__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| OMUL LACRIMII | |
|
+20yzzy Haifa rolia cactus Layla ostrovna Anahoret zaraza26 MIRCEA aurora TUDOR Bartolomeu zuum ACCENT Emil Condor Karima abbilbal Sanja-Adriana Administrator Adriana 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 22 Mai 2009, 11:58 | |
| Sanja Adriana
Te rog sa ma scuzi daca te-a deranjat mesajul meu,nu ti-am scris cu rautate,Dumnezeu mi-e martor,dar din cate am inteles eu, tu aici acuzi mai multa lume ca nu te intelege pe tine si nu te ajuta material(inclus si membrii acestui forum),cel putin eu una asa am inteles,daca am inteles gresit imi cer din nou scuze. Dar ce stii tu posibilitatile sau prioritatile fiecaruia? De exemplu eu una iti spun sincer ca daca as dispune de ,,material,,as ajuta pe cei din Bangladesh sau pe cei din tarile africane ,oameni care cu adevarat doresc sa castige o bucata de paine si nu au cum,care nu gasesc o picatura de apa de baut nu mai spun de altele si nici macar nu stiu ce e ala computer ca sa poata solicita aceasta de la alte persoane. Sfatul meu(daca pot sa-i spun asa)si nu trebuie neaparat sa tii cont de el,a fost sa faci ceva,nu sa te lamentezi ca asta nu te ajuta cu nimic.Noi musulmanii avem o invatatura,se spune ca pe cel modest il cunosti dupa modestia lui reflectata in vorbe,in haine,in mers,in atitudine,nu dupa faptul ca cere ceva Cei modesti nu cer,ei isi accepta soarta si-si continua mersul acestei vieti facand ceva si multumind lui Dumnezeu pentru situatia in care se afla,caci Dumnezeu singurul stie de ce ei sunt in situatia asta,castigul lor va fii in alta parte nu in lumea asta trecatoare _____________________ | |
| | | Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 22 Mai 2009, 12:20 | |
| Nu, karima, draga mea , nu m-a deranjat mesajul tau, daca asa s-a inteles, te rog sa ma scuzi. si nici nu m-am lamentat pentru situatia in care sunt, iar imi cer iertare daca asta s-a inteles.Dar vreau sa stii ca nu stau cu mainile in san. Scriu, cant, imi lucrez gradina si imi cresc puisorii. Altceva nu am posibilitatea sa fac aici in sat. Nu sunt copii carora sa le dau meditatii, nu este vreun loc de munca disponibil .Sotul meu trebuie sa intre in somaj si pentru ca nu a avut o luna ca sa fie cele 12 a trebuit sa puna din buzunar banii pentru contributiile aferente acestei luni. Si asa s-a descoperit si acel Cass lipsa in ultimii 5 ani, timpul in care el nu a lucrat, ca apoi a beneficiat de ajutor social si apoi a fost angajat la primarie ca muncitor comunal.Pentru el am cerut ajutor in adevar. Si sa stii ca nu e corect spus -as ajuta pe saracii din Baladesh. Cand cei pe langa care traiesti nu ridica nici un deget sa te ajute mi s-a parut firesc sa apelez la cei despre care credeam ca ma iubesc si ii intereseaza soarta mea devreme ce imi spuneau atat de multe cuvinte bune. Asta a fost totul. cu drag sanja-adriana | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 22 Mai 2009, 12:40 | |
| Si sa stii ca nu e corect spus -as ajuta pe saracii din Baladesh.
De ce nu este corect?Eu una asta as face daca as avea asemenea posibilitati Pana una alta ajut cat pot pe cel care este langa mine,bolnav sau neputincios,orfan,modest si muncitor
mi s-a parut firesc sa apelez la cei despre care credeam ca ma iubesc si ii intereseaza soarta mea devreme ce imi spuneau atat de multe cuvinte bune.
Odata ce ti-au spus cuvinte bune inseamna caci chiar le pasa de tine dar asta nu implica neaparat si un ajutor material,dupa cum ti-am spus tu nu poti stii posibilitatile si prioritatile fiecaruia
Deci daca nimeni nu a miscat in directia asta ,tu nu trebuie sa te superi caci fiecare fapta isi are rostul ei in lumea asta _____________________ | |
| | | Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 22 Mai 2009, 17:00 | |
| am sa raspund, karima de ce nu este corect- pentru ca tu ai spus ca acestia, cei din Bagladesh, sunt oameni care cu adevarat vor sa castige o bucata de paine.E ca si cum ai fi zis ca eu nu doresc acest lucru ceea ce este fals. Imi doresc foarte mult sa am munca mea, sa lucrez in domeniul in care ma pricep sau si in altul dar am o varsta si am o infatisare-ma refer la faptul ca am o dantura execrabila-care nu ma face atragatoare . Eventual sa nu trebuiasca sa deschid gura. Oricum, vreau sa stii ca nu sunt suparata defel doar putin intristata. In ce ma priveste, sunt multumita in orice loc as fi si si fara paine si este foarte posibil sa fi gresit cand am cerut pentru sotul meu. Dumnezeu te ajuta dar te ajuta prin oameni si acesti oameni cum ai vrea tu sa stie daca nu le spui? Apoi Dumnezeu poate sa puna pe inima cuiva sa-ti sara in ajutor, doar de aceea suntem sau ne numim crestini. Daca nu ati fost voi, asta e, nu pentru voi a fost mesajul, dar ...ipotetic vorbind si fara suparare, daca ati fost sau macar unul a fost si si-a zis: lasa ca nu o va lasa Domnul? sau: ne rugam pentru tine? Nu eu contez, asta vreau sa intelegi. Nu pot sa nu spun pe nume cui ma adresez pentru ca altfel de unde sa stie cel in cauza ca pentru el este mesajul? Si iar nu inteleg de ce ar trebui sa nu nominalizez cand sunt responsabila de cuvintele mele, gresite sau nu? Imi fac mea culpa si trag invatamintele de rigoare si pe viitor nu mai repet greseala. cam atat cu drag sanja-adriana | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 22 Mai 2009, 17:48 | |
| Sanja Adriana
Am facut comparatia Romaniei cu Bangladesh sau Africa nicidecum nu m-am raferit la faptul ca tu nu cauti sa castigi o bucata de paine caci eu asta nu stiu si nici nu ma priveste Am vrut sa-ti arat ca in Romania asta asa cum este ea se gaseste de munca pentru a nu te culca flamand ceea ce nu se poate spune despre Bangladesh. Atata timp cat tu doresti sa lucrezi si inca mai esti in putere este imposibil sa nu gasesti ceva pentru a nu te culca flamand.Apoi am sugerat sa te adresezi autoritatilor care poate te pot ajuta Pe langa aceasta tu spui ca ajutor ai cerut pentru sotul tau,dar ideea este ca tu nu ai fost limpede in ceea ce doresti de fapt Tu ai postat suparata pe ,,frati,,pe ,,sfinti,, si pana la urma mirata ca poate te-a parasit Dumnezeu Daca ai fi cerut limpede ajutor de genul,,bai fratilor forumisti,eu trec printr-o situatie foarte grea,si eu si sotulul meu nu ne putem descurca de pe o zi pe alta,cum ne puteti ajuta cumva,poate ca noi nu mai putem vedea lucrurile limpede de disperare,, eu cred ca alta ar fi fost situatia Dar din cate am citit eu tu mereu era-i prin tari straine,facea-i trimitere sa-l citim pe Pavel de parca acum el e vinovat abia in ultimile postari ai spus cu adevarat ce te doare Din cate am citit eu aici ai fost o perioada bolnava,toata lumea de pe forum s-a rugat pentru tine si ti-au transmis solidaritatea Si-apoi de ce tot spui mereu ca nu tu contezi,pai esti tu in situatia asta sau nu?Pe mine una m-ai derutat Oricum eu iti doresc sincer tot binele din lume si tie si sotului tau,sunt convinsa caci cu credinta in Dumnezeu lucrurile pana la urma se vor aseza. _____________________ | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 22 Mai 2009, 23:34 | |
| - Karima a scris:
- ...sunt convinsa caci cu credinta in Dumnezeu lucrurile pana la urma se vor aseza.
Bineînteles! Dacă suntem copiii Lui, El se îngrijeste de noi ca un Tată bun ce este. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 23 Mai 2009, 08:26 | |
| - Sanja-Adriana a scris:
- Imi doresc foarte mult sa am munca mea, sa lucrez in domeniul in care ma pricep sau si in altul dar am o varsta si am o infatisare-ma refer la faptul ca am o dantura execrabila-care nu ma face atragatoare . Eventual sa nu trebuiasca sa deschid gura.
Conteaza frumusetea interioara! Daca TU insati nu crezi in ea, cum vrei sa creada ceilalti????? Cat despre "munca"....incearca sa-ti depasesti prejudecatile, daca il ai pe Dumnezeu in tine vei gasi satisfactie in orice indeletnicire cinstita - Citat :
- Dumnezeu te ajuta dar te ajuta prin oameni si acesti oameni cum ai vrea tu sa stie daca nu le spui?
Nu tu trebuie sa le spui ci Dumnezeu, doar il recunosti de stapan, nu? Daca ei nu au venit la tine inseamna ca nu e nevoie sa vina la tine. Tu trebuie sa treci singura prin aceste incercari, sa inveti din ele si sa -ti exersezi capacitatea de a discerne intre bine si rau. E un test! - Citat :
- lasa ca nu o va lasa Domnul? sau: ne rugam pentru tine?
Vorba multa saracia omului! Ajuta-te si Dumnezeu te va ajuta. Regula este ca tu sa fii prima care sa te rogi mai intai pentru altul si mai apoi pentru tine, asta ne invata Isus Hristos! - Citat :
- Imi fac mea culpa si trag invatamintele de rigoare si pe viitor nu mai repet greseala.
cam atat Nu trebuie sa-ti faci nici o "mea culpa" daca unul sau altul iti "recomanda" ceva. Atat timp cat nu incalci regulamentul poti spune orice. Discutand si analizand ai sansa sa inveti cate ceva ! | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Lun 25 Mai 2009, 11:32 | |
| Deca bine tin minte nu am dorit sa fac cunoscuta situatia mea . Am facut-o pentru ca ati nitrebat.Cat despre faptul ca nu despre mine e vorba am vrut sa spun ca de multe ori Dumnezeu m-a folosit ca sa iasa in evidenta anumite lipsuri dintr-o comunitate sau alta. Si acum a fost la fel. Ca sunteti voi la mijloc , sau altii din cei ce citesc vreau doar sa va spun ca nimic nu este la intamplare. Eu spun asa cum am facut-o si acum ce am de spus-poate ca nu totdeauna stiu sa folosesc cuvintele cele mai potrivite, si va rog sa ma iertati pentru asta. Daca s-a intamplat in Spania ce s-a intamplat este pentru ca in acea biserica fiecare era preocupat de persoana lui, de munca lui si , desi se intalneau cu altii seara de seara la biserica niciunuia nu i-ar fi trecut prin cap sa-l intrebe pe cel de langa el cum o mai duce macar. vorbesc atat de cei din conducerea bisericii cat si de cei care isi ziceau frati de credinta, Bun, asta a fost, dar mereu si mereu sunt altele si aletele asupra carora trebuie sa fim veghetori.Si culmea, mereu si mereu am fost implicata . Eu primesc cantece si poezii si acestea ma intaresc ca sa pot trece mai departe dar sunt altii care nu primesc si care sunt in adevar foarte singuri si sovaie si se clatina ca toti sunterm oameni in primul rand si slabi suntem cu totii. Nu, nu am cum sa lucrez, nu am nici o posibilitate aici in sat si sa fac naveta ...bani trebuiesc dar intreb ...unde? Nu ma intereseza prea mult cum arat , nu uitati ca asa cu dantura asta ma ridic si cant si recit in bisericile in care merg, dar nici o firma nu ma angajeaza, fiti siguri. Nu vorbesc de situatia de criza ci de faptul ca au nevoie de tinere care arata bine si nu de babete si pe deasupra si stirbe. Asa ca, da-i pace, zuum. Ma intreb cum ai fi tu in locul meu. Dar era doar o idee. Si ce daca m-am culcat flamanda, in general sunt flamanda ca nu mananc si de am ce, dar iar intrebarea mea era pentru mine": m-a lasat Dumnezeu? Am gresit atat de mult, L-am suparat , oare atat de mult? sigur ca El nu lasa pe nimeni si chiar de Si-ar fi luat mana de pe mine totiusi El aude strigatul unui nenorocit asa ca ma imbarbatam ca tot ma aude si nu ma lasa. E tare ciudat pentru ca nu m-am indoit in sinea mea defel chiar daca cuvintele scrise pareau sa indice contrariul. Pas de mai intelege ceva... cu drag de voi sanja-adriana | |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 26 Mai 2009, 01:33 | |
| Sanja, ce vrei tu de la Dumnezeu...de fapt ?
Cand te rogi, pentru ce te rogi ? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 26 Mai 2009, 02:35 | |
- Daca bine tin minte nu am dorit sa fac cunoscuta situatia mea .
Am facut-o pentru ca ati intrebat. Este adevărat, initial, tu nu ai vrut să faci nimic public. Ce e drept, trebuie recunoscut. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 26 Mai 2009, 11:18 | |
| zuum, eu de la Dumnezeu nu vreau nimic decat sa-mi vorbeasca mereu si mereu asa cum o face, sa-mi arate mereu si mereu dragostea Lui. Si ma mai rog sa ma ajute sa raman langa El, sa-mi dea putere ca sa-L ascult. Ma mai rog pentru toti cei mai dragi dintre dragi ai mei, pentru prietenii mei, pentru neprietenii mei si pentru toti copii Lui . In rest nimic nu are importanta in ce ma priveste, nici o casa proprietate personala , nici dintii...mai bine zis lipsa lor. Si bineinteles ca ma rog sa ii pot ajuta pe toti asa cum stiu si pot sa o fac. V-am mai spus odata ca de nu simt mana Lui peste mine clipa de clipa pentru mine e Jale. Ma imbolnavesc. Cum s-ar zice sunt dependenta si dorinta mea sincera este sa raman asa . Nu doresc nimic pentru mine decat ce doreste El pentru mine. De aceea niciodata nu fac vreun plan inainte. Zilele mele sunt ale Lui si El face ce doreste cu ele si oriunde ma trimite, fie ca e in Spania, fie ca e in Patagonia sunt gata sa plec deindata, fara sa ma intreb ce si cum. El stie, eu ma supun. El este stapanul, eu sunt roaba lui din dragoste. cu drag sanja-adriana asta nu inseamna ca sunt fara greseala | |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 26 Mai 2009, 16:18 | |
- zuum, eu de la Dumnezeu nu vreau nimic decat sa-mi vorbeasca mereu si mereu asa cum o face, sa-mi arate mereu si mereu dragostea Lui. Si ma mai rog sa ma ajute sa raman langa El, sa-mi dea putere ca sa-L ascult. Ma mai rog pentru toti cei mai dragi dintre dragi ai mei, pentru prietenii mei, pentru neprietenii mei si pentru toti copii Lui . In rest nimic nu are importanta in ce ma priveste, nici o casa proprietate personala , nici dintii...mai bine zis lipsa lor. Si bineinteles ca ma rog sa ii pot ajuta pe toti asa cum stiu si pot sa o fac.
V-am mai spus odata ca de nu simt mana Lui peste mine clipa de clipa pentru mine e Jale. Ma imbolnavesc. Cum s-ar zice sunt dependenta si dorinta mea sincera este sa raman asa . Nu doresc nimic pentru mine decat ce doreste El pentru mine. De aceea niciodata nu fac vreun plan inainte. Zilele mele sunt ale Lui si El face ce doreste cu ele si oriunde ma trimite, fie ca e in Spania, fie ca e in Patagonia sunt gata sa plec deindata, fara sa ma intreb ce si cum. El stie, eu ma supun. El este stapanul, eu sunt roaba lui din dragoste. cu drag sanja-adriana asta nu inseamna ca sunt fara greseala Foarte frumos, foarte frumos ...atunci de unde asta ? Dar ce ma doare cel mai tare este ca ma gandesc ca s-ar putea ca Dumnezeu sa-si fi intors fata de la mine.Daca ai o legatura cu Dumnezeu...de ce atata indoiala? De ce ii judeci pe altii ca nu te observa? Ai incredere in El ca stie ce face. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 26 Mai 2009, 16:34 | |
| Sanja Adriana, ţi se pare curios sau nu, dar urmăresc cu interes scrierile tale. Şi am învăţat să le citesc. Este puţin mai dificil să ştii citi. | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 26 Mai 2009, 22:30 | |
| poate pentru ca am fost singura o viata intreaga si acum mi-e greu sa cred ca sunt iubita atat de mult, poate pentru ca mi-e teama ca din cauza prostiei mele, din nestiinta sau stiu eu ce sa ma indepartea de El, eu , nu El de mine, nu stiu....sunt multe, multe in sufletul meu. Vreau insa sa-ti mai spun ceva: chiar de pentru unii ce scriu seamana a judecata sa stii , zuum, ca nu este asa ori poate este dar nu asa cum crezi.Nu pe mine trebuie sa ma observe, iarta-ma ca ma repet. Multumesc, abbilbal, multumesc ca ai revenit . cu drag sanja-adriana | |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 27 Mai 2009, 01:03 | |
- poate pentru ca am fost singura o viata intreaga si acum mi-e greu sa cred ca sunt iubita atat de mult, poate pentru ca mi-e teama ca din cauza prostiei mele, din nestiinta sau stiu eu ce sa ma indepartea de El, eu , nu El de mine, nu stiu....sunt multe, multe in sufletul meu. Vreau insa sa-ti mai spun ceva: chiar de pentru unii ce scriu seamana a judecata sa stii , zuum, ca nu este asa ori poate este dar nu asa cum crezi.Nu pe mine trebuie sa ma observe, iarta-ma ca ma repet.
Multumesc, abbilbal, multumesc ca ai revenit .cu dragsanja-adriana Dupa cele scrise de tine nu pot trage alta concluzie. Ai afirmat clar ca fratii si surorile te-au tratat cu indiferenta intr-o perioada cand tu nu aveai nimic pe masa de Anul Nou, corect? Ai mai facut cateva aprecieri critice la dresa lor si a bisericii, tot in legatura cu situatia ta personala, asa ai scris! Inca nu mi-ai raspuns la intreabare, ce vrei tu de la Dumnezeu? | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 27 Mai 2009, 11:05 | |
| Dor de dor
Tot ce-mi mai doresc de-o fi sa vina Tot ce-mi mai doresc doar Tu-mi poti da Fa-ma, Doamne, inger de lumina Dor de dor crescut la usa Ta
Dor de dor sa ma aduni in gene Tremur in cutremur sa ma frang Stropi de luna lunecand alene Pe obraz si umarul Tau stang
Sa ma lasi sa-Ti cresc langa fereastra Sa ma racoresti de setea mea Dor de dor si pasare maiastra Inima ce canta langa ea
Fa-ma, Doamne, ingerul din urma Sa te cant cu dor in dorul meu Luminand in cerul Tau o urma Sa-Ti aduci aminte, Dumnezeu...
este poate un raspuns.
iar in ce priveste aprecierile critiice, e purul adevar, era o stare de fapt care nu era pe placul lui Dumnezeu si ce s-a intamplat a fost un semnal de trezire. Dumnezeu m-a folosit si eu stiam ca nu mi se va intampla nimic si stiam si de ce se intampla ce se intampla. Dar in urma acestei intamplari au inceput sa fie cu totii mai atenti, sa se intereseze de situaita fiecaruia din biserica--doar erau din toate partile tarii acolo si cati, oare, erau ca si mine, singuri si parasiti avand nevoie de o incurajare , de un cuvant, de o paine, poate, ca destui nu aveau de lucru. Daca de mine, care ii invatasem pe copiii lor si, deci ma cunosteau si erau multumiti de rezultatele bune obtinute, nu se interesasera, si ajunsesem la urgenta, ce sa mai zic de ceilalti care nu erau cunoscuti defel? Nu, nu judecata ci avertizare despre ce s-ar fi putut intampla mai departe si despre cum ar trebui sa fie Biserica lui Cristos adevarata. cu drag sanja-adriana | |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 27 Mai 2009, 15:40 | |
| - Citat :
- ce s-a intamplat a fost un semnal de trezire. Dumnezeu m-a folosit si eu stiam ca nu mi se va intampla nimic si stiam si de ce se intampla ce se intampla. Dar in urma acestei intamplari au inceput sa fie cu totii mai atenti, sa se intereseze de situaita fiecaruia din biserica--doar erau din toate partile tarii acolo si cati, oare, erau ca si mine, singuri si parasiti avand nevoie de o incurajare , de un cuvant, de o paine, poate, ca destui nu aveau de lucru. Daca de mine, care ii invatasem pe copiii lor si, deci ma cunosteau si erau multumiti de rezultatele bune obtinute, nu se interesasera, si ajunsesem la urgenta, ce sa mai zic de ceilalti care nu erau cunoscuti defel? Nu, nu judecata ci avertizare despre ce s-ar fi putut intampla mai departe si despre cum ar trebui sa fie Biserica lui Cristos adevarata.
Continui sa vorbesti despre cum trebuie/ar trebui sa fie...altii ! Lasa-i in grija lui Dumnezeu, el stie mai bine ce face. | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 27 Mai 2009, 19:19 | |
| - zuum a scris:
-
- Citat :
- ce s-a intamplat a fost un semnal de trezire. Dumnezeu m-a folosit si eu stiam ca nu mi se va intampla nimic si stiam si de ce se intampla ce se intampla. Dar in urma acestei intamplari au inceput sa fie cu totii mai atenti, sa se intereseze de situaita fiecaruia din biserica--doar erau din toate partile tarii acolo si cati, oare, erau ca si mine, singuri si parasiti avand nevoie de o incurajare , de un cuvant, de o paine, poate, ca destui nu aveau de lucru. Daca de mine, care ii invatasem pe copiii lor si, deci ma cunosteau si erau multumiti de rezultatele bune obtinute, nu se interesasera, si ajunsesem la urgenta, ce sa mai zic de ceilalti care nu erau cunoscuti defel? Nu, nu judecata ci avertizare despre ce s-ar fi putut intampla mai departe si despre cum ar trebui sa fie Biserica lui Cristos adevarata.
Continui sa vorbesti despre cum trebuie/ar trebui sa fie...altii ! Lasa-i in grija lui Dumnezeu, el stie mai bine ce face. Corect zuum | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 29 Mai 2009, 12:32 | |
| Nu mi se pare corect ce spuneti: Dumnezeu ne-a spus sa fim veghetori , sa ne purtam de grija unii altora... Nu poti sa zici: lasa-i in seama lui Dumnezeu, ar insemna ca si Pavel ar fi trebuit sa-i lase pe Corinteni in pace si asa mai departe.Ar insemna sa faci inutil mesajul Apocalipsei cand li se spune clar bisericilor ce trebuie sa faca ca sa nu fie varsate din gura Domnului. Daca eu nu voi zice fratelui meu cand greseste si vad ca greseste nu voi fi eu oare raspunzatoare pentru ca am tacut? Nu din mana mea va fi tras sangele lui? Pai nu poti sa fiii piatra in zidirea bisericii daca nu esti unit bine cu cealalta piatra si unit inseamna ca piatra de langa tine nu este de capul ei ci este langa tine si cu tine un tot. Si pentru ca totul acesta sa functioneze bine trebuie sa veghem asupra tuturor celorlalte pietre ca altfel se duce de rapa zidirea. cu drag sanja-adriana | |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Vin 29 Mai 2009, 15:43 | |
- Nu mi se pare corect ce spuneti: Dumnezeu ne-a spus sa fim veghetori , sa ne purtam de grija unii altora... Nu poti sa zici: lasa-i in seama lui Dumnezeu, ar insemna ca si Pavel ar fi trebuit sa-i lase pe Corinteni in pace si asa mai departe.Ar insemna sa faci inutil mesajul Apocalipsei cand li se spune clar bisericilor ce trebuie sa faca ca sa nu fie varsate din gura Domnului. Daca eu nu voi zice fratelui meu cand greseste si vad ca greseste nu voi fi eu oare raspunzatoare pentru ca am tacut? Nu din mana mea va fi tras sangele lui? Pai nu poti sa fiii piatra in zidirea bisericii daca nu esti unit bine cu cealalta piatra si unit inseamna ca piatra de langa tine nu este de capul ei ci este langa tine si cu tine un tot. Si pentru ca totul acesta sa functioneze bine trebuie sa veghem asupra tuturor celorlalte pietre ca altfel se duce de rapa zidirea.
cu drag sanja-adriana Sanja, tu nu esti Dumnezeu si nici Isus Hristos! Poate ca ai inceput sa te crezi martira, nu esti! Faptul ca ai flamanzit de Anul Nou nu te califica sa intri in randul sfintilor, nu cred! Eu cred ca ceea ce ne spune Isus sa facem este o obligatie, nu o alegere ! Deci, fiecare este raspunzator de faptele sale. Ai vorbit de oamenii din biserica care nu te-au ajutat si consideri ca au incalcat porunca lui DUmnezeu in acest fel. Poate, poate nu ! Am mai discutat deja dar vad ca refuzi sa intelegi. Exista perioade in viata oricarui om in care sunt de suferinta. Nu scrie nicaieri ca vom fi fericiti si satui toata viata. Suferinta ni se da ca sa invatam LECTIA! Un om care e fericit tot timpul nu poate crede unuia nenorocit si in nici un caz nu e plin de valori morale. Ceea ce faci tu mai sus este putin ipocrit, iarta-ma ca-ti spun asta, dar asa reiese. Te folosesti de citate din Biblie ca sa-ti motivezi punctul de vedere absolut personal. Tu draga, n-ai flamanzit pentru altul, ai flamanzit pentru tine. N-ai suferit pentru binele umanitatii, ti-ai plans de mila singura! Isus a murit pentru tine, nu tu pentru Isus ! O mica diferenta, nu? POti tu lua durerea altuia? NU. Atunci de ce ai pretentia ca un altul sa o ia pe a ta? Raspunzatoare pentru ca ai tacut ? CUm adica? Stii tu absolut SIGUR cum si de ce un om greseste? Cunosti toate circumstantele care l-au dus pe acel om sa se poarte asa cum s-a purtat? Ia mai mediteaza o leaca la ce spui. Si nu mi-ai spus, ce vrei tu de la Dumnezeu? | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 30 Mai 2009, 12:10 | |
| Zuum, nici vorba de martiraj sau ceva de genul asta. Sa-mi plang mie de mila? Nu am sa merg mai departe. Iar daca nu pot lua durerea altuia pot macar sa sufar impreuna cu el si sa port impreuna cu el povara lui. Purtati-va poverile unii altora , parca asa am citit eu, suferiti cu cei se sufera, bucurati-va cu cei ce se bucura. Si , fie ca intelegi, fie ca nu, da imi pasa de toti cei ce sunt in suferinta, si plang pentru ei si pe toti cei pe care ii stiu eu, indiferent ca imi sunt aprope sau nu -in spatiu ca sufleteste sunt ori imi doresc sa fiu-incerc sa ii ajut. Cand am avut bani cu bani, de au fost de folos, cand nu am avut cu ce am avut . Am oua multe, am avut cocosi multi, am avut ce mi-a dat Dumnezeu si am dat tuturor si dau. Fara bani am dat, chiar de ti se pare putin ciudat tinad cont ca ai mei nu au bani- inclusiv cele 16 Cd-urile cu cantece primite de la Dumnezeu. Ce primesc in dar dau in dar. Dar nu vreau sa vorbesc mai mult, nu cuvinte. Asta am spus si iti mai spun : Da, sunt sfanta, sunt sfanta lui Dumnezeu si sunt de neam imparatesc. si asa sunt toti cei care sunt copiii lui Dumnezeu. Nu sunt citate, sunt trairi adevarate. Nu stiu de ce greseste un om dar stiu cum si stii si tu de te gandesti mai bine. Iar eu ca si prieten, ca si frate pot sa-l ajut sa se indrepte si nu e nici o suparare.Pentru ca la randull meu gresesc si multumesc celui care ma ajuta cu un sfat bun, in conformitate cu Adevarul . Nu am pretentia ca un altul sa-mi poarte durerea, am siguranta ca asa trebuie sa o faca. De data asta te rog eu sa meditezi mai serios la ceea ce afirmi. Nu eu spun ce spun, Cuvantul lui Dumnezeu spune . cu drag sanja-adriana | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Sam 30 Mai 2009, 22:59 | |
| Mie îmi plac mult discutiile purtate aici între Adriana, Zuum si ceilalti din când în când. Sunt lucruri din care se pot trage anumite învătături. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Dum 31 Mai 2009, 02:17 | |
- Iar daca nu pot lua durerea altuia pot macar sa sufar impreuna cu el si sa port impreuna cu el povara lui. Purtati-va poverile unii altora , parca asa am citit eu, suferiti cu cei se sufera,
Corect! Pana in momentul asta nu ne-ai spus impreuna cu cine ai suferit, a cui povara ai purtat...ne-ai spus doar despre suferintele tale si nepasarea altora! - Citat :
- Am oua multe, am avut cocosi multi..... inclusiv cele 16 Cd-urile cu cantece primite de la Dumnezeu.,
- Citat :
- Ce primesc in dar dau in dar.
Pai nu-i asa. Isus zice sa nu dam ce ne prisoseste ca n-are nici un folos. Trebuie sa dam ce nu avem...! - Citat :
- Da, sunt sfanta, sunt sfanta lui Dumnezeu si sunt de neam imparatesc. si asa sunt toti cei care sunt copiii lui Dumnezeu.
Atunci....bucura-te ! Mai mare fericire nu o sa ai in viata! Pai pe langa asta....o masa goala de Anul Nou e nimic mai Sanja! Ce e mai bine si mai bine? Sa ai masa plina de bucate si atentia fratilor sau sa fii sfanta lui Dumnezeu??? Ha? Ia zii! Si una si alta nu se poate mai fata! Ai ales sfintenia, rabda de foame soro ca mancarea pamanteasca nu e buna de nimic. Pe lumea ailalta ai sa te saturi si tu si-ti va fi masa plina cu bunataturi! In loc sa te bucuri ca suferi, tu te plangi ??? - Citat :
- Iar eu ca si prieten, ca si frate pot sa-l ajut sa se indrepte si nu e nici o suparare.
Adica cum? A gresit si a pacatuit ca nu ti-a adus de mancare cand iti era foame? De unde stii ca nu a dus altuia care era mai necajit decat tine? Spre exemplu unul care nu avea nici macar o masa(tu aveai). - Citat :
- Nu eu spun ce spun, Cuvantul lui Dumnezeu spune .
Fii mai specifica, ce spune cuvantul domnului depre lumea asta, despre suferinta omeneasca si despre cine judecata pe cine? Ce vrei tu de la Dumnezeu? | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Lun 01 Iun 2009, 11:29 | |
| nu are rost sa continuam , zuum, tu vei intrelege tot ca tine si eu voi intelege tot ca mine.Nu caut sa fie dreptatea de partea mea ci caut sa implinesc in viata mea Cuvantul lui Dumnezeu. Asa cum stiu eu, cu greseli , poate, dar din toata inima si cu toata sinceritatea. Numai bine tie iti doresc! cu drag sanja-adriana | |
| | | zuum
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Lun 01 Iun 2009, 22:08 | |
| Sanja , rostul unui forum este sa dezbatem fel de fel de probleme, vederi, convingeri. Invatam unii din experientele celorlalti, cel putin asa ar trebui. Daca te astepti sa fim de acord unii cu altii tot timpul , gresesti ! Tu esti cea care a pus pe tapet o problema , mie mi-ai dat impresia ca te crezi o victima a nepasarii "fratilor si surorilor", te intrebi de ce te-a parasit Dumnezeu! Din faptele prezentate nu e chiar asa de rau! Ai pierdut discutia si acum te retragi tot ca o victima! Cum vrei, mie mi-e perfect egal, nu duc lipsa de conversatie.
De ce nu raspunzi la intrebarea, ce vrei tu de la Dumnezeu de fapt? Poate incercand sa raspunzi ai sa-ti dai seama ce greu e sa ceri ! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII | |
| |
| | | | OMUL LACRIMII | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |