LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 drumetie google problema internet brasov mediu nicuvar sibiu istorie 1918 Fantasy romana curiozitati 23 reclame taieri Limba CPSF efremovivanantonovici padure 1 muzica_traditionala Popasul humanitas politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 I_vote_lcapFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 I_voting_barFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 I_vote_lcapFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 I_voting_barFilozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Filozofia Roxy cu sau fara accente !

In jos 
+8
bulache
abbilbal
MIRCEA
Emil Condor
abba
Roxy
TUDOR
zuum
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 19:39

Emil Condor a scris:
abba a scris:
Roxy... ai de gand sa faci studii universitare...
Le-a făcut deja. smile

Milule, cu treaba asta m-ai dat gata. Din nou regret ca nu lucrez cu sculele mele.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 19:45

Roxy, daca pana acum te consideram o liceeana naiva, de acum discut cu o licentiata. Scuza-mi ignoranta de a te considera liceeana.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 19:45

abbilbal a scris:
...regret ca nu lucrez cu sculele mele.
Laughing Le-ai pus în pod?! Laughing

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 19:47

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
...regret ca nu lucrez cu sculele mele.
Laughing Le-ai pus în pod?! Laughing

Ale vecinului sunt mai tinere.

abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 19:48

abbilbal a scris:
bulache a scris:
Perfect adevarat Abba,nu ii este usor sa razbata cu aceste cunostinte prin multimea necredinciosilor.Dar va fi mai dureros pt ea cand copii ei se vor lepada de religie.Am avut ucenici cu parinti credinciosi dar ei refuzau credinta,nu fatis dar preferau viata normala a necredinciosilor. oh da!

O sora de sange a mamei mele s-a pocait. Mai intai barbatul ei, apoi ea. Neavand copii a infiat o fata. Cand i-avenit sorocul s-a maritat si fata. A avut zece copii. Erau o familie de "crestini nemaipomeniti". Cu mine nu discutau probleme de religie pentru ca ma stiau de ateu. Dupa ani de zile, cand le-au crescut copiii, rand pe rand au inceput sa se dezica de religia parintilor lor. Le placea mai mult viata laica. Si nu o faceau cu perdea, ci intr-un mod brutal.

Mai degraba cred in cel care isi dobandeste credinta singur, dupa suferinte si experiente umane la limita, decat cel care o dobandeste numai prin educatie. In primul caz, cred ca este mai puternica si mai sincera.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 19:52

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
abba a scris:
Roxy... ai de gand sa faci studii universitare...
Le-a făcut deja. smile

Milule, cu treaba asta m-ai dat gata.
Tinând piept cu succes câtorva "de categorie grea", consider că e suficient, nu-i asa? smile

Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:21

abba a scris:
Roxy, reactia ta a fost de copil tafnos! Cand te scoate omul din textele biblice , devii nesigura.
Mi-ar placea sa discutam despre feminism, dar nu la modul general, ci cum vezi tu rolul tau, ca femeie, in societate. Banuiesc ca te pregatesti pentru o profesie...sau ai de gand sa faci studii universitare...in toate aceste situatii , intri in competitie cu alte femei si mai ales cu barbati. Cum te descurci? E o simpla curiozitate, iar daca nu vrei sa-i dai curs, nu e nicio suparare.

am deja studii universitare si sunt integrata in societate. Dar nu ma intereseaza societatea aceasta desacralizata ci vreau sa-mi petrec timpul impreuna cu cei care il cunosc pe Domnul. Si cei care il cunosc pe Domnul nu se supara atunci cand vorbesc despre pacat. Pacatul este un subiect favorit pentru copiii lui Dumnezeu. Acest forum este unul de profil crestin, si nu are rost sa pierdem vremea discutand lucruri inutile, "feminism" sau alte tendinte moderne. Cel putin mie, nu-mi face placere sa clevetesc fara rost despre lucruri banale, cotidiene. Este timp pierdut. Sfat: incearca sa abordezi teme crestine cu preponderenta, pentru ca exista un singur nume in care putem fi mantuiti: "Isus" .
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:28

Roxy a scris:
am deja studii universitare si sunt integrata in societate.
După cum v-am spus fratilor!

Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:31

Emil Condor a scris:
Roxy a scris:

draga Emil,

eu ti-am spus ca am vazut o Lumina in tine si ca esti din neamul lui Dumnezeu . thumb_yello
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:38

Roxy, eu am cunoscut tineri ca tine, frati de-ai tai, si chiar m-am imprietenit cu ei dupa ce am reusit sa si colaborez cu ei in cateva proiecte scolare. Niciodata nu incercau sa isi impuna ideile religioase, erau extrem de bine educati si de amabili, dar mai ales aveau preocupari sociale si educative de toata lauda. Traiau in societate si aveau mult spirit civic. Stiau sa se poarte normal in societatea asta "desacralizata" pe care o dispretuiesti tu, aveau cultura generala, aveau lecturi din toate domeniile, puteam discuta despre orice cu ei, chiar si pe teme mai delicate. Totul fara ostentatie! Tu nu esti ca ei, din pacate!

Ultima editare efectuata de catre abba in Vin 02 Ian 2009, 20:39, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:38

Lumină ce pătrunde si în tine cu putere, Roxy...
Ea intră în toti cei ce o caută si o lasă liber să pătrundă...

În momentul când ai pus avatarul am vrut să te întreb: poza e făcută "n" ani în urmă, adevărat? Dar m-am abtinut apoi si bine am făcut.

Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:41

Emil Condor a scris:

În momentul când ai pus avatarul am vrut să te întreb: poza e făcută "n" ani în urmă, adevărat? Dar m-am abtinut apoi si bine am făcut.

nu, e facuta recent de catre un verisor care are aparat digital, eu nu am asemenea aparat.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:44

Roxy a scris:
... si nu are rost sa pierdem vremea discutand lucruri inutile, "feminism" sau alte tendinte moderne. Cel putin mie, nu-mi face placere sa clevetesc fara rost despre lucruri banale, cotidiene. Este timp pierdut. Sfat: incearca sa abordezi teme crestine cu preponderenta, pentru ca exista un singur nume in care putem fi mantuiti: "Isus" .

1. - Despre ce discuti cu coafeza ta?

2. - Ce discuti "sub plapuma"? Embarassed

3. - Cine o să aibă grijă de investiţii, pensii, credite sau ipoteci IN 2009?

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 20:45

În tine, Roxy, se ascund niste comori ce trebuiesc scoase la suprafată.
Stiu că Domnul face si o s-o mai facă...

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 21:35

Roxy a scris:
nu imi fac mie probleme Abbilbal, Zuum si Abba, îi dovedesc pe toţi trei dintr-o singură lovitură !

Doar daca ne intoarcem cu spatele!
Wink
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 21:37

Emil Condor a scris:
În tine, Roxy, se ascund niste comori ce trebuiesc scoase la suprafată.
Stiu că Domnul face si o s-o mai facă...

Din moment ce faci declaratii din astea publice... te credem ! Mai ramane sa o dovedeasca si ea!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 21:37

Roxy a scris:
Emil Condor a scris:

nu, e facuta recent de catre un verisor care are aparat digital, eu nu am asemenea aparat.

Probabil ca ai pozat nud!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 21:40

zuum a scris:
Roxy a scris:
Emil Condor a scris:

Probabil ca ai pozat nud!
Uite deja efectul acelui topic deschis de Franz!!!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 21:41

Emil Condor a scris:
Uite deja efectul acelui topic deschis de Franz!!!

