| Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|
+8bulache abbilbal MIRCEA Emil Condor abba Roxy TUDOR zuum 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 04:36 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Zuum, nu ştiu ce iepuraş a fost tăiat, dar vezi că şi serverul are partea lui de vină. Când intrăm în criză de timp la redactarea mesajelor ne mai ia şi jumătăţi de mesaj. .
mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Normal, Cella, tu nu esti sub influentă! Multumesc Abby! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:28 | |
| - Administrator a scris:
- Zuum dacă mai aduci învinuiri gratuite cuiva, îti voi pune Regulamentul în brate să-l studiezi pe timpul cât vei fi suspendat.
Invinuiri ? Tradare sa fie dar sa o stiu si io! S-a plans cineva ca l-am " invinuit" de ceva? SI daca te arde la degete sa ma suspandezi, ce mai astepti nu vezi ca sunt gata de mult? | |
|
| |
Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:31 | |
| Văd că "esti gata" prin atitudinea ce o arăti. Dacă ne vedem de ale noastre, nimeni nu are nimic cu nimeni! Să fie clar! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:32 | |
| - zuum a scris:
- Administrator a scris:
- Zuum dacă mai aduci învinuiri gratuite cuiva, îti voi pune Regulamentul în brate să-l studiezi pe timpul cât vei fi suspendat.
Invinuiri ? Tradare sa fie dar sa o stiu si io! S-a plans cineva ca l-am " invinuit" de ceva? SI daca te arde la degete sa ma suspandezi, ce mai astepti nu vezi ca sunt gata de mult? Mă, voi vă înţepaţi reciproc de parcă voi aţi fi cactuşi. Vedeţi că acum cactuşii sunt în perioada de înflorire şi florile de cactus au miros frumos. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:35 | |
| - abbilbal a scris:
- Mă, voi vă înţepaţi reciproc de parcă voi aţi fi cactuşi. Vedeţi că acum cactuşii sunt în perioada de înflorire şi florile de cactus au miros frumos.
Vorbesti de lup si... Cactus la usă!!! (doar ce a intrat la Popas). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:40 | |
- Văd că "esti gata" prin atitudinea ce o arăti.
Dacă ne vedem de ale noastre, nimeni nu are nimic cu nimeni! Să fie clar! Nu stiu cui ii spui tu " sa fie clar" ? Atitudinea asta derogatorie cu cei pe care i-ai invitat sa-ti populeze forumul nu o vad mentionata in REGULAMENTUL ala de care te agati de cate ori vrei sa spargi o farfurie si n-ai in cine da. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:43 | |
| Voi acuma vorbiţi serios sau glumiţi în continuare ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:45 | |
| - abbilbal a scris:
- Voi acuma vorbiţi serios sau glumiţi în continuare ?
Te referi la expresia " sa fie clar" ? Tie daca ti-ar spune cineva asta, cum ai reactiona, om in toata firea care te stii cinstit si cu sufletul curat ? | |
|
| |
Administrator
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 05:57 | |
| Dacă sufletul acela este atât de curat, de ce tulburi apele ce nici măcar nu s-au limpezit încă?! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 06:00 | |
- Dacă sufletul acela este atât de curat, de ce tulburi apele ce nici măcar nu s-au limpezit încă?!
Pai tu ai spus "sa fie clar"...ar trebui sa fie CLAR si nu e ? Chiar nu te roade constiinta de loc ? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 06:10 | |
| - zuum a scris:
- Administrator a scris:
- Dacă sufletul acela este atât de curat, de ce tulburi apele ce nici măcar nu s-au limpezit încă?!
Pai tu ai spus "sa fie clar"...ar trebui sa fie CLAR si nu e ? Chiar nu te roade constiinta de loc ? Nu este nicio ratiune pentru asa ceva... Pe mine mă roade acum stomacul - merg să-l potolesc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 06:11 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 06:13 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
Te referi la expresia " sa fie clar" ? Tie daca ti-ar spune cineva asta, cum ai reactiona, om in toata firea care te stii cinstit si cu sufletul curat ? Nu mă refer la o anume expresie, ci la dialogul vostru pe ansamblu. Că mi se pare cam colţos, deşi vă ştiu că sunteţi prieteni. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 06:24 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- abbilbal a scris:
Te referi la expresia " sa fie clar" ? Tie daca ti-ar spune cineva asta, cum ai reactiona, om in toata firea care te stii cinstit si cu sufletul curat ? Nu mă refer la o anume expresie, ci la dialogul vostru pe ansamblu. Că mi se pare cam colţos, deşi vă ştiu că sunteţi prieteni. Stai ca vine domnul Administrator imediat si-ti spune ca Emil e prietenul tuturor! Asa cum a fost si prietenul abbei, si al lui Franz, s.a.m.d...si unde sunt acum ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 06:33 | |
| Domnu Administrator, cred ca sunt in asentimentul tuturor ca acest subiect fiind taiat si editat de mai multe ori ( precum pozele lu' coana Leana de la Scanteia) asa incat ceea ce a ajuns nu mai are nimic in comun cu originalul, va rog respectuos sa-l puneti sub lacat! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 07:00 | |
| Dacă vrei să intri pe ......... vom mai discuta. Până atunci respect ce ai scris acolo mare şi gros.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 06 Ian 2009, 07:05, editata de 1 ori | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 07:03 | |
|
Ultima editare efectuata de catre zuum in Mar 06 Ian 2009, 07:08, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 07:05 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 07:19 | |
| - zuum a scris:
Mulţam pentru bere. Este bună. | |
|
| |
zuum
| |
| |
abbilbal
| |
| |
Administrator
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! Mar 06 Ian 2009, 07:34 | |
| - zuum a scris:
- Domnu Administrator, cred ca sunt in asentimentul tuturor ca acest subiect... sa-l puneti sub lacat!
Chiar ieri am vrut să fac asta deci, total de acord cu tine. Am pus lacăt si... la ARHIVĂ cu el! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
| |
|
| |
| Filozofia Roxy cu sau fara accente ! | |
|