Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 17:26
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 17:27
Cred ca Jack s-a stresat de la tuns cu foarfeca, ca nu prea mai vrea sa stea la periat!
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 17:29
abbilbal a scris:
Zaraza, prin parcuri nu se cam merge cu bicicleta dacă nu eşti copil.
Aurora, nu te baza, că nu ştii cum dai peste denivelări, şi nici prin Hunedoara nu duceţi lipsă de aşa ceva.
Nu voi circula prin oras, categoric!
Presupun ca vom lua bicicletele in masina, si vom merge prin locuri mai neumblate, mai necirculate! Ideea este de a face ceva miscare.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 17:43
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 17:52
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 20:54
aurora a scris:
Cred ca Jack s-a stresat de la tuns cu foarfeca, ca nu prea mai vrea sa stea la periat!
De reţinut, că mă bătea gândul să-l tund şi eu pe Tau!
Mă amuză că-i place să ne jucăm: eu să mă pitesc iar el să mă găsească. Fi-miu zice că ne jucăm "de-a v-aţi taunitelea".
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 24 Mar 2010, 09:37
Anahoret a scris:
aurora a scris:
Mă amuză că-i place să ne jucăm: eu să mă pitesc iar el să mă găsească. Fi-miu zice că ne jucăm "de-a v-aţi taunitelea".
Grozav joc! Grozav motan! Pisica mea intra pe geam (ca daca o las sa stea la geam afara isi pune labutele si il murdareste, asa ca mai bine ii dau drumul). Apoi se duce la usa si... trebuie sa ii dau drumul sa iasa. Dar numai o data a facut asta. In rest, face pauze si sta pe afara mai mult, de cand s-a incalzit.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 24 Mar 2010, 09:38
Anahoret a scris:
aurora a scris:
Poate ii deranjeaza zgomotul... nu se pot tunde cu lama, ca sa nu faca zgomot? cum erau mai demult ustensilele alea cu coada pentru barbierit si puneai lama acolo.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 24 Mar 2010, 10:57
zaraza26 a scris:
Poate ii deranjeaza zgomotul... nu se pot tunde cu lama,
Ba da, numai că trebuie să legi mâţa la curent şi când e sub tensiune suficientă pentru a i se ridica părul, atunci dai cu o lamă de sabie de-a lungul spinării pisicii, la o distanţă de 1 mm de suprafaţa pielii...
zaraza26 a scris:
ca sa nu faca zgomot?
Păi, ca să nu facă zgomot, îmbeţi motanul ăla şi cât zace în comă alcoolică, îl poţi tunde şi cu drujba Husqvarna că tot nu-l deranjează decibelii...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Mar 2010, 16:02
Emil a scris:
Aurora, chiar la fiecare problemă tu trebuie să fii acolo la răscolit gunoaiele? Te rog să-ti revii. mwah!
Nu stiu la ce anume te referi cand scri aceste vorbe. Te rog atunci cand mi te adresezi in acest mod, sa pui un citat explicit la care faci referire.
Felul in care mi te-ai adresat ma surprinde foarte neplacut. "Te rog să-ti revii."
Astept eventual scuzele tale, asa ceva nu este o gluma.
Sper ca nici tu, nici Abbi, nu ati uitat cine sunt, ce fel de persoana sunt, ce fel de user sunt.
delta
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Mar 2010, 16:10
aurora a scris:
Emil a scris:
Aurora, chiar la fiecare problemă tu trebuie să fii acolo la răscolit gunoaiele? Te rog să-ti revii. mwah!
Nu stiu la ce anume te referi cand scri aceste vorbe. Te rog atunci cand mi te adresezi in acest mod, sa pui un citat explicit la care faci referire.
Felul in care mi te-ai adresat ma surprinde foarte neplacut. "Te rog să-ti revii."
Sper ca nici tu, nici Abbi, nu ati uitat cine sunt, ce fel de persoana sunt, ce fel de user sunt.
Sunt 100% sigur că nu merită insistat atunci când nu există probleme. Yo azi am găsit câteva postări de anul trecut extrem de relevante privind modul în care o situaţie poate fi prezentată exact pe dos decât este - doar că am uitat detaliile de la vremea respectivă şi am dat peste postările în cauză cu totul întâmplător cu ocazia unui fel de "curăţenie de primăvară".
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Mar 2010, 16:13
delta a scris:
aurora a scris:
Emil a scris:
Sunt 100% sigur că nu merită insistat atunci când nu există probleme. Yo azi am găsit câteva postări de anul trecut extrem de relevante privind modul în care o situaţie poate fi prezentată exact pe dos decât este - doar că am uitat detaliile de la vremea respectivă şi am dat peste postările în cauză cu totul întâmplător cu ocazia unui fel de "curăţenie de primăvară".
Nu vad nici o legatura intre ceea ce ai scris tu mai sus, si ceea ce postasem eu.
Mesajul meu este pentru Emil si pentru Abbi. De la ei astept raspuns.
delta
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Mar 2010, 16:20
aurora a scris:
Nu vad nici o legatura intre ceea ce ai scris tu mai sus, si ceea ce postasem eu.
Yo totuşi văd legătura... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Mar 2010, 19:51
Aurora, insişti cam mult pe acel "cine sunt eu" şi Delta avea dreptate. "...nu merită insistat atunci când nu există probleme."
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 31 Mar 2010, 16:24
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 31 Mar 2010, 16:39
aurora a scris:
Deci au fost mortali
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 31 Mar 2010, 18:36
Haios! Deştept căţelul!
_____________________ Free your mind!
aurora
Încă din 17 ianuarie, un blogger a iniţiat această mişcare, "ZIUA FĂRĂ BĂSESCU!" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Această iniţiativă a prins la mulţi cetăţeni ai României, fiind popularizată prin toate mijloacele de comunicare prin internet, chiar şi prin presa locală şi chiar centrală.
Italienii i-au spus NU lui Berlusconi pe 5 decembrie 2009, francezii îi spun NU lui Sarkozy pe 27 martie 2010. Trebuie să învăţăm să spunem şi noi, românii, NU, populismului şi demagogiei. În violet. Pe 2 aprilie 2010, oriunde vă aflaţi, purtaţi ceva violet. O cocardă, o eşarfă, o cravată, orice obiect vestimentar. Afişaţi pe blogurile şi pe site-urile voastre un însemn de culoare violet.
Şi eu voi purta violet pe 2 aprilie. Şi alţii ca mine vor purta violet şi vor protesta pe 2 aprilie.
Nu trebuie să permitem ca un politician să mai aibă astfel de exprimări: Udrea: " Ţara asta are nevoie de o dictatură luminata”.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] & [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sunt şi eu dintre cei ce nu au văzut pixelul albastru ci un dos de palmă, cei care nu înjurăm ziariste, cei care nu o iubim pe Udrea, cei care nu considerăm că EBA are ce caută în Parlamentul European.
În data de 2 Aprilie, sunt alături de cei care îi spunem NU lui Băsescu, spunem NU unui sistem oligarhic şi ne arătăm nouă şi lor că suntem uniţi... că existăm.
aurora
Motto: * Un om făţarnic are două feţe şi niciun obraz. * * Fereşte-te de acel duşman care vrea să te câştige şi pe tine împotriva ta. * * O înfrângere e numai mijlocul pe care ni-l dă soarta ca să vedem ce ne lipseşte pentru a învinge. * ( Nicolae Iorga )
Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
delta
Motto: * Un om făţarnic are două feţe şi niciun obraz. * * Fereşte-te de acel duşman care vrea să te câştige şi pe tine împotriva ta. * * O înfrângere e numai mijlocul pe care ni-l dă soarta ca să vedem ce ne lipseşte pentru a învinge. * ( Nicolae Iorga )
Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
Suuuuper
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008