| OMUL LACRIMII | |
|
+20yzzy Haifa rolia cactus Layla ostrovna Anahoret zaraza26 MIRCEA aurora TUDOR Bartolomeu zuum ACCENT Emil Condor Karima abbilbal Sanja-Adriana Administrator Adriana 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Lun 18 Oct 2010, 16:57 | |
| - Sanja-Adriana a scris:
multumesc ,Cristina! Cu mult drag, Sanja-Adriana ! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 19 Oct 2010, 03:30 | |
- Fiecare dintre noi este chemat intr-o lucrare spre folosul celorlalti.
Este cât se poate de adevărat. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 04 Dec 2010, 10:38 | |
| Spune, Doamne Spune-mi, Doamne, spune-mi iar De Te-am întristat De mi-e plânsul în zadar Şi m-am depărtat Spune-mi că Ţi-s dragă eu Spune-mi un cuvânt Spune-i sufletului meu Că mai pot să cânt Zi şi noapte stau şi plâng Şi să stranga- aş vrea Ochiul drept şi ochiul stâng Doar lumina Ta Zi şi noapte Te aştept Zi şi noapte stau Ochiul stâng şi ochiul drept Ţie să Ţi-i dau Doamne, nici nu pot să spun Cât îmi pare rău Că nu sunt destul de bun Pentru raiul Tău Te-ai atins de slăbănog Şi l-ai vindrcat De-am greşit , să ierţi, Te rog Fă-mă iar curat Doamne, sunt şi eu un pom Legănat de vânt Dar pe drumul meu de om Vreau să fiu mai sfânt Vreau cu Tine să pot sta Dumnezeul meu O mlădiţă-n via Ta Vreau să fiu şi eu Sanja-Adriana aveti aici o adresa la care puteti asculta marea majoritate a cantecelor pe care le primesc de la Dumnezeu.M-as bucura nespus sa va mangaie si pe voi asa cum m-au mangaiat si ma mangaie pe mine. www.audio.resursecrestine.ro/cantece/index-autori/sanja-cristea-tiberian/ajuta-doamne--- | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 04 Dec 2010, 10:51 | |
| Multumim frumos, Sanja-Adriana . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
maha
Numarul mesajelor : 12 Data de inscriere : 02/12/2010
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 04 Dec 2010, 16:21 | |
- Spune, Doamne
Ce frumos scrii, Adriana dragă! Te numeri printre poetii mei favoriti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Lun 06 Dec 2010, 18:00 | |
| pentru voi toti ! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 08 Dec 2010, 02:03 | |
- pentru voi toti !
Să fii iubită, Adriana dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 25 Dec 2010, 16:38 | |
| Sarbatori binecuvantate sa aveti cu totii! Cristos Domnul S-a nascut! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 25 Dec 2010, 18:07 | |
- Sarbatori binecuvantate sa aveti cu totii! Cristos Domnul S-a nascut!
Da, S-a născut pentru noi toti! Binecuvântările cerului să fie peste tine mereu, Adriana dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Dum 26 Dec 2010, 08:07 | |
| Multumim frumos, Adriana . Sa te bucuri de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Dum 26 Dec 2010, 10:47 | |
| Felicitari, frumos frumosul versurilor tale, Adriana! multumesc si eu. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Dum 26 Dec 2010, 10:50 | |
| | |
|
| |
Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 28 Dec 2010, 08:01 | |
| Multumesc, cruciat.Sunt de acum si eu membra. | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 28 Dec 2010, 20:50 | |
| ma bucur, meriti, cred, sa fii citita de cit mai multi. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 29 Dec 2010, 01:01 | |
| Ai dreptate, CRUCIAT, poezia lui Adriana merită citită - este cu adevărat valoroasă. Personal o apreciez enorm de mult. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Joi 06 Ian 2011, 23:35 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Lun 07 Feb 2011, 13:24 | |
| dragii mei am facut cateva filmulete in vederea preagatirii unei transmisii live pe net.Cant in direct si mi-as dori sa -mi scrieti cum se vede, cum se aude .Daca cineva dintre voi cunoaste vreun program care sa -mi arate cum pot folosi o camera video pe post de camera web il rog sa-mi dea programul.Mi-as dori sa fac inregistrari cu biserica din care fac parte. cu drag va imbratisez pe toti si va dedic primul dintre cantece.Este unul dintre cantecele pe care le primesc de la Domnul. Adresa este livestream.com/mentalboy29 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII | |
| |
|
| |
| OMUL LACRIMII | |
|