__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|
+8bulache abbilbal MIRCEA Emil Condor abba Roxy TUDOR zuum 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| | | | Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Dum 04 Ian 2009, 11:30 | |
| - bulache a scris:
- Emile ar fi bine sa stergi religiile din forum si ateismul si sa discutam de stiinta,literatura,istorie si arte.
Dacă vom fi fortati să o facem, cine stie, putem ajunge si acolo! Totusi, toti au dreptul la subiectele lor favorite. Eu zic pentru toti: când suntem la RELIGII, discutăm religii, nu altceva iar când suntem la altceva, nu discutăm religii. Normal, nu-i asa? | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Dum 04 Ian 2009, 11:33 | |
| - Roxy a scris:
- citeste cateva postari mai sus.
Daca te referi la acest dialog: - aurora a scris:
- Roxy a scris:
- cred ca mai bine ma duc in bucatarie si pregatesc ceva delicios.
Nu cred! Am avut dreptate sa spun "nu cred!" pentru ca din cate s-a vazut, nu te-ai dus la bucatarie, ci ai continuat sa scrii pe forum. As mai putea spune ca "nu cred" ca stii sa prepari la bucatarie ceva deicios, pentru ca nu ai discutat niciodata aici pe forum despre bucatareala! Dar aceste lucruri nu se refera la ceea ce discutam in principal in dialogul pe care il aveam noi doua. Deci, daca vrei sa discuti, revino la ceea ce eu scriam la acest subiect. Doar daca vrei... daca iti este greu sau imposibil sau nu stiu ce alte motive, sa discuti despre convingerile tale, despre cum te-ai schimbat tu ca personalitate de la botezul cand erai bebelus pana in prezent, despre modul de manifestare, traditii si obiceiurile tale, atunci amanam aceasta discutie pe cand vei fi pregatita sa o faci. Repet, discutiile ma intereseaza din punct de vedere mai degraba "laic", o discutie simpla, banala, nu cu cuvinte luate din carti, ci cu modele din viata noastra reala, de zi cu zi. Discutiile teoretice, filozofice, specific religioase, le purtati voi cei care sunteti pregatiti teoretic, la capitolul discutiilor religioase. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Dum 04 Ian 2009, 17:37 | |
| - aurora a scris:
As mai putea spune ca "nu cred" ca stii sa prepari la bucatarie ceva deicios, pentru ca nu ai discutat niciodata aici pe forum despre bucatareala!
Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.” | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Dum 04 Ian 2009, 18:12 | |
| | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 04:08 | |
| - Roxy a scris:
- aurora a scris:
As mai putea spune ca "nu cred" ca stii sa prepari la bucatarie ceva deicios, pentru ca nu ai discutat niciodata aici pe forum despre bucatareala!
Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.” Ah! NU SE POATE ! Desi n-aveam chef de facut remarci totusi nu pot trece nepasator! Roxy, de la chipul acela de virgina languroasa ( probabil ca nu al ei, vreo surata) s-a preschimbat subit intr-o roza "roz" pentru foarte scurta vreme. Roza a inflorit intr-un desen de copil retardat care acum .....acum....a luat o forma foarte subtila a unui iepuras! Unde esti Franz sa te bucuri?
Ultima editare efectuata de catre zuum in Lun 05 Ian 2009, 04:13, editata de 1 ori | |
| | | Administrator
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 04:12 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- aurora a scris:
Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.”
Ah! NU SE POATE ! Desi n-aveam chef de facut remarci totusi nu pot trece nepasator! Roxy, de la chipul acela de virgina languroasa ( probabil ca nu al ei, vreo surata) s-a preschimbat subit intr-o roza "roz" pentru foarte scurta vreme. Roza a inflorit intr-un desen de copil retardat care acum .....acum....a luat o forma foarte subtila a unui iepuras! Unde esti Franz sa te bucuri? Zuum, încetezi cu atacurile la persoană ori vei lua o vacantă! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 04:14 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- aurora a scris:
Ioan 6:27 Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea, care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuşi Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.”
Ah! NU SE POATE ! Desi n-aveam chef de facut remarci totusi nu pot trece nepasator! Roxy, de la chipul acela de virgina languroasa ( probabil ca nu al ei, vreo surata) s-a preschimbat subit intr-o roza "roz" pentru foarte scurta vreme. Roza a inflorit intr-un desen de copil retardat care acum .....acum....a luat o forma foarte subtila a unui iepuras! Unde esti Franz sa te bucuri?
Imi cer scuze! | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 09:01 | |
| | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 09:43 | |
| Si eu imi cer scuze ! Ca mi-i tot una. Chit ca Roxana nu merita scuzele mele, iar ea e constienta de acest lucru. Nu cedez pentru ca subit Roxi mi-a devenit draga, cedez pentru ca mi-am schimbat orientarea politica pe Forum. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 15:25 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Si eu imi cer scuze ! Ca mi-i tot una. Chit ca Roxana nu merita scuzele mele, iar ea e constienta de acest lucru. Nu cedez pentru ca subit Roxi mi-a devenit draga, cedez pentru ca mi-am schimbat orientarea politica pe Forum.
Imi iau scuzele inapoi. Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol! | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 16:53 | |
| - zuum a scris:
Imi iau scuzele inapoi. Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol! despre ce iepure vorbesti mai, Zuum ? ai fost la vreun control oftalmologic pana acum ? nu vezi ca in avatarul meu este un bebe ? (asa cum mi-as dori sa am cat de curand...)) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 18:19 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Imi iau scuzele inapoi. Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol! despre ce iepure vorbesti mai, Zuum ? ai fost la vreun control oftalmologic pana acum ? nu vezi ca in avatarul meu este un bebe ? (asa cum mi-as dori sa am cat de curand...)) Pai intreaba-l pe Emil, el a TAIAT iepurasul ! | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 18:19 | |
| - zuum a scris:
Pai intreaba-l pe Emil, el a TAIAT iepurasul ! mie nu mi-a disparut niciun iepuras, nu am avut asa ceva. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 18:28 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
- Pai intreaba-l pe Emil, el a TAIAT iepurasul !
mie nu mi-a disparut niciun iepuras, nu am avut asa ceva. Pacat! Asta e cenzura!!! - Citat :
- asa cum mi-as dori sa am cat de curand..
Speri in Duhul Sfant sau...? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 23:00 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- zuum a scris:
mie nu mi-a disparut niciun iepuras, nu am avut asa ceva. Pacat! Asta e cenzura!!!
- Citat :
- asa cum mi-as dori sa am cat de curand..
Speri in Duhul Sfant sau...? Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. Eu am păţit de mai multe ori treaba asta şi nu era nici un motiv să fie cenzurat. Şi dacă Roxy doreşte şi speră să aibă cât de curând un copilaş, de ce nu ar fi şi ea căsătorită ? Sau excluzi această variantă ? | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 23:03 | |
| - abbilbal a scris:
Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. .
mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Serverul nu poate gresi, sa-ti ia numai jumatate de mesaj. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 23:03 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
Pai intreaba-l pe Emil, el a TAIAT iepurasul ! mie nu mi-a disparut niciun iepuras, nu am avut asa ceva. Roxy, eu cred că în avatar eşti chiar tu când ai fost un baby mai mare. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 23:05 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. .
mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Serverul nu poate gresi, sa-ti ia numai jumatate de mesaj. Inseamnă că niciodată nu te-ai apropiat de timpul limită. Eu când lucrez pe alte forumuri unde nu am acces la editorul de texte păţesc frecvent acest lucru. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 23:12 | |
| - abbilbal a scris:
- Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Serverul nu poate gresi, sa-ti ia numai jumatate de mesaj. Inseamnă că niciodată nu te-ai apropiat de timpul limită. Eu când lucrez pe alte forumuri unde nu am acces la editorul de texte păţesc frecvent acest lucru. Era asa ceva, Emil l-a considerat nepotrivit si l-a scos | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Lun 05 Ian 2009, 23:38 | |
| Zuum, m-am întors înapoi şi este acolo. Vezi că uneori serverul afişează emoticoanele cu întârziere. Odata Emil mi-a şters două poze spunând că-s beat şi am băgat pagini albe. Dar treaba a fost că serverul a preluat cu întârziere de câteva secunde imaginile. Se mai întâmplă şi minuni din astea. | |
| | | Administrator
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 00:25 | |
| - zuum a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Si eu imi cer scuze ! Ca mi-i tot una. Chit ca Roxana nu merita scuzele mele, iar ea e constienta de acest lucru. Nu cedez pentru ca subit Roxi mi-a devenit draga, cedez pentru ca mi-am schimbat orientarea politica pe Forum.
Postarea mea ultragioasa trebuia suprimata total, nu partial. De ce a scos Emil doar iepurasul meu ? Si oricum vad ca iepurasul roxanei rezista! Sunt multi care nu vad nici o diferenta, simbolul e simbol! Nu am scos nimic. Vezi că poate fi eroare de la tine! De genul celor ce avea Cactus. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 01:57 | |
| | |
| | | Administrator
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 04:26 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- zuum a scris:
mie nu mi-a disparut niciun iepuras, nu am avut asa ceva. Pacat! Asta e cenzura!!! Ti l-ai tăiat singur si acum te smiorcăi! Zuum dacă mai aduci învinuiri gratuite cuiva, îti voi pune Regulamentul în brate să-l studiezi pe timpul cât vei fi suspendat. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 04:33 | |
| Milule pe email ai materialul promis. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
| |
| | | | Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |