__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| OMUL LACRIMII | |
|
+20yzzy Haifa rolia cactus Layla ostrovna Anahoret zaraza26 MIRCEA aurora TUDOR Bartolomeu zuum ACCENT Emil Condor Karima abbilbal Sanja-Adriana Administrator Adriana 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adriana
Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:40 | |
| Sunt omul lacrimii
Sunt omul lacrimii si-al cetii in mana mea adun inele si plang in ochiul diminetii mestecenii cazuti din stele
Sunt om de lacrimi si de ploaie strang pasii tuturor in mine strang crengile care se-ndoaie si strang semintele straine
imi port pe umeri luna noua si inca-o luna de secure si stau cu lunile -amandoua pe culmi de dealuri si-n padure
va fi un arbore sa creasca va mai ramane-n cer o pata va fi o floare sa-nfloreasca si va mai fi un plans de fata
atata e ce se mai poate purtandu-si linistea stelara in pasii mei se-aduna toate cuvintele ce-au plans afara
Sunt omul lacrimii si-al cetii cu mana mea adun furtuna si plang in ochiul diminetii mestecenii cazuti din luna
Sanja-Adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:42 | |
| Nu-s ingerii in ceruri
Atunci de ce aceste toamne si-aceste lacrimi,multe,multe?... Nu-s ingerii in ceruri ,Doamne Si nu esti Tu sa ma asculte?
Te chem din margini de padure Ca mi se prabusesc copacii Si vine-un fulger sa mi-i fure Si cum sa-i mai ajut saracii
I-aprinde lacrima cereasca Si plang cu ei mai la o parte Nu stie nimeni sa-i iubeasca Su sa-i iubesc sunt prea departe
Se-ascunde-o pasare-n cenusa Mai canta-un pic si-apoi se duce Eu stau ascunsa dupa usa Cu mainile la piept si-n cruce
Si-atunci de ce aceste toamne Si-aceste multe lacrimi,multe?... Nu-s ingerii in ceruri ,Doamne Si nu esti,Tu sa le asculte?...
Sanja-Adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:43 | |
| Luna noua,luna noua
Luna noua, luna noua Domnul mi te frange-n doua Si cu solzi curati de peste Si cu flori te-mpodobeste
Luna noua peste umar Cate stele-o sa mai numar? Cate vor mai fi sa cada Sa ma faca de zapada?
Luna noua peste pleoape Cate stele mi-s aproape? Cate vor mai fi sa vina Sa ma faca de lumina?
Luna noua si subtire Mi-am primit un Domn de mire Luna galbena marunta Si-mi aduce dar de nunta
Luna noua mi te frange Domnul meu si-apoi te strange Si te matura din poarta Si te face-o luna moarta
Sanja-Adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:46 | |
| Asa sunt venita
Cu ochii de frunze si maini de furtuna Cu buze de ape si plete de vant Cu fruntea de stele si gene de luna Asa sunt nascuta din cer si pamant
Cu trup de-nserare vestind dimineata Cu suflet de flutur rotund si usor Asa ma dezmiarda si-mi tremura viata Firava ascunsa in umbra de nor
Cu brate de veghe si minte sihastra Cu lacrimi de pasari suite la cer Asa mi se face faptura maiastra Asa sunt venita in lume sa cer
Cu ochii de arbori si pasi de furtuna Cu buze de mare si plete de vant Asa mi se face faptura din luna Asa sunt venita din nou pe pamant...
sanja-adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:48 | |
| Asculta-ma
Asculta-ma cand bate vantul Si vine iarna de ma ninge Cand mi-am cutreierat pamantul Si vesnicia mi se stinge
Asculta-ma cand mi se lasa O noua liniste-n oglinda Cand stelele imi cad pe casa Si vesnicia ma colinda
Asculta intristarii mele, Asculta-mi inima saraca, Vorbeste-mi,Doamne,dintre stele Si spune-i inimii sa taca
Asculta-ma cand inca ploua Si-mi sufla peste umeri vantul Cand mi se face luna noua Si mi-am cutreierat pamantul...
sanja-adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:52 | |
| In primul rand imi cer iertare ca de atata vreme -aproape o luna de cand sunt iar in Spania, numai ieri am intrat pe forum.Apoi, iti multumesc abbibal pentru cuvantul bun pe care abia acum l-am descoperit si de care aveam nevoie foarte.Stie Dumnezeu intotdeauna prin ce trecem si niciodata nu ne lasa fara sa ne intinda o mana de ajutor.
Ma tulbura
Ma tulbura lumea de-afara Ma tulbura soarele viu Ma tulbura stelele iara Si cerul in care-am sa fiu
Ma tulbura tot universul Ma tulbura sufletul meu Ma tulbura-n toate reversul Ma tulburi si Tu, Dumnezeu
O clipa de nu-s e tacere O clipa de-am fost e cuvant Ma tulbura luna de miere Si Tu, Dumnezeule Sfant
O clipa de sunt sunt in toate O clipa de nu-s am murit O clipa sunt vantul ce bate O clipa sunt ceasul oprit
Nu sunt sau am fost totdeuna Nu sunt ori am fost si-am sa fiu Ma tulbura-n inima luna Si Tu, Dumnezeule viu....
Sanja-Adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:52 | |
| Se sparg cochilii
Sunt singura, ma plimb pe mal de mare Se-ntinde-n urma-o dara cenusie Ma bate vantul, plaja e pustie Sunt obosita...obosita tare...
Imi da tarcoale-un pescarus si tipa, Pluteste-n cer molatica o pana E ca si cum mi s-ar deschide-o rana Si se-adanceste clipa dupa clipa
Imi umple marea urmele, le tine Le-mbratiseaza lacom si le-nghite Se sparg sub pasi cochilii parasite Si n-au ramas nici urmele din mine...
Ma-nhata valul dintr-o parte sare Un altul si un altul sa ma prinda Luceste marea galbena oglinda Sunt obosita..obosita tare...
mi-e dor de tara mea,de padurile si pasarile ei , de toamna si de iarna...dragii mei sanja-adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:53 | |
| Cand ma uit
Cand ma uit la iarba care creste Peste-o urma fina fara chip Si privesc din ochiul unui peste Marea si oceanul de nisip
Cand privesc la fluturii ce zboara Rotitori spre ardere de tot Cum se-ntorc buimaci a doua oara Si sa-i scap eu singura nu pot
Cand privesc atata nebunie Mintea mea din flori de curcubeu Vine sa Te roage: Spune-mi mie, Cum am fost? Si unde? Cine- s eu?
Spune-mi, Doamne! Floarea-i pentru mine Pasarea ce canta e si ea. Peste toate sunt stapan si-i bine Numai viata mea ...nu e a mea ................................
Cand ma uit la luna ce rasare Si se sparge-apoi in cioburi mici Licarite-n margini de carare Stau si-mi spun ca nici nu sunt aici
sanja-adriana | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:54 | |
| Ai fost acolo, Doamne
Am plans o noapte-ntreaga la fereastra- mustea pamantul de noroi si rame- Plangeam incet cu inima albastra Cu pumnii stransi, cu sufletul farame
Am plans cat sa ma satur intr-o viata cu scancet mic, mototolit si trista nu pricepeam ca si sa mori se-nvata ca si nimicul in nimic exista
Cadeau din mine picurii de ploaie Si-am plans un veac si-am plans o vesnicie Mustea pamantul galben de noroaie Ai fost acolo, Doamne?... Nu se stie...
Si-am putrezit cu picurii-n tarana- asa mi-a fost tristetea de adanca- Si noaptea s-a facut o saptamana, Ai fost acolo, Doamne?...Nu stiu inca...
S-a spart cu zgomot cerul de fereastra brazdandu-mi ochii in culori straine Atata-am plans ca m-am facut albastra Ai fost acolo, Doamne?...Nu stiu bine...
sanja-adriana | |
| | | Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 04:59 | |
| Faină de tot! Multumim Adriana dragă! Unde ai dispărut pentru atâta timp? Ne-ai lipsit...
Te rugăm să ne bucuri cu minunatele tale poezii!
Dacă doresti, putem deschide un Popas pentru tine, unde să ai tot materialul tău pe care ai intentia să-l împarti cu noi. Este decizia ta.
Multumim încă odată! | |
| | | Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 05:00 | |
| Emil, aceasta poezie am scris-o alaltaieri noaptea cand sufeltul meu plangea lovit, ranit, zdrobit si Dumnezeu poate ma vedea , asculta si tacea. Joi plec spre Germania , asa mi s-a facut drumul,. si apoi in tara. Crezi sincer ca trebuie sa deschizi anume pentru mine un popas? Tu stii ca eu scriu pentru ca nu pot face altfel, este o stare a sufletului meu oglindita in felul acesta.De ceea nici nu consider ca este poezie, pentru ca nu incerc sa infrumusetez ceva, cu figuri de stil, cu rime alese... scriu asa cum simt in acel moment, simplu, curat. Deci, daca vrei sa deschizi un popas, poti sa o faci si iti voi trimite tot ce scriu. cu drag adriana | |
| | | Administrator
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 05:02 | |
| | |
| | | Administrator
| | | | Administrator
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 05:06 | |
| Când vă doare pe voi, mă doare pe mine.
Adriana, există o sansă de a te elibera de povară prin povestirea acelei seri dureroase pentru tine? Mă ofer ca voluntar: sunt un foarte bun ascultător si poate Dumnezeu o să aibă si un mesaj pentru tine.
Am deschis acest topic dedicat scrierilor tale. Tu vei continua de aici... | |
| | | Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mar 02 Dec 2008, 13:26 | |
| nu stiu cum sa va spun eu dar la mine suferinta se petrece de cele mai multe ori in mintea mea si e atat de puternica incat ma spulbera efectiv si ajung sa mor chiar si fizic. Ma raneste ingrozitor un cuvant spus cu rautate, ma raneste adanc sa vad ca cineva, un prieten drag imi adreseaza astfel de cuvinte. Nu stiu cum inteleg eu iubirea de aproapele meu dar pentru mine un prieten este foarte mult si , de ar fi intr-o situatie rea , chiar si din vina lui , as alerga imediat la el sa-l ajut, adica as fi in stare sa las totul, familie, orice altceva legat de grijile lumii acesteia, ca sa-i sar in ajutor, as fi in stare sa merg si la capatul lumii de ar fi nevoie sa-l aduc de acolo. Si mi-am dat seama, cam tarziu ce-i drept, ca si eu astept acelasi lucru.Sa zicem ca am cerut si eu ajutor de la cineva pe care il credeam prieten si acel cineva m-a ranit intr-atat ca am simtit ca ma dizolv de atata durere, tacere. Apoi am avut o vedenie in care un cal mare rosu a sarit intr-un camp aproape de mine dar peste mine care eram ghemuita in spatele unor bare, ca acelea de la concursurile hipice- sarituri peste obstacole. Era enorm, ranjea si coama ii flutura in vant (m-am dus cu gandul la Apocalipsa) Apoi imediat s-a deschis usa si cineva a intrat in camera in care stau eu si m-a prins de mana zicandu-mi bland: Hai cu mine! Eu increcam sa-l vad, sa deslusesc ceva dar nu reuseam, il simteam doar ca este acolo , stiam si unde este dar, tot nimic. Nu-mi era frica defel. Ma uitam in spatele usii si era negru...Pe Isus L-am vazut cand a venit la patul meu si m-a vindecat, vocea I-o recunosc dintr-o mie. Ei bine, vocea asta semana cumva, dar nu era la fel. Ma gandeam la Ioan care spune ca" Oile cunosc glasul Meu si nu se duc dupa un strain. Nu am vrut sa ma duc, dar parca imi parea rau , totusi am ramas ferma. Nu ma duc, am spus, desi el a repetat : Vino cu mine!.Apoi am inceput sa rostesc cu voce tare Tatal nostru pana la capat. A disparut. Totul a durat un minut, il auzeam pe cel la care stau cum se pregatea sa mearga la lucru dar simteam puternic strangerea pe incheietura mainii. Acum astept sa ma vindec in suflet si am primit imediat aceasta poezie sau ce-o fi fiind ea...ca o descarcare. alinare. cu drag sanja-adriana | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 00:11 | |
| Aşa este Sanja. Realitatea vieţii este crudă. Şi eu am trăit experienţa "prietenilor buni" şi a "rudelor cumsecade", găsind înţelegere la oameni pe care i-am cunoscut prea puţin. În astfel de situaţii trebuie să te întăreşti singură, cerând ajutorul lui Dumnezeu pentru a ne îndruma acolo unde trebuie să mergem.
Despre vedenie nu spun nimic. Sunt vedenii şi vedenii şi este foarte greu, dacă nu chiar imposibil să le deosebim care sunt cu adevărat vedenii sau amăgiri. | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 00:36 | |
| Draga Adriana Se vede din scrierile tale,din poeziile tale cat de sensibila esti. Eu iti doresc sa ai parte numai de bine,sa treci usor peste orice piedica care ti se iveste in cale,si mai ales sa stii ca dupa orice deziluzie,dupa orice clipa de dezamagire,rasare soarele,Dumnezeu nu te uita. Cat despre vise.....no coment _____________________ | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 01:25 | |
| Adriana, Uneori (chiar adesea!) ne dezamăgim singuri - ce putem astepta de la altii?! Că sunt prietenii adevărate, da, sunt iar alea stiu sensul cuvântului SACRIFICIU. Când cineva ne înseală asteptările, e bine să fim preparati psihic pentru asa ceva. Nimic nu e perfect pe lumea asta chiar dacă unii dintre noi căutăm acea perfectiune, asa cum am fost si eu întreaga mea viată si n-am găsit-o printre oameni cum am sperat. Singura Perfectiune ce mi s-a descoperit era (este) în Cer. Vrem ca atunci când ai dureri, când ai bucurii, să le împărtăsesti cu noi si eliberează-te în modul ăsta. Esti în mijlocul unor forumisti exceptionali aici la Popas - fii cu ei! Noi sperăm că vei avea parte mai mult din cea de a doua categorie (bucurii) siii... nu te bucura singură, permite-ne si nouă să ne bucurăm cu tine. Vedeniile, cel mai adesea sunt de la cel rău. Ai grijă la ele! Nu băga orice în seamă pentru că îti pot infuenta negativ întreaga viată. Tu stii asta, nici nu mai trebuie să spun. | |
| | | ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 16:43 | |
| Adriana. Gîndeşte-te că alţi oameni sînt într-o situaţie şi mai dificilă decît tine. Întotdeauna se poate şi mai rău, tot la fel cum se poate şi mai bine. Oriunde şi oricînd (valabil pentru oricine), este loc atît pentru mai rău cît şi pentru mai bine. Dar tu, cît de sensibilă eşti, te afli în mîna Domnului. Eşti un mădular deosebit în Domnul. Nu uita asta niciodată. Dacă Domnul te trece prin diferite încercări, tot EL te scoate din ele, mai devreme sau mai tîrziu. Să nu disperi niciodată. Oţeleşte-ţi simţămintele, ascute-ţi auzul şi ascultă doar Glasul Domnului pe care nu se poate să nu-L recunoşti. Tu eşti din oile Domnului, şi ele ascultă glasul Lui, şi-L cunosc pe EL. (Ioan 10) N-ai cum să te rătăceşti. Păstorul cel Bun te conduce indiferent de starea ta sufletească. Pe parcurs vei afla situaţii chiar mai complicate din povestirile altora. Dar tu ancorează-te de Domnul şi sădeşte-ţi în mintea ta certitudinea că oriunde eşti tu, nu se poate ca Domnul să nu fie cu tine. Binecuvîntarea Domnului şi pacea Lui să-ţi inunde toată fiinţa! | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 17:04 | |
| - Sanja-Adriana a scris:
- ....Apoi am avut o vedenie in care un cal mare rosu a sarit intr-un camp aproape de mine dar peste mine care eram ghemuita in spatele unor bare, ca acelea de la concursurile hipice- sarituri peste obstacole. Era enorm, ranjea si coama ii flutura in vant (m-am dus cu gandul la Apocalipsa) Apoi imediat s-a deschis usa si cineva a intrat in camera in care stau eu si m-a prins de mana zicandu-mi bland: Hai cu mine! Eu increcam sa-l vad, sa deslusesc ceva dar nu reuseam, il simteam doar ca este acolo , stiam si unde este dar, tot nimic. Nu-mi era frica defel. Ma uitam in spatele usii si era negru...Pe Isus L-am vazut cand a venit la patul meu si m-a vindecat, vocea I-o recunosc dintr-o mie.
Gandeste-te la evenimentele pe care le-ai trait in perioada aceea si poate intelegi care a fost mesajul. Visul este de bun augur, Isus te poate vizita oricand si numai sufletul stie ca este adevarat. | |
| | | Sanja-Adriana
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 70 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 21:51 | |
| eu va multumesc la toti. Stiu ca Dumnezeu este cu mine, mi-a aratat-o de atatea ori dar mereu si mereu ma ranesc cuvintele rele... plang foarte, foarte usor, dar asta numai cand sunt singura-ca si acum, adica nu ma vede nimeni. Marea majoritate ma cunosc ca pe o fiinta tonica dar abisurile mele le stie numai Dumnezeu. Se vindeca greu toate acele rele multe care au fost in viata mea si, desi nu vreau, e de ajuns un cuvant care sa-mi aduca aminte...sa ma loveasca...Totusi Dumnezeu m-a ridicat intotdeauna, cu blandete ma prinde de mana si-mi spune.: copacel, copacel, fata mea draga...si uite ca plang iar dar ma ridic zambind dintre lacrimi. Eu cred ca trebuie sa fie si oameni care sa planga, nu-i asa? cu drag din inima asta necuminte sanja-adriana | |
| | | Bartolomeu
Numarul mesajelor : 111 Data de inscriere : 28/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 23:11 | |
| Hai să vin şi eu cu un sfat. Nu-i obligatoriu să plîngi. Lacrimile tale pot fi ţinute în frîu. Şi-am să-ţi spun şi cum. Important este să vrei să nu mai plîngi. Şi ştiu sigur că te-ai săturat de atîta plîns. Deci nu mai vrei, dar nu te poţi stăpîni.
Şi, ştii de ce? Tu eşti ca o maşinărie hidraulică căreia îi lipseşte un semering (sau poate semeringul existent ori este uzat, ori aşezat greşit în scaunul lui). La solicitări, maşinăria fiind hidraulică, pierde lichidul pe lîngă acel semering. La tine, acel semering nu-i vizibil. Dar Domnul care cunoaşte omul cu deamănuntul nu se poate să nu-l vadă. EL poate să-l schimbe cu unul nou, etanş şi aşezat corect.
Şi-acum îţi explic cu alte cuvinte: Domnul poate izgoni de la tine duhul plîngăcios definitiv. Manifestarea prin care tu plîngi este de fapt pofta acelui duh plîngăcios care-şi găseşte plăcerea în tine. Dacă tu nu i-ai face poftele, supunîndu-te lui, el ar fugi de la tine. Dar cum tu nu reuşeşti să te abţii, înseamnă că îndemnul pe care-l primeşti de la el, tu îl execuţi întocmai.
Vorbeşte cu duhul respectiv şi spune-i cum este scris: ,,Supuneti-va dar lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi" (Iacov 4:7). Şi spune-i aşa: ,,Duh necurat, care mă faci să plîng; de-acum înainte nu mai vreau să răspund la comenzile tale. Nu mai ai nici un drept să te foloseşti de mine pentru că eu sînt fiica Domnului şi mă supun doar lui Dumnezeu. Numai Duhul lui Dumnezeu are dreptul să locuiască în mine. De aceea îţi poruncesc în Numele lui Isus Hristos să ieşi din mine, şi să nu te mai întorci niciodată".
Va trebui să-i porunceşti în mod răspicat, şi să ştii că eşti mădular din Domnul, aşa cum a menţionat userul ACCENT. În acelaş timp să ai în imagine că tu eşti stăpînă pe robinetul lacrimilor tale şi că-l menţii închis indiferent cît ar insista acel duh. El va căuta să te înşele, dar tu să nu cedezi ispitei oricîte cuvinte te-ar lovi din partea oricui, chiar şi din partea celei mai iubite fiinţe de pe pămînt. Domnul a biruit lumea şi pe satan acolo sus pe cruce la Golgota, dar a biruit şi pentru tine. Orice duh de la cel rău este biruit.
Aminteşte-i duhului ce a făcut Domnul pentru tine. Prin rănile Lui, tu eşti vindecată (1Petru 2:24 Isaia 53:5). Ia-ţi inima-n dinţi şi să nu scapi nici o lacrimă, în timp ce vorbeşti cu acel duh.
Apoi mulţumeşte-I Domnului pentru Jertfa de la Calvar prin care ţi-o oferit pacea Lui. Accept-o!
Reţine! Ai autoritate chiar din partea Domnului să porunceşti duhului rău, pentru că eşti mădular al Fiului lui Dumnezeu. Şi nu trebuie să îngenunchezi, nici să aprinzi lumînări, nici metanii, nici semnul crucii, nici un ritual. Doar credinţa că numai aşa scapi de coşmar.
Sfatul pe care l-ai primit de la mine, nu-i de la mine putere. Aşa am avut îndemn de la Donul ca să te sfătuiesc.
Rezultatul va fi pe măsura credinţei tale. Facă-se după credinţa ta. Domnul să te binecuvînteze cu putere de a face ceea ce te-o învăţat acum. Amin! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Mier 03 Dec 2008, 23:22 | |
| Da, Adriana, mai citeste odată ce a scris Bartolomeu si aplică. Poti s-o faci: este la îndemâna ta.
Superbe adevăruri ai scris, Bartolomeu, dragă! Domnul cu tine! Si cu noi toti... | |
| | | Sanja-Adriana
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Joi 04 Dec 2008, 13:24 | |
| desigur ca o voi face, multumesc, Bartolomeu, doar ca vreau sa-ti spun ca nu e un duh plangacios ci unul de tristete, plansul este o urmare a durerii resimtite candva si chiar si a cum.
Am intrebat
Am întrebat o floare, Mi-a vorbit am întrebat de soare, M-a rănit Am întrebat de stele la fereşti, le-am întrebat pe ele- Unde eşti
Am întrebat pământul: - Sunt a ta? am întrebat şi vântul: - Pot zbura ? mi-am întrebat şi mâna Te-a atins? Am întrebat pământul de-am învins
Mi-am întrebat tăcerea, Cine-s eu ? am întrebat durerea de-i e greu I-am întrebat pe unii- N-au ştiut Si-am întrebat lăstunii De-au văzut
Am întrebat de floare şi de vânt Am întrebat de soare şi pământ Am întrebat de mine Unde-s eu? Si Te-am găsit pe Tine Dumnezeu... sanja-adriana | |
| | | ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII Joi 04 Dec 2008, 13:58 | |
| Duhul de tristeţe nu te-ar face să şi plîngi. Ai fi doar tristă fără lacrimi. Dar dacă eşti tristă şi mai şi plîngi, înseamnă că-s două duhuri ce trebuiesc izgonite. Aplică sfatul lui Bartolomeu. Este extraordinar. Medicii şi medicamentele n-ajută la nimic în cazul tău. Dar să nu alungi şi duhul de poezie că-i minunat. Pe el păstrează-l. Să ştii că am văzut nişte predici postate de Bartolomeu. Le voi citi. Sper să fie tot atît de interesante ca şi sfatul pe care ţi l-a dat. Nici un medic nu ţi-ar fi dat asemenea sfat. Domnul să-l aibe la-ndemînă în lucrările Sale. Iar tu fii binecuvîntată. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OMUL LACRIMII | |
| |
| | | | OMUL LACRIMII | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |