am cat de curand..

Speri in Duhul Sfant sau...?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:00

zuum a scris:
Roxy a scris:
zuum a scris:

Pacat! Asta e cenzura!!!

Citat :
asa cum mi-as dori sa am cat de curand..

Speri in Duhul Sfant sau...?

Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. Eu am păţit de mai multe ori treaba asta şi nu era nici un motiv să fie cenzurat.

Şi dacă Roxy doreşte şi speră să aibă cât de curând un copilaş, de ce nu ar fi şi ea căsătorită ? Sau excluzi această variantă ?

Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:03

abbilbal a scris:

Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. .

mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Serverul nu poate gresi, sa-ti ia numai jumatate de mesaj.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:03

Roxy a scris:
zuum a scris:

Roxy, eu cred că în avatar eşti chiar tu când ai fost un baby mai mare.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:05

Roxy a scris:
abbilbal a scris:

Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. .

mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Serverul nu poate gresi, sa-ti ia numai jumatate de mesaj.

Inseamnă că niciodată nu te-ai apropiat de timpul limită. Eu când lucrez pe alte forumuri unde nu am acces la editorul de texte păţesc frecvent acest lucru.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:12

abbilbal a scris:
Roxy a scris:
abbilbal a scris:

Inseamnă că niciodată nu te-ai apropiat de timpul limită. Eu când lucrez pe alte forumuri unde nu am acces la editorul de texte păţesc frecvent acest lucru.

Era asa ceva, Emil l-a considerat nepotrivit si l-a scos

Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 ICONATOR_ac3d4a705037daf97e9f6cc17e329296
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyLun 05 Ian 2009, 23:38

Zuum, m-am întors înapoi şi este acolo. Vezi că uneori serverul afişează emoticoanele cu întârziere. Odata Emil mi-a şters două poze spunând că-s beat şi am băgat pagini albe. Dar treaba a fost că serverul a preluat cu întârziere de câteva secunde imaginile. Se mai întâmplă şi minuni din astea.

Administrator

Administrator

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 06 Ian 2009, 00:25

zuum a scris:
Franz Schneider a scris:

Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol!
Nu am scos nimic. Vezi că poate fi eroare de la tine! De genul celor ce avea Cactus.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 06 Ian 2009, 01:57

Administrator a scris:
zuum a scris:
Franz Schneider a scris:

Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol!
Nu am scos nimic. Vezi că poate fi eroare de la tine! De genul celor ce avea Cactus.

bravo bravo bravo
Sus In jos
Administrator

Administrator

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 06 Ian 2009, 04:26

zuum a scris:
Roxy a scris:
zuum a scris:

Pacat! Asta e cenzura!!!
Ti l-ai tăiat singur si acum te smiorcăi!

Zuum dacă mai aduci învinuiri gratuite cuiva, îti voi pune Regulamentul în brate să-l studiezi pe timpul cât vei fi suspendat.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 EmptyMar 06 Ian 2009, 04:33

Milule pe email ai materialul promis.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Filozofia Roxy cu sau fara accente !
Sus 
Pagina 8 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ACCENTE
» PD- L
» Invatamant
» CADOURI GRATUITE FARA TRAGERE LA SORTI GARANTATE DIRECT DIN ANGLIA
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum