LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 nicuvar internet efremovivanantonovici muzica_traditionala Popasul 1918 padure Limba problema brasov drumetie comment-143 Fantasy 1 sibiu taieri mediu CPSF romana curiozitati google politica istorie humanitas reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat I_vote_lcapFranz Schneider / OMUL intre credinta si pacat I_voting_barFranz Schneider / OMUL intre credinta si pacat I_vote_rcap 
Emil Condor
Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat I_vote_lcapFranz Schneider / OMUL intre credinta si pacat I_voting_barFranz Schneider / OMUL intre credinta si pacat I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat

In jos 
+4
aurora
TUDOR
abba
Franz Schneider
8 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat Empty
MesajSubiect: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 12:04

Avand in vedere faptul ca Emil a rezolvat problemele cu mine, voi incepe, din noi, acest topic pentru ca mi-e greu sa cred ca nu se poate gasi raspuns la problemele ivite pe parcursul sederii mele aici.
Deci, ...
Roxy a scris:
abba a scris:
Gestionarea conflictelor e treaba grea. Totul a inceput cu jignirea lui Franz de catre Roxy. Urat de tot! Ori il lasai sa se stinga de la sine, ori sanctionai atunci, pe loc, vinovatul. Acum, e prea tarziu!

arata-mi unde l-am jignit eu pe Franz. I-am spus ca Domnul nu l-a chemat in lucrare, dar cati sunt chemati ? Multi sunt chemati, putini sunt alesi. Asta nu e o jignire. Crezi ca toti sunt ca Pavel ? sau toti au fost apostoli ? toti au fost prooroci ? nu i-am pus la indoiala calitatea de copil al lui Dumnezeu, asta numai Domnul stie, insa neavand legitimatia, semne si minuni, adica manifestarea Duhului Sfant prin el, nu poate fi chemat si ales.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 12:16

Franz Schneider a scris:
Roxy a scris:
Franz Schneider a scris:
Ei bine Roxa, aici ai dat-o-n bara cu prezicerile. Am si "belete" de "avoion" cumparate. Nu-ti spun destinatia. Te las sa ghicesti / prezici. Sa vedem daca te stii ! Si, cred ca inaintea lui Emil voi face sejurul asta. Nici prin gand nu-ti trece unde. Sau stii ?
omule, iti repet, poti sa mergi unde vrei tu, Domnul nu te-a chemat in Lucrarea Lui.
Nici nu ma intereseaza unde vrei sa te duci tu, Domnul nu are de ce sa imi spuna, pentru ca tu nu esti lucratorul lui.
De data asta m-ai convins. Nu stii NIMIC, ABSOLUT NIMIC. Cumnatul meu, FRATE de CREDINTA de-al tau, este in Spania, in Talavera de la Reina si acolo ma duc. Asta NUMAI SI NUMAI cu VOINTA DOMNULUI DUMNEZEU in care CRED cu mult mai multa ardoare decat o faci tu. Nu te pune NICIODATA cu un CATOLIC. Vei pierde intotdeauna. Pentru ca eu sunt mult mai tare in credinta decat tine. Natura muncii mele de zi cu zi ma indreptateste sa spun asta. Fara credinta oarba in Dumnezeu nu rezistam sa lucrez 21 ani in subteran la extragerea carbunelui.
Astfel incat Roxi, pentru mine nu esti altfel decat ii consider eu pe cei care nu fac altceva decat sa-si trambiteze credinta dar nu sunt in stare sa-si creada propriile crezuri. Cum poti sa spui ca eu nu sunt lucratorul Domnului ?

si

Roxy a scris:
Franz Schneider a scris:
De data asta m-ai convins. Nu stii NIMIC, ABSOLUT NIMIC. Cumnatul meu, FRATE de CREDINTA de-al tau, este in Spania, in Talavera de la Reina si acolo ma duc. Asta NUMAI SI NUMAI cu VOINTA DOMNULUI DUMNEZEU in care CRED cu mult mai multa ardoare decat o faci tu. Nu te pune NICIODATA cu un CATOLIC. Vei pierde intotdeauna. Pentru ca eu sunt mult mai tare in credinta decat tine. Natura muncii mele de zi cu zi ma indreptateste sa spun asta. Fara credinta oarba in Dumnezeu nu rezistam sa lucrez 21 ani in subteran la extragerea carbunelui.
Astfel incat Roxi, pentru mine nu esti altfel decat ii consider eu pe cei care nu fac altceva decat sa-si trambiteze credinta dar nu sunt in stare sa-si creada propriile crezuri. Cum poti sa spui ca eu nu sunt lucratorul Domnului ?
da, daca ma pun cu un catolic, voi pierde, pentru ca catolicii nu joaca cinstit Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat 876722 Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat 154834
sunt destui mineri care lucreaza in conditii mult mai grele decat tine, si unde lucrezi tu, ca in Petrosani, minele s-or inchis demult. Alea din care se extragea carbunele din adancime s-or inchis primele. Unde lucrati voi acum este foarte usor.
Drum bun pana in Spania, dar iti spun, acolo te duci pentru ca vrei tu, in excursie, nicidecum ca sa faci lucrarea Domnului.
Iti spun si iti repet, Emil va face lucrarea Domnului, pentru ca asta e chemarea lui.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 12:43

De aici a plecat TOTUL !

Si, cum spuneam dragilor, unii useri au impresia ca detin ADEVARUL ABSOLUT ! Ei bine ...se inseala. Din pacate, pentru acei useri, ar face bine sa ia la cunostinta ca nu toti catolicii sunt necinstiti. Curata jignire sa-l faci pe un om necinstit cand nu-l cunosti.
Bineinteles ca sunt mineri care lucreaza in conditii mai grele decat mine, nu contest asta, cei de la minele de URANIU. Nu-mi doresc sa ajung acolo. Conditiile grele se refera insa la munca in conditiile de sanatate precara, ireparabila in ani. Cat priveste condiriile de efort fizic, zau, nu doresc nimanui sa vada cum arata o mina in Valea Jiului.
Oare cine o fi invatatorul care i-a spus distinsului nostru "injer" ca minele din Valea Jiului s-au inchis demult ? Deci, mai sunt si mincinos pe deasupra. Fain. Spre exemplificare pot spune cu mana pe inima ca in Valea Jiului mai functioneaza inca, si nu fac fata cererii tot mai mari de carbune energetic si cocsificabil urmatoarele exploatari : Lonea, Petrila, Livezeni ( din Petrosani ! ), Vulcan, Paroseni, Lupeni, Uricani. Nu sunt suficiente ? Si se exploateaza carbune de la - 250 m sub nivelul marii in multe din ele, adica la mai bine de 1000 m sub munte. Nu e destul de adanc ? Unii nu pot respira bine nici sub cerul liber dar in subteran. In fine.
Si, pentru ca m-a deranjat, ca sa nu zic altfel, ca mi-ai pus in carca faptul ca nu as fi slujitor al Domnului, ca nu fac lucrarea Lui, ei bine deja m-ai scos din pepeni "Maica Tereza". Crezi ca eu am vrut asa, cu de la mine putere, sa merg si sa-mi rup oasele la 1000 m adancime ca mi-a fost drag mie ? Asta mi-a fost randuit de Dumnezeu. Sa trudesc pentru binele semenilor mei cu scopul de a avea mai mult confort, de a avea LUMINA si CALDURA din adancurile Vaii Jiului, de care si tu beneficiezi, daca nu din Valea Jiului din partea altora din alte zone miniere, frati ai mei de suferinta.
Daca dumneavoastra domnisoara licentiata credeti ca un diplomat ca mine ( ca la mine asa scrie pe hartozga DIPLOMA si nu LICENTA ca la domnia voastra !!! ) isi pierde timpul prin maruntaiele pamantului doar ca sa se afle in treaba, din pozitia de "inger" pe care o trambitati v-as ruga sa stati de vorba cu cei care au pierit in explozii pe ALTARUL SFANT al carbunelui. Si va mai rog sa va documentati temeinic inainte de a lansa o supozitie si sa nu mai faceti remarci tampite pentru ca prin asta PACATUITI FLAGRANT d'omsoara neprihanita.

As fi curios daca sunteti in stare sa va prezentati scuzele de rigoare pentru jignirile pe care mi le-ati adresat.

Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 13:13

Fiindca Franz s-a intors sa-si sutina cauza, profit de ocazie ca sa spun ce cred despre modul de rezolvare a acestui conflict. Asta in ideea ca se doreste "sa fie totul ca inainte". Intai Roxy va trebui sa-si ceara scuze la Franz pentru ca l-a jignit, apoi Emil sa-si ceara scuze la mine si la Franz pentru ca ne-a jignit acuzandu-ne de complot la sabotarea forumului, apoi eu imi voi cere scuze la Emil ca l-am acuzat de comportament dictatorial si de aroganta, iar cu Zuum sa-si rezolve Emil conflictul asa cum stiu ei doi, ca se cunosc mai de mult.
Asta in ordinea in care s-au produs. Asa consider ca e corect.

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 13:17

Ce-i mai topicul asta ? Emisiunea "Iarta-ma" ??? Si io, io-s Raluca Moianu ? Mamaaaaaaaaaaa !!! Ce-mi facura astia, mi-or schimbat sexu !!! Si mi-or pus ochelari si minijup rosu. scratch frusty rugă

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 18:40

Eu stau si ma gandesc ca prostul ca am procedat gresit. Cine mama lu' proces verbal ne pune pe noi sa o bagam in seama pe mironosita daca ea se da in barci cu noi pe toate topicurile pe unde ne prinde. Nu mai bine o tratam noi cu sictir si nu ne mai ingreunam viata pe forum ? Nu o mai bagati in seama fratilor, nu-i mai raspundeti si cand va vedea ca vorbeste singura ca televizorul, ne va lasa in plata Domnului. Ca doar dragoste cu forta nu se face, nu ?

Sus In jos
TUDOR

Numarul mesajelor : 192
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 19:08

Franz Schneider a scris:
Nu o mai bagati in seama fratilor, nu-i mai raspundeti si cand va vedea ca vorbeste singura ca televizorul, ne va lasa in plata Domnului.

Nici chiar aşa. Asta este instigare de-acuma. Dac-ar fi rolurile schimbate, ţie ţi-ar conveni?
Ai citit acolo unde Accent îndemna la toleranţă; că doar ai dat un răspuns Aurorei.
Aş vrea să ştiu dac-ai rămas cu vînătăi pe unde te-a lovit Roxy. Rana pe care ţi-a făcut-o este nevindecabilă? Ce aştepţi de la Roxi? Să-şi ceară scuze? Pentru ce? Nu Roxy te-a îndemnat să procedezi în aşa fel încît să ai ce repara acum. Dacă te rezumai să porţii discuţii cuviincioase, puteai să aduci argumente care să fie în favoarea ta, şi nu se ajungea la atîta tărăboi.

Eu mă bucur că ai revenit printre noi, dar nu înseamnă că trebuie făcut alt sacrificiu de-a înlătura alt user. Aici sîntem ca într-o familie. Ne convine sau nu, ăştia sîntem deocamdată. Dacă te deranjează ce spune Roxy, ignoră doar tu, nu îndemna şi pe alţii la aşa ceva. Şi nu aştepta să ţi se ceară scuze. Nu văd pentru ce. Iar dacă chiar simţi c-ar fi în duşmănie cu tine, ce te-mpiedică să ierţi de la sine? A ierta este o virtute, şi vei fi înălţat în ochii tuturora. Arată-i că tu poţi fi mai flexibil, şi întinde-i o mînă prietenească. Încearcă, şi voi fi primul care te voi aplauda.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 19:16

TUDOR a scris:
Franz Schneider a scris:
Nu o mai bagati in seama fratilor, nu-i mai raspundeti si cand va vedea ca vorbeste singura ca televizorul, ne va lasa in plata Domnului.

Nici chiar aşa. Asta este instigare de-acuma. Dac-ar fi rolurile schimbate, ţie ţi-ar conveni?
Ai citit acolo unde Accent îndemna la toleranţă; că doar ai dat un răspuns Aurorei.
Aş vrea să ştiu dac-ai rămas cu vînătăi pe unde te-a lovit Roxy. Rana pe care ţi-a făcut-o este nevindecabilă? Ce aştepţi de la Roxi? Să-şi ceară scuze? Pentru ce? Nu Roxy te-a îndemnat să procedezi în aşa fel încît să ai ce repara acum. Dacă te rezumai să porţii discuţii cuviincioase, puteai să aduci argumente care să fie în favoarea ta, şi nu se ajungea la atîta tărăboi.

Eu mă bucur că ai revenit printre noi, dar nu înseamnă că trebuie făcut alt sacrificiu de-a înlătura alt user. Aici sîntem ca într-o familie. Ne convine sau nu, ăştia sîntem deocamdată. Dacă te deranjează ce spune Roxy, ignoră doar tu, nu îndemna şi pe alţii la aşa ceva. Şi nu aştepta să ţi se ceară scuze. Nu văd pentru ce. Iar dacă chiar simţi c-ar fi în duşmănie cu tine, ce te-mpiedică să ierţi de la sine? A ierta este o virtute, şi vei fi înălţat în ochii tuturora. Arată-i că tu poţi fi mai flexibil, şi întinde-i o mînă prietenească. Încearcă, şi voi fi primul care te voi aplauda.
Hai nu pe bune acuma. Tu te vezi ce scrii aici. Mai vizualizeaza inca odata primele doua mesaje ale mele de pe acest topic, mai exact ceea ce a scris Maica Tresita la adresa mea si apoi vorbim. Eu instig ? Si ? Te doare ? Te simti atacat ? Nu te cunosc, nu ma cunosti. De ce te bagi ca musca-n curul calului [nu apreciez vorbire de acest fel!] daca nu esti subiect de discutie ? Nu astept scuzele puritanei pentru gestul facut de mine aseara ci pentru jignirile pe care mi le-a adus.

Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 19:28

abba a scris:
Fiindca Franz s-a intors sa-si sutina cauza, profit de ocazie ca sa spun ce cred despre modul de rezolvare a acestui conflict. Asta in ideea ca se doreste "sa fie totul ca inainte". Intai Roxy va trebui sa-si ceara scuze la Franz pentru ca l-a jignit, apoi Emil sa-si ceara scuze la mine si la Franz pentru ca ne-a jignit acuzandu-ne de complot la sabotarea forumului, apoi eu imi voi cere scuze la Emil ca l-am acuzat de comportament dictatorial si de aroganta, iar cu Zuum sa-si rezolve Emil conflictul asa cum stiu ei doi, ca se cunosc mai de mult.
Asta in ordinea in care s-au produs. Asa consider ca e corect.

Da, asa este corect ! intre oameni mari, intre adulti, cinstiti, corecti, onesti, asa ar fi corect!

Sper ca acesta este spiritul in care va evolua situatia, si asa se va rezolva!

Eu sunt, intr-un fel, arbitru, ca eu am fost prima "pocnita" de stergerea lui Franz (eu am simtit cutremurul in timp ce scriam un mesaj la subiectul lui Razz ).

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 19:33

Tudore, iarta-ma !
Am impresia ca tii in mana o balanta care nu echilibreaza situatia si mi-e greu sa cred ca te-a gasit tocmai pe tine Injerul Domnului sa-i fii avocat. Ii e rusine sau frica sa ma infrunte ? Daca are cugetul curat ar trebui sa o faca. M-a atacat in mod mirsav, ma injosit, m-a facut mincinos, ce mai vrei ? Sa stau si capra acum ?

Sus In jos
TUDOR

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 19:58

Franz Schneider a scris:

Eu instig ? Si ? Te doare ? Te simti atacat ? Nu te cunosc, nu ma cunosti. De ce te bagi ca musca-n curul calului daca nu esti subiect de discutie ?

Asta sună a jignire. Dac-aş aplica politica ta, ar trebui să mă supăr, şi să îndrept către tine toată artileria grea de care aş dispune. La ce mi-ar ajuta? Aş tulbura şi mai mult ceva ce se limpezeşte atît de greu. Chiar nu văd de ce m-aş supăra. Este doar o expresie uzuală din lume. Am afişat-o doar ca să dau exemplu, dar de fapt nu m-o atins cu nimic. Eu pot să-ţi port acelaş respect ca pînă acuma. Şi sînt convins că poţi şi tu să mă respecţi. Numai să vrei.

Nu sînt avocatul nimănui, dar vreau să revenim la normal pe acest forum ce părea atît de minunat înainte de 2 ianuarie. Tu nu vrei să fie pace şi linişte pe forum? Aici nu-i cîmp de bătălie.
Pentru liniştea forumului, nu-i obligatoriu să stai capră, ci doar să fii cumpătat şi să nu dai drumu la cuvinte grele chiar dacă te simţi atacat. Oare la un incendiu, dacă eşti prin preajmă, cauţi să aprinzi şi mai tare focul, sau te strădiueşti ca să-l stingi? Eu nu cred c-ai venit înapoi din motive de răzbunare.
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 20:04

TUDOR a scris:
Franz Schneider a scris:
...
Asta sună a jignire.
Asa este... dar Franz si-a dat seama in secunda doi, si ti-a spus "Tudore, iarta-ma !"

TUDOR a scris:
... să fii cumpătat şi să nu dai drumu la cuvinte grele chiar dacă te simţi atacat.
Oare la un incendiu, dacă eşti prin preajmă, cauţi să aprinzi şi mai tare focul, sau te strădiueşti ca să-l stingi?
Ai foarte mare dreptate! Ar fi bine ca fiecare sa incercam sa facem asa.

thumb_yello

Administrator

Administrator

Numarul mesajelor : 300
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 20:46

TUDOR a scris:
Dac-aş aplica politica ta, ar trebui să mă supăr, şi să îndrept către tine toată artileria grea de care aş dispune. La ce mi-ar ajuta? Aş tulbura şi mai mult ceva ce se limpezeşte atît de greu. Chiar nu văd de ce m-aş supăra. Este doar o expresie uzuală din lume. Am afişat-o doar ca să dau exemplu, dar de fapt nu m-o atins cu nimic. Eu pot să-ţi port acelaş respect ca pînă acuma. Şi sînt convins că poţi şi tu să mă respecţi. Numai să vrei.

Nu sînt avocatul nimănui, dar vreau să revenim la normal pe acest forum ce părea atît de minunat înainte de 2 ianuarie. Tu nu vrei să fie pace şi linişte pe forum? Aici nu-i cîmp de bătălie.
Pentru liniştea forumului, nu-i obligatoriu să stai capră, ci doar să fii cumpătat şi să nu dai drumu la cuvinte grele chiar dacă te simţi atacat. Oare la un incendiu, dacă eşti prin preajmă, cauţi să aprinzi şi mai tare focul, sau te strădiueşti ca să-l stingi? Eu nu cred c-ai venit înapoi din motive de răzbunare.
Asa este... Multumesc pentru sprijin în calmarea apelor tulburi.
Puteai să fii si tu tăios dar ai ales o cale înteleaptă. Fii binecuvântat!
Sus In jos
http://luminalumii.forumz.ro
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 20:49

TUDOR a scris:
Franz Schneider a scris:

Eu instig ? Si ? Te doare ? Te simti atacat ? Nu te cunosc, nu ma cunosti. De ce te bagi ca musca-n curul calului daca nu esti subiect de discutie ?

Asta sună a jignire. Dac-aş aplica politica ta, ar trebui să mă supăr, şi să îndrept către tine toată artileria grea de care aş dispune. La ce mi-ar ajuta? Aş tulbura şi mai mult ceva ce se limpezeşte atît de greu. Chiar nu văd de ce m-aş supăra. Este doar o expresie uzuală din lume. Am afişat-o doar ca să dau exemplu, dar de fapt nu m-o atins cu nimic. Eu pot să-ţi port acelaş respect ca pînă acuma. Şi sînt convins că poţi şi tu să mă respecţi. Numai să vrei.

Tudorel tata,
N-am treaba cu tine atat timp cat nu te bagi in subiecte care nu te vizeaza ca sa iei apararea unui user care jigneste si care nici macar nu catadicseste sa dea o replica, buna, rea, cum o fi, numai sa spuna ceva. Asta denota faptul ca se simte vinovata, ea, neprihanita, imaculata, injerashul !

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 20:50

Administrator a scris:
TUDOR a scris:
Dac-aş aplica politica ta, ar trebui să mă supăr, şi să îndrept către tine toată artileria grea de care aş dispune. La ce mi-ar ajuta? Aş tulbura şi mai mult ceva ce se limpezeşte atît de greu. Chiar nu văd de ce m-aş supăra. Este doar o expresie uzuală din lume. Am afişat-o doar ca să dau exemplu, dar de fapt nu m-o atins cu nimic. Eu pot să-ţi port acelaş respect ca pînă acuma. Şi sînt convins că poţi şi tu să mă respecţi. Numai să vrei.

De acord cu tine 100 % dar sa-si vada de ale lui.

Sus In jos
Administrator

Administrator

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 20:53

Franz Schneider a scris:
Administrator a scris:
TUDOR a scris:

La fel ca tine si ca mine, nimic diferit.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 22:17

Vezi mai Emile ! Ce tii omul ! Se face ca nu vede topicul asta Maicuta noastra neprihanita. Draci de ar da un raspuns aici. Si, mai zici ca n-am dreptate cand zic ca e mai plina de pacate decat mine. Neprihanita, saraca.

Sus In jos
Administrator

Administrator

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 22:23

Dacă ar veni aici, poate s-ar încinge spiritele. face bine ce face acum. Las' că o să vină mai târziu când nu există "miros de sânge"!!! Laughing
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 22:31

Administrator a scris:
Dacă ar veni aici, poate s-ar încinge spiritele. face bine ce face acum. Las' că o să vină mai târziu când nu există "miros de sânge"!!! Laughing
Ce miros fin ai ! Da eu nu vad sange. Nu o jignesc. Vreau doar sa stiu ce a fost in mintea ei cand a scris acele cuvinte care s-au dovedit a fi paguboase pentru ea si jignitoare pentru mine. O fi inselat-o vreun catolic vreodata dar acela n-am fost eu. De ce ma face pe mine ca pe altii. Si m-a facut si mincinos. Parca eu nu stiu unde lucrez. O invit sa faca o "drumetie" cu mine in mina si o sa mai intre apoi cand s-or monta termopane in subteran direct cu ziua. Ea are impresia ca suntem prosti ? Wrong !

Sus In jos
TUDOR

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 23:27

Franz Schneider ~ referitor la Tudor a scris:

Poate nu ştii că ,,Răzbunarea este a Domnului", nu a ta.
Este scris :(Romani 12).
17. Nu intoarceti nimanui rau pentru rau. Urmariti ce este bine, inaintea tuturor oamenilor.

18. Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii.

19. Prea iubitilor, nu va rasbunati singuri; ci lasati sa se razbune mania lui Dumnezeu; caci este scris: "Razbunarea este a Mea; Eu voi rasplati", zice Domnul.

20. Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei gramadi carbuni aprinsi pe capul lui."

21. Nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine.

Dumnezeu nu are nevoie să-l suplinească nici un om. Dacă te pui în locul lui Dumnezeu, poţi să te aştepţi la surprize neplăcute. Eu doar te-am avertizat, pentru că nu-ţi doresc răul.

Eu cred că este suficient cît te-ai răcorit. Ai înjosit-o pe Roxy atît de mult încît dacă s-ar folosi o balanţă, ştii în ce parte s-ar înclina.
Fii înţelept şi potoleşte-te, pînă nu te potoleşte Domnul de tot.
Ţi-am dat un sfat prietenesc. Eu ştiu ce-nseamnă să te lovească Domnul.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptySam 03 Ian 2009, 23:36

TUDOR a scris:
Franz Schneider ~ referitor la Tudor a scris:

Poate nu ştii că ,,Răzbunarea este a Domnului", nu a ta.
Este scris :(Romani 12).
,,17. Nu intoarceti nimanui rau pentru rau. Urmariti ce este bine, inaintea tuturor oamenilor.

18. Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii.

19. Prea iubitilor, nu va rasbunati singuri; ci lasati sa se razbune mania lui Dumnezeu; caci este scris: "Razbunarea este a Mea; Eu voi rasplati", zice Domnul. 20. Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei gramadi carbuni aprinsi pe capul lui."

21. Nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine".

Dumnezeu nu are nevoie să-l suplinească nici un om. Dacă te pui în locul lui Dumnezeu, poţi să te aştepţi la surprize neplăcute. Eu doar te-am avertizat, pentru că nu-ţi doresc răul.

Eu cred că este suficient cît te-ai răcorit. Ai înjosit-o pe Roxy atît de mult încît dacă s-ar folosi o balanţă, ştii în ce parte s-ar înclina.
Fii înţelept şi potoleşte-te, pînă nu te potoleşte Domnul de tot.
Ţi-am dat un sfat prietenesc. Eu ştiu ce-nseamnă să te lovească Domnul.
Tudore,
Tu esti bine intentionat. Totusi, nu pune si tu la indoiala credinta mea in Dumnezeu asa cum a facut Roxana. Si a pacatuit facand asta. Si o stie. Nu ma cunoaste. Cum poate sa spuna despre mine ce a spus ? Cum poate sa ma faca mincinos cand eu stiu prea bine cate mine sunt inca in Valea Jiului, mine din care se extrage carbune cu greutate, cu suferinta si truda, cu sudoare, cu lacrimi amare cateodata. Cu ce drept ma judeca ea pe mine ? E Dumnezeu ? Asta contest eu la ea. Roxana nu va recunoste asta NICIODATA pentru ca astfel ar recunoaste ca a PACATUIT. Si a pacatuit Tudore adresandu-mi acele cuvinte fara ca mai intai sa se documenteze. Eu am iertat-o demult. Voiam doar si speram ca- n ultima clipa imi va adresa un cuvant prin care sa-si exprime regretul pentru acele cuvinte. Atat.
Si inca ceva Tudore. Eu vad moartea in fata ochilor zi de zi. Ma confrunt cu ea zi de zi. Nu-mi spune tu mie sa-mi fie frica de moarte. Mi-as dori sa poti vedea iadul in care imi desfasor activitatea doar 5 minute. Doar atat. Apoi...poti sa ma judeci.

Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 04 Ian 2009, 00:03

Nu vreau să te superi pe mine Franz. Intervin pentru că te văd foarte îndîrjit.
Din punctul tău de vedere ai suficientă dreptate în unele afirmaţii pe care le faci. Nu în toate. Dar eu văd că şi Roxy are dreptate, chiar dacă o mai greşit pe undeva.
Deci cu dreptatea s-o lămurit. Nu ştiu cît de echilibrată e.
Vinovăţia deasemenea nu-i aparţine numai ei, chiar dacă zici că ea a început.
Era mai bine dacă nu continuai tu, şi nu te ambalai atît de tare.

Ignorai tot ce nu-ţi pica bine, şi focul se stingea înainte de a ajunge vîlvătaie.
Cum crezi c-ai să extragi de la Roxy ca să-şi exprime regretul? În mod fortuit?
Mai întîi dovedeşte tu înţelepciune, trateaz-o cu respect, chiar dacă-ţi este adversar, şi-ai să vezi că rezultatele dorite de tine vor apărea de la sine. Nu trebuie să forţezi nota.
A ceda primul într-o dispută, măcar de-ai avea dreptate, nu este o ruşine, nici umilinţă.
Numai aşa vei fi apreciat la adevărata ta valoare.

Ne aflăm pe un forum, şi sîntem citiţi nu numai de userii înregistraţi.
Trebuie să dăm dovadă că sîntem civilizaţi.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 04 Ian 2009, 00:28

MIRCEA a scris:
Nu vreau să te superi pe mine Franz. Intervin pentru că te văd foarte îndîrjit.
Din punctul tău de vedere ai suficientă dreptate în unele afirmaţii pe care le faci. Nu în toate. Dar eu văd că şi Roxy are dreptate, chiar dacă o mai greşit pe undeva.
Deci cu dreptatea s-o lămurit. Nu ştiu cît de echilibrată e.
Vinovăţia deasemenea nu-i aparţine numai ei, chiar dacă zici că ea a început.
Era mai bine dacă nu continuai tu, şi nu te ambalai atît de tare.

Ignorai tot ce nu-ţi pica bine, şi focul se stingea înainte de a ajunge vîlvătaie.
Cum crezi c-ai să extragi de la Roxy ca să-şi exprime regretul? În mod fortuit?
Mai întîi dovedeşte tu înţelepciune, trateaz-o cu respect, chiar dacă-ţi este adversar, şi-ai să vezi că rezultatele dorite de tine vor apărea de la sine. Nu trebuie să forţezi nota.
A ceda primul într-o dispută, măcar de-ai avea dreptate, nu este o ruşine, nici umilinţă.
Numai aşa vei fi apreciat la adevărata ta valoare.

Ne aflăm pe un forum, şi sîntem citiţi nu numai de userii înregistraţi.
Trebuie să dăm dovadă că sîntem civilizaţi.
Mircea,
Apareti toti ca ciupercile dupa ploaie. Parca asa zice un vechi proverb romanesc.
Roxana propovaduia sus si tare faptul ca ea e fara de pacat. Ei bine, prin atacul ei la persoana mea tocmai asta vreau sa recunoasca : faptul ca a pacatuit. Si nu-i mai zic nimic. Daca ea ar fi facut acest gest nu o mai "vanam" peste tot ca sa-i scot vinovatia pe nas. O lasam in pace. Cand am spus ca nu exista om pe Pamant fara de pacat m-a contrazis. Ar fi avut parte de intregul meu respect daca nu isi aroga drepturi de atotstiutor si neprihanit pe acest Forum. E chiar atat de greu sa recunostui ca ai gresit ? Eu am facut-o. Cred ca am dat dovada de mai multa bunavointa si bun simt decat ea.
Nu astept din partea nimanui aprecieri la valoarea mea. Care valoare ? Toti suntem o apa si-un pamant. Bucati de lut insufletite de Dumnezeu, care ne vom intoarce intr-o buna zi acolo de unde provenim.
Aveti buna crestere si puneti pietrele inapoi pe sol. Nu aruncati cu ele in mine pentru ca nu sunteti mai buni decat mine. Si nici mai rai.

Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 04 Ian 2009, 08:41

Tu zici că eşti un bun catolic, Franz. Eu te respect chiar dacă nu sînt catolic.
Mi-a plăcut şi cum te-ai manifestat pe forum anul trecut. Totul a fost OK.
Dar acum nu te mai recunosc. Ce-i cu atitudinea asta de parc-ai fi turbat de furie? Chiar nu poţi să te controlezi? Dai dovadă de un om orgolios din cale-afară. Cum crezi tu că ai să obţii de la Roxy, ceea ce doreşti, cu forţa? Cu cît ai s-o vînezi, şi ai s-o şicanezi mai mult, cu atît devii mai dezagreabil pentru ea. În veci nu vei căpăta supunere din partea ei.

Chiar dacă a greşit faţă de tine, ea nu te-a făcut mincinos niciodată. [Scoate la iveală textul unde ea te-o făcut mincinos]. Că ai înţeles tu în mod indirect, este altceva. A spus şi ea ce ştia din statistici, nefiind la faţa locului ca să vadă că statisticile erau eronate. Şi gata, ai tras concluzia că te-a făcut mincinos. Iar în discuţiile de pe forum, chiar dacă mai apare un atac la persoană, şi ne simţim jigniţi, oare chiar trebuie să ne transformăm în nişte fiare sălbatice?

Prin felul cum te exprimi, dai dovadă că nu-ţi poţi stăpîni nervii, şi ai fi în stare de orice ca să obţii ce vrei doar în mod forţat. Şi ce dacă ai tu dreptate, şi vii cu argumente că munca ta este atît de vitregă. Asta nu-ţi dă dreptul să ai un vocabular violent.
Şi nu văd de ce zici că arunc cu pietre în tine. Eu doar încerc să te fac ca să înţelegi că ai devenit greşit. Felul tău de a aborda discuţiile cu, şi despre Roxy, lasă foarte mult de dorit.

Tu aştepţi să fi mîngîiat chiar dacă eşti atăt de ameninţător. Arată-mi şi mie ce-ai putea să obţii dacă îngenunchezi un om cu forţa. În nici un caz nu vei obţine respect, şi nici nu vei fi mîngîiat vre-odată. Îţi atragi doar dispreţul pentru totdeauna.
Ceea ce-i ceri Roxanei, ar trebui să practici şi tu. Smereşte-te tu mai întîi ca să obţii rezultatele pe care le soliciţi. Dacă eşti agresiv, te vei prăbuşi repede.

Cine samănă vînt, culege furtună.
Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat EmptyDum 04 Ian 2009, 08:59

Roxy, in genunchi te rog, te implor chiar, cere-i scuze lui Franz!
Pffiii, mi-e sila de ipocrizia unora de pe-aici! Si mai ales de orgoliul nemasurat pe care-l afiseaza, considerandu-se mai oameni, mai barbati, mai credinciosi decat ceilalti! Il admir cel mai mult pe Franz pentru ca el e adevarat, e sincer, e UMAN, nu l-a transformat credinta intr-un monstru de intoleranta si de fatarnicie. Franz e omul, intre credinta si pacat!

MesajSubiect: Re: Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat   Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat Empty

Sus In jos

Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERSE-
Mergi direct la: