Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 12 Iul 2009, 22:27
Fraţilor... musai să aveţi toţi de grijă, care pe unde vă veţi stabili, unde veţi locui, să aveţi musai internet... că dacă o să fim împreună aici, cu siguranţă nu ne vom plictisi!
Şi ne vom susţine şi ne vom încuraja unul pe altul, ne va fi mai bine şi mai uşor!
Şi cum mulţi dintre noi ne apropiem sau ne vom apropia de momentul să avem nepoţi... vom avea nevoie de sfaturi, în primul rând de la bunicii cu vechime, Emil şi Abbi
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 12 Iul 2009, 22:41
aurora a scris:
Fraţilor... musai să aveţi toţi de grijă, care pe unde vă veţi stabili, unde veţi locui, să aveţi musai internet... că dacă o să fim împreună aici, cu siguranţă nu ne vom plictisi!
Şi ne vom susţine şi ne vom încuraja unul pe altul, ne va fi mai bine şi mai uşor!
Şi cum mulţi dintre noi ne apropiem sau ne vom apropia de momentul să avem nepoţi... vom avea nevoie de sfaturi, în primul rând de la bunicii cu vechime, Emil şi Abbi
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu ar trebui sa ies peste trei ani atunci am dreptul,inima ma cam lasa si am 35 de ani de munca,doar nu crezi ca stau asa?
Sa primesc decizia si am un loc sigur de munca,de abia astept am drept de munca 4 ore,dar nu conteaza:)
Daca se marita fata si-o sa am o nepotica sau nepot chiar nu o sa am timp nici sa mor:)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Citat :
Este interesant că, oricât ti-ai iubit propriul copil (si-l mai iubesti, bineînteles!) tot mai mult iubesti nepotii. Vorbesc foarte serios.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Poate din cauza aceea... Realmente nu am o explicatie. Sper ca într-o zi să o găsesc. Dar chiar fără să o aflu, e bine, e foarte plăcut să simti că iubesti curat.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Poate din cauza aceea... Realmente nu am o explicatie. Sper ca într-o zi să o găsesc. Dar chiar fără să o aflu, e bine, e foarte plăcut să simti că iubesti curat.
Poate din cauza ca am scapat de griji si/sau am aflat ca cel mai important e sa traiesti alaturi de urmasi.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 14 Iul 2009, 11:23
Este absolut incredibil... ia să vedeţi ce am adus în Cuşmelia mea
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 14 Iul 2009, 12:01
aurora a scris:
Ce intelegere perfecta! Dar mie tot pisica mi-a placut mai mult!
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 14 Iul 2009, 13:18
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
Oare o fi adevarat ca daca ei cresc impreuna de la inceputul vietii lor, sunt ca fratii? Atunci unde mai e zicerea "Ce naste din pisica, soareci mananca"?
zaraza26
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 14 Iul 2009, 13:23
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
Oare o fi adevarat ca daca ei cresc impreuna de la inceputul vietii lor, sunt ca fratii? Atunci unde mai e zicerea "Ce naste din pisica, soareci mananca"?
Zicerea e peste drum de alta zicere: Exceptia confirma regula. Ca depinde pe cine poti sa cresti impreuna...
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 14 Iul 2009, 13:55
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
Zicerea e peste drum de alta zicere: Exceptia confirma regula. Ca depinde pe cine poti sa cresti impreuna...
Superrrrrrrrrrrrrrr
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 00:02
Aurica, ce se întâmplă fata noastră dragă? Nu prea ai fost cu noi la Popas în ultima vreme. Sper că totul e okay...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 00:27
Dadada, e ok... mai mult de lucru la servici si interdictie de la sotzul sa mai stau noaptea la calculator, ca cica imi dauneaza [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pe cumnata mea a muscat-o de mana dreapta o pisica maidaneza, venita din vecini nu se stie de pe unde, mana i s-a umflat, zice ca a facut si puroi. imediat a mers la spital, a facut vaccin si antibiotic, trebuie sa faca 6 zile in fiecare zi.
ea, care iubeste asa de mult animalele
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 00:34
Pisica e un animal în care nu poti avea încredere.
Mă bucur că esti fain, draga mea.
Acum trebuie să plec după sotie, apoi voi fi în priză cu pregătirile de plecare, ce o să fie Duminică dimineata. V-am pupat pe toti!
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 14:18
Emil Condor a scris:
Pisica e un animal în care nu poti avea încredere.
Mă bucur că esti fain, draga mea.
Acum trebuie să plec după sotie, apoi voi fi în priză cu pregătirile de plecare, ce o să fie Duminică dimineata. V-am pupat pe toti!
Emile ,drum bun sa te gindesti si la noi sa va fie frumos te puuuuuuuuuuuuup mai cu mare drag.
Geta Molnar sau molnarita harnicuta si draguta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 14:41
Da, toate frumusetile alea din Quebec vor fi în palmele mele.
Multumesc, Geta! Multumesc pentru urări!
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 14:47
Emil Condor a scris:
Da, toate frumusetile alea din Quebec vor fi în palmele mele.
Multumesc, Geta! Multumesc pentru urări!
Nu trebuie sa-mi multumesti om bun,vreau din suflet ca Domnul sa fie cu voi sa aveti timp frumos si sa va simtiti bine:)
Drum bun si o sa-mi lipsesti stiu sigur ca si noi:)
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 14:50
Sunt sigur că o să-mi lipsiti.
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 15:56
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SA VA INSOTEASCA TRILURILE LOR:))
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 25 Iul 2009, 16:14
Vor fi peste tot, Geta, peste tot...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 29 Iul 2009, 22:55
Nu stiu unde a pus Ostrova versurile de la cantecul pe care il cauta. Am rugat si eu o alti prieteni daca stiu melodia... si o alta buna prietena a gasit varianta originala a melodiei
Herve Villard - Fais La Rire [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
este superba melodia , am ascultat-o de cateva ori cu mare placere
dar tot nu stiu cine a cantat-o in romaneste
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 02 Aug 2009, 23:27
cand eram mica mie imi placea tare mult Angela Moldovan
"mi-am facut bundita noua...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 02 Aug 2009, 23:28
şi tare mult mai îmi plăcea cum cânta Aurelia Fătu Răduţu
wowowow... pasiunea copilariei mele, Ion Cristoreanu, un prieten din tinerete, din scoala, a tatalui meu. Pe cand aveam eu 5 ani, pana dupa 10 ani, cand tata s-a recasatorit, venea la toate petrecerile tatei, mai ales in decembrie, de ziua mea, si canta stand jos, proptit de soba cu lemne care dogorea... si cu ferestrele deschise, de stateau militienii care faceau rondul sub feresti si ascultau
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .... ana draga, ana draga.... superba!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 03 Aug 2009, 07:31
Amintiri, amintiri... amintiri de neuitat.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 03 Aug 2009, 09:53
Nici tu nu vrei sa pricepi ca ceea ce postezi NU se face asa; trfebuie sa inserezi "proprietatile" la optiunea "Introdu un video(Youtube) si atunci vede tot boboru; cam asa:
La fel se face si cu imaginile cu extensia .gif (de exemplu; pe astea le bagi la optiunea "introdu imagine" optiunile astea doua se gasesc pe bara, si apar atunci cand raspunzi la o postare apasand pe butonul "Post Reply" de jos de tot langa "New Topic".. Nu-i mare scofala
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)