Ochii vad, inima cere....
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 22:20

abba a scris:
Roxy, eu am cunoscut tineri ca tine, frati de-ai tai, si chiar m-am imprietenit cu ei dupa ce am reusit sa si colaborez cu ei in cateva proiecte scolare. Niciodata nu incercau sa isi impuna ideile religioase, erau extrem de bine educati si de amabili, dar mai ales aveau preocupari sociale si educative de toata lauda. Traiau in societate si aveau mult spirit civic. Stiau sa se poarte normal in societatea asta "desacralizata" pe care o dispretuiesti tu, aveau cultura generala, aveau lecturi din toate domeniile, puteam discuta despre orice cu ei, chiar si pe teme mai delicate. Totul fara ostentatie! Tu nu esti ca ei, din pacate!

Asa sunt eu, ma bag in ochii omului, pana ma observa! bounce

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 23:18

Mă bag în discuţie şi vă dau cuvântul meu de onoare că n-o să se mai repete!
Deja titlul topicului este de genul "Cine o nimereşte pe Roxy", de parcă am fi la tonetele alea de la bâlci cu câştiguri în păpuşi de ipsos.

Roxy, ai avut o remarcă de substanţă: " Acest forum [eu m-aş rezuma doar la secţiunea "CRESTINISM (teme generale)"] este unul de profil crestin, si nu are rost sa pierdem vremea discutand lucruri inutile". Ceea ce mi se pare admirabil, dacă nu te-ai insinua cu postările tale (de bun simţ dealtfel) în topicuri profund laice. Încearcă să nu mai amesteci merele cu perele şi caută să porţi discuţiile care te interesează în zona dedicată. Altfel, n-ajungi la niciun rezultat. Şi, da, sunt de acord cu tine: păcatul este un subiect interesant de discuţie, măcar pentru a şti de ce să ne ferim. Dar eu, unul, nu cred că-l cunosc pe Domnul! Cu toate astea, crede-mă, fac eforturi să ajung în preajma Sa! În rest, îţi respect opiniile privind relaţia ta cu divinitatea. Este o problemă strict personală şi nu mă amestec.

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 23:29

Emil Condor a scris:
Hai să vă spun ceva care poate nu o să facă plăcere tuturor celor ce citesc: mie îmi plac întâlnirile astea dintre Roxy si Zuum - ambii se prezintă foarte bine în dialogul lor si îi citesc cu mare plăcere.
Unii au avut impresia (aveti cuvântul meu că nu sunt printre ei) că Roxy se poate împotmoli usor la replicile lui Zuum! Nope! Nu e cazul.. Roxy stie să manevreze cu abilitate, atât cuvântul cât si Cuvântul.

Domnul să fie cu voi!
Partea proasta e ca nu s-a hotarat sa ma combata pe mine pe topicul deschis la Popasul meu. Asta inseamna ca AM DREPTATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! 1-0 pentru mineeeeeeeeeeeeee !!!

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 23:30

Roxy a scris:
Emil Condor a scris:
Roxy a scris:

draga Emil,

eu ti-am spus ca am vazut o Lumina in tine si ca esti din neamul lui Dumnezeu . thumb_yello
Tot ...draga Emil,
Vezi ce bine ca ti-ai platit factura la curent ? Mai vede omul si lumina prin tine nu numai negura ca-n comuna primitiva.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 23:31

abba a scris:
Cum poti s-o jignesti in halul asta Angela ? Ea e INJER soro !!!

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 EmptyVin 02 Ian 2009, 23:33

Roxy a scris:
Emil Condor a scris:

Asta din avatar ?
Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 2897dc9
Daca e facuta si cu aparat digital, sa-i ceri banii inapoi ca te-a facut ca pe Muma Padurii fata !

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Filozofia Roxy cu sau fara accente !   Filozofia Roxy cu sau fara accente ! - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Filozofia Roxy cu sau fara accente !
Sus 
Pagina 5 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ACCENTE
» PD- L
» Invatamant
» CADOURI GRATUITE FARA TRAGERE LA SORTI GARANTATE DIRECT DIN ANGLIA
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum